3885
  • Jaffa 2843
    szoktak lenni közös mókák?
  • macleody
    Hali. 1.0.1.5-öst használják a srácok.
  • Jaffa 2843
    üdvözlet mindenkinek!

ha szabad énis beállnék majd egy-egy hamachis ütközetbe :)

melyik hamachi verzióval működik tutira?
  • Rainbow15
    9:30 körül felnézek, ha van szerver, jövök!
  • PrisonMan
    Versusból lesz még valami vagy ne erőltessük?
  • passatgt
    nem az arcade játékmenetre gondolok, hanem egy napjainkban játszódó, valós körülményeket felvonultató(nem zombis/űrlényes/szörnyes/lézerfegyveres) játék, amiben egyedül vagyok és meg kell ölni a gonosz terroristákat vagy valami:)
  • Balumann
    Hát ehhez hasonló amiben egyedül kell menni az a Quantum of Solace, de nekem nem nagyon tetszett sok dolog miatt. Másról nem tudok ami hasonlítani erre (gondolom a fedezékrendszerre, arcade játékmenetre gondolsz itt főleg). Talán a Kill Switch ilyen még :D
  • passatgt
    értem, köszi, akkor viszont kicsit off: van ehhez hasonló játék, csak egyedülbe?:)
  • PrisonMan
    öö O_o Nem hiszem..
    Az egész játék a csapatról, ill a csapatmunkárl szól. Elveszne belőle az, amiért Rainbow Six az egész. Ettől függetlenül lehet, hogy van ilyen mod. Terrorist Hunt-ban pl lehet menni Lone Wolfban.

Versus reunionból lesz valami? Csavez? Többiek?
  • passatgt
    Üdv!

Létezik olyan mod, hogy csak egyedül vagyok?
  • Rainbow15
    aktív, még 27 napig.
  • Balumann
    Aktiváld a premiumot.
  • Rainbow15
    fullon van :S
  • Balumann
    Nem kell beírni jelszót.
  • PrisonMan
    1212
  • Rainbow15
    kaphatnék egy jelszót? :)
  • Balumann
    Én benne vagyok.
  • PrisonMan
    gyere a rainbowsixvegas2hu-network1 szobába.

Ma 8-tól game?
  • Rainbow15
    sziasztok!
    jönnék újra játszani. kellene egy hamachi szoba! Vagy elég, ha bennt vagy a humachi-s szobában?
  • Balumann
    Nézegettem neten, sajnos nincs sok mód a játékhoz, de találtam egy érdekeset.
    Arsenal Mini mod

"RSV2 Arsenal mini mod adds improved realism to the weapons and equipments of the game Rainbow Six Vegas 2. Features: - weapons' ammo loadout and clip size revised. - damage now based on the caliber of each weapon. - weapons stats in the menu revised (to match the new settings). - pistols with limited ammo."

Nekem jónak tűnik, szerintem kipróbálhatnánk majd :) Bár tudom, a hardcore mód sem tetszett szinte senkinek (sőt, csak én voltam inkább az mellett), és végülis ez is hasonló gondolom. Szavazás? :-)
  • Balumann
    Nagyszerű, az 1.3 -as crackelt indítófájlt vírusnak jelzi valamiért, letöltöttem újra akkor is... Valószínűleg ezért nem is indult el, win reinstall után vírusként kitörölte. Ki kell kapcsolnom a vírusellenőrzést, hogy el tudjam indítani :S
    Mindenesetre így működik.
  • Balumann
    Ki tudom, és elvileg mostmár te is, adtam admin jogot. Holnap nem tudom, hogy mivel játszok, ez még mástól függ, de lehet hogy jövök én is - feltéve ha a reinstall megoldja a problémám.
  • PrisonMan
    Jót játszottunk ma Porkyékkal, remélem a következő napokban még többen csatlakoznak hozzánk

Balu, ki tudod teljesre üríteni a szobát, és akkor mindenki aki szeretne jönni, az befér.

Imi, persze hogy emlékszünk :)
  • Balumann
    Sajnos csak most értem haza, ma már nemhiszem, hogy megyek.
    Aki nem fér be az próbálja meg aktiválni a hamachi premiumot, ha lejár 30 nap után akkor is még simán megy premiumként, csak figyelmeztet mindig (legalábbis ez a tapasztalat).

Vagy használhatjátok/juk a humachis rsv2 hálózatot, ott automatikusan törlődnek bizonyos időnként a felhasználók.
  • martin1992
    valaki ürítse már ki a szobát pls
  • handrx
    Sziasztok!

Játszatok még versust?
    Szeretnék újra csatlakozni, ha lehet.
    Amúgy Imi voltam(s vagyok :D) versusban.
    Talán páran még emlékeznek rám. :)
  • PrisonMan
    Jöttök? Lesz versus?
  • PrisonMan
    Holnap 7-től jó lenne a játék?
  • Balumann
    A windowst sikeresen újratelepítettem. Először megörültem, mikor elindítottam kiírta a d3dx9_nemtomhány.dll -t, ezt le is töltöttem. Elindítom, és ugyan úgy nem indul el. Telepítőjét már elkezdtem szedni, de lassan jön nagyon.
  • PrisonMan
    thx. Azóta biztos kikerültem a szobából, most jó be lehet lépni.

Sikerült újratelepítened a widowst? Így elindul a game?
  • Balumann
    Igen, de csomó szobában lévőnek adtam eltávolító jogot, szerintem neked is!
  • martin1992
    én is megyek
    én vok vonalkódbetyár
  • PrisonMan
    Balu, tudnád öríteni a hamachi szobákat?

Chavez, hogy állsz a többiekkel? Kiknek szóltál? Tőlünk Jarai és én biztosan tudunk jönni, Mobedo valószínűleg.
  • jeno86
    Segitsetek!! akarok vegasozni veletek de telitetek hamachi serverek!!!
    vki ad hálózatot???
  • PrisonMan
    Ahogy utána olvasgattam ez elvileg valami hardweres probléma lesz. Keressetek utána, hátha van valami egyszer, gyors megoldása.
  • speedy8710
    Nekem is ugyan ezt irja ki de még senki se tudta megmondani hogy miért irkál ki ilyen hibazünetet.
  • Devil093
    Sziasztok! felraktam a játékot és amikor indítanám azt írja hogy general protection fault itt egy kép is a választ előre is köszönöm
  • Csavez
    Jövő hét OK!Addigra én is felrakom,szólok atöbbieknek is.
  • PrisonMan
    Mit szólnátok mondjuk jövő hét péntek-szombathoz? Vagy utána levő héten? (27-28)
    Szólni kellene a többieknek és megint egy jót játszani
  • Balumann
    Nincs telepítőm, de nem módosítottam semmit a játékon belül. Na mind1 valamikor újretelepítem a windowst, sztem utána jó lesz.