3885
-
#3565 szoktak lenni közös mókák? -
#3564 Hali. 1.0.1.5-öst használják a srácok. -
#3563 üdvözlet mindenkinek!
ha szabad énis beállnék majd egy-egy hamachis ütközetbe :)
melyik hamachi verzióval működik tutira? -
Rainbow15 #3562 9:30 körül felnézek, ha van szerver, jövök! -
#3561 Versusból lesz még valami vagy ne erőltessük? -
#3560 nem az arcade játékmenetre gondolok, hanem egy napjainkban játszódó, valós körülményeket felvonultató(nem zombis/űrlényes/szörnyes/lézerfegyveres) játék, amiben egyedül vagyok és meg kell ölni a gonosz terroristákat vagy valami:) -
#3559 Hát ehhez hasonló amiben egyedül kell menni az a Quantum of Solace, de nekem nem nagyon tetszett sok dolog miatt. Másról nem tudok ami hasonlítani erre (gondolom a fedezékrendszerre, arcade játékmenetre gondolsz itt főleg). Talán a Kill Switch ilyen még :D -
#3558 értem, köszi, akkor viszont kicsit off: van ehhez hasonló játék, csak egyedülbe?:) -
#3557 öö O_o Nem hiszem..
Az egész játék a csapatról, ill a csapatmunkárl szól. Elveszne belőle az, amiért Rainbow Six az egész. Ettől függetlenül lehet, hogy van ilyen mod. Terrorist Hunt-ban pl lehet menni Lone Wolfban.
Versus reunionból lesz valami? Csavez? Többiek? -
#3556 Üdv!
Létezik olyan mod, hogy csak egyedül vagyok? -
Rainbow15 #3555 aktív, még 27 napig. -
#3554 Aktiváld a premiumot. -
Rainbow15 #3553 fullon van :S -
#3552 Nem kell beírni jelszót. -
#3551 1212 -
Rainbow15 #3550 kaphatnék egy jelszót? :) -
#3549 Én benne vagyok. -
#3548 gyere a rainbowsixvegas2hu-network1 szobába.
Ma 8-tól game? -
Rainbow15 #3547 sziasztok!
jönnék újra játszani. kellene egy hamachi szoba! Vagy elég, ha bennt vagy a humachi-s szobában? -
#3546 Nézegettem neten, sajnos nincs sok mód a játékhoz, de találtam egy érdekeset.
Arsenal Mini mod
"RSV2 Arsenal mini mod adds improved realism to the weapons and equipments of the game Rainbow Six Vegas 2. Features: - weapons' ammo loadout and clip size revised. - damage now based on the caliber of each weapon. - weapons stats in the menu revised (to match the new settings). - pistols with limited ammo."
Nekem jónak tűnik, szerintem kipróbálhatnánk majd :) Bár tudom, a hardcore mód sem tetszett szinte senkinek (sőt, csak én voltam inkább az mellett), és végülis ez is hasonló gondolom. Szavazás? :-) -
#3545 Nagyszerű, az 1.3 -as crackelt indítófájlt vírusnak jelzi valamiért, letöltöttem újra akkor is... Valószínűleg ezért nem is indult el, win reinstall után vírusként kitörölte. Ki kell kapcsolnom a vírusellenőrzést, hogy el tudjam indítani :S
Mindenesetre így működik. -
#3544 Ki tudom, és elvileg mostmár te is, adtam admin jogot. Holnap nem tudom, hogy mivel játszok, ez még mástól függ, de lehet hogy jövök én is - feltéve ha a reinstall megoldja a problémám. -
#3543 Jót játszottunk ma Porkyékkal, remélem a következő napokban még többen csatlakoznak hozzánk
Balu, ki tudod teljesre üríteni a szobát, és akkor mindenki aki szeretne jönni, az befér.
Imi, persze hogy emlékszünk :) -
#3542 Sajnos csak most értem haza, ma már nemhiszem, hogy megyek.
Aki nem fér be az próbálja meg aktiválni a hamachi premiumot, ha lejár 30 nap után akkor is még simán megy premiumként, csak figyelmeztet mindig (legalábbis ez a tapasztalat).
Vagy használhatjátok/juk a humachis rsv2 hálózatot, ott automatikusan törlődnek bizonyos időnként a felhasználók. -
martin1992 #3541 valaki ürítse már ki a szobát pls -
handrx #3540 Sziasztok!
Játszatok még versust?
Szeretnék újra csatlakozni, ha lehet.
Amúgy Imi voltam(s vagyok :D) versusban.
Talán páran még emlékeznek rám. :) -
#3539 Jöttök? Lesz versus? -
#3538 Holnap 7-től jó lenne a játék? -
#3537 A windowst sikeresen újratelepítettem. Először megörültem, mikor elindítottam kiírta a d3dx9_nemtomhány.dll -t, ezt le is töltöttem. Elindítom, és ugyan úgy nem indul el. Telepítőjét már elkezdtem szedni, de lassan jön nagyon. -
#3536 thx. Azóta biztos kikerültem a szobából, most jó be lehet lépni.
Sikerült újratelepítened a widowst? Így elindul a game? -
#3535 Igen, de csomó szobában lévőnek adtam eltávolító jogot, szerintem neked is! -
martin1992 #3534 én is megyek
én vok vonalkódbetyár -
#3533 Balu, tudnád öríteni a hamachi szobákat?
Chavez, hogy állsz a többiekkel? Kiknek szóltál? Tőlünk Jarai és én biztosan tudunk jönni, Mobedo valószínűleg. -
jeno86 #3532 Segitsetek!! akarok vegasozni veletek de telitetek hamachi serverek!!!
vki ad hálózatot??? -
#3531 Ahogy utána olvasgattam ez elvileg valami hardweres probléma lesz. Keressetek utána, hátha van valami egyszer, gyors megoldása. -
speedy8710 #3530 Nekem is ugyan ezt irja ki de még senki se tudta megmondani hogy miért irkál ki ilyen hibazünetet. -
Devil093 #3529 Sziasztok! felraktam a játékot és amikor indítanám azt írja hogy general protection fault itt egy kép is a választ előre is köszönöm -
Csavez #3528 Jövő hét OK!Addigra én is felrakom,szólok atöbbieknek is. -
#3527 Mit szólnátok mondjuk jövő hét péntek-szombathoz? Vagy utána levő héten? (27-28)
Szólni kellene a többieknek és megint egy jót játszani -
#3526 Nincs telepítőm, de nem módosítottam semmit a játékon belül. Na mind1 valamikor újretelepítem a windowst, sztem utána jó lesz.