Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hamachi volt a baja 1.0.1.5-el már megy.
mondjuk a játékot is feltoltuk 1.03-ra.
azért köszi!
mondjuk a játékot is feltoltuk 1.03-ra.
azért köszi!
Ha be van állítva a metrika meg a kapcsolatok sorrendje akkor nem kell 1.0.1.5 -ös, és valószínûleg nem is ez a probléma, de azért megpróbálhatjátok. Ha nem oldja meg az 1.0.1.5 verzió felrakása a problémát, akkor vegyél fel MSN-en és segítek megkeresni a problémát ([email protected]), mert én sem tudok több beállítási lehetõségrõl.
köszönöm!
hali!
ha megvan a game <1.02.86 (317)>1.02.86 (317)>
van hamachi 1.0.3 és be van állitva a metrika, engedélyezve van tüzfalnál routernél. kapcsolatok sorrendje is rendben van.
ennek ellenére a játékban hiába host-ol bárki a többiek nem látják mint szervert. (jatek verzio mindenkinél ugyan az)
akkor mi lehet a probléma? esetleg tud valaki segiteni?
ha megvan a game <1.02.86 (317)>1.02.86 (317)>
van hamachi 1.0.3 és be van állitva a metrika, engedélyezve van tüzfalnál routernél. kapcsolatok sorrendje is rendben van.
ennek ellenére a játékban hiába host-ol bárki a többiek nem látják mint szervert. (jatek verzio mindenkinél ugyan az)
akkor mi lehet a probléma? esetleg tud valaki segiteni?
Elolvastam már.
Amúgy mosta hamachi jelezz, hogy 3 személy fenn van a hamán vagy min.
rákattintottam, de megint semmit sem csinál, nem válaszolnak vissza. szeretnék most hozzátok csatlakozni rv2.-be
Amúgy mosta hamachi jelezz, hogy 3 személy fenn van a hamán vagy min.
rákattintottam, de megint semmit sem csinál, nem válaszolnak vissza. szeretnék most hozzátok csatlakozni rv2.-be
1x olvasd végig az oldalt, és megértesz mindent, hogy hogyan mûködik, mik lehetnek problémák, és nem lesz több gondod a Hamachival. Én már szerintem több mint 100 játékkal játszottam Hamachival, 4 éve használom rendszeresen, hasznos kis program, nincs sok utálni való benne.
Ha beállítottad az oldal szerint a Hamachit (ha 1.0.2.0 -nál újabb hamachi akkor metrikát és kapcsolatok sorrendjét be kell állítani), akkor mûködni fog.
És nem indítanál akkor most egy szerót pls? hogy tudjam müxik-e minden.
1.03 patch van fennt
1.03 patch van fennt
Nem értem mit szeretnél, szerintem senki sincs fennt most Hamachin, olvasd el a honlapot amit Csavez is belinkelt (hamachi.workforyou.hu).
Ez nem szerver, hanem virtuális LAN hálózatot hoz létre akikkel 1 virtual networkben vagy. Szervert majd este 9 körül indítunk, elõtte gyülekezünk Hamachin és teamspeak-en (ha nem lenne fennt akkor állítsd be).
Ez nem szerver, hanem virtuális LAN hálózatot hoz létre akikkel 1 virtual networkben vagy. Szervert majd este 9 körül indítunk, elõtte gyülekezünk Hamachin és teamspeak-en (ha nem lenne fennt akkor állítsd be).
A kérésre nem érkezett válasz a határidõn belül.
ez most mi? meghívásos rendszer eza hamachi?
ez most mi? meghívásos rendszer eza hamachi?
köszi a segitséget,egyébként van valakinek kedve elöbb nyomni,mint 9?Nem azért mert fellövik a pizsit,hanem mert melózok és viszonylag korán fekszem.
Na sikerült feltegyem.
És látom a hamachin Baluhunter nevét meg Csávezét is. Rákattintottam, és megjelent ilyen dosos ablak, ahol azt írja, hogy nem jelnt meg válasz. Amúgy egyik szeróra sem tudok csatlakozni:(
mit kell pontosan?
És látom a hamachin Baluhunter nevét meg Csávezét is. Rákattintottam, és megjelent ilyen dosos ablak, ahol azt írja, hogy nem jelnt meg válasz. Amúgy egyik szeróra sem tudok csatlakozni:(
mit kell pontosan?
De hiába beírtama szoba nevét, azt írta ki hogy error...
egyébként ezért, emiatt utálom a hamachit.
egyébként ezért, emiatt utálom a hamachit.
hamachi segítség:
http://hamachi.workforyou.hu/faq.php?cat_id=1
kicsit olvasni is kell...
http://hamachi.workforyou.hu/faq.php?cat_id=1
kicsit olvasni is kell...
telepítsd fel a hamachit 1.0.1.5-öst. fent a F.A.Q alatt,
azt lépj be ebbee a szobába:
R6V2 Versus Server
Név: rainbowsixvegas2hu-network1
Jelszó: 1212
ennyi
azt lépj be ebbee a szobába:
R6V2 Versus Server
Név: rainbowsixvegas2hu-network1
Jelszó: 1212
ennyi
És hamin hogy kell ezt tolni? Fennt van az 1.03 patch amúgy.
sose értettem a hamachit. sose sikerült beüzemelnem. sose:(
:)
sose értettem a hamachit. sose sikerült beüzemelnem. sose:(
:)
ezt csak eredeti játékkal lehet online-on játszani????
Én kétlem, hogy olyan forgalmas lennie a multiplayer online (mi uyge Hamachin játszunk), a multi teli van hibákkal (logikátlan találati rendszer, valamikor 1 lövés elég, valamikor meg 1 fél tár sem elég, beragadó hangok, stb.), COOP-ban meg szintén csak rövid ideig jó (campaign-t 1x jó átvinni, terrorist hunt kicsivel tovább tart, de az is hamar megunható a kevés pálya miatt).
Ha megvenném eredetibe, volna még esély a multira? nem halt ki? tudom, hogy mindenki codozik meg left 4 deadezik, de elég forgalmas a r6v2 ilyenkor is, ennyi idõ után? szeretnék coopozni de nagyon?
Aktiváld a Hamachi premiumom trialt, mert teli van. Ha nem emgy akkor csinálok helyet, de most nem tudom, hogy ki az aki nem fog jönni.
Szasztok régi és új arcok.Mostanában kicsit elhanyagoltam a gamet,de ma újra felraktam,de van egy kis gond:a network 1-es szobát nem fogadja el a hamachi.please,segítsen valaki,köszi
Egész jók most ezek az esti versusok... Bár még mindig vannak érdekes dolgok, mint a sok döntetlen menet, de az se volt semmi, mikor Csaveznak nem volt fegyvere:
Mindenesetre remélem fogunk még játszani! <#smile>#smile>
Mindenesetre remélem fogunk még játszani! <#smile>#smile>
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
Balu,ha leszel légyszi ürítsd a szobát,mert nem tudnak csatizni!
Király volt a mai!
A végéért ne haragudjon senki!
Ma volt a céges évzárom....
Kicsit vicces kedvemben voltam!
bocsi
A végéért ne haragudjon senki!
Ma volt a céges évzárom....
Kicsit vicces kedvemben voltam!
bocsi
És mikor elhatározom hogy utolsó, akkor játszunk egy jót. Mai jó volt, kiegyenlített volt, mindenki nyert, stb... Voltak érdekes fordulatok, meg a szokásos bugzások, hogy teljesen logikátlanul nem az hal meg akinek kellene, dehát sajna ilyen a játék.
Holnap is leszek vszínû.
Holnap is leszek vszínû.
De ki mondta hogy ne legyen csapat váltás? ez baromság szerintem is a kiegyenlített az jobb lenne. Csináljuk ma úgy. Kipróbáljuk hogy kiegyenlített és akkor úgy kel játszani.
Azért ne dobd el a fejszét legyen úgy, hogy mindenki élvezze.
Azért ne dobd el a fejszét legyen úgy, hogy mindenki élvezze.
Én szerintme leszek ma este, de csak fél 9, 9 fele jövök.
Végülis mi is elvoltunk, de már közel sem annyira élvezetes mint régebben. Fõleg így, hogy végig ugyan abban a csapatfelosztásban játszunk, jobb volt szerintem a változó csapatfelosztás, amiben figyelembe vettük többnyire a csapatok egyensúlyát is. Sajnálom hogy ez már - ahogy látom - egyáltalán nem lesz, és én lettem a "gyerekes" hogy nem szeretném, hogy meg lehessen válogatni ki kivel akar játszani.
Én még ma megpróbálkozok vele, de nekem valószínûleg végleg utolsó.
Végülis mi is elvoltunk, de már közel sem annyira élvezetes mint régebben. Fõleg így, hogy végig ugyan abban a csapatfelosztásban játszunk, jobb volt szerintem a változó csapatfelosztás, amiben figyelembe vettük többnyire a csapatok egyensúlyát is. Sajnálom hogy ez már - ahogy látom - egyáltalán nem lesz, és én lettem a "gyerekes" hogy nem szeretném, hogy meg lehessen válogatni ki kivel akar játszani.
Én még ma megpróbálkozok vele, de nekem valószínûleg végleg utolsó.
A tegnapi game nagyon jó volt. Hiányzott már.........Remélem ma is folytatjuk::::
Hali, kéne egy kis segitség. Felraktam a játékot, patcheltem 1.03-ra, crackeltem is 1.03-al. A hiba ott van csak, hogy a második küldetésnél amikor le kell szállni a helikopterrõl, írja h nyomjak Spacebar-t, meg alatta h "Fast rope (busy)" és nem hajlandó kiugrani a helikopterbõl. Ilyenkor mit kellene csinálnom?
Köszi elõre is!
Köszi elõre is!
áááá <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Sajnos sehogy nem sikerült a telepítés. Nem a reloaded verziót szedtem le mint anno, hanem egy gigás JPN releaset, és egyszerûen nem lehetett mountolni Deamon Tools-ban. :S
Holnap is lesz játék? Addigra leszedem a nozmális reloaded verziót <#kacsint>#kacsint>
Sajnos sehogy nem sikerült a telepítés. Nem a reloaded verziót szedtem le mint anno, hanem egy gigás JPN releaset, és egyszerûen nem lehetett mountolni Deamon Tools-ban. :S
Holnap is lesz játék? Addigra leszedem a nozmális reloaded verziót <#kacsint>#kacsint>
Már alig várom! Csak rég játszottam, meg az elmentéseim is elvesztek... De azért jó lesz, fõleg ha tényleg sokan leszünk!
1.03-as patch meg a pályák kellenek, más nem? <#idiota>#idiota>
Már csak 7 óra és -> <#violent>#violent>
1.03-as patch meg a pályák kellenek, más nem? <#idiota>#idiota>
Már csak 7 óra és -> <#violent>#violent>
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
Ma este 8!
Remélem nem csak mi leszünk!
:D
Remélem nem csak mi leszünk!
:D
Le kéne pontosítani mikor lesz,mi benne vagyunk+ürítsd a hamaszobát,mert fullon van!
Hi!
Én,Marcus,csaló,zsocy,Heves,laco szentem jövünk.
Üdv.
Én,Marcus,csaló,zsocy,Heves,laco szentem jövünk.
Üdv.
Este írok azoknak akik nem válaszoltak még privit. Sajnos akik itt forumon nincsenek, azokat nem nagyon tudom elérni viszont.
jó ötlet!
Én benne vagyok, csak szólni kellene a többieknek is (PM/mail/msn), jó lenne ha összegyûlnénk sokan a régi csapatból. <#violent>#violent><#wink>#wink>
Én benne vagyok, csak szólni kellene a többieknek is (PM/mail/msn), jó lenne ha összegyûlnénk sokan a régi csapatból. <#violent>#violent><#wink>#wink>
xd
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
benne vagyok
jó lenne megint játszani csak bekéne szerezni egy új fülest mert a régi rossz
jó lenne megint játszani csak bekéne szerezni egy új fülest mert a régi rossz
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Kár hogy csak most jöttem rá sajnos - és eddig még senki sem tudta gondolom, van egy olyan program, hogy CPU control. Ezzel be lehet állítani, hogy a játékot 2 maggal futtassa (gondolom erõltetve). Csak kis ideig próbáltam, de nálam kb. 10 fps-t dobott a játékon (!!).
Amúgy nem lenne rossz szervezni 1-2 partit, úgy karácsony után körülbelül, 27-28 -án, mit szóltok hozzá?
Amúgy nem lenne rossz szervezni 1-2 partit, úgy karácsony után körülbelül, 27-28 -án, mit szóltok hozzá?