3885
  • PrisonMan
    reinstall?
  • PrisonMan
    Jó ötlet, hétvégén amikor van időm rá szívesen benne vagyok :)
  • Balumann
    Sajnos nálam vmiért nem indul el, elidnítom és nem történik semmi :( Volt már driver váltás, mindenféle beállítás, újrais crackeltem, stb.
  • Balumann
    Humachi.hu FAQ - Rainbow Six: Vegas 2, már itt is itt a megoldás, és még nagyon sok mindenre (humachi faq utolsó frissítése tegnap by me ;) ).
  • Csavez
    rég multiztam már,de a best mindig az RSV2 marad!!!
    Valamikor összehozhatnánk megint 1 hétvégi partit,mindig sértődés a vége,de legalább egy jót játszunk!
  • Csavez
    F.A.Q fent a banner alatt,vagy rakd fel a patchet!asszem az orvosolja
  • speedy8710
    sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy miért irja ki a játékba hogy nincsen csatlakoztatva a hálozati kábel mikor hamachival szeretnénk játszani és a hamachi meg bevan üzemelve. Válaszotokat előre is köszönöm
  • speedy8710
    a
  • Balumann
    Sajnos a NOD32 -nek ez egy újabb hülyesége szerintem, nálam sem enged letölteni időnként ilyeneket, ahogy ezt sem. Ki kell lépni a nod-ból addig, és addig kicsomagolni. Utána nem fogja vírusosnak tekinteni (mert nem az).
  • Sadist
    Semmit nem jelez.
  • neptum
    olyan szépen bejelez a nod ahogy kell
  • PrisonMan
    gamecopyworld miért nem jó? Minden ismerősöm és jó páran innen a fórumról is a gamecopyról töltünk, eddig nem volt vírus panasz...
    1.03 crack (gamecopy)
  • neptum
    nincs egy NEM virusos 1.03-as crack valahol a játékhoz ?
  • Balumann
    Semmi baj nincs a gamecopyworld-el, de hát akkor nézd meg a másik crackes oldalon, megagames.com -on.
  • highlander15
    1.03-as cracket linkeljen vki plz mert a gamecopyworld szarakodik.Köszi előre is!
  • Balumann
    megoldás (nem a vifi a probléma)
  • gemil
    sziasztok, remélem tudtok segíteni.
    eddig offline vegas2ztem, gondoltam megpróbálom hamacsit, de a dzsoin a kóp meccsnél a lan választásánál kiírja, hogy nincs csatlakoztatva a lankábel a géphez, ami igaz mert vifim van..
    mi ilyenkor a teendő, hogy lehet ezt összehozni? amennyiben van valami működő ötlet plíz mondjátok, köszi
  • nemesadam
    m1nute nekem is gyakran bejött az egér gond de miután kiléptem és viszas léptem mindig megjavult.
  • Balumann
    Amióta meg van a HDTV-m, nekem is ugyan ezt csinálja. Már próbáltam mindent, cracket cserélni, új drver, régi driver, stb., semmi változás, nem indul el. Semmi hiba vagy ilyesmi, nem megy.
  • Prince23
    Helló!
    nektek elindul a rainbow six vegas 2? nekem nem, csak bejön a patch ellenőrző panelja, az végigmegy, aztán semmi sem történik.
  • m1nute
    Hali

A problémám az, hogy nem műxik az egér a játékmenetben. Menüben minden okés, de a game közben nem megy. Olvastam, hogy itt volt másnak is ilyen problémája, de nem találtam az orvoslását. A game eredeti, szóval ilyen crack problémáim biztos nincsenek.
    Pls HELP

Válaszokat előre is köszönöm.
  • TLOTR
    Sziasztok gyertek terrorist hunt-ozni.
    Név:R6V2-2
    Jelszó:r6v2
  • kicsirobi
    Folyamatos kifagyás ellen tudtok javasolni valamit?1.3-mas patch van fennt,és hamachin keresztül játszanánk story-t.De kifagy,és ki se lépni
  • kicsirobi
    Mindegyik olyan,és az nem vírus,csak annak ismeri
  • bgabor
    Lehet valahonnan vírusmentes 1.3 cracket beszerezni? A gamecopyworldösben és a gameburnworldösben is ugyanaz a trojan volt.
  • Unitedfanatics
    Hello, nekem egy kis segítség kéne, realisztikus szinten vagyok + 2 emberrel, de ők a 6. felvonásnál eltűnnek és azt a pályát akárhogy is próbálom nemtudom átvinni, a második ellenörzőpont után akadtam meg, valami tipp, hogy könnyebb legyen?
  • Balumann
    És a Hamachi mégis milyen alapon szar? Szerintem páran alátámaszthatják, hogy nagyon sokat játszottunk, csak magyarok, voice chat-el (legutóbb ts-el, 2-éosztva), és nagyon jó volt. Régebben voltunk 10-nél többen is sokszor. Ezerszer jobb így Hamachin játszani, mint online, hidd el van tapasztalatom, szinte mindennel amivel tudtam játszottam online is.

Meg van ennek is az előnye, megkérlek hogy ne jelents ki ilyen nagy baromságokat, főleg ne úgy mintha tény lenne. Megértem ha te azt szereted jobban, régebben is nagyon szerettem így neten játszani, de aztán megvilágosodtam :-)
    De egyszer szerintem te is rájössz, hogy mennyivel jobb úgy játszani. Főleg egy ilyen játékban ahol lehet összejátszani (voice chat nálunk bármivel játszunk, alap), meg fontos a jó közösség is (sok bug, kevés pálya miatt hamar megunható). Én nem hiszem, hogy 1 hétnél tovább bírtam volna neten játszva, a jókis hamachis közösség nélkül.

Ha legalább egy átkozott pályaszerkesztőt kiadtak volna, meg a találati rendszeren javítottak volna, akkor még játszanánk szerintem egy jóideig...
  • AmadeusHU
    a hamachi egy szar. Sokan nyomják még ma is a versust és a coopot. Minden esete szoktam csinálni servert online és teleszokott lenni mindig, annyira hogy magyarok is elég sokan vannak ilyenkor!
  • sniperelite
    ok kössz van csak nemtom hol xD
    na mind1 kössz előkeresem
  • Sadist
    Kell hozzá webkamera. Ha nincs, esélytelen.
  • sniperelite
    Sziasztok!!
    Lenne 1 problémám! Hogykell a saját fejünket betenni?????? :S
    Lécci írjatk mer magamat akarom látni játék közben :D
    Előre is KÖSZÖNÖM!!!!!!!
  • ZÓÓÓcsi
    Próbálj ki egy korábbi jól működő drivert! Nekem volt már hogy a legújabb driverrel kilépett egy pár játék az általad leírt módon..
  • lasat99
    Hello mindenki!

Lenne egy olyan problémám hogy amikor elindítom a játékot (1.03) akkor minden rendbe van megy a menü semmi baja, viszont amikor elindítok egy Coop-ot lanba vagy csak a sima singleplayert akkor a játék kifagy amikor futnak az emberkék.. RSV2.exe nem válaszol vagy valami ilyesmi bejön és ennyi.. nem tudom mitévő legyek csak elfut a gépemen:
    AMD64 4000+ x2
    1GB DDR2 ram
    256mb ddr3 Nvidia 8600GT
    Legújabb Nvidia Driver.

Ha valaki tud segítsen nekem!
    Előre is köszönöm.
    (Haverom is tölem kapta a játékot és mindent ugyan úgy csinált mint én, nála meg megy...)
  • Balumann
    Nyitsd meg a Rendszerkonfigurációs segédprogramot (start menü -> futtatás -> msconfig
    Szolgáltatások fül -> Az összes Microsoft szolgáltatások elrejtése (pipa, alul található) -> ami ott maradt, vedd ki előle a pipát
    Automatikus indítás fül -> vedd ki mindegyik elől a pipát itt is
    Indítsd újra a gépedet, és futtatsd a setup.bat -ot.
    Állíts vissza mindent (pipáld be amiket kipipáltál) majd restart.
  • Unitedfanatics
    Hellósztok, én letöltöttem a mininováról a Skullpultura fajta játékot, de nem megy fel vmi miatt, aminek megoldását le is ír, de angolul van és nem vágom:

Ha a Setup becsődöl, tedd ezt:
    1)
    töröld a kicsomagolt játékot és csomagold ki ismét a .zip filet.
    2)
    start>run> type-> msconfig ,and press enter> press services tab> check "hide all microsoft services" box> uncheck all service boxes> press "startup" tab> uncheck all startup items> press apply> restart PC> run setup.bat now.
    3)
    to restore all - do same - check all boxes back and restart

ami magyarul van azt lefordítottam, de nagyjából még érteném is, ha a mappák nevei, meg a leírás nem külföldi lenne... ha valaki tudja mit kell csinálni írja meg pls
  • Rage47
    Steamen 10 euro a game, hétvégi akció.. ha érdekel vkit :)
  • Balumann
    Üríthetem, nekem is írt egyébként. Ha premiumot bekapcsolja akkor be tud lépni, de ti játszotok még vegas-t? :D
    Adtam néhányotoknak törlési jogot, úgyhogy elvileg mostmár tudtok ti is kirakni embereket.
  • PrisonMan
    aha.

Balu: Üritenéd hamachit, kaptam egy mailt egy sráctól, hogy nem tud belépni, mert fullt ír ki
  • Prince23
    Már tölthető steamen is!

am a coop story csak két személyes?
  • Prince23
    Ha coopba toljátok, és nincs létszám kb du 5 órától ráérnék egészen 10-11-ig hétköznap saccperkb