Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csinálunk szervert
Elore is kosz...<#wink>#wink>
Én a telepítés közbe leszedtem a patchokat é utána egybõl feltettem õket..
Megint játszok a játékkal nem tom emlékeztek-e még rám:D
Csanjedi megvagy?:)
amikor multiplayerbe akarok menni nem tudjátok mért írja ki ezt?
Failed to initialize network service.
http://kepfeltolto.hu/i/?265324&t=img
Rainbow Six: Vegas 2 be hogy tudok multiplayerbe menni?
csak faq-ban nem írja, ezért kérdeztem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valaki?????<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egy kicsit gondolkozz el legközelebb, hogy van-e értelme annak amit írsz, mert ennek pl semmi.
Valahol lehet beszélni jó meg rossz ízlésrõl, itt még csak arról sem.
ui: egy kicsit írhatnál valami normálisabb, kultúráltabb stílusban. A bolygó meg nincs elátkozva, nem kell megálldanod minket hülyeségekkel :)
Köszönöm a mai játékot, nem volt rossz (bár idõnként idegesítõ, hogy valamikor nincs logika abban hogy ki hal meg elõbb :S). High Stakes módban jobb a helyzet valamivel szerintem, úgyhogy ha nem vagyunk 10-nél többen akkor sima szerót fogok indítani. Most úgyis egész jól fut a játék.
Because fuck you. That\'s why.
\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"
NA EZ MI A :::::::::
üdv:dupcsik
Erdeklodni priviben.
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
valamelyik rsv-nek fent kell lennie? aki tud segitsen! elõre is köszi
üdv:[email protected]
BattleTag: zydar#2910
Na ezzel nem akarlak lebeszélni róla, hogyha tetszik meg van kitartásod, mert az kell hozzá, akkor hajrá!
Elmondásod szerint ez a hangkultúra inkább technikai tárgy, mint zenei, de nem lehet rossz. Volt egy ismerõsöm ebböl a suliból aki szintén ilyesmivel foglalkozott saxi mellett. Studió, meg felvételek! Ilyenrõl csak álmodtunk a Weinerben.
A közismereti oktatás a Weinerben enyhén szólva övön aluli, úgyhogy én azt mondom, hogy jól választottál a Szent Istvánnal! Bár a zenei rész elég jó, mostanában azt mondják gyengül az is. Volt már róla szó, hogy bezárják a sulit.
Mi inkább zenekaroztunk, meg kamaráztunk a fõtárgy mellett, és ritka volt a több szakos ember.
Most amúgy Szegeden járok Mûszaki info szakon immár ez a 4-edik évem.
ON
Engem felvettek egyébként szolfézs szakra a Bartókba is, igazából a hangkultúra szak miatt mentem inkább a Szent Istvánba, és egyáltalán nem bántam meg :)
Nah sry az offért.
Szolfézs szakot ismerem, de ezt a hangkultúrát nem, ez mi?
Egyébként harsonáztam, csak aztán anzacállítás miatt befuccsolt a dolog..
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem