Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi,valaki jön hamachira?
csinálunk szervert
Köszi. Majd meglesem ha arra járok...<#taps>

Semmirekello
Árkádban*

Semmirekello
hháát én is Gyõri vagyok szal sztem az Árkádben a 776-ben legalábbis én ott vettem még egy fél éve 9rugóért azóta sztem olcsóbb :S

Hali. Hol érdemes megnézni a gamet ha meg szeretném venni baráti/akciós áron? Mondjuk Gyorben hol...az van nekem kozel mert Szlovákiában lakom...gondolom a multihoz mindenképp eredeti kell...
Elore is kosz...<#wink>

én letöltötem a legujjabb pachet és multiba még mindig azt írja ki<#circling>
Semmirekello
Letöltöd a patchet mondjuk a Pc dome-ról az asztalra és duplakatt.

Én a telepítés közbe leszedtem a patchokat é utána egybõl feltettem õket..

Én letöltöttem, honnan kell elindítani azt az exe-t, ami lejött? Vagy ha eredetim van akkor letöltötte magtól?
Semmirekello
Hellósztok

Megint játszok a játékkal nem tom emlékeztek-e még rám:D

Csanjedi megvagy?:)

imark
Hali!
Telepítsd fel a legújabb patchet! :)

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

sziasztok!

amikor multiplayerbe akarok menni nem tudjátok mért írja ki ezt?
Failed to initialize network service.

http://kepfeltolto.hu/i/?265324&t=img
HEllo!

Rainbow Six: Vegas 2 be hogy tudok multiplayerbe menni?
PrisonMan
Comcast Event mapot feltették a hivatalos ubi szerverre. http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6381021386/m/9951049186 Letölthetõ: innen

a héten délelõtt ráérek nincs kedve valakinek co-opozni?:D
DarkSector
THX
csak faq-ban nem írja, ezért kérdeztem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

imark
Telepítsd fel a legújabb patchet! :)

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

DarkSector
Hy én beállítottam ANGOL (US)-t de akkor is azt írja, hogy (hálózati kábel nincs csatlakoztatva).

Valaki?????<#help><#help><#help>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sadist
Direkt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Seithennin
Sziasztok! Az utolsó küldetések felé vagyok! Ott tartok hogy a kaszinó után evakuáltak és 1 reptéren kell elfogni 1 embert, de csak 1edül vok! Direkt vok 1edül vagy ez bug?

Szerettem volna ma egy kicsit th-zni kb 2 hónap kihagyás után mobedon, és azt írta ki a hamachi, h bannolva vagyok a szerverrõl. Esetleg valakinek valami ötlet?
Ra1nbow6fan
Semmi baj, tudod a gyógyszerek sokat segíthetnek még rajtad... bár lehet már nem vagy menthetõ. ne búslakodj a világ nélküled is tovább létezik ;)

Balumann
Ez azért egy elég szánalmas hozzászólás volt. Mindenkinek van ízlése szerencsére, csak mindenkinek másmilyen. Valakinek az jön be, valakinek ez, nekem pl. a Rainbow Six sorozatból ez jön be leginkább (single-ben az elsõ Vegas).
Egy kicsit gondolkozz el legközelebb, hogy van-e értelme annak amit írsz, mert ennek pl semmi.
Valahol lehet beszélni jó meg rossz ízlésrõl, itt még csak arról sem.

ui: egy kicsit írhatnál valami normálisabb, kultúráltabb stílusban. A bolygó meg nincs elátkozva, nem kell megálldanod minket hülyeségekkel :)

Köszönöm a mai játékot, nem volt rossz (bár idõnként idegesítõ, hogy valamikor nincs logika abban hogy ki hal meg elõbb :S). High Stakes módban jobb a helyzet valamivel szerintem, úgyhogy ha nem vagyunk 10-nél többen akkor sima szerót fogok indítani. Most úgyis egész jól fut a játék.

hé csávóka ha van ízlésed hagyod a gecibe a vegaszt és jáccol a RS3-al, ha nem kúrnak ki a fórumról még ma gyere és segítek hogy kell. qrvayo a gém talán a legyobban sikerült efpéesofólltámjsz, kérdés kinek van még ízlése ezn az elátkozott köcsög földgolyón.

Because fuck you. That\'s why.

nemesadam
Kevesen vagyunk gyertek versusra !!!!!!<#nevetes1>

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

Balumann
Most engem se enged fel, úgyhogy nem nálad van a hiba :P Nem elérhetõ most a hamachi szolgáltatás, biztos fejlesztenek valamit vagy ilyesmi.

Sziasztok! A hamachi nem engedet fel és ezt írja " Failed to connect to the mediation server ssl-30.hamachi.cc. Would you like to keep tryng?"
NA EZ MI A :::::::::

nagyon szépen köszönöm

Balumann
Hogy lehet nem találni? Beírod keresõbe, hogy Rainbow Six és ott van. itt a topikja...

tudod hol van topikja mert én nem találtam sehol azért irtam ide
üdv:dupcsik

Gabisan
Eredeti Vegas2 jatek elado online jateklehetoseggel(egyszer nem hasznalt)
Erdeklodni priviben.

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Balumann
Az nem RSV3 hanem csak RS3, és nem túl sok köze van ehhez a játékhoz :P Nem mintha nagyon zavarna, de szerintem a saját topikjában több esély van, hogy tudnak segíteni.

szasztok skacok! ki ismeri rsv3-athena swordot, megy önmagába is vagy
valamelyik rsv-nek fent kell lennie? aki tud segitsen! elõre is köszi
üdv:[email protected]

Balumann
Hát baráthaim! Ma ne számítsatok rám, nem vagyok olyan állapotban, hogy mások ellen játszak :-(

Akkor én is hagy offoljak egy kicsit: megválnék Hl2 Orange box-omtól és CS:Sourse-omtól, ha valakit érdeke jelezzen. Sry.
Balumann
Köszi :)

Sikert hozzá!

BattleTag: zydar#2910

Balumann
tom sajna. Ezért is vagyok 2 szakos, valahogy csak el fogok tudni helyezkedni. Ha komolyzenével nem, könnyûzenével már csak vhogy... (ha már hangtechnikához is, meg sok mindenhez értek mellette).

Zenész ismerõseimtõl olyanokat hallok, hogy szinte lehetetlen elhelyezkedi profi zenekarokba, de még zeneiskolákba is, annyira nincs igény mûvészekre..
Na ezzel nem akarlak lebeszélni róla, hogyha tetszik meg van kitartásod, mert az kell hozzá, akkor hajrá!

Balumann
Jól tod, hangkultúra szak csak a Szent Istvánban van :) 2 szakos nálunk sincs sok, sõt 5. évben most csak én vagyok :D (de szolfézs szakon csak 2-en vagyunk, és csak én tervezem a zenei továbbtanulást).

Jaja, a Szent István-ban lehetnek ilyen szakok, mert tudtommal a Bertókban sincs pl hangkultúra, de lehet tévedek.
Elmondásod szerint ez a hangkultúra inkább technikai tárgy, mint zenei, de nem lehet rossz. Volt egy ismerõsöm ebböl a suliból aki szintén ilyesmivel foglalkozott saxi mellett. Studió, meg felvételek! Ilyenrõl csak álmodtunk a Weinerben.
A közismereti oktatás a Weinerben enyhén szólva övön aluli, úgyhogy én azt mondom, hogy jól választottál a Szent Istvánnal! Bár a zenei rész elég jó, mostanában azt mondják gyengül az is. Volt már róla szó, hogy bezárják a sulit.
Mi inkább zenekaroztunk, meg kamaráztunk a fõtárgy mellett, és ritka volt a több szakos ember.

Most amúgy Szegeden járok Mûszaki info szakon immár ez a 4-edik évem.

ON

Balumann
Nah jó nem csak azért, csak nagyrészt. Ott túl gyenge a közismereti oktatás, túl erõs a zenei, és annyira én nem vagyok elkötelezett sajna. Még mindig nem tudom biztosan, hogy zenével (ZAK) mennyek-e tovább, vagy megpróbáljam a Kando mûszakit. Nem vagyok sajnos karvezetõ tipus, és a matek se megy :D

Balumann
A Weiner Leo-ba engem is felvettek, de túl messze lett volna :) Hangkultúra szakon olyan órák vannak, mint hangkultúra (hangszerek története, technikák fejlõdése, hangtechnika története), hangtechnika gyakorlat (gyakorlati studio technika az iskola studioban), mûelemzés (felvételeket elemzünk hangtechnikai szempontból, illetve összehasonlítunk különbözõ felvételeket), tavaly volt hangfizika is. De természetesen a csak hangkultúra szakosoknak is kell mindenféle zenei órákra járni (szolfézs, zeneelmélet, zeneirodalom, zongora, kórus, stb.), persze nekik kicsit könnyítve van. Most 5. éven hangkultúra szakon 4 olyan van, ami csak hk szakosoknak kell; újságírás, esztétika, mûelemzés, hangtechnika gyakorlat, na meg hétfõnként fogunk menni studiokba körülnézni, akusztikát mérni, stb.. Megyünk a Parlamentbe is majd, megnézzük hogyan veszik fel az üléseket :)
Engem felvettek egyébként szolfézs szakra a Bartókba is, igazából a hangkultúra szak miatt mentem inkább a Szent Istvánba, és egyáltalán nem bántam meg :)

Nah sry az offért.

Budapest Weiner Leó.
Szolfézs szakot ismerem, de ezt a hangkultúrát nem, ez mi?
Egyébként harsonáztam, csak aztán anzacállítás miatt befuccsolt a dolog..

Balumann
Melyik konziba jártál?

Balumann
Összességében nekem sincs. Csak ami van az szinte mind csütörtökre van bezsúfolva (partitúra olvasás, mûelemzés, népzene, zeneirodalom, hangképzés), szünet nélkül fél 2-tõl fél 7-ig. Én egyébként 2 szakos vagyok (szolfézs, hangkultúra).

Ötöd éven vagy? Én is zenei konziba jártam, de nekem alig volt pár órám 5-öd éven...

Csanjedi
nekem most viszonylag jo orarendem van hál istennek:)

Live long and prosper.

Balumann
Hát, lehet. De nálam nem is az órák mennyiségével van baj meg nehézségével. A gond az, hogy nincs szünet, és mindegyik zenével kapcsolatos óra (mûelemzés, népzene, zeneirodalom), és nagyon fárasztó tud lenni. Ahhoz képest, hogy nekem ez egy ilyen "bonusz" 5. év, ami elvileg nagyon könnyû... ez azért elég kegyetlenség. Tehát tavaly is volt, hogy reggel fél 8-ra kellett menni, és fél 7-ig bennt voltam, de voltak szünetek. :S

Sadist
Szerintem ha megmutatnám neked az órarendem, szívrohamot kapnál :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csanjedi
én sem, csak azért kérdeztem;)
hajrá

Live long and prosper.