Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én vok vonalkódbetyár
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Chavez, hogy állsz a többiekkel? Kiknek szóltál? Tõlünk Jarai és én biztosan tudunk jönni, Mobedo valószínûleg.
vki ad hálózatot???
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Szólni kellene a többieknek és megint egy jót játszani <#kacsint>#kacsint><#gun>#gun><#violent>#violent>
Valamikor összehozhatnánk megint 1 hétvégi partit,mindig sértõdés a vége,de legalább egy jót játszunk!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[url=http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_rainbow_six_vegas_2.shtml#Rainbow%20Six:%20Vegas%202%20v1.03%20
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
eddig offline vegas2ztem, gondoltam megpróbálom hamacsit, de a dzsoin a kóp meccsnél a lan választásánál kiírja, hogy nincs csatlakoztatva a lankábel a géphez, ami igaz mert vifim van..
mi ilyenkor a teendõ, hogy lehet ezt összehozni? amennyiben van valami mûködõ ötlet plíz mondjátok, köszi
\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"
nektek elindul a rainbow six vegas 2? nekem nem, csak bejön a patch ellenõrzõ panelja, az végigmegy, aztán semmi sem történik.
A problémám az, hogy nem mûxik az egér a játékmenetben. Menüben minden okés, de a game közben nem megy. Olvastam, hogy itt volt másnak is ilyen problémája, de nem találtam az orvoslását. A game eredeti, szóval ilyen crack problémáim biztos nincsenek.
Pls HELP
Válaszokat elõre is köszönöm.
Név:R6V2-2
Jelszó:r6v2
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Meg van ennek is az elõnye, megkérlek hogy ne jelents ki ilyen nagy baromságokat, fõleg ne úgy mintha tény lenne. Megértem ha te azt szereted jobban, régebben is nagyon szerettem így neten játszani, de aztán megvilágosodtam :-)
De egyszer szerintem te is rájössz, hogy mennyivel jobb úgy játszani. Fõleg egy ilyen játékban ahol lehet összejátszani (voice chat nálunk bármivel játszunk, alap), meg fontos a jó közösség is (sok bug, kevés pálya miatt hamar megunható). Én nem hiszem, hogy 1 hétnél tovább bírtam volna neten játszva, a jókis hamachis közösség nélkül.
Ha legalább egy átkozott pályaszerkesztõt kiadtak volna, meg a találati rendszeren javítottak volna, akkor még játszanánk szerintem egy jóideig...
Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Lenne 1 problémám! Hogykell a saját fejünket betenni?????? :S
Lécci írjatk mer magamat akarom látni játék közben 😄
Elõre is KÖSZÖNÖM!!!!!!!
BattleTag: zydar#2910
Lenne egy olyan problémám hogy amikor elindítom a játékot (1.03) akkor minden rendbe van megy a menü semmi baja, viszont amikor elindítok egy Coop-ot lanba vagy csak a sima singleplayert akkor a játék kifagy amikor futnak az emberkék.. RSV2.exe nem válaszol vagy valami ilyesmi bejön és ennyi.. nem tudom mitévõ legyek csak elfut a gépemen:
AMD64 4000+ x2
1GB DDR2 ram
256mb ddr3 Nvidia 8600GT
Legújabb Nvidia Driver.
Ha valaki tud segítsen nekem!
Elõre is köszönöm.
(Haverom is tölem kapta a játékot és mindent ugyan úgy csinált mint én, nála meg megy...)
Szolgáltatások fül -> Az összes Microsoft szolgáltatások elrejtése (pipa, alul található) -> ami ott maradt, vedd ki elõle a pipát
Automatikus indítás fül -> vedd ki mindegyik elõl a pipát itt is
Indítsd újra a gépedet, és futtatsd a setup.bat -ot.
Állíts vissza mindent (pipáld be amiket kipipáltál) majd restart.
Ha a Setup becsõdöl, tedd ezt:
1)
töröld a kicsomagolt játékot és csomagold ki ismét a .zip filet.
2)
start>run> type-> msconfig ,and press enter> press services tab> check "hide all microsoft services" box> uncheck all service boxes> press "startup" tab> uncheck all startup items> press apply> restart PC> run setup.bat now.
3)
to restore all - do same - check all boxes back and restart
ami magyarul van azt lefordítottam, de nagyjából még érteném is, ha a mappák nevei, meg a leírás nem külföldi lenne... ha valaki tudja mit kell csinálni írja meg pls
Adtam néhányotoknak törlési jogot, úgyhogy elvileg mostmár tudtok ti is kirakni embereket.
Balu: Üritenéd hamachit, kaptam egy mailt egy sráctól, hogy nem tud belépni, mert fullt ír ki