3885
  • agrorocker
    Láttam másnál is probléma, nálam eddig működött a netes játék rendesen (eredeti gamma), de egyik alkalommal már ez fogadott: "failed to initialize network service". Ez mi a fene? Ez a hiba lehet időleges, talán szarakodik az UBI szerver?

Elég idegesítő ez a játék: volt alkalom, hogy netes játék után a következő indításnál kidobott ezzel az üzenettel: "general protection fault"- ilyenkor csak a reinstall segített. Most meg ez a hálózati hiba...

Meg ugye ott van, hogy befagy a hang, meg nem hallani az ellenfél lövéseit... Így már nem csodálom, hogy ti is jobbára leálltatok vele.
  • handrx
    Hát... tavaly nyár vége óta hibernálódtak jó páran!

De nagyon jó lenne a ki olvadnánk mind, s össze állna egy jó csapat hogy megint jókat játszhassunk, szórakozhassunk. Mint tavaly ilyenkor! :)
    Végül is a suliba járóknak ide ért végre a nyári szünet. Szóval talán megint lenne némi szabad ideje az emberkéknek egy jó játékra! :)
  • agrorocker
    Sziasztok! Él még a vegas-szos magyar közösség? Lehet hozzátok csatlakozni?
  • Rainbow15
    jönnék én is, csak majd valaki legyen szíves, és küldjön privit, mert nem sűrűn nézem a topicot, el lenne felejtve.
  • Csavez
    + az elött!
    :D
    4-5 embert elérek!szal enyyien lennénk mi
  • Prince23
    kettős teszt
  • handrx
    Én benne vagyok!
    Csak jöjjön mindenki aki volt tavaly !
    Úgy lenne teljes a csapat.
  • PrisonMan
    Hali srácok, lassan megint itt a nyári szünet, mit szólnátok egy kis reunionhoz?

Szólnánk a régi játékosoknak is, szerintem most már többen ráérnének, mint az évközbeni (december - meg még valamikori) próbálkozásoknál.

Mit szóltok hozzá?
  • tommygear
    pirateklubb pár hete megvan halva, ha nem hónapok óta
    http://kepfeltolto.hu/
  • Balumann
    Sztem csak ideiglenesen, a képfeltöltő honlapja se jön be.
  • Csavez
    Hi!
    Banner eltünt?
  • Balumann
    A töltés valóban eltart egy kis ideig - főleg első indításkor, de olyan sokáig azért nem kell elméletileg várni. Ilyen azthiszem akkor volt, amikor valaki felpatchelte újabb verzióra, aztán visszacrackelte arra amire volt crack (még amikor kijött a patch, és nem volt crack ahhoz.

Unicodot minden esetben át kell állítani angolra. 1 esetben nem, ha alapból angolon van (angol verzióju windowsokon alapból angolon van).

fdb195-nek valószínűleg eszébe jutott belenézni a hamachi FAQ -ba és megtalálta a megoldást ;)
  • nyirog
    rájöttél a megoldásra?:D
  • fbd195
    tárgytalan
  • fbd195
    Hali, nekem is hasonló a problémám, mint az előző kommentelőnek, coopba akartam játszani öcsémmel, régebben nekem volt hibás a játék(fekete képernyő töltés közben, egyszer csak error) most meg neki van ez a probléma(pedig régen futott neki) Mi lehet a probléma? Első pálya, 3 emberke fut-fut-fut alatta loading, egyszercsak megáll és 2 percre rá error hang, nem lehet felhozni tálcáról amit kiír csak annyi hogy Message.. valami megoldás? 1.03 patch van fennt
  • nyirog
    hy all, biztos volt már,meg olvastam is, a problémánk az h haverral szeretnénk koopban játszani neki xp, nekem vistám van, a gond az,hogy az ő elmondása szerint befagy a töltés szerintem várnia kéne, meg ahogy itt olvastam az egyik hozzászólást abban is valami ilyesmit rebesgettek, hogy nem kell fosni, hanem csak várni :D. Tényleg csak várnia kell? Meg ezt az uncodos biz-baszt vistán mikor kell alkalmazni? Előre is thx!
  • BBencze
    Tényleg ott van. Csak tudod én nem a listába szoktam nézni hanem a letöltéseknél.
  • Puhos
    Pedig ott van, nézd csak: rsv2.
  • BBencze
    bocs elírtam magyaritasok.hu-n
  • BBencze
    jól van na! Találtam már magyarítást, csak azt tartom furcsának, hogy nincs fent a magyarositasok.hu-n.
  • Puhos
    Jó reggelt!

Látom van interneted, van egy olyan funkció benne, hogy lehet keresni a neten pl.: Google, Yahoo ... stb. Használd!!! Egyébként van.
  • BBencze
    Van magyarítás a gamehez?
  • Boz89
    Tudom, hogy hogyan kell, de terrorist huntba nem engedi.
  • Balumann
    Ajtó aljára kell nézni, és use...
  • Boz89
    Nem lehet valahogy bekapcsolni a snak camot?
  • Boz89
    A tűzfal kikapcsolása bevált! Köszi szépen! :)
  • Balumann
    Az eset smart security nem a RSV2 -t akadályozza, hanem a Hamachi P2P adatátvitelét. Egyszerűen nem engedi át, és nem lehet beállítani...legalábbis nekem nem sikerült.
  • Boz89
    Eset smartunk van és eddig is kivétellé volt téve a Rainbow Six 2-őt. Majd megpróbáljuk kikapcsolni teljesen.
  • Balumann
    Akkor ellenőrizzétek a többi menüpontot is, pl. router és tűzfal beállítása, ha pl. eset smart security van fennt akkor azt ki kell kapcsolni (legalábbis a tűzfalát), valakinél a Kasperksy tűzfalát is. Router ha van azon upnp legyen engedélyezve.

A kapcsolat sorrendje, metrika beállítása és ipv6 tiltása (vista esetén) után gépet újraindítottátok?
  • Boz89
    Már a 3. pont is kiiktatva, de még mindig nem jó. :(
  • Boz89
    Leírtotta már az összes hamacsis fájlt, de így se jó neki az 5. Viszont 1.3mal lehet menne, de megint hiba van.:S Átállítottuk egyesült államokbelivé a nyelvet. Utána hálózatot csináltam, ő belépett ode, én hostoltam ő jointolt, de nem találta meg a szerverem. Fordítva is így ment. Mi lehet a gond?

A 3. pontot nem tudtuk megcsinálni, egyikünk sem találja a specet meg a spec beállításokat:

3. Ellenőrizzétek, hogy a hálózati kapcsolatok sorrendjénél a Hamachi van-e legfelül (még ha régebbi klienst használtok, akkor is)! (Vezérlőpult -> Hálózati kapcsolatok -> Speciális -> Speciális beállítások )
    Nem találjuk sehol a hálózati kapcs.-on belül a speciálist és a spec. beállításokat.
  • Balumann
    Pedig logikus hogy mi a hiba, 1.0.3.0 fenntmaradt a gépen, erre próbálja meg rátelepíteni a korábbi verziót, de visszafele nem tud frissíteni. Le kell törölni előbb az újabb verziót, és utána feltelepíteni. Egyébként működik az 1.0.3.0 is rendesen, ha beállítjátok a 2 (vista esetén 3) szükséges dolgot, a hamachi faq alapján.

Egyet olvass vissza.
  • Boz89
    Sziasztok. Egyik haverommal feltelepítettük a hamachi 1.0.3.0át. Mondták, hogy a régebbi verzióját töltsük le. Letöröltük, majd én felraktam az 1.5öt de a haverom nem bírta. Ez volt nála, ezt üzeni: rákattintok a telepítő programra elkezd tölteni a Log meinos csík és a felénél megakad és azt írja ki hogy hamachi version 1.0.3.0 has been detected on your computer. Would you like to proced with an update? És ott van hogy Igen vagy Nem ha ara megyek hogy nem akkor automatikusan kilép ha meg ara hogy igen akor Updating Hamachi Please whait és elkezdi tölteni felénél megáll és azt írja ki hogy You got lucky -an update failed. Please complain to us at once és ott van hogy OK rákattintok és nem csinál semmit.
    Mi lehet a hiba?
    Kicsit más: én azért szeretnék addig játszani, de nem tudok, mert az írja ki, hogy tele van a szerveretek. Fel tudnék menni valahogy?
  • Balumann
    Nem játszunk már... bár még nincs temetve.
  • Blacksheep333
    Jah, bocsesz. :) rainbowsixvegas2hu-network1
    Fullon van sajnos. Ki tudnátok tenni egy passzív usert?
  • Blacksheep333
    Melyik hamachi network -on szoktatok játszani? A FAQ ban lévő nem üzemel.
    Szokott még itt valaki egyáltalán játszani? :D
  • TG Gida
    Gyere fel ts-re és máris nyomhatjuk:92.43.201.25:8767
    jelszó:tspass
  • Jaffa 2843
    akkor ketten már vagyunk :D
  • TG Gida
    Én mennék,ha lenne:)
  • macleody
    Ritkán, ahogy a fórumot nézem. Én kb. fél éve nem játszottam.