3885
  • wednes
    Jah, asszem tudom a problémát. Mintha nálam is ilyen zűr lett volna.
    Nézd meg jól az elérési utat, hogy betűre minden stimmeljen.
    "Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2"
    Úgy emlékszem a hun telepítőjébe nem '-ez volt ilyen aposztróf jelnek bent hanem `-ez talán. És elég volt, hogy megkavarja a dolgot. Írd át.
  • Black Ghost
    Hát ez az, már kipróbáltam és angol maradt.
  • wednes
    Jó az 1.03-asra is én úgy játszottam vele. Ha valami problémát okoz mégis, könnyedén le lehet szedni külön. Egy próbát megér.
  • Black Ghost
    Helló!

Magyarítani szeretném a game-t (nem mint ha nem tudnám mi micsoda, csak miért ne ha van), szal 1.03-as verzióm van, viszont csak 1.01-hez való magyarítást találtam, tudtok egy olyat ami az enyémhez is jó?
  • Jaffa 2843
    valakinek lenne kedve valamikor egy hamachi partyhoz? :D
  • Balumann
    Ha már ilyenekkel is problémák vannak amúgy, akkor lehet érdemes win reinstallt csinálni.
  • Balumann
    Törölj le mindent a gépről amit felrakott a játékból, uninstaláld a pb-t teljesen a gépről (programok telepítése és törlése), csinálj egy regisztry tisztítást valamivel, utána próbáld meg feltelepíteni újra...
    Vagy már az elején állítsd le a pb telepítését, elvileg akkor tovább kell menjen.
    De amúgy mit nem rak fel a játékból, pb telepítése elvileg csak utána van, mit ír ki ha elindítod a játékot?
  • Shep
    Hát ez csodás addig addig ment a szarakodás ,hogy most már mindenáron csak uninstallálni akar ez a szar, de hát nincs mit uninstallálni. Nincs valami parancs amivel rá lehet erőltetni az installálást?
  • Shep
    Egész pontosan ennél a parancsnál áll meg
    Checking PnkBstrK driver status
  • Shep
    Gondoltam előveszem már újra a játékot, de install végén felrakja a szart nem érő punkbastert ill. csak rakná mert a az egyik parancsnál kihal az egész és csak vár és vár, próbáltam, hogy bezárom az installt, de hát így meg nem rak fel pár dolgot és a játék sem indul el, érthetetlen a dolog számomra, mert 1 évvel ezelőtt minden rendben volt. Mi a frásznyavaja baja lehet?
  • Bugi01
    okés köszi
  • Balumann
    gamecopyworld.com
    Nem hibás, csak lődd ki a vírusírtót (vszínűleg NOD32 -d van, az jelzi vírusosnak az indítófájlt). Ha kicsomagoltad, akkor tedd kivételek közé a vírusírtóban.
  • Bugi01
    Helló!
    Valaki tudna segíteni hogy hol tudnék letölteni 1 cracket a 1.03-as path-hez, mert visszaolvastam, és volt 3 oldal is belinkelve, de mindhárom oldalon hibás volt a fájl. Valahol le sem jött, valahol pedig nem lehetett kicsomagolni. Előre is köszi.
  • Balumann
    Nem, de a dokumentumokba ment a játék, ha 2 különböző Windows profilon játszotok, akkor egymástól függetlenül tudtok játszani.
  • piamania
    Hello!
    Az lenne a kérdésem,hogy lehet a játékban két különböző profilt csinálni,hogy ketten tudjunk vele játszani egymástól föggetlenül?köszi
  • Black Ghost
    thx :)
  • Balumann
    A multiplayer opciókon belül ki tudod venni az outgoing volume-t (vagy nem tom pontosan hogy van). Ha nincs mikrofonod és a sztereo keverő van beállítva, akkor amiket te is hallasz, azokat küldi át a többieknek is.

Célkeresztet azt hiszem nem lehet állítani, amúgy érdemes célozni, mert pontosabb a lövés.
  • Black Ghost
    Sziasztok

Olyan gondom van hogy játék közben rendszeresen rám szólnak, hogy kapcsoljam ki a mic-et (gondolom mikrofont) de nekem nincs is olyan, ilyenkor mi történik mit tesz a gép, játék, vagy a net hogy zavarom a többieket. Én is szoktam hallani mások háttér hangját, súgását és tényleg idegesítő.

Más: van arra mód hogy megváltoztassam a célkereszt formáját esetleg színét, mert sokszor nagyon beleolvad a környezetébe és ez elég zavaró.

Válaszotokat előre is köszönöm.
  • atexxx
    Itt egy vegas 2 hamachi szoba: végász kód: 123
    Lehetne versust játszani.
  • Solid Snake
    Ma este lesz party?
  • agrorocker
    Az nem cd kulcs függvénye. A Document and Settings mappába a My Games-be ment a játék, ott vannak az eddigi eredményeid, elnyert cuccaid. Egy ilyen profilt kell szerezned, nem cd kulcsot.
  • Kockakölyök
    Olyanra, amiben a felszerelések (rucik, fegyók, stb.) mind megvannak, mert megvolt az összes cucc.

agrorocker: Venni azért nem fogok.
  • agrorocker
    Gondolom a netes gammához kellene cd-kulcs. Legfeljebb ilyennel szolgálhatok:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195589265&no=3612
  • imark
    Végigjátszásból milyenre gondoltál? Ezt találtam: http://www.gamespot.com/features/6187921/p-3.html (angol)
    CD kulcs mihez kell? Nekem nem kért.
  • Kockakölyök
    Ja, már megoldottam, már csak a végigjátszás meg egy CD-kulcs kellene...
  • Kockakölyök
    Köcce, és tudsz válaszolni az első kérdésemre is?
  • imark
    A fan pack-et (=map pack) és a comcast event mapot innen tudod leszedni: letöltés
    A patchet automatikusan le fogja tölteni ha a launcherrel indítod a játékot.
    Teamspeaket meg innen: Teamspeak 2 client
    Ja és még a hamachi is kell, ha nem lenne meg akkor innen tudod leszedni: Hamachi 1.0.1.5
  • Kockakölyök
    Helló!

Tud vki segíteni abban, hogy miért írja ki azt, ha felmeek a versusra, hogy:
    <?int?R6menus.MainMenu.FailedTolnitNetwork?>

És honnan lehet beszerezni a #3617-es kommentben leírtakat?

Ui.: Valaki tud adni egy halhatatlanság nélküli végigjátszást?
  • Csalo1981
    Hali!

Ma este 9től újra összejönnénk páran játszani. Ami kell, hogy tudjatok este csatlakozni:
    -Comcast event map
    -Fan Pack
    -1.03as patch
    -Teamspeak hogy játék közbe beszéljünk

Hamachi szerverünk
    Név: MMCOD
    jelszó: 3

Ha valami kérdésed lenne akkor hamachin segítünk
  • agrorocker
    Nem szörnyű, nem erről van szó :) Az első része is megvan (ubi exlusive-ba már nem volt drága), inkább azzal tolom, ott az 1.06-os folttal egész játszható mindenféle ekecselés nélkül.
  • PrisonMan
    Huh ez gyors volt...
    Azért ennyire nem szörnyű a játék! Története jó, multiplayerben amikor sokan voltunk nagyon szórakozotató a (sok) hibát is leszámítva.
    Patch tuti nem jön, valószínű azért is tettek bele 99 új Elite rangot, hogy azután (PC-re? - Konzolra nem tudom azóta jött-e foltozás) ne kelljen többet foglalkozni vele.
  • Csalo1981
    Fasza volt tegnap nyomtunk egy pár menetet ma is lesz 9 körül akit érdekel jöjjön.
  • Rainbow15
    na volt tegnap valami érdekes?
  • agrorocker
    Ha valakit érdekel a Rainbow six vegas 2 eredetiben 3500-ért, az szóljon. Online cd kulcs, account, kézikönyv, fasza állapot.

[email protected]
  • Balumann
    Ha valamiben biztos lehetsz sajna, az az, hogy nem fog már jönni patch ehhez. Megjelenés után nemsokkal gyorsan kiadtak 3 patchet, aztán gyorsan el is elejtették, hogy ezt így kiadták.
  • Rainbow15
    fuhh, későn szóltatok, még csak a game van fent :)
  • agrorocker
    Kösz a lehetőséget, de meguntam a játék hülyeségeit (hangprobléma, 1 v 1-ben 0-ra csökken az fps, persze lelőnek, páncél nem ér semmit... stb-stb). Inkább kivárom, hátha jön hozzá még patch, mert így nagyon béta :(
  • imark
    Hali!

Ma este 9től újra összejönnénk páran játszani. Ami kell, hogy tudjatok este csatlakozni:
    -Comcast event map
    -Fan Pack
    -1.03as patch
    -Teamspeak hogy játék közbe beszéljünk

Hamachi szerverünk
    Név: MMCOD
    jelszó: 3

Ha valami kérdésed lenne akkor hamachin segítünk.
  • agrorocker
    Kösz, Balumann! Beválni látszik :)

Más: kigyomláltam a neten, hogy lehet javítani a hangon:

fel az 1.03-as folt, utána másoljátok be a főkönyvtárba és írjátok felül a fájlokat ezzel:

http://rapidshare.com/files/136953766/Rainbow_6_vegas_2_Sound_Fix.zip.html

Én a Sound Blaster-nél levettem a harveres gyorsítást is off-ra.

Eredmény: gyorsult a játék sebessége, javult a hangminőség, lehet hallani minden hangot és kevesebbszer és rövidebb időre ragadnak be a hangeffektek.

Lehet, hogy volt már szó a megoldásról, de gondoltam valakinek hasznos lehet.

Mondjuk ettől függetlenül elég szégyen lett a vegas2... :(
  • Balumann
    A multizáshoz át kell állítani az "Nem unicodet használó programok nyelvét" egyesült államokbelire, utána jó lesz.

Egyébként nekem 3 fő oka van, amiért én valaszínűleg végleg hanyagolni fogom:
    -szörnyű találati rendszer, és sok bug (hangokat vmennyire javították a patchben, de így is van, hogy beragad).
    -nem lehet hozzá pályát, meg semmit készíteni, letölteni (nem én akarok természetesen, de ha van lehetőség, akkor mindig van, aki sorban csinálja a jó pályákat :P)

a 3. meg az időre vonatkozik, esténként más játékelfoglaltságom van :-)