3885
-
wednes #3645 Jah, asszem tudom a problémát. Mintha nálam is ilyen zűr lett volna.
Nézd meg jól az elérési utat, hogy betűre minden stimmeljen.
"Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2"
Úgy emlékszem a hun telepítőjébe nem '-ez volt ilyen aposztróf jelnek bent hanem `-ez talán. És elég volt, hogy megkavarja a dolgot. Írd át. -
#3644 Hát ez az, már kipróbáltam és angol maradt. -
wednes #3643 Jó az 1.03-asra is én úgy játszottam vele. Ha valami problémát okoz mégis, könnyedén le lehet szedni külön. Egy próbát megér. -
#3642 Helló!
Magyarítani szeretném a game-t (nem mint ha nem tudnám mi micsoda, csak miért ne ha van), szal 1.03-as verzióm van, viszont csak 1.01-hez való magyarítást találtam, tudtok egy olyat ami az enyémhez is jó? -
#3641 valakinek lenne kedve valamikor egy hamachi partyhoz? :D -
#3640 Ha már ilyenekkel is problémák vannak amúgy, akkor lehet érdemes win reinstallt csinálni. -
#3639 Törölj le mindent a gépről amit felrakott a játékból, uninstaláld a pb-t teljesen a gépről (programok telepítése és törlése), csinálj egy regisztry tisztítást valamivel, utána próbáld meg feltelepíteni újra...
Vagy már az elején állítsd le a pb telepítését, elvileg akkor tovább kell menjen.
De amúgy mit nem rak fel a játékból, pb telepítése elvileg csak utána van, mit ír ki ha elindítod a játékot? -
#3638 Hát ez csodás addig addig ment a szarakodás ,hogy most már mindenáron csak uninstallálni akar ez a szar, de hát nincs mit uninstallálni. Nincs valami parancs amivel rá lehet erőltetni az installálást? -
#3637 Egész pontosan ennél a parancsnál áll meg
Checking PnkBstrK driver status -
#3636 Gondoltam előveszem már újra a játékot, de install végén felrakja a szart nem érő punkbastert ill. csak rakná mert a az egyik parancsnál kihal az egész és csak vár és vár, próbáltam, hogy bezárom az installt, de hát így meg nem rak fel pár dolgot és a játék sem indul el, érthetetlen a dolog számomra, mert 1 évvel ezelőtt minden rendben volt. Mi a frásznyavaja baja lehet? -
Bugi01 #3635 okés köszi -
#3634 gamecopyworld.com
Nem hibás, csak lődd ki a vírusírtót (vszínűleg NOD32 -d van, az jelzi vírusosnak az indítófájlt). Ha kicsomagoltad, akkor tedd kivételek közé a vírusírtóban. -
Bugi01 #3633 Helló!
Valaki tudna segíteni hogy hol tudnék letölteni 1 cracket a 1.03-as path-hez, mert visszaolvastam, és volt 3 oldal is belinkelve, de mindhárom oldalon hibás volt a fájl. Valahol le sem jött, valahol pedig nem lehetett kicsomagolni. Előre is köszi. -
#3632 Nem, de a dokumentumokba ment a játék, ha 2 különböző Windows profilon játszotok, akkor egymástól függetlenül tudtok játszani. -
piamania #3631 Hello!
Az lenne a kérdésem,hogy lehet a játékban két különböző profilt csinálni,hogy ketten tudjunk vele játszani egymástól föggetlenül?köszi -
#3630 thx :) -
#3629 A multiplayer opciókon belül ki tudod venni az outgoing volume-t (vagy nem tom pontosan hogy van). Ha nincs mikrofonod és a sztereo keverő van beállítva, akkor amiket te is hallasz, azokat küldi át a többieknek is.
Célkeresztet azt hiszem nem lehet állítani, amúgy érdemes célozni, mert pontosabb a lövés. -
#3628 Sziasztok
Olyan gondom van hogy játék közben rendszeresen rám szólnak, hogy kapcsoljam ki a mic-et (gondolom mikrofont) de nekem nincs is olyan, ilyenkor mi történik mit tesz a gép, játék, vagy a net hogy zavarom a többieket. Én is szoktam hallani mások háttér hangját, súgását és tényleg idegesítő.
Más: van arra mód hogy megváltoztassam a célkereszt formáját esetleg színét, mert sokszor nagyon beleolvad a környezetébe és ez elég zavaró.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
atexxx #3627 Itt egy vegas 2 hamachi szoba: végász kód: 123
Lehetne versust játszani. -
#3626 Ma este lesz party? -
agrorocker #3625 Az nem cd kulcs függvénye. A Document and Settings mappába a My Games-be ment a játék, ott vannak az eddigi eredményeid, elnyert cuccaid. Egy ilyen profilt kell szerezned, nem cd kulcsot. -
#3624 Olyanra, amiben a felszerelések (rucik, fegyók, stb.) mind megvannak, mert megvolt az összes cucc.
agrorocker: Venni azért nem fogok. -
agrorocker #3623 Gondolom a netes gammához kellene cd-kulcs. Legfeljebb ilyennel szolgálhatok:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195589265&no=3612 -
#3622 Végigjátszásból milyenre gondoltál? Ezt találtam: http://www.gamespot.com/features/6187921/p-3.html (angol)
CD kulcs mihez kell? Nekem nem kért. -
#3621 Ja, már megoldottam, már csak a végigjátszás meg egy CD-kulcs kellene... -
#3620 Köcce, és tudsz válaszolni az első kérdésemre is? -
#3619 A fan pack-et (=map pack) és a comcast event mapot innen tudod leszedni: letöltés
A patchet automatikusan le fogja tölteni ha a launcherrel indítod a játékot.
Teamspeaket meg innen: Teamspeak 2 client
Ja és még a hamachi is kell, ha nem lenne meg akkor innen tudod leszedni: Hamachi 1.0.1.5 -
#3618 Helló!
Tud vki segíteni abban, hogy miért írja ki azt, ha felmeek a versusra, hogy:
<?int?R6menus.MainMenu.FailedTolnitNetwork?>
És honnan lehet beszerezni a #3617-es kommentben leírtakat?
Ui.: Valaki tud adni egy halhatatlanság nélküli végigjátszást? -
Csalo1981 #3617 Hali!
Ma este 9től újra összejönnénk páran játszani. Ami kell, hogy tudjatok este csatlakozni:
-Comcast event map
-Fan Pack
-1.03as patch
-Teamspeak hogy játék közbe beszéljünk
Hamachi szerverünk
Név: MMCOD
jelszó: 3
Ha valami kérdésed lenne akkor hamachin segítünk -
agrorocker #3616 Nem szörnyű, nem erről van szó :) Az első része is megvan (ubi exlusive-ba már nem volt drága), inkább azzal tolom, ott az 1.06-os folttal egész játszható mindenféle ekecselés nélkül. -
#3615 Huh ez gyors volt...
Azért ennyire nem szörnyű a játék! Története jó, multiplayerben amikor sokan voltunk nagyon szórakozotató a (sok) hibát is leszámítva.
Patch tuti nem jön, valószínű azért is tettek bele 99 új Elite rangot, hogy azután (PC-re? - Konzolra nem tudom azóta jött-e foltozás) ne kelljen többet foglalkozni vele. -
Csalo1981 #3614 Fasza volt tegnap nyomtunk egy pár menetet ma is lesz 9 körül akit érdekel jöjjön. -
Rainbow15 #3613 na volt tegnap valami érdekes? -
agrorocker #3612 Ha valakit érdekel a Rainbow six vegas 2 eredetiben 3500-ért, az szóljon. Online cd kulcs, account, kézikönyv, fasza állapot.
[email protected] -
#3611 Ha valamiben biztos lehetsz sajna, az az, hogy nem fog már jönni patch ehhez. Megjelenés után nemsokkal gyorsan kiadtak 3 patchet, aztán gyorsan el is elejtették, hogy ezt így kiadták. -
Rainbow15 #3610 fuhh, későn szóltatok, még csak a game van fent :) -
agrorocker #3609 Kösz a lehetőséget, de meguntam a játék hülyeségeit (hangprobléma, 1 v 1-ben 0-ra csökken az fps, persze lelőnek, páncél nem ér semmit... stb-stb). Inkább kivárom, hátha jön hozzá még patch, mert így nagyon béta :( -
#3608 Hali!
Ma este 9től újra összejönnénk páran játszani. Ami kell, hogy tudjatok este csatlakozni:
-Comcast event map
-Fan Pack
-1.03as patch
-Teamspeak hogy játék közbe beszéljünk
Hamachi szerverünk
Név: MMCOD
jelszó: 3
Ha valami kérdésed lenne akkor hamachin segítünk. -
agrorocker #3607 Kösz, Balumann! Beválni látszik :)
Más: kigyomláltam a neten, hogy lehet javítani a hangon:
fel az 1.03-as folt, utána másoljátok be a főkönyvtárba és írjátok felül a fájlokat ezzel:
http://rapidshare.com/files/136953766/Rainbow_6_vegas_2_Sound_Fix.zip.html
Én a Sound Blaster-nél levettem a harveres gyorsítást is off-ra.
Eredmény: gyorsult a játék sebessége, javult a hangminőség, lehet hallani minden hangot és kevesebbszer és rövidebb időre ragadnak be a hangeffektek.
Lehet, hogy volt már szó a megoldásról, de gondoltam valakinek hasznos lehet.
Mondjuk ettől függetlenül elég szégyen lett a vegas2... :( -
#3606 A multizáshoz át kell állítani az "Nem unicodet használó programok nyelvét" egyesült államokbelire, utána jó lesz.
Egyébként nekem 3 fő oka van, amiért én valaszínűleg végleg hanyagolni fogom:
-szörnyű találati rendszer, és sok bug (hangokat vmennyire javították a patchben, de így is van, hogy beragad).
-nem lehet hozzá pályát, meg semmit készíteni, letölteni (nem én akarok természetesen, de ha van lehetőség, akkor mindig van, aki sorban csinálja a jó pályákat :P)
a 3. meg az időre vonatkozik, esténként más játékelfoglaltságom van :-)