Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hibás, csak lõdd ki a vírusírtót (vszínûleg NOD32 -d van, az jelzi vírusosnak az indítófájlt). Ha kicsomagoltad, akkor tedd kivételek közé a vírusírtóban.
Valaki tudna segíteni hogy hol tudnék letölteni 1 cracket a 1.03-as path-hez, mert visszaolvastam, és volt 3 oldal is belinkelve, de mindhárom oldalon hibás volt a fájl. Valahol le sem jött, valahol pedig nem lehetett kicsomagolni. Elõre is köszi.
Az lenne a kérdésem,hogy lehet a játékban két különbözõ profilt csinálni,hogy ketten tudjunk vele játszani egymástól föggetlenül?köszi
Célkeresztet azt hiszem nem lehet állítani, amúgy érdemes célozni, mert pontosabb a lövés.
Olyan gondom van hogy játék közben rendszeresen rám szólnak, hogy kapcsoljam ki a mic-et (gondolom mikrofont) de nekem nincs is olyan, ilyenkor mi történik mit tesz a gép, játék, vagy a net hogy zavarom a többieket. Én is szoktam hallani mások háttér hangját, súgását és tényleg idegesítõ.
Más: van arra mód hogy megváltoztassam a célkereszt formáját esetleg színét, mert sokszor nagyon beleolvad a környezetébe és ez elég zavaró.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Lehetne versust játszani.
agrorocker: Venni azért nem fogok. <#vigyor>#vigyor>
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195589265&no=3612
CD kulcs mihez kell? Nekem nem kért.
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
A patchet automatikusan le fogja tölteni ha a launcherrel indítod a játékot.
Teamspeaket meg innen: Teamspeak 2 client
Ja és még a hamachi is kell, ha nem lenne meg akkor innen tudod leszedni: Hamachi 1.0.1.5
Tud vki segíteni abban, hogy miért írja ki azt, ha felmeek a versusra, hogy:
<?int?R6menus.MainMenu.FailedTolnitNetwork?>
És honnan lehet beszerezni a #3617-es kommentben leírtakat?
Ui.: Valaki tud adni egy halhatatlanság nélküli végigjátszást?
Ma este 9tõl újra összejönnénk páran játszani. Ami kell, hogy tudjatok este csatlakozni:
-Comcast event map
-Fan Pack
-1.03as patch
-Teamspeak hogy játék közbe beszéljünk
Hamachi szerverünk
Név: MMCOD
jelszó: 3
Ha valami kérdésed lenne akkor hamachin segítünk
Azért ennyire nem szörnyû a játék! Története jó, multiplayerben amikor sokan voltunk nagyon szórakozotató a (sok) hibát is leszámítva.
Patch tuti nem jön, valószínû azért is tettek bele 99 új Elite rangot, hogy azután (PC-re? - Konzolra nem tudom azóta jött-e foltozás) ne kelljen többet foglalkozni vele.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
[email protected]
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Ma este 9tõl újra összejönnénk páran játszani. Ami kell, hogy tudjatok este csatlakozni:
-Comcast event map
-Fan Pack
-1.03as patch
-Teamspeak hogy játék közbe beszéljünk
Hamachi szerverünk
Név: MMCOD
jelszó: 3
Ha valami kérdésed lenne akkor hamachin segítünk.
Más: kigyomláltam a neten, hogy lehet javítani a hangon:
fel az 1.03-as folt, utána másoljátok be a fõkönyvtárba és írjátok felül a fájlokat ezzel:
http://rapidshare.com/files/136953766/Rainbow_6_vegas_2_Sound_Fix.zip.html
Én a Sound Blaster-nél levettem a harveres gyorsítást is off-ra.
Eredmény: gyorsult a játék sebessége, javult a hangminõség, lehet hallani minden hangot és kevesebbszer és rövidebb idõre ragadnak be a hangeffektek.
Lehet, hogy volt már szó a megoldásról, de gondoltam valakinek hasznos lehet.
Mondjuk ettõl függetlenül elég szégyen lett a vegas2... 😞
Egyébként nekem 3 fõ oka van, amiért én valaszínûleg végleg hanyagolni fogom:
-szörnyû találati rendszer, és sok bug (hangokat vmennyire javították a patchben, de így is van, hogy beragad).
-nem lehet hozzá pályát, meg semmit készíteni, letölteni (nem én akarok természetesen, de ha van lehetõség, akkor mindig van, aki sorban csinálja a jó pályákat 😛)
a 3. meg az idõre vonatkozik, esténként más játékelfoglaltságom van :-)
Elég idegesítõ ez a játék: volt alkalom, hogy netes játék után a következõ indításnál kidobott ezzel az üzenettel: "general protection fault"- ilyenkor csak a reinstall segített. Most meg ez a hálózati hiba...
Meg ugye ott van, hogy befagy a hang, meg nem hallani az ellenfél lövéseit... Így már nem csodálom, hogy ti is jobbára leálltatok vele.
De nagyon jó lenne a ki olvadnánk mind, s össze állna egy jó csapat hogy megint jókat játszhassunk, szórakozhassunk. Mint tavaly ilyenkor! 😊
Végül is a suliba járóknak ide ért végre a nyári szünet. Szóval talán megint lenne némi szabad ideje az emberkéknek egy jó játékra! 😊
😄
4-5 embert elérek!szal enyyien lennénk mi
Csak jöjjön mindenki aki volt tavaly !
Úgy lenne teljes a csapat.
Szólnánk a régi játékosoknak is, szerintem most már többen ráérnének, mint az évközbeni (december - meg még valamikori) próbálkozásoknál.
Mit szóltok hozzá?
http://kepfeltolto.hu/
Banner eltünt?
Unicodot minden esetben át kell állítani angolra. 1 esetben nem, ha alapból angolon van (angol verzióju windowsokon alapból angolon van).
fdb195-nek valószínûleg eszébe jutott belenézni a hamachi FAQ -ba és megtalálta a megoldást 😉
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10