3885
-
#1322 A játékon belül megnézheted miért mennyi xp-t kapsz. Pl. fejlövés 1xp, ölés nagy távolságról 3xp, stb. My character-A.C.E. Nem hiszem, hogy a végére meglesz minden cucc.
sanyo1212:hamachi-t a 1.0.1.5-öst tegyétek fel. Nekem nem kellett a routert piszkálni hozzá. -
#1321 Bioshockban egyedul a kornyezet volt szep, a karakterek hanyas szintuek. A karakterekkel itt sincs gond, a vilag sem ronda, lehetne szebb de megfelel a celnak. -
#1320 Visszanéztem a fórumba beszúrt képeket, csomó képen szebb mint nálam, érdekes. Pedig minden maxon van nálam, csak rájövök. -
#1319 A motor adott, csak nem használták ki amit tud. Bioshock-ot azért említettem, mert ez a motor hajtja azt is, régebbi is. Ez manapság már nagyon a minimum látványnak felel meg. -
G18XM8 #1318 De sztem nagyon szép a grafikája így is. -
G18XM8 #1317 Valószínűleg gondoltak a szerényebb géppel rendelkező kollegákra is. Ellentétben a Crytekkel. -
#1316 Bioshock szintu ... megmosolyogtam. -
#1315 Hali!
Vki le tudná nekem írni az XP rendszer működését(itt most a tapasztalati pontokra gondolok ) Tehát mikor miért mennyi XP-t kapok, és hogyan tudom elérni hogy a játék végére meglegyen az összes cucc.
Másik kérdésem, hogy az a Marksman/ Assault/C.Q.B, azon kívül, hogy más-más fegyvereket unkolckolnak, másra nemjó? -
#1314 sok lesz az off.
Remélem ma este is lesz Versus. Stipp-stopp én lesz Baluval meg Csanjedivel! -
#1313 Most nem azért, de egy ilyen motorral szebb grafikát is lehetett volna csinálni, Bioshock szintü nagyot dobott volna rajta. Persze így is jó játék. -
Elmör #1312 Azért ennyire még én is emlékszem.
A történetben a csavar (árulás) érdekelt, de nem spoilerezek, hátha valaki még most tolja az elsőt! -
#1311 voltak a terroristák, meg voltak ezek a szivávárnyos legények. a terroristák elfoglaltak kaszinókat, a szivávárnyos legények meg visszafoglalták. -
Hans von Luck #1310 Úgy legyen, he-he... -
Elmör #1309 Ha az aláírásodban lévő gépen röccenés mentesen fut a CM:Dirt, akkor az valószínűleg 800X600-ban vagy nagy felbontáson, de low grafikával. Volt majdnem ugyanez a konfigom (csak X2 5600+ procival) és tapasztaltam.
Hogy legyen ON is, elkezdtem a Vegas 2-t, belenézés szintjén és tetszett!Bár végigtoltam az első részt is, már nem emlékszem pontosan a történetre, de remélem majd beugrik! -
Sith #1308 nem értem...
Banner Vegas játékosok forumában vagyok.. mégiso lvasok olvasok és csak oprendszerekről írtok netán bugos a forum? -
#1307 akkor a következő megint jó lesz -
Hans von Luck #1306 Az elozo resz jobb volt, mert ott osszekaptak magukat a fejlesztok-vagy a kiado dumalt bele a fejlesztesbe, mivel a Lockdown-os sz@rt el kellett felejtetni a rajongokkal... -
Hans von Luck #1305 Ezt a bugot nekem is csinalja a puskaval, az egyik tarsamnak a SCAR puskaja nez ki ugy, mint a te kepeden az MP5. Nekem is Radeon X1950 PRO-m van, raadasul AGP-s...azt irtak a Readme file-ban hogy nem tamogatja az AGP-s karikat, de nekem megy...
Ja, az 1.01-es patch van fent nekem, ez nem javitott a puska bugon... -
#1304 Voltunk.... -
#1303 Ketten vagyunk a H. szobában,... Ennyi mára ??? -
#1302 Röviden itt ennyi a lényeg.
Nincs látványban különbség!!!!!!!!!!!
Játékra tökmindegy, másra meg használják mások. -
renatokancso #1301 hmm valaki megmondaná hogy kell Neten nyomni!!!!????? -
#1300 "AZ meg szerintem önmagáért beszél, hogy komoly nagy SW gyártók a mai napig nem csinálnak kompatibilis programokat a VISTA-val. "
Minden programnak van Vista verziója.
Tudsz olyat mondani, ami nem fut Vistán?
"De a SB hangkártya driverre is (VISTA) 1 évet kellett várni pl."
Érdekes, nekem a SB 7.1-es kártyámhoz már a Vista megjelenésekor volt driver. Igaz én csak sztereóban használom.
Ahhoz, hogy 5.1 legyen Vistán kell egy 15k-s Creative kártya.
A Creative azért nem csinál normális drivert a régi kártyákhoz, mert akkor senki nem venné az új hangkártyákat. -
#1299 volt Milenium is, az is jó volt -
#1298 És hogy ezt is megválaszoljam : kényszerből. Szerintem ha kiadnak egy x-edik javítócsomagot a WIN 98-hoz, mai napig menne.... Csak akkor éhen halna a MICROSOFT összes igazgatója.. -
renatokancso #1297 csa all nem tudjátok hogy lehet online-ba nyomni a Vegas 2-őt nem tudok rájönni +még azt hogy mi lesz ha felrakom hozzá a mostani patch-et?M -
#1296 No azért az XP egy generációs (ha nem kettő) ugrás volt, össze se lehet hasonlítani a fejlesztéseket amik végbementek a 98 és az XP, valamint az XP és a VISTA között. Én egyébként úgy emlékszem, hogy gyorsabbak lettek az alkalmazások XP alatt....
AZ meg szerintem önmagáért beszél, hogy komoly nagy SW gyártók a mai napig nem csinálnak kompatibilis programokat a VISTA-val.
De a SB hangkártya driverre is (VISTA) 1 évet kellett várni pl. -
#1295 "Nem értem a problémát.."
6 évvel régebbi oprendszernek természetes, hogy nagyobb a gépigénye. -
#1294 "Egy csomó hibát javítottak, ami az XP-ben volt."
Vistára értettem. -
#1293 Miért váltottunk 98-ról XP-re?
Játékokban nem volt gyorsabb. Szebb volt és nagyobb volt a gépigénye.
Egy csomó hibát javítottak, ami az XP-ben volt.
-
#1292 Akkor világosíts fel minket, hogy mihez kell az a fránya megnövelt (egyébként teljesen nevetésges) gépigény. Mennyivel tud többet a VISTA, mint az XP, vagy akár a LINUX ?? És nehogy azt mond, hogy van AERO, meg SIDEBAR...
Ha a játékok ugyanolyan sebességgel mennek -gyorsabban egyébként semmiképp- az alkalmazások szintén, akkor.... ?? -
sanyo1212 #1291 hamachihoz milyen portot kellene forwardolni a routeren?
-
sanyo1212 #1290 az hogy van, hogy én csinálok szervert, akkor a haver nem látja, ha a haver csinál akkor én nem látom, viszont van egy harmadik fél aki mindkettőnket lát és joinolni is tud?
-
#1289 -
#1288 Itt most nem a pénzről van szó. -
#1287 Nem értem a problémát...
5évig ezekszerint még fikázhatunk....Csak az a baj hogy már 2 év múlva kint lesz a W7 ami elfeledteti velünk a VISTA-t. És kitörli majd a történelemből. Vagy történelem lesz belőle. Kinek kedve szerint. -
#1286 Erre mondják mások hogy divat...
Na persze.
fél millás gépen elhiszem hogy jó a Vista.
Csak sokan azt hagyják figyelmen kívül, hogy:
"AMENNYIVEL GYORSABB A DX10, ANNÁL TÖBBET VESZ EL AZ OPENDSZER"
Magyarul egyik kezemmel adok 10FPS-t a másikkal 15-t veszek el!
Jah és még annyit, hogy most van olyan gépem, amire a VISTA élménypontokban 5-öt ér el, ami a Full működéshez kell az oprenszernek.
Ez siralmas. -
#1285 Ja és 512 MB memória 2k.
Ne mond, hogy sokba kerül.
10k-ból 2 GB-ot kapsz. -
#1284 most nézd a szervert. NOD32 tűzfalat lődd ki ha van, router esetén a portokat állítsd be a hamachin belül is. -
#1283 "Az miért van kedves VISTA támogatók, hogy akármilyen SOFTWARE minimum másfélszeres gépigénye van VISTA alatt. Pl. FFOW minimum köv. XP alatt 1.5 GB RAM, VISTA alatt 2 GB RAM ????"
Az XP és a Vista között 6 év különbség van.
Az miért van, hogy egy mostani játéknak nagyobb a gépigénye, mint egy 6 évesnek????
Nem tudom mit nem lehet ezen felfogni.
Mikor az XP megjelent akkor is mindenki fikázta, hogy szar mert nagy a memória igénye. Most meg sokan azt használják.