Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
íme a képek .képminõséget a fraps cseszte el.
Vegas:
folyt köv.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
van egy kis gondom a Fraps-el. Eddig müködött simán, most se a Vistán, sem az XP-n nem akar képet, se videót csinálni. Akármelyik gombra állítom, semmi.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Te megveszed a játékot vagy letöltöd? Kéne egy kis coop nst-s móka 😊
A halál csupán a kezdet...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Magyarázat: xman kolléga jóvoltából majdnem egy hónapja hozzájutottam a konzol verzióból származó nyelvi fájlokhoz, amelyeket azóta már rég lefordítottam. Viszont a játék PC-s verziója még csak most jött ki (nemhivatalosan...), ezért csak most tudom tesztelni a lefordított anyagot.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Hangnembõl picit lekéne adni...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
a menü kis részét magyarosítottam<#vigyor3>#vigyor3>
link
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
AI néha jó, néha segg hülye. De nem is vártam mást.
A fegyver modellek tényleg rondák, ami csak azért zavaró, mert ugye mindig a képernyõ jelentõs hányadát kitakarják 😊
Miért nem tudja a végig játszott pálya után (multi) automatikusan betölteni a következõt?
Számomra olyan Vegas 1.5 érzés, jelentõs butításokkal és néhány kidolgozatlan, de jó ötlettel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
576.hu
cdgalaxis.hu
Pcdome-nál webárúházában még nem találtam.
"Én alapból nem használok soha alaplapi hangkártyát (a régiek pár hónap használat után elkezdtek rendre recsegni), új alaplap beüzemelésekor elsõ dolgom a biosban a letiltása, sok gondtól és kellemetlenségtõl kímélt már meg."
A saját tapasztalataimat írtam le, nálam egy AC'97-es hangkártya sem volt hosszúéletû mert vagy az igénybevételt (ventri+zene+játék) nem birta sokáig vagy csak egyfolytában olyan alaplapot fogtam ki amin eléggé gagyi volt.
Amúgy ki itt a nagyképû amikor ilyeneket ír valaki?
"Elég nagy faszláma lehetsz vagy csak nincs pénz egy normális alaplapra szvsz !"
Jah te nem nagyképû vagy csak bunkó...
A válaszodra nem fogok reagálni a továbbiakban, nem topikot jöttem offolni vagy rombolni. Részemrõl ennyi volt a kis verbális csatánk és nem izgat, hogy te nyered-e végül vagy én.
Kthxbye...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
16:10 szokott kijelezni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mivel én TV n tolom ezért nekem 16:10
4:3 meg gondolom tuodod melyik
Írták is játék közbe : "Egy univerzum van eközött és az 1. rész között"
(A multiban legalábbis)
THX. HYHY
a másik meg hogy kurva nagyképû vagy kéretik visszafogni magad picit
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Meg nem kellett XP -ket szerezni, hogy lehessen használni a fegyvereket (itt is kicsit feleslegesnek tartom õszintén szólva).