Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
Vegas

Vegas 2

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Törölt felhasználó
Ez az elsõ rész
Bence94
na kipróbáltam a játékot és máris van gondom mégpedig hogy nincs beszédhang. a grafikáról pedig azt mondanám , hogy sokkal jobban fut optimalizálták .van benne élsimítás ami pedig nem szokott ue3-as játékoknál lenni viszont rondább sokal és tele van grafikai bugokkal.
íme a képek .képminõséget a fraps cseszte el.
Vegas:

folyt köv.

Törölt felhasználó
OFF

van egy kis gondom a Fraps-el. Eddig müködött simán, most se a Vistán, sem az XP-n nem akar képet, se videót csinálni. Akármelyik gombra állítom, semmi.
Amúgy felejthetõ játék... Sztem nem szebb mint az elsõ rész, és nem sok ujjítást láttam benne.
Megvan! Ugye L alakban lehet mozogni a pályán ilyenkor, a tenniszpálya átellenes oldala felett lebeg a helcsi, akkor el kell futni jobbra a fakerítés tövéhez, lelövöldözni a katonákat akik a tpálya közepérõl jönnek, mikor épp nem jön egy sem akkor kicsit hátrálni és kinézni a fa kerítés felett, a helcsi majdnem oldalt áll nektek. Elkezditek lõni az oldalát, kicsit megszédül és átmegy a másik oldalra a pálmákhoz. Ilyenkor gyorsan vissza kell futni a tpálya elejére ahol elõször feltápászkodtatok, és ott balra is van ilyen fa kerítés. Megint lelõni a jövõ katonákat, a helikopter egy idõ után elmegy ha nem lövöd akkor is. Utána... =)
begugoltam a beton mögé 😊
Én szembõl jobb oldalon megoggoltam az beton mõgé és onnan lõttem az embereket. a heli egy idõ után máshonnan lõ, akkor én is átmentem a kerítés másik oldalára, de mindig meghalok én is. Pont ezért néztem ide, hátha valaki tud valami okosságot
Van aki túljutott már a tenniszpálya felett körözõ helikopteren? Valami tanács? (Nemhogy folyamatosan lõ, jönnek katonák is, még rakétázik is...)
JohnnySmith
most "tesztelgettem" egy picit... nem rossz de engem már nem köt le sajna.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
Ahogy a kolléga megjegyezte a #277-ben: "sg szint..."

Te megveszed a játékot vagy letöltöd? Kéne egy kis coop nst-s móka 😊

A halál csupán a kezdet...

ez igaz! valaki azt irta kint lesz ma a magyarositása is!
fanka93
omg,végülis csak nem fogok visszaolvasni 5-6 oldalt..miszter csuháj dzsíí

Csuhai G
Omg, végülis csak errõl szól a topik az utóbbi 5-6 oldalon..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

fanka93
csá mindenki,most szedem a gémet,és vkinek vam vmi tapasztalata hogy milyen a játék?

az mit jelent hogy ma kint is lesz a forditás?elöre köszike!
rvn
Állapot: A fordítás állapota 100%-os. Jelenleg tesztelés folyik.

Magyarázat: xman kolléga jóvoltából majdnem egy hónapja hozzájutottam a konzol verzióból származó nyelvi fájlokhoz, amelyeket azóta már rég lefordítottam. Viszont a játék PC-s verziója még csak most jött ki (nemhivatalosan...), ezért csak most tudom tesztelni a lefordított anyagot.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Bence94
nem csak összehasonlítás kép.

és az már magyar lesz?
Bence94
helo mindjárt beteszek képeket a vegas-ból és a 2. részbõl.

nem tudjátok van hozzá valami tainer? elöre köszike!
Viktorr
Skacok!
Azt belehet állítani,hogy a hullák netûnjenek el?
Köszi elõre is

JohnnySmith
Ez erõs volt picit..... azért faszláma mert kikapcsolja a hangcsippet?
Hangnembõl picit lekéne adni...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ugyanez volt velem is... De lecsaptam a tálcára, visszatettem, és már jó volt.
JohnnySmith
Azt hittem sima AB9-ed van.... 😊

nekem tegnap azt irta a srác már kész van csak teszteli és ma kint is lesz!ezt ibrik irta
SgtChris
Urak! Az miért van, hogy tegnapelõtt feltettem a game-t, játszottam vele, eljutottam x pályáig, másnap indítom, hogy folytassam, be is tölt, de az egér a mozgásra nem reagál... Az egérgombok mûködnek, de maga a mozgás nem story-módban. Elkezdtem elõrõl tegnap, megint mentés y pályá után és kiléptem..erre ma ugyanaz a szitu. Játék betölt, de nem tudok fel-le és körbenézni... :-(

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Biztos nem csinálja meg egy nap alatt, az nagy munka.
a menü kis részét magyarosítottam<#vigyor3>
link

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Hát Terrorist Hunt-ban (realistic + high enemy + 1 respawn) úgy rohanunk végig a pályákon, hogy el sem hiszem. Ezt az 1-ben nem lehetett így megcsinálni, pedig már az is elég árkádos volt a régi R6 szériához képest.
AI néha jó, néha segg hülye. De nem is vártam mást.
A fegyver modellek tényleg rondák, ami csak azért zavaró, mert ugye mindig a képernyõ jelentõs hányadát kitakarják 😊

Miért nem tudja a végig játszott pálya után (multi) automatikusan betölteni a következõt?

Számomra olyan Vegas 1.5 érzés, jelentõs butításokkal és néhány kidolgozatlan, de jó ötlettel.
DarkSector
?????????????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

köszike csak annyit kellet volna irni hogy ma már kint lesz! az 1 rész folytatása az melyik pályátol kezdödik elöre köszike!
Fenrir
Kattintgass itt sokszor egy nap és egyszer kint lesz a link.

a magyarositáshoz kell felteni valami mást is hogy majd müködjön elöre köszike! és ma kb mikorra lesz fent? aztis meg köszöném ha egy illetékes vissza irna!
Fenrir
Valaki tegnap kérdezte, hogy hol lehet megvenni a játékot. Ha venni nem is lehet még, de elõrendelni már igen:

576.hu

cdgalaxis.hu

Pcdome-nál webárúházában még nem találtam.

Fenrir
Tanulj már meg olvasni, ha nem megy akkor menj vissza általánosba (ha még ott vagy akkor csak pár osztályt kell).

"Én alapból nem használok soha alaplapi hangkártyát (a régiek pár hónap használat után elkezdtek rendre recsegni), új alaplap beüzemelésekor elsõ dolgom a biosban a letiltása, sok gondtól és kellemetlenségtõl kímélt már meg."

A saját tapasztalataimat írtam le, nálam egy AC'97-es hangkártya sem volt hosszúéletû mert vagy az igénybevételt (ventri+zene+játék) nem birta sokáig vagy csak egyfolytában olyan alaplapot fogtam ki amin eléggé gagyi volt.

Amúgy ki itt a nagyképû amikor ilyeneket ír valaki?

"Elég nagy faszláma lehetsz vagy csak nincs pénz egy normális alaplapra szvsz !"

Jah te nem nagyképû vagy csak bunkó...

A válaszodra nem fogok reagálni a továbbiakban, nem topikot jöttem offolni vagy rombolni. Részemrõl ennyi volt a kis verbális csatánk és nem izgat, hogy te nyered-e végül vagy én.

Kthxbye...

NeBby
Nyugi már... ki lesz írva ha lesz!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

nem tudja valaki mikorra teszik fel a magyaritást és ha már fent van honnan lehet letölteni elöre köszike!
DarkSector
Nekem TFT-m van.
16:10 szokott kijelezni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NeBby
16:9 , ha PC monitorod van...
Mivel én TV n tolom ezért nekem 16:10
4:3 meg gondolom tuodod melyik

DarkSector
Namost ha van egy adott felbontás, akkor higgadtan megkérdezném, hogy még milyen méretarányt válasszak mellé, hisz eleve a felbontás már adja magát.

NeBby
Áh...
Írták is játék közbe : "Egy univerzum van eközött és az 1. rész között"
(A multiban legalábbis)

teddymac
Multi mókát én is kiprobálnám 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Hy. Valakinek csinálta a játék azt, hogy a single rész nem indul, de a terrosist hunt az meg igen, de ott is csak az elsö pálya. Ott lehet játszani, de többinel restartol a gép. Valaki tud segiteni???
THX. HYHY
crazyclone
most akkor nézz rá az én konfigomra gondolkodj el és azthiszem nem kell nagy okosnak lenned ... elég lámának lenni ahhoz hogy eltudd dönteni mi a probléma forrása mivel hogy az enyém messze nem került annyiba és mégis tökéletesek a hangok hallani lépcsõt padloot sõt hátulrool érkezõ embereket is !!!
a másik meg hogy kurva nagyképû vagy kéretik visszafogni magad picit

crazyclone
nem volt rossz csak nagyon laggoltam és kifejezetten kevesen voltunk
talán majd máskor

Peetboy
Letölthetném ha akarnám, van most kódom FTP-re. De az elsõ rész sem tetszett, akkor ez sem lehet olyan jó.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

grebber
Coop-ot nézte valak müködik frankón?

Next PC upgrade: 2022

thx müxik!

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Balumann
olvass vissza

Balumann
Jah, nagyon jó volt. De egyébként tényleg nincs sok különbség az elsõ rész és ez között 😄 A játék menet kb. annyiban különbözik, hogy talán kicsit kevesebb az élet, és lehet futni a játékban. Illetve itt páncélt lehet felvenni és akkor lassabb lesz de erõsebb végülis több élet, elsõ részben ezt nem nem lehetett.
Meg nem kellett XP -ket szerezni, hogy lehessen használni a fegyvereket (itt is kicsit feleslegesnek tartom õszintén szólva).