Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ventrilo szervert csinált Akylleus! Tehát Ventrilo fõablakában, Username mellett nyil -> NEW -> beírod a nevedet
Server melletti nyil -> new -> ide mind1 mit írsz, de mondjuk Akylleus szervere, IP : 5.9.183.198 , port marad
Utána Connect. A mikrofont lehet majd be kell állítani.
Játékban vszínû én fogok szervert csinálni.
Szóval még1x, Hamachi 1.0.1.5 verzió legyen fennt (vagy régebbi), NOD32 3.0 tûzfalát lõjjétek ki ha az van.
Hamachi szobák:
RainbowSix:Vegas2
jelszó: rsv2
vagy
RSV2-SG
jelszó:rsv2
És gyertek játszani!
Valahogy a faq be kellene tennni a bannerba ha lehetséges, mielött még elkeveredik a címe
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Lehet, hogy telepítsi probléma volt? Jó lenne, ha nálam már normálisan futna el <#wink>#wink>
Gyertek , még van hely <#vigyor>#vigyor>
Kb 15-ször próbáltam, mire sikerült.
De szerintem nem volt olyan hangulatos, mint az elsõ rész.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
és ez volt a Rainbow Six VEgas 1-el is
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Csak hogy szervezettebb legyen a dolog. 7-kor LEGYEN GAME, mindenki legyen itt aki tud. Ventrilot vagy TS-t addig üzemelje be mindenki akinek eddig nem lenne. Ventrillo szerintem jobb, de ha megszavazzátok a TS-t és tudtok szervert is akkor nekem az is jó!
hamachi szoba az eddigi 2 hamachi szoba legyen ami mosti s használatban van.
Tehát mindenki Hamachi 1.0.1.5 verziót rakjon fel, és oldja meg azt az ethernetkábeles hibát.
Ha a Ventrillo -t elfogadjátok (tudom h vannak Teamspeak hívõk, akkor itt a GRAW 2-es FAQ-ban találhattok leírást hozzá! ITT (legalján nézzétek).
2 szoba ahova lehet jönni:
RainbowSix:Vegas2
vagy
RSV2-SG
jelszó:rsv2
akkor ez jobban lett optimalizálva minit az 1. rész?
elfut tehát gyengébb gépeken is?
elöre is köszi ^^
szerintem
Ált pc moncsik 1280×720
Tv: 1280×768
szerintem
Az az baj itt is az utobbiak, annyira nyomik, szerencsetlenek, hogy fel se fogjak amit itt feljebb irtam, igy egy ertelmes valaszt se tudnak ra osszehozni, csak porgetik a kerdes, magyaritast, es trainert a nepnek es kizarolag write onlyba mukodnek... Tisztelet a kivetelnek, es azoknak akik csak fel kezzel rendelkeznek es igy meggyulik a bajuk a jatekkal...
szerintem
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
a Tv-k a 16:9-esek, a szeles monitorok altalaban 16:10
szerintem
Mit akarnál te magyarítani, mikor angol felirat sincs a játékban?
Vagy már a menü nehézséget okoz? 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
szoba: RSV2-SG
Fõ szoba: RainbowSix:Vegas2
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Sound Cards Supported: 5.1 surround sound
Creative X-FI Pci-Express
Creative Audigy IV series
Creative Audigy II Series
Creative Audigy 1 Series
Sound Cards Supported: Stereo
Onboard - Realtek HD
Onboard - SoundMAX HD
Onboard - Sigmatel
Onboard - C-Media
Hercules Series
Turtle Beach series
Ez de egy...
Hamachi szoba: RainbowSix:Vegas2
Pass: rsv2
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Hang - hardveres gyorsítás: nincs
Visszaolvastam elég sokat, nem találtam ilyet. Lehet valahol, valahogy a fegyverekre hangtompítót rakni? Bár ugye úgy indulunk már az elsõ mapon is, hogy az mp5-ön van, de pl az én pisztolyomon nincs. A többiek meg ereszkedés elõtt felrakják inf módban. Ass-ban meg lecsavarják.
A gimnáziumi pályán meg nekem egyáltalán nincs, még az mp5-ön sem. Néztem ott a fegyvereket, de nem találtam.
Köszi elõre is!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Vegas a felbontás nem 640x480 hanem 1280x1024 csak a játék alapból nem támogatja az 1280-at de egy progival be tudtam állítani csak a menüben annak írja.
Vegas 2
Adam nem az effektekkel van a baj hanem hogy kis felbontásúak a textúrák a 2. részben.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A legtöbb modern játék nagy baja ,hogy izléstelenül sok effektet használnak minden mosott minden túlzott. A Vegas elsõ pályája szerintem rémesen néz ki. Minden narancssárga és mindent furcsa homáj(ly?) fed. A belsõ terek viszont szépek voltak.
Ha nem használnak effekteket Vegas 2 akkor meg elavultnak tûnik a grafika.
Miért nem lehet a megfelelõ helyeken megfelelõ effekteket megfelelõ mennyiségben alkalmazni?