3885
-
#1362 Egyébként enyém szerintem simán elbírna most is 12-14 főt. Bár akkor már nekem a játék is akadozgat :-( -
#1361 Nekem valami gond van, ha hosztolok 1-nél több ember nem tud csatlakozni, többieknek vmi olyasmit ír h "cannot estabilish...". De 3-4 embert már 512-es feltöltéssel is simán elbír, viszonylag jól van optimalizálva a kapcsolat. Nekem egyébként 10/1 Mbit-es.
Lehet nemsokára 20/3 Mbit -es lesz, úgyh valahogy rákéne jönni mi a gond velem :S -
#1360 Hm.. érdekes .. milyen neted van? 3 embert elbirna? Mennénk játszani :P Terrorist hunt is lehet :D -
#1359 De tök más opciók vannak a Területi bigyón belül szal aztse tom mitállítsak át!Mer nem így van egyáltalán ahogy a FAQ írja! -
#1358 úgyszint -
#1357 Nem tom, nekünk sikerült végigvinni COOP-ban, 2-3 kifagyáson kívül semmi probléma nem volt. -
#1356 FAQ :P -
#1355 Ha vistám van és kiírta a kábeles nincsbedugva dolgot akk micsináljak? -
#1354 Hamachi a kapcsolatot hozza létre, nincs köze a játékokhoz. Szervert készíteni meg csatlakozni a játékon belül kell. -
#1353 Nekem Huntot látja haver, de Storyt nem, ménem?:D -
#1352 ja ezt mondjátok a játékon belül kell? -
#1351 Hamachi jóazúgy... Abba nemkell állítgatni
Csinálj játékot (coop, terrorist hunt , versus) -
#1350 [email protected] : ) -
#1349 Nincs, nem jó a mikorfonom meg am sincs fentMSN? -
#1348 Van TS-ed öcsém ?^^ -
#1347 Hungárise?Hova klikkeljek?
Coopba itt lehet nyomni? -
#1346 Kérj meg vkit h hostoljon egy játékot / vagy te hostolsz és szólj hogy jöjjenek -
#1345 Őőő kérhetnék segítséget?
Most használom életemben először a Hamachit azt se tom mit hogy kell...Csatlakoztam, látok embreket utána?micsináljak? -
#1344 Sok nem derült ki belőle.. Story mode-ot nem sikerült még COOP-ban játszani :( -
#1343 poén ez a bonus DVD. tele van mindenféle finomsággal:)
pl:
-
#1342 FAQ...szerintem :) -
#1341 Hali!
Lehet már írtátok...Hamachin keresztül lehet nyomni coop módban?Vagy ha nem azzal akkor hogyan? -
#1340 Sziasztok!
megvettem a Collectors editiont 10k-ért. Hogy megérte e azt nem tudom még, de egyenlőre tetszik a játék :) -
#1339 Ennyi, alt meg space, sajna, meg még nyomhatsz parancsnak b-vn-t is pl aktó nyítás előtt. -
#1338 nagyon bejövős...
csak azt nem tudom hogy hogy a rákba kell a csapattársakat irányítani
odáig oké hogy van alt meg szpész
de van vmi értelmes múdja is? -
#1337 Srácok, az hogy van hogy haver látja a szerót TERRORIST HUNT-ban, de Story Coopban nem ? -
#1336 "sztem az első sokkal jobb volt küldetés felépitésileg (hangulat)..."
Én is ezen a véleményen vagyok. -
#1335 Én egy kicsit már unom a sztorimódját, pedig olyan jól kezdődött meg minden, mos meg utolsó előtti mappon tartok.... hát... sztem az első sokkal jobb volt küldetés felépitésileg (hangulat)... -
#1334 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195589265&no=895]#895[/URL] -
#1333 cs köztetek
letöltöttem feltettem
mit updatel? -
#1332 Hogyha holnap sem javul meg ez, hogy nem tudok játékosokat kirakni akkor vszínű újracsinálom a szobát. -
#1331 Én egy kicsit később megyek gamelni.
Érdekes módon nem tudok helyet csinálni Hamachiban, mert hiába nyomom rá h rakjon ki bárkire, nem csinálja meg... ilyen jelenséggek még nem találkoztam, nem tok mit csinálni :S Sry annak aki nem fér be és most tudna jönni játszani. -
#1330 Jaja, nem xp hanem marksman cucc :)
Balumann: nekem is 30k van most. Nagyon keveset osztogat.
csgj: nem olyan nehéz az ha rájössz hogy kell megcsinálni. Egyébként uccsó pályán vagy. -
csgj #1329 Ejj, ACT 7-ben az a helikopter elég kemény dió :S A rakétáival mindig kinyír... Amúgy hány pálya van összesen? -
Rainbow15 #1328 jaja -
#1327 szerbet? :| -
Rainbow15 #1326 6-kor csinálok szerbert. -
#1325 Ja, főleg h mennyi is a maximum XP, 400000? :| Én soha nem fogom elérni, még csak közel se, most van 30000 xp-m kb. (storyt coopba végigvittük + terrorist huntoztam is nem 1x, meg multiban is játszottunk többször). -
#1324 Nem 1 xp , hanem olyan pont cucc :] -
#1323 A fejlövésért egy xp? Hát azé jár vagy 5 minyimum szvsz.