Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl ez az Audigy SE szoftveres, ergó realtek szinten van kb.
Nem csak az, a ~2001-es normális Audigy 1-2 is 3-4k körül mozog, mióta kijött az X-Fi széria. Egyébként ahogy írták két pozitívuma van a PCI-os hangkártyáknak: saját processzort használ (aka hardveres hang), illetve emu10k2 szintetizátor chip magasan leszólja az integrált kártyákét. De ha van keret rá, már az alap X-Fi kártyák is 12-15 körül mozognak. Ha kicsit is igényes vagy a hangzásra (és persze, ha megteheted), bepróbálsz egyet.
ON
(bocsánat a mellékvágányért)
[merlinw.org]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Én ha veszek, legalább egy X-fi Music/Gamer editiont veszek, az nem lassítja a procit, és mindent tud!
-Meg ki az az idióta, aki elhiszi, hogy valaki azt mondja 2 héttel a játék megjelenése elõtt, hogy "ilyen a bolti verzió"? -neki talán a dobozos verziót is elõre leszállították? 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A menü fordítás meg nem sokat ér.
Ez volt a Vegas 1-el is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
nem lehet valahogy jobban visszább venni a képet minimumnál? <#idiota>#idiota>
elöre is köszi
Nem tudnak sokat magyarítani rajta. Vagy már a menüben elakadtál?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az operációs rendszeren is túl...
[merlinw.org]
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
DOWNLOAD
(ez nem az amit régen linkeltem)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Egyébként írtam a moderátoroknak, remélem hamarosan házigazdává tesznek, és akkor betudom rakni én is.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Az operációs rendszeren is túl...
olvasgatom itt a FAQ-t és látom hogy ápr,18-án jelenik meg a játék
akkor ez csak 1 béta verzió vagy mi?
olyan mint mondjuk az assassin's creed volt?
elöre is thx
hoy ehh
hoy ehh
hoy ehh