Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Nem mindegyik PCI-s hangkártya használ saját procit, csak a drágábbak!
Pl ez az Audigy SE szoftveres, ergó realtek szinten van kb.

MerlinW
OFF
Nem csak az, a ~2001-es normális Audigy 1-2 is 3-4k körül mozog, mióta kijött az X-Fi széria. Egyébként ahogy írták két pozitívuma van a PCI-os hangkártyáknak: saját processzort használ (aka hardveres hang), illetve emu10k2 szintetizátor chip magasan leszólja az integrált kártyákét. De ha van keret rá, már az alap X-Fi kártyák is 12-15 körül mozognak. Ha kicsit is igényes vagy a hangzásra (és persze, ha megteheted), bepróbálsz egyet.

ON

(bocsánat a mellékvágányért)

[merlinw.org]

Eisenhower
volt már nem egyszer hogy mikor egy játék "bearanyozódott" (onnastol kezdve csinálják a sokszorosítást) simán kiloptak egy példányt....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
lehet ha meghallgatnál egy audigy2 vagy 4-es vagy x-fi gamert stb lehet megváltozna a véleményed 😊

Prince of Máté
az a 3ezer forintos kártya a second edition, ami butított szar, ráadásul a procibõl számol. Kb a realtek szintjén lehet.
Én ha veszek, legalább egy X-fi Music/Gamer editiont veszek, az nem lassítja a procit, és mindent tud!

Mért változik azonos armorok statisztikája 1x belenézek az eqipment-es ládába és pl a goliath armornak 1 a mobiliti és 9 a protection de után még 1x beleénzek ugyan abba a ládába akkor már 3 a mobiliti és 7 a protection.
Köszi!
raziel.
c:\users\felhasználó\dokumentumok\mygames\ubisoft stb

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Valaki pls válszoljon a #771-es hozzászóláshoz fontos lenne!!!
Balumann
De most minek vegyek másik hangkártyát?! Egy Realtek HD 7.1-es integrált hangkártya van, ami nekem nagyon jól mûködik, nagyon szépen szól vele minden. Nemhiszem h jobban szólna más is egy másik audigy hangkártyával, meg h az többet tudna. És eddig csak ez a 2 játék az amit úgy csináltak meg, hogy ilyennel ne mennyen 5.1-be (amit azért sem értek, mert az elsõ részbe meg mint írtam nagyon jó volt a térhatás, szinte hang alapján tudtam h mögöttem hol van milyen távolságra).

Hol tárolja a játék a mentéseket?
Csá all nem tudja valaki mi lehet a baja a játékomnak elinditom a játékot rendesen fut is meg minden de ahogy el akarok kezdeni akármelykk mód-ba játszani a töltésnél megáll és nem megy továbbb!Ha valaki tudjami a baj pls help!!!!
sz4bolcs
"amire mindenki azt mondja ez a teljes, ilyen a bolti verzió."
-Meg ki az az idióta, aki elhiszi, hogy valaki azt mondja 2 héttel a játék megjelenése elõtt, hogy "ilyen a bolti verzió"? -neki talán a dobozos verziót is elõre leszállították? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Mindenki tudja, hogy ezek nem teljes verziók.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

davidka003
A beszédek alatt nincs felirat.
A menü fordítás meg nem sokat ér.
Ez volt a Vegas 1-el is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Evin
Figyelmesen kellett volna olvasni. Azt írták, hogy reggel jön ki (és még nem is az, aki fordítja), de azt nem, hogy melyik reggel!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

hali
nem lehet valahogy jobban visszább venni a képet minimumnál? <#idiota>
elöre is köszi
Fenrir
<#idiota>

A halál csupán a kezdet...

davidka003
Mondtam már, hogy a játékban nincs angol felirat se.
Nem tudnak sokat magyarítani rajta. Vagy már a menüben elakadtál?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nem tudjátok a magyarositás mikor jön ki mert tegnap nem jött mert ugy volt köszike!
Blacksheep333
most hagytuk abba Akylleus -al a Coop -t. Iszonyat jo😊<#violent>

Az operációs rendszeren is túl...

MerlinW
3000Ft egy audigy...

[merlinw.org]

MerlinW
3Ghz Prescott /2GB RAM/ GF6600-on ez is és AC is kellemesen fut, ofkorz 800x600 / low/medium-ban.

[merlinw.org]

Vorpal
ugyan mi lehet olyan hülye rajta? - sárga helikopter 3m re a föld felett és falakon átlátó ellenség? - ugyan : blaszfémia

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Eisenhower
na csak végignyomtam. hát az utolsó rész nc. nem akarom lelõni a poént de elég hülyeség... :S

Blacksheep333
már nem

nyomjátok még ma hamachin?
nekem oly mind1 fülessel:S
Balumann
Sztem nem fogja. A hangok creative kártyákra vannak optimalizálva, az 5.1 is csak azokkal mûködik 😞 (akárcsak az assassin's creed-nél, de ott legalább sztereoban normálisan szól).

NeBby
Itt egy újabb eax.dll , állítólag megoldja a hang problemet!
DOWNLOAD

(ez nem az amit régen linkeltem)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Blacksheep333
most egy coop ot?

Adam II
Ok köszi.

Döcög... 😛 Az AC-vel az a baj, hogy neki MINIMUM kétmagos proci kell. Ami enyhén szólva durva. A városokban nagyon akadt, úgyhogy nem igazán bírtam tovább, és töröltem.
Balumann
Hát, azért mert nem kérte senki a moderátorok topikban h rakják be.

Egyébként írtam a moderátoroknak, remélem hamarosan házigazdává tesznek, és akkor betudom rakni én is.

Adam II
És fut nálad az Assassin's Creed?

Hát egy olyan jó gagyi... 😛 Ne akarj meglincselni, de csak egy egyszerû celeron 2,8 Ghz. Ezért nem ér sokat a körítés. :S
Adam II
Neked milyen processzorod van?

tommyg
faq mér nincs a bannerban?<#nemtudom><#conf>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ja, nálam például volt olyan, hogy a sportcentrumban (vagy miben) egy olyan mászófal elé álltunk, melyrõl 3 kötél lógott le. És sorban jöttek le róluk a hülye terroristák, hogy sorban lelõhessük õket... 😛 De egyik se jött rá, hogy felesleges ott lemésznia. De nem baj, engem annyira nem zavar, csak nem éppen reális, nem életszerû.
Vorpal
Normális dolog az, hogy nincs egy db. gém sem multiban? 15 ös hamával - nyugtassatok meg, hogy már nincs szerver- ne keressem tovább a bibit.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Az MI elég híg néha...
Csak szerintem nevetséges hogy milyen lassan lehet fejlõdni? Legnehezebb szinten is 125 ölés kell a 2. szinthez ...
Blacksheep333
Ettöl függetlenül lehetne egy állando server. Ha nincs is fent mindenki, akkor is legalább az a 2 ember tudna taktik olna és jobban megismernénk egymást.

Szerintem ez nem béta verzió, és nem csak a játékban található 1.0valahány-as verziószámra gondolok... Régebben is voltak olyan warez verziók, melyek az eredeti megjelenése elõtt már hetekkel fent voltak a neten. De gondolhatunk arra is, hogy a Ubisoft szórakozik velünk. Mégis, én nem nem hiszem, ugyanis az AC elsõ verziója is csak abban különbözött az újtól, hogy kifagyott egy bizonyos helyen (Jeruzsálemnél)... Volt egy kis hibája, vagy csak így készült mondjuk egy újságíró számára. Fene tudja... De minden más miatt mondhatjuk, hogy ugyanaz mind2 verzió.
hali
olvasgatom itt a FAQ-t és látom hogy ápr,18-án jelenik meg a játék
akkor ez csak 1 béta verzió vagy mi?
olyan mint mondjuk az assassin's creed volt?
elöre is thx
Balumann
Haggyátok most a Ventrit, nem hajlandóak csomóan feljönni meg átjönni. Gyertek játszani simán.

Elnezest, erre nem kell valaszolni, most olvasom csak a FAQ-t. :S

hoy ehh

Jah es uj vagyok meg a hamachiban, azert nem ertek hozza... eleg bezarnom ha mar nem jatszok, vagy kulon leave network-el hagyjam el a szobat, hogy mas is felferjen?

hoy ehh

En felleptem a 2. hamachi serverre, de jatekban akarmire kattintok, peldaul hogy join terrorist hunt, akkor kiirja hogy vmilyen kabel nincs bedugva. Legyszi segitsetek, mert en is szeretnek veletek Vegas-ozni. Elore is koszonom!

hoy ehh

Blacksheep333
csak én nem tudok csatizni a ventrire?