Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Ja míg el nem felejtem, a kötélen lehet fejjel lefelé lógni mint az elsõ részben? Mert nekem nem sikerült.
macleody
Azt hittem a story coopban mindkettõnknek lesz csapata. De csak havernak volt én meg ott voltam "koloncnak" <#gun>
Kb 10 perc játék után bemászott valami bug, mert nem tudtam lõni. Mozgás ment, gránátot is tudtam dobni, de egy lövedék sem hagyta el a fegyver csövét.
DarkSector
jah.
A készítõ.
De itt nálam meg hibát ír ki...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fenrir
A játékban? Fogalmam sincs mivel nincs meg és mivel kamerám sincs ezért nem is fog érdekelni nagyon ez a része. Csak véletlenül láttam egy ilyen videót ahol az egyik készítõ mutogatta, hogy ezt is meg lehet csinálni.

A halál csupán a kezdet...

DarkSector
Olvassá le!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

,er persze majd megveszem csak jöjjön ki😄 de addig nem bírok várni..

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

hogy sikerült vki irja már le hogy lehet nyomni csak így haverokal coop-ba? azon kivül hogy megveszem😄

DarkSector
Hol?

DarkSector
Mikor rányomok a tovább-ra akkor kidob egy üzenetet.

xp sp2

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

NeBby
Aki a RSixVegas2-SG be van az jöjjön át ide , hogy ne kelljen 3 szoba (most van hely)
szoba:RSV2-SG
jelszó:rsv2

Starcraft2 e-mail: [email protected]

tobias88
RSV2-SG
RSixVegas2-SG

egyiknél sincs most játék?? mert én nem látok
trogerzsiger
odaénis betudok szálni?

Fenrir
Arcodat berakhatod az egyik kommandós feje helyére, volt róla egy videó.

A halál csupán a kezdet...

macleody
Haverral összejött a coop, ez baromi jó 😊
tobias88
aki csinálja a szervert ekez kettõ valamelyikén:

RainbowSix:Vegas2
RSV2-SG

az lépjen már be légyszi ide is!

name: RSixVegas2-SG
pass: r6vegas2
trogerzsiger
Na láttam megy versus meccs, csak lefagyiott a gép, azt mire visszmentem má nem volt, viszont coop volt, csak oda meg nem fértem be 😊 Én az rsxvegas2sgben vagyok, pupipc néven.

Balumann
Nah, itt is lehet 2-3 hetet kell várnom, mire házigazdának tesznek... 😞

Jaffa 2843
a burkolatot savval 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Balumann
Mit akarsz megoldani rajta?

DarkSector
Webkamerára megoldás???????

tobias88
itt nincs meccs jelenleg...
NeBby
Persze , mert mindenki bennvan mind a 2 be...
Ürítek!

Milyen OS van fenn??Nagyon fasza game húúú..

sziasztok

nemtudjátok mi lehet a megoldás arra hogy ne villogjanak a textúrák, legújabb driver van fenn, 8800gtxem van...

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Balumann
Van versus szerver, gyertek.

Jaffa 2843
csináltam, aki nem fért volna be az elõzõekbe:
name: RSixVegas2-SG
pass: r6vegas2

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

trogerzsiger
Ja sajna 😞

Jaffa 2843
tele vannak a hamachi szerok 😞

Vorpal
Bár annyira frusztrált ez a multi hogy letöröltem a gémet, arra még rájöttem, hogy a VISTA nál a non unicode programok alatt kell átállítani English(US) re a területi beállításokat.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Vista nál nemvágom..
Gebe7636
Nah pont ez van nekem is. Vistával valami más van?

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Gebe7636
Hehh ugyanúgy nem megy. Online nem tudok bejelentkezni, lanban meg nincs bedugva az ethernet kábel.

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

trogerzsiger
õõ Vistán nem tudjátok hogy kell?

vezérlõpult: területi beállítások: speciális és átállítod angolra (asszem USA-ra))
Gebe7636
De azt írja ki hogy nem csesztem be az enthernet kábelt. Hogy kell megcsinálni??

NeBby
Van pár Terrorist hunt szerver , oda lehet jönni!

Gebe7636
Tényleg most hogy megnéztem bent vagyok a hamachi szobában, de nem nem tudok bemenni lanba. Csak ne legyen annyi szarság, mint a Gears of Warnál 😄

sziasztok!! Hamachin vagy vmin lehet coop-ba nyomni? a haverrral szeretném vki mesélje má el lécci hogy lehetne? neten keresztül pls!!!!

Balumann
Genius 5.1 az a hangfalam (ami most van), nem hangkártya 😄 Jelenleg integrált RealtekHD hangkártya van.

Nem akarlak megsérteni de felesleges pénzt kiadni ilyen szemét hangkártyákra...Anno volt genius 5.1-em elégedett voltam vele aztán kaptam egy sb live 5.1-et és rendesen sokkal szebben szólt,mint a genius...Egy Xfi manapság 10 körül kapható és gyönyörûen szól az alaplapi szarok és az egyéb kis cégek hangkártyái a közelébe nem érnek...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

macleody
Látom vagytok hamachin. De szervert most sem látok.
Prince of Máté
Nekem pont ugyanolyan kártyám van mint neked.
Elõtte egy Sound Blaster Live 5.1-em volt, és ez egy kicsivel jobb, az elõzõ torzított kicsit!
A hangszóró(nk)ból meg sokkal többet ki lehet hozni egy drágább hangkarival!

Balumann
Elméletileg megy úgy is. Ugyan az a játék felépítése (motor is), mint a Fuel of War.

macleody
Hamachi 1.0.1.5-ös, NOD-ot nem használok, Avast van meg Comodo tûzfal. De a tûzfalat kikapcsoltam mégse láttam a szervert. A routert sajnos nem tudom kiiktatni, a másik gép is megy. Igazából a coop érdekelne, mert haverral akarjuk nyomni. Nem próbálta még valaki konzolba beírni a szerver IP címét? Hátha megy úgy ez is mint a Frontlines.
Balumann
Ma este jó lenne, ha mindenki fel jönne Ventrilora, akárhányan leszünk. Én fogok Ventri szervert csinálni valószínûleg. És megpróbálhatnánk kicsit taktikázni játék közben.

Balumann
Tegnap végülis Akylleusnak laggolt, így én csináltam volna Ventri szervert, de csak 2-en jöttek át, többen fel se jöttek, így meg nem volt értelme Ventrinek, úgyhogy én is léptem belõle.

Hamachi 1.0.1.5 -ös verzió van (újabb nem jó), és ha NOD32 3-as verziója van fenn, annak a tûzfalát kilõtted?

macleody
Tegnap este felmentem én is ventrillóra /ramboroby/ meg hamachira, de a játékban sajnos egy szervert sem láttam. Lehet a kúva routerem kavar be.
Balumann
az elsõ mondat kérdés akart lenni.

Balumann
De ti is ismeritek az "újabb" alaplapokon lévõ hangkártyákat, például azt ami nekem van. Elõzõ gépemen nekem is csak sztereo integráltam volt (nem tom milyen márka), és abba vettünk egy C-media 5.1-est. Bár akkor csak egy gagyi btech 5.1-esem volt. Elõször azzal próbáltam ki ezt, a Btech tényleg jobban szólt a c-mediaval is. Viszont most ez a Genius 5.1-es iszonyat jól szól ezzel is ami most van, nagyon jó térhangzás és jó minõségû is minden. Nagyon sokat hallgatok zenét (természetesen akkor csak az elsõ 2 hangszórót meg a mélnyomót használom), filmeket is nézek vele, játszok is vele, stb.
Az is igaz, hogy ezt a hangfalat még soha nem hallottam más hangkártyával. De én nem nagyon hiszem, hogy ennél annyival jobb lenne a hang, hogy érdemes lenne még egy 12-15k -s hangkártyát vennem. Meg ezen legalább elég csatlakozóm is van (3 kimenet az 5.1-nek, 2 kimenet a 2 fülhallgatónak (egyik headset másik studio füles), 1 bemenet a mikinek) (na jó egy line in-nek nincs helye úgyh vmelyiket mindig ki kell húznom olyankor, az elektromos zongorámnak 😄)

Örülnék hogyha valaki ilyen realtek hd-s (7.1) hangkártya mellett lenne tapasztalata. Nemhiszem, hogy botfülü lennék, zenemûvészeti szakközépiskolába hangtechnika és szolfézs-zeneszerzés szakon 😄