3885
-
V Carter #1442 Ezer bocsi, hogy még mindig zaklatlak titeket a problémámmal, de sehogy sem akar megjavulni.Addig eljutottam, hogy a terrorist hunt az megy simán, igazából minden megy simán csak a story mód nem.Ennek mi lehet az oka? -
#1441 Ma este 6 óra körül lehetne game. -
#1440 Látom. Team deathmatch - olajfinomító, 10 fős. -
Barnus #1439 Fut benti gépemen egy Versus server.
Hamachin lépjetek be a probacsati nevü szobába. Jelszó: proba
Nézzétek meg, hogy látjátok-e a servert. -
Barnus #1438 sorry most olvasom, hogy oda-vissza megpróbáltátok:(
Tüzfal nem szól bele? probaljatok azt kikapcsolni. azt kéne megnézni, hogy akkor ha más csinál, pl én, vagy xy servert, akkor abba be tudtok-e menni. Egyikőtök se látja, vagy csak egyikötök. ha egyik látja, másik nem, akkor a hiba annál lesz aki nem látja:)
-
Barnus #1437 Ilyen nálam is volt. forditva próbáltátok, hogy a másik csinál servert és ugy látjátok-e egymást? -
SNIPER0018 #1436 Neis haragudj de ezzel semmivel se vagyok elöbbre hangsúlyozom MINDEN MEGVAN!!!!De vmi utón módon mégse látja a haver ha szervert csinálok :( -
#1435 FAQ -
#1434 Huh !
Megérte megvenni... ON-LINE sokkal ütősebb valóban, bár "K" gyorsnak kell lenni mert a vérpistikék már klánokat szerveznek és elárasztották a szervereket...
Ugyhogy jobb mutatóujj edzést kell tartani.... -
SNIPER0018 #1433 Hali srácok nekem az az 1 etlen 1 problémám h megvan hamacsi meg minden de nemlátja azt a szvert a jaték amit haver csinál dettó forditva mit tudnák csinállni ez ügyben? :S -
#1432 nekem alapbol angol windozom van, a területi pedig már alapbol GB, de van angol, kinai, magyar, orosz bill is, az független a területitöl. a probléma megoldása csak ugy lehet. -
#1431 Elvileg az nem megy el, nekem ugyanúgy mennek az ékezetek is és a z/y sem cserélődött fel. -
#1430 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ethernet kábel nincs bedugva hibát csak a területi beállítások módosításával lehet megoldani? Ezt nem nagyon szeretném megtenni, mert akkor ugye a billentyűkiosztás is elmegy... -
#1429 esetleg vhogy felrakhatnád netre a zöld képernyőről készült képet. -
V Carter #1428 Nem tudna valaki segíteni vagy tippet adni,már nem tudom mit csinálják a beállításokat levettem a minnimumra és így is, tölti tölti aztán egyszer csak teljesen kék lesz a képernyő és valami fizikai memóriát ír aztán újraindul a gép.Valami ötlet, a hardver ellenőrzésnél minden zöld pipa. -
#1427 megkaptam, thx. Ma még felnézek, de nem maradok sokáig TF2 miatt:) -
#1426 BAlumann PM ment -
#1425 NA feltettem de most egy olyan résznél áll hogy setting up az jó? -
#1424 na... *meghagyom -
#1423 Holnapig még megvagyom a régi Hamachi szobát. -
#1422 Ment priv. -
#1421 Helló,megpróbálom akkor megoldani a Hamachi problémát és ha megvan és műke akkor mikor lesztek fennt körülbelül?Mert akkor én is felmennék:) -
#1420 Én ma valószínű nem megyek, most csak szobákat intézek. Holnap viszont korábban leszek már, akkor játszhatunk.
Barnus szervere megy! -
#1419 Kicsit lemaradtam, meg gyerekek stb. Akkor most szerverre keressek, vagy LAN- hálózatra?? -
#1418 Köszi, megkaptam.... Mikor lesz nyomulás?? Sajnos én csak 20:00 után érek rá általában és hét végén... -
V Carter #1417 Az elején lefuttatom a hardver ellnőrzést és mindennél zöld pipa van, ezért nem értem, ezért kérdeztem meg, hátha tud valaki valamit, amitől menni fog. -
#1416 Nah akiknek most elküldtem az új networkot: Blacksheep, Rain, SubZero, Ramboroby, meg 1-2 embernek Hamachin is írtam. Aki szeretne még jönni Versusozni írjon! :-)
Rain-t meg még 1-2 embert felhatalmazok majd, hogy megadja vkinek a szoba neveket. -
#1415 a játék elején tesztelni lehet hogy megvan-e az alap követelmény. egyébként ha nicns, akor is megy a játék sztem, mert nekem az 1nél ez volt, cask levettem a felbontást, meg a hangot is érdemes egysezerűbbre veni, szal vmi gagyi beállitásbol kiindulni, és ha megy akkor lehet feljebb tornászni. kékhalál XP-n??? vagy milyen windowsod van? sztem a memória nem okoz halált. :) -
V Carter #1414 Üdv Mindenkinek!
Lenne egy kis gondom.Az lenne a problémám, hogy feltelpítem a gamet, el is indul bejön a főmenü, ott kiválasztom, hogy story mód elkezd tölteni.Egyszer csak fogja magát,megáll a töltés, egy darabig nem csinál semmit aztán kékhalál és valami fizikai memória gondja van.Ezt csak azért nem értem mert a minnimum memóriám megvan hozzá, vagy az mégsem elég?Tudna valaki segíteni. Előre is köszi! -
#1413 Nah megcsinálom az új szobákat, a régit törlöm hamarosan (illetve vki létrehozhatja ha gondoljátok, lehet terrorist hunt/coop only szoba (azoknak akik csak azt szeretnének játszani. Csak akkor vki hozza létre újra majd (és akkor kiírom bannerba) -
#1412 lehet hogy már irtatok eről, de a hamachi chatben csak premiumok irhatnak? -
#1411 feltelepited a hamachi 1.0.15 ös verzióját, asszem az ami megbizhato, aztán elidnitod, join, beirod a fent emlitett adatokat, majd elinditod a játékot, aztán lan, join, és ha minden jo akor megjelennek nálad a mások által hostolt szerverek az adott kategoriában. ha nem akor nyilván vmi segitség még majd kell:) -
#1410 Heh, hamachin van kommandós csapatjáték? ha igen, akkor h a fenébe kell csatlakozni??? imádom a csapatmunkát... de a cod4 hc mod az nem olyan, mint ahogy én elképzelném a kommandozást... szívesen jönnék én is multizni waerztársokkal...ha vki leirná mit hogyan kell...
életem első kommandózásom lenne ez... még vegas részeivel nem multiztam, ez van:D -
#1409 nekme jo a mai gém, és ha kidobtok nem gond, majd ugyis megvan a szobacím, aztán ujracsatizok. nekem nagyon tetszik a versus, 3, 4 fő csapatokkal is, még sosem játszottam szervezeten, csak neten CS-t, ott meg semmi csapatjték nem volt, elég kiábrándito, azt meg nem tudom megengedni hogy klánba játszak, mert az nagyon sok kötöttséggel jár. itt viszon jo játékosok és csapatszellem is van, nekem teljesen megfelel ez a feláállás. és köszi a szervezőnek a fáradozásokat is, hajrá;) -
#1408 Hellósztok!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan kell ezt a Hamachit használni?mert feltettem de így se tudok neten menni vele.Valaki írja le a lépéseket hogy hogyan kell csinálni mert szeretnék neten játszani.
Help pls. -
#1407 Mondanám h holnap megcsinálom a szobákat, de holnap is 6-ig végig suliba leszek. Úgyhogy holnap se biztos, hogy fogok tudni játszani. Pénteken törlöm a jelenlegi szobát akkor, és privát alapján beosztok mindenkit. -
#1406 Én ma úgytűnik nem tudok játszani :-( -
#1405 RAiN: Lehet fogok késni, mert Béla nap van és nem 1 van a családban:)
Balu: Ha az lesz, ne felejtsd el nekem is küldeni privátba a szobát;) -
Rainbow15 #1404 6-kor játék? -
#1403 Van 1 ötletem! Nem írom ki a bannerba a szoba nevét (újat hozok létre), csak mondom h írjon privátot aki szeretne Hamachin játszani. Én meg beosztok mindenkit a megfelelő szobába, és hagyok mindig helyet 3-4 szerver készítőnek!
Aki egyébként CSAK storyzni vagy Terrorist Huntozni szeretne, az hozzon inkább létre egy külön szobát (és akkor azt szivesen kiírom a bannerba is). Ahhoz úgysem kell nagy net szinte bárki tud th-s szervert csinálni. Ezek a szobák maradjanak inkább csak Versus-ra (és max akkor TH ha nem vagyunk elegen de gyakorolni szeretnénk).