3885
-
#1482 Érdekes, de tudod healelni ,nem?:) -
#1481 Legalábbis lelövik...
-
#1480 Ja de a 2 társ körül az egyik meghal
-
#1479 Jah egyik meghal.... -
#1478 Nem hal meg senki .. kiadod parancsot, maradék 1 skaccal vissza az oszlop mögé, és lövöd az ellent, elösször két szemben levő virgoncot, aztán az emeleten levőket . -
#1477 Keress fedezéket miután kiadtad a hatástalanítási parancsot... asszem az egyik társadnak sajnos meg kell hallnia, ez a prologús -
#1476 Story módban a legelső küldetésnél (Franciaország) elakadtam. Ott tartok, hogy egy nagy szobában az egyik embert egy gépnél ott kell hagyni szerelni, a másikkal meg egy-egy oszlop mögött fedezékbe megyünk. Szemből felnyílik 2 ablak, és elkezdenek lőni. Sehogy sem bírok továbbjutni, mindig kinyírnak Hogyan lehet továbbjutni? -
bgabor #1475 LANhoz mióta kell Hamachi? -
#1474 De akkor végülis ha beállítom azt a Hamachis cuccot meg a Területi&Nyelvi beállítások....akkor az eredetivel megy LANON..igaz?De ha nem csinálok semmit akkor meg online-on.
Röviden:LAN-on veletek tudok gamelni Online meg a többi eredetit használóval.
Jólmondom?
-
#1473 Változtattak, de csak a karakktereken a környezettel, meg a fegyókkal van gáz. -
#1472 Jah mert cod4-ben is csináták, de gáz, amikor valaki lőni nem tud, azt még a faxa cuccokkal sem tud bánni, mert hiába csítel, nem játszott eleget, hogy megtanulja használni a fegyókat, mire megkapja.
Ez GÁZ.
Voltak akik mondták nekem hogy jajj milyen kúl hogy más 55-ös.
Jah mondom az is lehet 55-ös aki belép a mecsbe, azt kikapcsolja a monitort játékidő alatt.
Mert idő kérdése, éj játék nélkül is felfejlődik, de mondom lehet hogy célozni nem tud az illető.
Én a challange-eket kb 20%-ben haverokkal csináltuk hamachin, de viszont a rangot nem csalással csináltam.
És nálam 100x vagy 1000x jobbak vannak, viszont tiszta a lelkiismeretem, hogy vagyok egy szinten, ha kell akkor késsel meg pisztollyal, de tudok eredményt elérni, valszeg itt is ez lehet. -
#1471 Foggalmam sincs.... BF2-ben nem nagy előny volt, csak presztizs. Itt is sztem az inkább az.
Most viszont megnéztem a Vegas1 egyik videóját, tök ugyanaz, mint a 2. rész. Mit változtattak ? Sose játszottam az elsővel, de nagyon lehúzás kinézete van.... AZ első rész még mindíg menő ?? -
#1470 Én nem játszok sokat a Vegas 2-vel, úgyhogy nem sokat értek a táblázatokból, de nem értem, hogy a mai játékokban minek csít...semmi értelme szerintem, vagy multiba ez nagy előny?? -
#1469 Megtaláltam, de bár ne tettem volna. Már látom a sok Vérpistikét, ahogy tápolnak.csítelnek. Itt is le van írva mit kell tenni. -
#1468 Talán gamefaqs-en találsz. -
#1467 Valaki nem tudja : készült már valami lista a rang rendszerről és az unlock-okról ? -
#1466 most nincs szerver? vagy csak én nem látom. -
#1465 Valószínű akkor is meg kell csinálnod majd ezt az átállítást, eredeti annyiban különbözik, hogy van eredeti CD kulcsod, amivel onlinera is fel tudsz menni (ha bemész online akkor kéri a kulcsot), és nem kell a védelmet kivenned a játék indítójából (crackelni).
Természetesen ugyan úgy fogsz tudni velünk játszani Hamachin is. -
#1464 Nekem meg kilép a játék mikor elkezdené csinálni a pofámat. Megcsinálom szemből amit kell, aztán oldalról. Aztán mikor oldalról bejelölöm a pontokat amit kér és rákattintok hogy ok akkor elkezdi csinálni, aztán game over. -
#1463 Nem tom nekem valami izé de azon csak fekete a kép:( -
#1462 nekem sima logitehc van és tökéletesen sikerült -
#1461 JA de ahhoz különleges kamera kell asszem. Valami Eyetoy-os. -
#1460 Hétfőre ittlesz a game :)Ha eredeti lesz a játék akkor tudok veletek játszani vagy "csak" az eredeti szervereken? -
#1459 nem tom tudtátok e de ha van webkamotok, akor lehet custom face-t csinálni, vagyis mindenki a valodi arcával tud nyomilni, álat.:) -
#1458 Router? -
kicsirobi #1457 Köszi már sikerült,csak eddig nem kérte az XP lemezt.
Most már jó
Csak nem találjuk egymást haverral.Neki vista,nekem XP
Az lehet baj? -
#1456 Abba a szobába lépj be amit küldtem privátban. Az működik, a régibe ne lépj be mert ma este törölni fogom. -
#1455 1.:Vezérlőpult-->Területi és nyelvi beállítások-->Területi beállítások fül, alul Földrajzi hely--> Egyesült Államok-ra átállítod.
2.:Vezérlőpult-->Területi és nyelvi beállítások-->Speciális fül, Unicode-ot nem használó programok nyelve alatt átállítod angol (egyesült államokbeli) -re! -
kicsirobi #1454 XP van,és sajna nem műxik
minden védelem kikapcsolva.
Még valami?
-
theodor #1453 vista n nem úgy kell szval ha vistad van akkor az nem jó megoldás csak xphez jó de ahhoz viszont 1000%, h műxik -
kicsirobi #1452 Mindent úgy csináltam ahogy le van írva,és még mindig azt írja ki,hogy nincs bedugva a kábel.
Még valakinek ötlet?
Előre is köszi -
theodor #1451 na küldtem de már meg azt írja, h nem létezik.... Vagy ez csak akkor van amikor megnyitod és csak vs? -
#1450 Carter akkor nem tudom lehet valami progi akadályozza.De nem hinném ezt se.
ui.:BAlumann megveszem eredetibe oszt menni fog a neten :D -
V Carter #1449 Reloaded és DVD5-öt is próbáltam már. -
#1448 nekem jo a 6 körül reményeim szerint. -
#1447 lehet el kellene olvasni ami a banner alatt van C: -
theodor #1446 az mér van h, ha beírom a hamachiba a jelszót meg a szoba nevét nem fogadja el? -
SNIPER0018 #1445 nah énis felmentem a szóbába hamacsin szóval játékra készen állok :P:D -
SNIPER0018 #1444 Igazábol azaz 1. mikor windowst telepittek h azt kikapcsolom de már jó nagynehezen összeszenvedtük :D:D azért kösz -
#1443 RELOADED vagy DVD5 verzió?VAgy eredeti?