3885
-
#1522 Hali! Szeretnénk osztálytársammal multit játszani. Hamachin belül hogyan lehet? Ez a program olyasmi, mint az Xfire?
A versus játékmód milyen? 1 az 1 ellen? Az sem baj, ha nem eredeti a játék, Hamachin keresztül lehet nyomni? -
#1521 Hi, a networks szerverben lévő 5.20.111.36-os Csanjedimet kérlekrugjátok ki, már nem él. köszi. -
#1520 Nah nagyon kevesen vagyunk most is :( Én sajnos jövőhéten nem tudom mikor leszek, de attól tartok, hogy csak csütörtökön fogok tudni játszani legközelebb.
Remélem addig nem hal ki a Hamachis népesség. -
kicsirobi #1519 Én is csak egy-két emberrel tudok multizni -
#1518 Mit gondoltok a magyarítás működik majd az eredetihez is? -
#1517 Nekem is reloaded van és működik. Nálad mi a gond? -
Csavez #1516 Havernál ugyanez!
mi se tudunk semmit :( -
pzs #1515 Sziasztok
Köv problem kb 20-30 perc játék után kékhalállal kifasz , teljesen kiszámíthattatlan modon.8800 gts 4gb ram xp-vel nyomom. Ha valaki tud valai megoldást pls irja le.
Thx elore is.
-
#1514 cs Balumann:) Én mennék de nem tok xD -
#1513 Nah hol van mindenki? :| -
#1512 800MB? Nekem 4KB sincs az egész. -
#1511 Uff ezek a fagyások utáni mentések:D Az egyik 800 Mb-os -
#1510 koszi -
handrx #1509 Dokumentumok mappa, és ott van 1 olyan hogy My Games\Ubisoft\R6Vegas2
Itt meg találod :) -
#1508 hi a jatek hova teszi a savegamet? -
#1507 Ja a teniszes pálya nehéz :S -
#1506 Estét! Nem ehet valahogy kikapcsolni az árnyékokat teljesen? -
#1505 Sztem nem is nagyon kell lőni a helit, csak fedezékbe menni, rakétakor másik fedezékbe. -
handrx #1504 A feladat lényege: Maradj éledben!
Lődd a helikoptert fedezékből ahogy bírod, meg a roszzarcokat ahogy jönnek. Menekülj közben fedezékről fedezékre.
Előbb utóbb a helikopter elmegy, 1 időre.
Ekkor be tudsz rohanni a teniszpálya végében lévő épüetbe.
Ott aztán megint csak maradj életben, lődd a rosszarcokat, meg a visszatért helikopter mint az állat!
God Luck. :) -
#1503 Hello!
A 7. missionnél amikor egy tenisz pályánál vagyok és egy helikopter lő rám, ott mit kell csinálni? Mert állandóan kinyír a gép. -
#1502 Mostmár semmi, csak nem a progival volt eddig gond, hanem azzal, hogy kötelező volt. -
#1501 Már azóta ezerszer lelett írva, hogy a patch óta van a játékban voice chat, így nem kell, bannerből is kivettem.
Amúgy meg mi a gond azzal a progival... ? -
#1500 Tuod az a progi, ami nélkül aszontátok, hogy nem lehet bemenni multizni, mert kötelezővé tettétek. -
#1499 ? -
#1498 Hamara.
Majd ha kitörlitek a fax beszélgetős progit. -
#1497 multizik még valaki?ha igen gyertek hamachira
-
#1496 Tedd Alkalmazás vezéreltre, az Nvidia / Ati Vezérlőpultban . -
theodor #1495 sztem a kinti élsimítást kapcsold ki -
#1494 Sziasztok felraktam a gammát de ahogy belépek elkez villódzni a kép mit tegyek?? -
#1493 Pedig az eredetinek elvileg mennie kell.... -
MAX99 #1492 Koszi a segítséget "w77d". -
#1491 Lehet, hogy nem fog menni online-on a területi beállítások nélkül. -
#1490 Amióta interneten keresztül LAN-ozunk. -
#1489 Sajnos én ma este is csak későn leszek, úgyhogy valószínű ma sem fogok tudni játszani, ha csak nem 8 után (bár lehet még annál is később érek vissza :S) -
#1488 az enyém is ilyen és hamachival müködik gond nélkül
-
#1487 amikor kilövi rád a rakétát, akkor fuss el onnan máshova, majd lőjj rá. Ezt ismételgesd addíg,a míg el nem megy,aztán uzsgyi be a házba! -
MAX99 #1486 Segitseg! Elakadtam a villás kuldetésben. A teniszpályánal egy helikopter tuzel rám és elobb-utobb meg is halok, hogyan tovább? -
#1485 Én mennék de a RELOADED verzióval nem műkszik:D
Majd hétfőtöl az eredetivel mehet:) -
#1484 valaki coop?
-
#1483 JAh tehát nem hal meg csak megsebesül..