3885
  • Semmirekello
    :P Amúgy sztem a multizni akartok megéri megvenni.
  • Balumann
    ?? :D
  • Semmirekello
    Nekem is volt de ezzel működik(azóta minden frankó.
  • Semmirekello
    Vedd ki a lemezt és tedd vissza lehet bejön.
  • Balumann
    Bár nekem jövőhéten érettségi, úgyhogy jövőhéten se nagyon fogok játszani úgyhiszem.
  • Balumann
    nem úgy néz ki lesz még valaha egyáltalán játék... mert 2 szoba szinte teli van, de nincs fennt senki. Bár elmúlt napokban nem értem rá, 1-2x felnéztem és ugyan úgy nem volt senki.
    Ráadásul Rain se szeretne már játszani, aki eddig szervert tudott csinálni. Lehet holnap v ma este megpróbálom újra rakni, hátha megjavul és tudok majd én is csinálni.
  • trogerzsiger
    Lesz ma hamachin multi móka?
  • windrider
    Egy kérdés, hátha más is találkozott már a problémámmal...

Eredeti játék. Install után nem indul, kéri az eredeti dvd-t. install során sehol nem kérte a serial nbr-t, simán engedett regelni az ubi.com-on.

Próbálkoztam mindenfélével, de csak nem akar elindulni.

• Balumann
    Ma már ráérek, úgyhogy játszhatnánk egy kicsit (Hamachi)! De hol van mindenki, ennyien beléptek a szobába és senki sincs fennt. :o
  • Semmirekello
    én online nyomom eredetivel de ott van vagy 50 szoba:D Ez a hamachi átka hogy kevesen nyomják rajta.
  • tiburon26
    hát nemtudom ki merre játszik de a hamachi szobák üresek állandóan
  • Csavez
    ez az elsö r6 amivel játszok, v.15 éve ez a becenevem.
  • Kaslerka #1550
    Mindegyik részben volt chavez nem? Kivétel a vegasok. Vagy tévedek? Lehet.
  • Prince23
    R6 Lockdownt szereted? Sztem onnan a neved:D nem?:)
  • Semmirekello
    csáááá... na működik kjó minden a Punkbuster volt a bünös :DMegyek online comeon1993 névvel.
  • Csavez
    hi!
    Csináltam szervert ter. huntnak.
    network:rsv2-csavez
    pass.:rsv2
    gyertek
  • Semmirekello
    Feltettem de most rájöttem hogy az lehetett a baj hogy nem törölte ki az előző nem erdeti game Punkbusterét.Megnézem hogy ha kitöröltem a régit és felteszem az újat úgy jó lesz-e.
  • Snexi
    Patch?
  • Semmirekello
    HElló

Megvan eredetiben de nem megy az online se meg a LAN se mi lehet a baj?Mert az eredetinek online mennie kéne.
  • kicsirobi
    MEGVAN A MEGGOOLLDDÁÁÁSS!!!!!!!!!!
    Akinek nem látja az embereket az tegye fel az 1.0.2.0-ás hamachit amit itt találtok meg
    http://www.oldapps.com/Hamachi.php
    Mindenhogy próbáltuk,de csak így indult el
  • Semmirekello
    Bocs ez az üzenet nem SZULTA üzijére válasz hanem Axl Rose-éra.
  • Semmirekello
    Ki kell mászni valahol az ablakon de már nem nagyon emlékszem.
  • Axl Rose
    Sziasztok.

Második (síliftes) küldinél be kell szivárogni egy tárgyalóterembe, majd várni alfa teamre.
    Namost már rég ott vagyok, már a nap is lemegy hamarosan, de semmi nem történik.

Lehet nyomni kellene valamit ?
    hogyan tovább ?

Üdv!
  • SZULTA
    hi all
    énvelem meg az történt h nyomultam másnap meg kérte h állitsam be a karakteremet mondom mivan?! erre alap rangnál kezdtem nem tom mi történt pedig semmi gond nem volt vmi ötlet ? járt már így vki h egyszer csak le nullázta a statját? érdekes...a graf beállítás stb megmaradt ....
  • kerek1224
    Vistához nincs Service Pack 2 csak 1.
    De egyébként megoldódott. Az alaplapi (Attansic) LAN kártya driverét vissza kellett roll back-elni a régire, és azóta megy.
  • Barnus
    jah url-kén t lehet jobb lett volna?:) Nah mindegy:D lényeg, hogy a customn face müködik. akinek fekete kép van, annak lehet, hogy a gépébe más is an a webcamon kivül. nekem pl a tv tuner kártyám kevert be, mert valamiért azt veszi a windows defaultnak, igy a tv tunert probálta inicializálni. Eszközkezelöben letiltottam a tv tunert amig megcsináltam a fejet, és igy tökéletesen müködött.

Azért az nagy kár, hogy a sapkák 99% nem használható custom face-el.
  • Barnus

• Barnus
    Na akkor kérem a jelentkezöket, akiknek eredetiben van meg a Vegas 2.
    Általában szokott futni egy dedikált szerver(jelenleg is fut) A hostuser neve: barnus.hu. Keressétek ezt a servert. 16 játékossal tesztelve, lag nélküli jó pingek egész europából. Akinek eredeti a játéka, és jönne esténként game, az dobjon nekem egy privit és adja meg az msn cimét, egyeztetünk, azt megyünk löni:)
  • Semmirekello
    Elvileg ma vagy holnap 15:00-kor jön meg.
  • Semmirekello
    Kerek

A játék kizárólag Szervizpack 2-vel(SP2-vel) működik.Az SP1 nem jó.Am én most rendeltem meg a hétvégén a játékot eredetibe remélem nálam nem lesz gubanc.
  • AlexCross
    [img=http://img20.imagevenue.com/loc896/th_36277_camo1_123_896lo.JPG][img=http://img198.imagevenue.com/loc478/th_36282_desert3_123_478lo.JPG][img=http://img226.imagevenue.com/loc571/th_36297_snow_123_571lo.JPG]
  • AlexCross

• kerek1224
    Sziasztok, a probléma a következő:
    -eredeti a játék
    -területi beállitás dolog beállitva English)US)-re, Unicode szintén
    -Windows firewall kikapcsolva, linksys router firewall kikapcsolva, router UpnP kikapcsolva, router DMZ-re kapcsolva
    -driverek frissek
    -jogtiszta updatelt SP1 Vista 32bit

Login-nél: Failed to initialize network service
    Addig el sem jutok, hogy a serialt kérje.
    LAN működik.
    Sehol nem találok rá megolsást.
  • Mobedo
    Köszi mindent mindek OK
    :))
  • Csanjedi
    HI ma lesz szerver? én ráérek, frisis windows telepités után:D
  • Semmirekello
    Lankad a fórumhasználat :D
  • Semmirekello
    Váltsd át klasszikus nézetre és ott lesz.
  • theodor
    ez sztem csak xpre érvényes vistan máshogy van de nem tom hogy kell azon
  • Mobedo
    hello
    Ha azt írja, hogy az ethernet kábeled nincs bedugva, akkor ezt kell csinálnod:
    Vezérlőpult -> Területi beállítások -> Speciális :
    Angol (United States)ezt írja ki nekem a FAQ de tol van a területi beállítás lehet hogy én vagyok hülye de nem találom
  • kicsirobi
    Szia!
    Lehet multit játszani,a FAQ-ban le van írva,hogy hogy.
    Ez a hamachi egy virtuális hálózat jellegű(mintha össze lenne kötve a két gép)
    Nem baj ha nem eredeti a játék.
    Nekem mondjuk nem megy mindenkivel.
    Jaa,és a FAQ-ban van szerver is ahol többen vannak.
    Játszani pedig nem csak egymás ellen,hanem akár végig is vihetitek együtt a karriert,vagy egymással vadászhattok terroristákra.
    Ennyi tellett tőlem Jó szórakozást hozzá