3885
-
#1562 :P Amúgy sztem a multizni akartok megéri megvenni. -
#1561 ?? :D -
#1560 Nekem is volt de ezzel működik(azóta minden frankó. -
#1559 Vedd ki a lemezt és tedd vissza lehet bejön. -
#1558 Bár nekem jövőhéten érettségi, úgyhogy jövőhéten se nagyon fogok játszani úgyhiszem. -
#1557 nem úgy néz ki lesz még valaha egyáltalán játék... mert 2 szoba szinte teli van, de nincs fennt senki. Bár elmúlt napokban nem értem rá, 1-2x felnéztem és ugyan úgy nem volt senki.
Ráadásul Rain se szeretne már játszani, aki eddig szervert tudott csinálni. Lehet holnap v ma este megpróbálom újra rakni, hátha megjavul és tudok majd én is csinálni. -
#1556 Lesz ma hamachin multi móka?
-
windrider #1555 Egy kérdés, hátha más is találkozott már a problémámmal...
Eredeti játék. Install után nem indul, kéri az eredeti dvd-t. install során sehol nem kérte a serial nbr-t, simán engedett regelni az ubi.com-on.
Próbálkoztam mindenfélével, de csak nem akar elindulni.
-
#1554 Ma már ráérek, úgyhogy játszhatnánk egy kicsit (Hamachi)! De hol van mindenki, ennyien beléptek a szobába és senki sincs fennt. :o -
#1553 én online nyomom eredetivel de ott van vagy 50 szoba:D Ez a hamachi átka hogy kevesen nyomják rajta. -
#1552 hát nemtudom ki merre játszik de a hamachi szobák üresek állandóan -
Csavez #1551 ez az elsö r6 amivel játszok, v.15 éve ez a becenevem. -
Kaslerka #1550 Mindegyik részben volt chavez nem? Kivétel a vegasok. Vagy tévedek? Lehet. -
#1549 R6 Lockdownt szereted? Sztem onnan a neved:D nem?:) -
#1548 csáááá... na működik kjó minden a Punkbuster volt a bünös :DMegyek online comeon1993 névvel. -
Csavez #1547 hi!
Csináltam szervert ter. huntnak.
network:rsv2-csavez
pass.:rsv2
gyertek -
#1546 Feltettem de most rájöttem hogy az lehetett a baj hogy nem törölte ki az előző nem erdeti game Punkbusterét.Megnézem hogy ha kitöröltem a régit és felteszem az újat úgy jó lesz-e. -
#1545 Patch? -
#1544 HElló
Megvan eredetiben de nem megy az online se meg a LAN se mi lehet a baj?Mert az eredetinek online mennie kéne. -
kicsirobi #1543 MEGVAN A MEGGOOLLDDÁÁÁSS!!!!!!!!!!
Akinek nem látja az embereket az tegye fel az 1.0.2.0-ás hamachit amit itt találtok meg
http://www.oldapps.com/Hamachi.php
Mindenhogy próbáltuk,de csak így indult el -
#1542 Bocs ez az üzenet nem SZULTA üzijére válasz hanem Axl Rose-éra. -
#1541 Ki kell mászni valahol az ablakon de már nem nagyon emlékszem. -
Axl Rose #1540 Sziasztok.
Második (síliftes) küldinél be kell szivárogni egy tárgyalóterembe, majd várni alfa teamre.
Namost már rég ott vagyok, már a nap is lemegy hamarosan, de semmi nem történik.
Lehet nyomni kellene valamit ?
hogyan tovább ?
Üdv! -
SZULTA #1539 hi all
énvelem meg az történt h nyomultam másnap meg kérte h állitsam be a karakteremet mondom mivan?! erre alap rangnál kezdtem nem tom mi történt pedig semmi gond nem volt vmi ötlet ? járt már így vki h egyszer csak le nullázta a statját? érdekes...a graf beállítás stb megmaradt .... -
kerek1224 #1538 Vistához nincs Service Pack 2 csak 1.
De egyébként megoldódott. Az alaplapi (Attansic) LAN kártya driverét vissza kellett roll back-elni a régire, és azóta megy. -
Barnus #1537 jah url-kén t lehet jobb lett volna?:) Nah mindegy:D lényeg, hogy a customn face müködik. akinek fekete kép van, annak lehet, hogy a gépébe más is an a webcamon kivül. nekem pl a tv tuner kártyám kevert be, mert valamiért azt veszi a windows defaultnak, igy a tv tunert probálta inicializálni. Eszközkezelöben letiltottam a tv tunert amig megcsináltam a fejet, és igy tökéletesen müködött.
Azért az nagy kár, hogy a sapkák 99% nem használható custom face-el. -
Barnus #1536
-
Barnus #1535 Na akkor kérem a jelentkezöket, akiknek eredetiben van meg a Vegas 2.
Általában szokott futni egy dedikált szerver(jelenleg is fut) A hostuser neve: barnus.hu. Keressétek ezt a servert. 16 játékossal tesztelve, lag nélküli jó pingek egész europából. Akinek eredeti a játéka, és jönne esténként game, az dobjon nekem egy privit és adja meg az msn cimét, egyeztetünk, azt megyünk löni:)
-
#1534 Elvileg ma vagy holnap 15:00-kor jön meg. -
#1533 Kerek
A játék kizárólag Szervizpack 2-vel(SP2-vel) működik.Az SP1 nem jó.Am én most rendeltem meg a hétvégén a játékot eredetibe remélem nálam nem lesz gubanc. -
AlexCross #1532 [img=http://img20.imagevenue.com/loc896/th_36277_camo1_123_896lo.JPG][img=http://img198.imagevenue.com/loc478/th_36282_desert3_123_478lo.JPG][img=http://img226.imagevenue.com/loc571/th_36297_snow_123_571lo.JPG]
-
AlexCross #1531
-
kerek1224 #1530 Sziasztok, a probléma a következő:
-eredeti a játék
-területi beállitás dolog beállitva English)US)-re, Unicode szintén
-Windows firewall kikapcsolva, linksys router firewall kikapcsolva, router UpnP kikapcsolva, router DMZ-re kapcsolva
-driverek frissek
-jogtiszta updatelt SP1 Vista 32bit
Login-nél: Failed to initialize network service
Addig el sem jutok, hogy a serialt kérje.
LAN működik.
Sehol nem találok rá megolsást. -
#1529 Köszi mindent mindek OK
:)) -
#1528 HI ma lesz szerver? én ráérek, frisis windows telepités után:D -
#1527 Lankad a fórumhasználat :D -
#1526 Váltsd át klasszikus nézetre és ott lesz. -
theodor #1525 ez sztem csak xpre érvényes vistan máshogy van de nem tom hogy kell azon -
#1524 hello
Ha azt írja, hogy az ethernet kábeled nincs bedugva, akkor ezt kell csinálnod:
Vezérlőpult -> Területi beállítások -> Speciális :
Angol (United States)ezt írja ki nekem a FAQ de tol van a területi beállítás lehet hogy én vagyok hülye de nem találom -
kicsirobi #1523 Szia!
Lehet multit játszani,a FAQ-ban le van írva,hogy hogy.
Ez a hamachi egy virtuális hálózat jellegű(mintha össze lenne kötve a két gép)
Nem baj ha nem eredeti a játék.
Nekem mondjuk nem megy mindenkivel.
Jaa,és a FAQ-ban van szerver is ahol többen vannak.
Játszani pedig nem csak egymás ellen,hanem akár végig is vihetitek együtt a karriert,vagy egymással vadászhattok terroristákra.
Ennyi tellett tőlem Jó szórakozást hozzá