3885
-
Csavez #3725 [IMG][/IMG] -
Csavez #3724 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Régi szépidőkben,így játszhattam volna!:D
így azért komolyabb. -
Since #3723 Steam-es multiban mennyien vannak vagy hány szerver van? Gondolkozom majd a megvételén. Köszi válaszokat! -
Tomipac #3722 sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani hogy lehet vele coop ozni? lepatcheltük 1.03-ra. és mikor inditunk 1 story mode ot (coopban persze) nem látjuk egymás játékát. vagy nemis igy kell? előreis köszi -
#3721 Jah tényleg ebben igazad van, ezt valamennyire javították a kiegészítőben. De ahhoz már nem sikerült elég embert toborozni coophoz (egyedül meg már nem akartam neki állni), kb. 2 pályát vittünk el benne. :-( -
dwbman #3720 Jah meg leírtad, hogy elég süsük a gyanúsítottak az eldobott fegyvert illetően, mikor dérdelnek feltett kézzel, de még nincsenek bilincsben. Ezt én is tapasztaltam a SWAT4 alapjátékban, de a kiegészítőjében a SWAT 4 - The Stetchkov Syndicate-ban ez már cseppet sem így van, meg is lepett az első pályán, mikor magára kellett hagynom a térdelő gazfickót, hogy hátfordításomra a földön heverő fegyverrel válaszolt... -
dwbman #3719 Nekem azért jönne be ez a hibridelős fikció amit lejjebb vázoltam, mert ami nekem hiányzik a RSV2-ből azt megtaláltam a SWAT4-ben. Ennyi, de ízlések és pofonok, akarom mondani taktikák és csapások kérdése az egész. Olyan játékot a fejlesztők úgysem hoznak a világra ami teljes mértékben tetszene közel mindenkinek, node azért sokszor nálam jó úton járnak... -
#3718 Hát nem tudom, nekem a SWAT sokkal jobban tetszik, és kevésbé örülnék ilyen kombinációnak. Nekem a tökéltes kommandós játék az a SWAT 4-ből lenne, reálisabb sebzéssel (tehát ha lábon lövöm akkor ne a sántítás legyen a hátrány, hanem elesik, elejti a fegyvert, fájlalja, miközben el lehet kapni, meg elvérzik ha nem látjuk el, stb.), meg egy picit gyorsabb játékmenettel - habár vannak hozzá módok, amikkel ez nagyon jó. Nameg az AI, hogy a terrorista úgymarad, feltett kézzel (bilincs nélkül), még ha ott van előtte a fegyver akkor is :D
RSV2 jó kis árkád kikapcsolódás, tűzharcszimulációnak azért elég érdekes nevezni, hardcore módban multiban (amit a többiek sajna mindig elleneztek) számomra élvezhetőbb (kevesbb élet illetve nem látni ki fedezékből, mert közel viszi a kamerát). De ettől függetlenül elég irreális helyzetek vannak általában.
Persze nem szidom, mert kategóriában belül tényleg jó, és élvezetes is a játék. Hibái mindkettőnek vannak rendesen. Most elsősorban csak azért írtam le, mert ezzel a csúcs kommandós játékkal, ezzel az aránnyal nem értek egyet :D -
dwbman #3717 Én imádom a RSV2-öt meg az egész Rainbow sorozatot, mert imádom az akcióit, az utánozhatatlan tűzharcszimulációját, a fegyvereit, annak a hangjait, mert olyan élet-halál harc szituációkba keverethetek általa, amiket a büdös valós életben soha nem akarok megtapasztalni. Mostanában elkeztem játszani a S.W.A.T. 4-el és azt mondom ezen kettő játék konbinálása hozná világra a csúcs kommandós játékok verhetetlen hibridjét (RSV2 70%, S.W.A.T. 4 30%). Aki ismeri a swatot tudja miről beszélek nagyából... -
#3716 Halihó, nincs kedvetek jönni multizni? Nagyjából minden este játszunk tunngle-n keresztül és eddig kb 5en vagyunk. -
Rolka7 #3715 Sziasztok!
Az a problémám, hogy az egyik pályában a játék nem akarja betölteni az épületet. Fel van telepítve minden patch.(win7)
Ha valaki tudja mi a probléma, legyen szíves írjon.
Előre is köszönöm!
-
Csavez #3714 Ment a kulcs!
El is fogyott! -
belvon #3713 Minek ajánlgatod a cdkulcsot, ha nem tudsz válaszolni... ???
-
belvon #3712 Írtam privátban! -
Csavez #3711 Van 3db online kulcsom,akit érdekel és játszani is szeretne irjon privátban. -
#3710 Régebben itt is volt faq, csak az extra fizetőssé válásakor megszűnt, de archivált verziót még találni :)
Ha vannak kérdéseid nézz rá Csanjedi honlapjára is, az a legtartalmasabb magyar RSV2 oldal -
kutyacsont #3709 örök hálám sehogy se tudtam rájönni... am béluska74 kösz a tippet bár ezt már egy f.a.q-ból megtudtam -
#3708 Hangtompítót nem lehet minden fegyverre feltenni és a lézercélzót is külön kell kiválasztani a felszerelés menüben. Ha nem tetted rá szándékosan a fegyverre akor nem lesz meg a körmenüben sem. -
#3707 Tárazást nyomva tartod és bejön a körmenü. -
kutyacsont #3706 Hali lenne egy olyan kérdésem hogy nemrég vettem meg a játékot és nemtudom hogy hogy lehet story módban a hangtompítót és a lézert bekapcsolni
-
#3705 Még nagyon sokan játszanak vele online. Sőt Hamachi vagy Tunngle szervereket is találsz ha éléggé keresel. Online inkább csak estefelé(magyar idő szerint!),de akkor van host kismillió,ha nem találsz és eredeti játékod van akkor csinálj egy "online szobát" és nem leszel sokáig egyedül. Sőt meglepően sokan vannak akik még csak most kezdtek bele a netes játékba. -
#3704 online jatszak meg? -
#3703 valaki akar ma játszani hamachin? -
agrorocker #3702 Így jártam először én is! A foltokat felesleges felrakni, mert a később kiadott R6V2-ők már meg vannak 'peccselve'. :) -
#3701 Vettem a bátorságot és megkrekkeltem, ez megoldotta a probst.
egyébként újra is indítottam a gépet, és az sem oldotta meg. Kérte a lemezt továbbra is, pedig benne volt.
Mondjuk én így telepítettem fel:
1. teljes gamma
2. patchek
lehet ha nem petcseltem volna fel kapásból, lehet elindult volna. meg s enéztem h gyárival megy e. csak 1.03-mal :S -
#3700 Nem tudom nálad mi lehet, de pont most raktam fel a gyárit és nekem semmit nem kért, simán elindult win7 alatt. -
#3699 Cs all
Meg van a vegas 2. de a feltelepítés után kéri a lemezt, fel van patchelve meg minden. Win 7 alatt fut(na). ha futna. mit tegyek?
előre is kösz -
Csavez #3698 Hi!
De rég voltam itt..
Van két felesleges onlin key-em!!!
Valaki game? -
Savage85 #3697 Hali mindenkinek, ha valakinek van kedve mondjuk ma, vagy egyáltalán rainbow six vegas 2-vel veretni egy kicsit, akkor írhatna egy hama szobát, vagy jöjjön be ide: RSV_22; pass: 0001 thx. -
#3696 Üdv mindenkinek.
Lenne egy kis problémánk.
Ha már volt elnézést.
Van rá olyan mod a Vegas 2 játékhoz amivel a Terrorist hunt coop résznél 4 játékos helyet 5 vagy 8 játékos legyen?
Mi a barátainkkal találtunk egy lehetőséget, de sajna nem működik.
Ha valaki rá jönne, hogy hogyan kell használni le írná nekem.
A program neve: TeknoR6Vegas2
Itt van az oldal is: Teknogods
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
#3695 Arra gondol hogyan lehet bekapcsolni, nem hogy lehet a fegyverre rakni.
Újratöltés gombját nyomva tartod és ott lesz a hangtompítóval együtt. -
#3694 A fegyver felszereléseknél lehet kiválasztani, ott ahol a távcső meg ilyenek vannak. -
Zsolesz089 #3693 Sziasztok
egy fura kérdés
Hogyan lehet bekapcsolni a lézeres célkövetőt?
Segítségetek előre is köszi -
#3692 Mi tört el? -
#3691 Ig en leh et.. -
#3690 Eset Smart Security mindenképpen legyen letiltva, mert azzal nem volt példa rá, hogy működött volna valami is hamachin keresztül. -
#3689 Ezeken fussatok át még1x, hogy mindent beállítottatok-e:
vista/win7 -hez, tűzfal/router beállítások, RSV2
Ezek után mennie kell, mi rengeteget játszottunk, versusban, coopban is - általában minden probléma nélkül, amikor be volt állítva. -
ToMM23 #3688 Ja és nemtudom fontos-e, de mind2 gépen win7 van, egyik 64 a másik 32 bites rendszer. -
ToMM23 #3687 Hali ! Nektek hogy a fenébe megy hamachi-val ? Mi akárhogy is probáljuk, nem látja a szervert a másik. Probáltuk átállitani a nyelvet "egyesült államokra", nemsegitett. 1.03 as patch van fennt mind2 helyen. Már nincs ötletünk mi a fene baja van.. A hamachi verziok is azonosak. Tüzfal meg ESET sem tilthatja mert kikapcsolva is ugyanaz van. -
Jobboka #3686 tört el lehet coop ozni?? (hamachi-n)