Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a segítséget.
Ha mondjuk DM-ni szeretnél válaszd a "versus\online" opciót.
Eredeti játékkal nem tudok Online bejelentkezni, mert mindig ez dobja vissza:
LOGIN SUCCESSFUL
A felhasználói név és jelszó jó, mert a Vegas 1 mûködik.
Mi lehet a probléma?
Azért a helyetekben a közeli Media Markt -ban is körülnéznék:
Ubisoft játékok 1090.- vidám magyar forintért vehetõk, vihetõk!
RS Vegas 1 - 2
GRAW 1 - 2
Splinter cell mindegyik része
stb
Üdv.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha valakinek szüksége lenne eredeti játékra, akkor most látogassa meg a Galaxisnet oldalát.
Újra kapható a Rainbow Six Vegas mind2õ része 1990 ft áron!
De ha a neten rendelitek meg, akkor az elsõ rész csak 1490 míg a második rész 1790 ft áron lehet a tiétek. 😊
Nekem már meg van mind2! 😄
Ez nem reklám akart lenni!!! Csak gondoltam szólok, hátha van a fórum olvasói közt olyan aki szereti annyira hogy meg vegye eredetiben 😊
Peace!
Ez lesz az oldala új címe: http://csanjedi.atw.hu/R6V2
Mindjárt megpróbálom csökkentett módban😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
Ha semmiképp sem jó, csökkentett módban biztosan sikerülni fog.
Ha NOD32 -t használsz akkor abban tedd a kivételek közé az exe-t, mert vírusnak érzékeli.
Letöltöttem a játékost fel is telepítette de amikor megszeretném crackelni akkor nem engedi felülírni a régi telepítõt mert azt írja,hogy a fájl írás védet nem tudom mi lehet a baja csináltam már mindenhogy de sehogy se jó😞
Remélem tudtok segíteni,köszi elõre is!
Mi equipo favorito: Real Madrid
Valaki tudna adni egy elit szintû mentést?
Újra lett rakva a rendszer és a faszi (én) nem figyelt, viszont baromira nincs kedvem az XP gyûjtögetéshez.
Ha valaki megszánna megköszönném. 😊
Lanba hogy lehet játszani van multiba?
kösz!!!!!!
Ha vársz akkor lesz,én a cd galaxisban szoktam nézni és szokott lenni majd rendelnek belõle csak kibaszott drága 8500 ft én eredetibe vettem meg 4500-ért 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
honnan tudnám megrendelni esetleg?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Meg lehet azt oldani a játékban, hogy az árnyékok teljesen eltûnjenek?
Nincs erre vmi cfg. vagy egyéb trükk.
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ma 9-kor nyomunk 1kis hamachi partit!
5-6an leszünk.
Valki jönne irjon.
Én itt próbálkoztam de a nevet nem engedi módosítani.
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
/Mindig mentsd le az eredetit, mielõtt felülírsz valamit!/
Kicseréltem az indító fájlt no.dvd-re, hogy ne keljen a lemez ki-be rakosgatni, így viszont multiba mindig kidobál a punkbuster, lehet ezen valamit módosítani, vagy visszatudnám tenni az eredetit (persze bizt. másolat nincs 😄)?
Grafikával kapcs. valaki?
BattleTag: zydar#2910
Balu megkaptad kb. két hete küldött privátot?
BattleTag: zydar#2910
Hiába rakok a fegyverre lézerirányzékot, nem mûködik, a hangtompítót szintén nem tudom aktiválni. Ha a reload gombot tartom lenyomva, akkor elõjön ugyan középen egy menü, de abban csak a nálam levõ fegyvereket és gránátokat lehet kiválasztani. A hangtompító és a lézer, sehol!
Más! Miért nem olyan szép a grafika, mint a netes gameplayekben? Sem szép elmosódott fényeket, sem gyönyörû textúrákat nem látok, csak éles kontúrokat, 6 évvel ezelõtti szintû grafikával. Minden maxon van, kártya: Sapphire Radeon HD 3850 512 MB
Köszi!
Nézd meg jól az elérési utat, hogy betûre minden stimmeljen.
"Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2"
Úgy emlékszem a hun telepítõjébe nem '-ez volt ilyen aposztróf jelnek bent hanem `-ez talán. És elég volt, hogy megkavarja a dolgot. Írd át.
Magyarítani szeretném a game-t (nem mint ha nem tudnám mi micsoda, csak miért ne ha van), szal 1.03-as verzióm van, viszont csak 1.01-hez való magyarítást találtam, tudtok egy olyat ami az enyémhez is jó?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Vagy már az elején állítsd le a pb telepítését, elvileg akkor tovább kell menjen.
De amúgy mit nem rak fel a játékból, pb telepítése elvileg csak utána van, mit ír ki ha elindítod a játékot?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Checking PnkBstrK driver status
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!