Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hittem, hogy bejelentkezés után megjelenek a választható HOST-ok.
Köszi a segítséget.

Black Ghost
Hát most mond, ilyen egy szemét banda, volt pofájuk azt írni hogy a "bejelentkezés sikeres". 😄DD

Ha mondjuk DM-ni szeretnél válaszd a "versus\online" opciót.
Sziasztok!

Eredeti játékkal nem tudok Online bejelentkezni, mert mindig ez dobja vissza:
LOGIN SUCCESSFUL
A felhasználói név és jelszó jó, mert a Vegas 1 mûködik.
Mi lehet a probléma?

Szép jó reggelt,

Azért a helyetekben a közeli Media Markt -ban is körülnéznék:
Ubisoft játékok 1090.- vidám magyar forintért vehetõk, vihetõk!

RS Vegas 1 - 2
GRAW 1 - 2
Splinter cell mindegyik része
stb

Üdv.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Üdv mindenkinek!

Ha valakinek szüksége lenne eredeti játékra, akkor most látogassa meg a Galaxisnet oldalát.

Újra kapható a Rainbow Six Vegas mind2õ része 1990 ft áron!
De ha a neten rendelitek meg, akkor az elsõ rész csak 1490 míg a második rész 1790 ft áron lehet a tiétek. 😊

Nekem már meg van mind2! 😄

Ez nem reklám akart lenni!!! Csak gondoltam szólok, hátha van a fórum olvasói közt olyan aki szereti annyira hogy meg vegye eredetiben 😊

Peace!
macleody
Ha jól emlékszem az "R" gombot kell nyomva tartani, akkor jön elõ a választási lehetõség.
hali.engem az érdekelne hogy hogy lehet hangtompítót tenni a fegyverre?mer ugye úgyanúgy kéne ahogy fegyvert választunk csak nem a fegyvereknek kéne bejönnia hanem a kézben lévõ fegyvernek azok a kiegészítõi ami rá lehet tenni(lézer,hangtompító)és nem tudom h meik gombal lehet elõhozni ezt a "választót" és hogy a beállítások/irányításba mi a neve ennek. aki választ ír annak köszönöm szépen
Sziasztok. Régóta jászom már multiban a vegas 2-vel elég jól megy szerencsére de valahol ráakadtam egy másik fórumon h tudják moderálni a játékot. Én is próbálkoztam vele de annyi beállítás van ott és nem tudom h melyiket kell át állítani pl.h ne legyen recoil meg egebek. 1x már sikerült de én hülye fejjel töröltem.És azóta is próbálkozok vele. Ha valaki tud segíteni annak nagyon örülnék. Köszi
Balumann
Okés, átraktam.

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy játszotok-e még multiban?Ha igen akkor légyszives írjátok le hogy milyen progi szükséges hozzá meg a verzió szám.Elõre is köszönöm 😊 .

PrisonMan
Balu, Csanjedi oldalát pls linkeld majd át az új oldalra. Az extránál volt kavarás, hogy fizetõssé teszik a szolgáltatásokat <#szomoru1>
Ez lesz az oldala új címe: http://csanjedi.atw.hu/R6V2

Balumann
Lemezen nem is fogsz tudni átnevezni (akkor se ha virtuális meghajtóban van)... Felmásolod gépre és utána át fogod tudni nevezni...

kazai21
Köszi szépen de amikor át akarom nevezni akkor ezt írja😞És a Crack-nél is ezt írja csak annyi,hogy nem átnevezhetõ hanem áthelyezhetõ..

Mindjárt megpróbálom csökkentett módban😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Balumann
Próbáld meg átnevezni az eredetit, és másold be a cracket (sõt szerintem az is jó, ha a cracket nevezed át és másolod be, csak majd azzal indítsd).
Ha semmiképp sem jó, csökkentett módban biztosan sikerülni fog.

Ha NOD32 -t használsz akkor abban tedd a kivételek közé az exe-t, mert vírusnak érzékeli.

kazai21
Sziasztok!
Letöltöttem a játékost fel is telepítette de amikor megszeretném crackelni akkor nem engedi felülírni a régi telepítõt mert azt írja,hogy a fájl írás védet nem tudom mi lehet a baja csináltam már mindenhogy de sehogy se jó😞

Remélem tudtok segíteni,köszi elõre is!

Mi equipo favorito: Real Madrid

Black Ghost
Sziasztok!

Valaki tudna adni egy elit szintû mentést?

Újra lett rakva a rendszer és a faszi (én) nem figyelt, viszont baromira nincs kedvem az XP gyûjtögetéshez.

Ha valaki megszánna megköszönném. 😊
császtok!

Lanba hogy lehet játszani van multiba?
ha valaki tolja még ezt a game-t hamachin irjon
kösz!!!!!!
Helló ha valaki tud eredeti játékot jó áron irjon /[email protected]/
Hali!

Ha vársz akkor lesz,én a cd galaxisban szoktam nézni és szokott lenni majd rendelnek belõle csak kibaszott drága 8500 ft én eredetibe vettem meg 4500-ért 😊
Black Ghost
Tesco
koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
szeretnéd ha multiban nem látnák meg az árnyékod?<#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Murder3
Sziasztok a játékot nem találtam se 576 se cd galaxison.
honnan tudnám megrendelni esetleg?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Sziasztok,

Meg lehet azt oldani a játékban, hogy az árnyékok teljesen eltûnjenek?
Nincs erre vmi cfg. vagy egyéb trükk.

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hi!
Ma 9-kor nyomunk 1kis hamachi partit!
5-6an leszünk.
Valki jönne irjon.
Black Ghost
Már sikerült 😊
Black Ghost
Valaki megtudná mondani hogyan lehet megváltoztatni a multiban használt nick nevemet.
Én itt próbálkoztam de a nevet nem engedi módosítani.
Halli! nekem hibát ír indításkor. Valami ...fault.

(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Hali. A lemez system mappájában benne vannak az eredeti inditó fájlok. Próbáld ki.
Black Ghost
thx
Balumann
Nem lehet megoldani, ha a cracket érzékeli, eredetit meg akkor tudod visszarakni csak, ha lementetted. Reinstall fogja csak valószínûleg megoldani.
/Mindig mentsd le az eredetit, mielõtt felülírsz valamit!/

Black Ghost
Sziasztok!

Kicseréltem az indító fájlt no.dvd-re, hogy ne keljen a lemez ki-be rakosgatni, így viszont multiba mindig kidobál a punkbuster, lehet ezen valamit módosítani, vagy visszatudnám tenni az eredetit (persze bizt. másolat nincs 😄)?
Ahh, köszi szépen! Megoldódott. 😊

Grafikával kapcs. valaki?
Köszönöm! Semmi baj, csak már azt hittem nem kaptad meg..

BattleTag: zydar#2910

Balumann
Oh sry, megkaptam, csak pont akkor utazásra készülõdtem, és nem volt idõm berakni, utána meg elfelejtettem. Most beraktam.

Bocsi hogy off, de:

Balu megkaptad kb. két hete küldött privátot?

BattleTag: zydar#2910

Balumann
Ha jól tudom, a reloaded gomb és az ilyen válaszók külön beállíthatók, csak alapméretezettben van ugyan arra állítva. Beállításokban be tudod állítani, hogy mivel jöjjön elõ az a választó.

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tõletek.

Hiába rakok a fegyverre lézerirányzékot, nem mûködik, a hangtompítót szintén nem tudom aktiválni. Ha a reload gombot tartom lenyomva, akkor elõjön ugyan középen egy menü, de abban csak a nálam levõ fegyvereket és gránátokat lehet kiválasztani. A hangtompító és a lézer, sehol!

Más! Miért nem olyan szép a grafika, mint a netes gameplayekben? Sem szép elmosódott fényeket, sem gyönyörû textúrákat nem látok, csak éles kontúrokat, 6 évvel ezelõtti szintû grafikával. Minden maxon van, kártya: Sapphire Radeon HD 3850 512 MB

Köszi!
Black Ghost
És láss csodát mûködik!

Köszönöm szépen <#vigyor><#eljen>
Jah, asszem tudom a problémát. Mintha nálam is ilyen zûr lett volna.
Nézd meg jól az elérési utat, hogy betûre minden stimmeljen.
"Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2"
Úgy emlékszem a hun telepítõjébe nem '-ez volt ilyen aposztróf jelnek bent hanem `-ez talán. És elég volt, hogy megkavarja a dolgot. Írd át.

Black Ghost
Hát ez az, már kipróbáltam és angol maradt.
Jó az 1.03-asra is én úgy játszottam vele. Ha valami problémát okoz mégis, könnyedén le lehet szedni külön. Egy próbát megér.

Black Ghost
Helló!

Magyarítani szeretném a game-t (nem mint ha nem tudnám mi micsoda, csak miért ne ha van), szal 1.03-as verzióm van, viszont csak 1.01-hez való magyarítást találtam, tudtok egy olyat ami az enyémhez is jó?
Jaffa 2843
valakinek lenne kedve valamikor egy hamachi partyhoz? 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Balumann
Ha már ilyenekkel is problémák vannak amúgy, akkor lehet érdemes win reinstallt csinálni.

Balumann
Törölj le mindent a géprõl amit felrakott a játékból, uninstaláld a pb-t teljesen a géprõl (programok telepítése és törlése), csinálj egy regisztry tisztítást valamivel, utána próbáld meg feltelepíteni újra...
Vagy már az elején állítsd le a pb telepítését, elvileg akkor tovább kell menjen.
De amúgy mit nem rak fel a játékból, pb telepítése elvileg csak utána van, mit ír ki ha elindítod a játékot?

Shep
Hát ez csodás addig addig ment a szarakodás ,hogy most már mindenáron csak uninstallálni akar ez a szar, de hát nincs mit uninstallálni. Nincs valami parancs amivel rá lehet erõltetni az installálást?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egész pontosan ennél a parancsnál áll meg
Checking PnkBstrK driver status

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Gondoltam elõveszem már újra a játékot, de install végén felrakja a szart nem érõ punkbastert ill. csak rakná mert a az egyik parancsnál kihal az egész és csak vár és vár, próbáltam, hogy bezárom az installt, de hát így meg nem rak fel pár dolgot és a játék sem indul el, érthetetlen a dolog számomra, mert 1 évvel ezelõtt minden rendben volt. Mi a frásznyavaja baja lehet?