Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden rossz. A Vista, a driverek, a videókártyák, az U3 motor, csak a játék nem? Vicces.
Valószinû egyébként, hogy kodekek zavarnak be, azért olyan a kép, amilyen. Rá kellene jönni, hogy kodekpakkokat felpakolni TILOS a gépre! Feltesz az ember egy VLC-t, egy K-Lite-ot, mellé egy Real alternativ MPClassic-ot, és minden videó lejátszható, kodekek nélkül. És a játékokkal sincs gond, márha böcsülettel lettek megírva...
http://www.freetvmaci.info/
Nekem spec Vistám van, 64bites, mindkét gépen. Egyikben pont ati x1950pro van, másikban Nvidia 8800ultra, és mindkettõvel tökéletesen megy. Ne beszélj baromságokat olyanról, amirõl fogalmad sincs. Képzelem, hogy hány óra vista felhasználói tapasztalatod van, biztos próbáltad, biztos letesztelted a drivereket és a véleményedet a tapasztalatodra alapozod, nem pedig holmi forumokon olvasott okoskodásokat adsz tovább, lol.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Van a játék DVD-jén.
"ez egy uengine3 játék, ami köztudottan jobban szereti az nvidiát mint az atit"
Ne állíts hülyeséget, mert hülyének néznek. Az összes UT3-as játék jobban megy Ati-n. Nvidia az más motorú játékokban jobb.
"de errõl most nem akarok vitázni, atin nagyon sok ue3-as játék alig akar elindulni (ezért is cseréltem le az ati kártyámat nvidiára többek között)"
Errõl meg csak annyit, hogy vagy <#lama>#lama> vagy, vagy kamuzol.
Tiszta hülyeség amit állítasz. Ha nem akar elindulni akkor lehet crack hiba is. Minden játék hibátlanul megy Ati-n is csak esetleg kicsivel lassabban.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
válaszotokat elõre is köszi
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
nem tudna vki egy eredeti vegas2 exe-t feldobni valahova? az én játékomban nincs. és addig nem tudok peccselni
az nvidia témához szólva:
ez egy uengine3 játék, ami köztudottan jobban szereti az nvidiát mint az atit
de errõl most nem akarok vitázni, atin nagyon sok ue3-as játék alig akar elindulni (ezért is cseréltem le az ati kártyámat nvidiára többek között)
nekem 8800gt-m van, max grafikán, max élsimítással egyaltálán nincsenek grafikai bugok, sõt a szar alaplapi hangkártyámmal sincsen hangprobléma
egyszerûen rendben tartom a gépet, és nem pakolok fek kodekeket meg mindenféle szart amirõl nem tudom hogy mire jó
(vistát használok)
GOOBY, pls
elég sok filmet láttam már ahol katonai szervezetek voltak a téma és ott nõ volt a feljebb való és szintén "yes sir" - volt a válasz bármely parancsra vagy kérdésre
amugy én is a nõt inditottam, és mikor elbujik egy doboz mögé és onnan lövöldözök ki, mikor állásból vissza bujik néha mintha nem nagyon akarna visszatalálni a feje a helyére (szal tekeredik még vagy 180 fokot) kis bug de jot röhögtem rajta
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Az oldalamon ezt is megtaláljátok: http://ibrik.atw.hu
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
De nem a videókártya miatt van. Hanem a driver miatt. Nem az nvidia-kat nem szereti a játék, hanem a driver úgy van megcsinálva, hogy megpróbálja a beállításokat ráerõszakolni a játékra, mégha a játék nem is tud normálisan futni vele.
Ez mondom én is. Nem érted? <#idiota>#idiota>
Érdekes módon Ati-n nincs ilyen hiba.
Csupán config beállítás kérdése, nálam pl 16xQ-nál pl csakis ingame a játékban van ilyenkor 1-2 kis tárgy, ami feketén villog, mintha bug lenne.
Valszeg ez is azé van, mert játékon bellül az élsimítás valami más technológiát alkalmaz, aminek más megnevezése is van.
Asszem 1-8-ig lehet állítani az erõssebb VGA-kon.
Gyengébbeknél asszem csak 3-ig.
Viszont a drivernél meg 16xQ a legnagyobb... és nálam ide állítva jelentkeznek azok a fekete villogások.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
"hello! Haveromnál feltelepítettük a játékot, de indítás után már a karakterválasztásnál villogot a háttér. Elindítottuk magát a Storyt, de teljesen játszhatatlan volt: semmit nem lehetett látni, elõtér teljesen fehér volt, a háttér ugyanúgy villogot. (valami áremszedõt, vagy ilyesmit láttunk) Mi lehet a probléma? A probléma teljesen minimumon, és teljesen maxon is ugyanúgy ott volt.
Lehet, hogy telepítsi probléma volt? Jó lenne, ha nálam már normálisan futna el "
"gecc nekem 8800GT legujabb WHQL-es driverével villognak a textúrák összevissza és tök fehér az egész :D"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szerk: és mindehol használva van AA
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
eddig semmi probléma nem lépett fel, és már az utolsó, 4. fõküldetésnél járok
(az lenne a legjobb ha nem is lenne benne ilyen fejlõdés)
Nem lehet vhogy megbuherálni, hogy több xp-t adjon a játék? Mer idegesít már engemet a tengernyi xpgyûjtés...
Ha igen, melyik fájlt kell átírnom?
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Rainbow Six: Vegas 2 Limited Edition
* Includes Collectible Poker Chip Key Chain
* Limited Edition Bonus Disk
* Exclusive Strategy Video: With insider tips and secrets from the developers, pro gamers, and Frag Dolls you won't get anywhere else.
* Pro Gamer Interview: Get an exclusive look at the life of a pro gamer with MLG player FinestX.
* MLG Pro Circuit '07 Season Highlights: Watch the pros take on the most heated matches of '07.
* Tom Clancy's EndWar(TM) Sneak Peek: Join the Frag Dolls for a hands-on look at the latest thrilling game in the Tom Clancy arsenal.
A halál csupán a kezdet...
Csináltam helyet az 1-esben. 2-es szoba tényleg felesleges. Fõleg így, hogy mindenki belép aki az 1-esbe is, nem csak a szerver készítõk. 2-es szobát inkább törlöm.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10