3885
  • windrider
    Ugyanaz a problémám volt nekem is... Írtam az Ubisoft UK supportnak, ők leírtak pár portbeálítást. Ez nem oldotta meg a problémát.
    Nekem a megoldás annyi volt, hogy feltettem a Vista mellé egy XP-t és azon minden gond nélkül fut.
    Ha érdekel mit írt a support akkor szólj és elküldöm.
  • Puhos
    Gyakorolj mert meg lehet csinálni és nem is olyan nehéz mint amilyennek gondolja az ember.
  • BoSs2
    helit :) Utána meg fejbelövöd az egyik srácot és vége a játéknak
  • BoSs2
    Csak tul kell élned löjed a katonákat egy ideig és majd lelövik a halit
  • monzta
    valaki súgjon már plz, azon a pályán mikor kimegyek egy teraszra egyedül, a faszi lerobbantja alólam, majd jön egy helikopter elkezd darálni, a teniszpályáról meg jönnek folyamatosan, na ott hogyan tovább? :) a helit le lehet zúzni? vagy rohanni kell valahova? felbasz... :))
  • Dante73
    Az olyan, mint a dx9, dx10! nem elég a 3.0! Tedd fel a 2.0-t is! Van amelyiknek ez, van, amelyiknek az kell!
  • BoSs2
    Te figyu nincs msn ned mert ott könyebb lenne megdumélni ezek a dolgokat
  • Semmirekello
    Nekem 6,31 GB csak a Kellergame mappa,hogy lehet :(
  • BoSs2
    LoL amugy nob 32 van de ugy is kiprobáltam hogy leszedtem de akkor se tudtam netre csatlakozni
  • Semmirekello
    Akkor az lehet a gubanc mert az enyém is erdedeti de az 8,75 Gb:S
  • Semmirekello
    JA lehet utána nézek hogy mi lehet..nekem Spyware Terminátorom van és az megkérdezte a telepítésnél hogy kapcsolódhatok-e a netre vagy sem.Nem tom milyen tűzfalad meg vírusírtód van?
  • BoSs2
    6.45gb
  • BoSs2
    Bár szerintem nem ezekkel van a gonh hanem valami blokolja hogy netre kapcsolodjak
  • Semmirekello
    JA az elvileg jó na a mappa mekkora?
  • BoSs2
    alaplap nfore 680i sli ram 4x2gb xms2 proci core 2 dou e6600
  • Semmirekello
    Programfilesok-be a Tom Clanci's Rainbow Six Vegas... mappa mekkora?
  • BoSs2
    hát ez az 8800gtx a gépem az jó drága volt anno és akkor ze van hogy baszik rajta menni a game
  • BoSs2
    Hát toszodjon meg a játék :) Mindent kirpobáltam már és nem müködk hogy dögölne meg!
  • Semmirekello
    Fúú akkor fingom sincs:( sajnálom:( video kártya?
  • BoSs2
    Jaja sp 2 van fent
  • Semmirekello
    SP2 van fennt a gépeden?(gondolom igen)Mert ha nem az is baj.
  • Semmirekello
    Nekem nincs más ötletem max az lehet hogy összeütközik a Punkbuster a gépeden valamivel.
  • BoSs2
    Fönt van a 3.0 de ugy se müxik a game!Öcsém már teljesen végig vittem megcsináltam az single playert mind a 3 fokozaton akkor a terrorista huntokat is megcsináltam az összes fokozaton csak ez a szájba rugot multi nem akarmüködni:@ áááááá
  • Dante73
    Új rendszernél esetleg lehet gond a .NET Framework hiánya. Fenntvan a gépeden?
  • BoSs2
    Kössz :) DE már semmi ötleted nincs vagy valakinek hogy mi lehet a gond?
  • Semmirekello
    Fúú akkor nem tudom ez nagyon gáz hogy megvetted és ratyi:S
  • BoSs2
    Már minden szart kiprobáltam ugy föl raktam ahogy le irtad de igy se jó most már egy kicsit kezdek ki akadni :(
  • BoSs2
    Már egyszer ujra raktam a gamet de nekem csak az eredeti verzio van fent a gépmen tört verzio sose volt rajata! Söt a héten ujra is huztam a win fost és uttánna telepítettem föl a gamet de még ugy se jó:(
  • Semmirekello
    Nekem is ez volt.. akkor szedd le az erdetit és töröld ki a Programfilesekból a Mappát is,törölt le a punkbustert.Ha ez megvan akkor tedd fel megint az eredetit.

ui.:Ne feledd itörölni a Tom Clance'c.....mappát a programfiles-ekból letelepítés után.Remélem segítettem.
  • BoSs2
    Jah hop azt nem m ondtam hogy eredeti dez már azt is ujra felraktam de ugy se jó hogy rohadna meg :( még mi lehet a gond?
  • Semmirekello
    Mert ha volt akkor telepítrsd le annak a Punkbusterét a gépről és telepítsd fel újra az erdeti Punkbusterét.HA meg nem eredeti akkor azzal nem tudsz neten menni.
  • Semmirekello
    ÉS volt előtte egy nem eredeti verzió a gépeden?
  • Semmirekello
    Eredeti?
  • BoSs2
    Sziasztok olyan problémám lenne hogy, feltettem a játékot semmi gond nincs vele a a lan megy de amikor be akarok loginolni akkor azt irja ki hogy Failed to initialize network service addig el se jut hogy kérje a cd kulcsot!Pls Segítsetek már nagyon akarok neten tolni vele:)
  • barmi
    najahhh..
  • Balumann
    Mind1 maradhat ez sztem amit most raktam be.
  • Balumann
    Én mindig 800x200 -as bannerkeet csináltam ahova csináltam, szerintem az lenne az ideálisabb. De valahogy úgy kellene, hogy a kép ne legyen szét húzva :S
  • barmi
    830 x 260

• barmi
    Mondjátok meg mekkora legyen és akkorára csinálom. pontosan mekkora kell hogy frankón mutasson és a széléig kiérjen és ne legyen túl széles????
  • Snexi
    Szvsz,inkább az 1.-t kéne berakni,mert jobb minőségű