Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok én nem akarok beleszólni, de itt a többség a játék miatt van és nem azért, hogy a vistáról meg egymás lefaszlámázásáról olvasson. Ne adjunk már rá okot, hogy más fórumokon fikázzák az sg-t.
Peace.
Én ezt tudom tanácsolni.
De gondolom Vista nem a játék miatt kell nem?
Csak azért mert nincs különbség DX10-ben....<#szomoru2>#szomoru2>...sõt az elsõ részhez képest is csak az élsimítás terén van eltérés, de ezt hagyjuk...<#szomoru2>#szomoru2>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
egy olyan kvescsön, hogy felrántom holnap a vistát, és az xp alatt mentett csekpointomtól tudom é vajon folytatni a cuccost? sztem tudom de azért rákérdezek hátha :D nem akarnám újrakezdeni.
Kb 30%-al lassabb.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ennek kurvára sok köze van a videókrátyához, DirectX-et fel kell telepíteni ami a lemezen van, vagy frissíteni. De ha nincs, akkor beírni google-ba azt az átkozott fájlt és 10 mp alatt meglehet találni, letölteni, és bemásolni a játékba.
Másik, a videókártya driverében lehet állítani dolgokat, ha állítgatod észrevehetsz teljesítmény változást játékokban. Nem feltételenül a kártya a rossz, mert nem tudod rendesen beállítani a dolgokat.
Ati x1950 -es jóval lassabb kártya egyébként mint a 8800-as széria tagjai tudtommal.
Nagyjából azonos teljesítményû kártyáknál, az Ati-n futnak jobban az u3 engines játékok. Más nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
szeretném ki probálni hamachin keresztül a játékot.
Új peccs van fent nektek?
Nem szeretem ezt a személyeskedést.
Ha nem tetszik, akkor azt normálissan is lehet közölni.
Ennyi.
Nem azt írtam, hogy miért kezded újra a vitát te fasz, hanem azt, hogy mi a faszért kezded újra. A kettõ között elég nagy különbség van. Tanulj meg szöveget értelmezni.
Rajta van okostojás. System mappában keresd.
Másodszor meg az elsõ.
és az ÖSSZES u3 motoros játék szarabbul megy nála (fuel of war, ut3, stb)
radeon 3870-esen (szomszéd) kb 10-15%-kal kevesebb fps mint nvidián (ugyanaz az árkategória csak õ ati fan és nem akar szar nvidiát venni inkább szenved vele)
radeon x1950-esen el sem indult a vegas, dx9 dll-hibára hivatkozva, bûvészkednoi kellett vele egy csomót"
Erre azt tudom mondani, hogy lámák vagytok. Vedd már észre, hogy hülyeséget beszélsz. Itt a topicban is mindenki írta, hogy az UT3 motor ATI-n gyorsabb.
Ugye most viccelsz? Pont ilyen kártyám van, és a "bûvészkedés" kimerült az installálásban és a crackelésben. Azóta röccenésmentesen fut, full grafikán, grafikai bugok, fagyások nélkül.
Akkor most melyikünk is szajkózza más véleményét utánajárás nélkül?
"szerintem meg az a láma aki nem mer vistára váltani mert fosik tõle"
Szerintem 20 éves kor fölött ez a tényezõ nemigazán játszik. Akkor fogok váltani Vistára, ha ésszerû indok lesz rá. Nem merés kérdése a dolog, hanem alapos megfontolásé.
nem tudsz olvasni?
nem hülyeségbõl írtam
érdekes, hogy a hd2900-as kártyán kb 2 percenként fagy a gow (eredeti), a srác már beleõszült hogy a 90ezer forintos kártyáját dobhatja a kukába
és az ÖSSZES u3 motoros játék szarabbul megy nála (fuel of war, ut3, stb)
radeon 3870-esen (szomszéd) kb 10-15%-kal kevesebb fps mint nvidián (ugyanaz az árkategória csak õ ati fan és nem akar szar nvidiát venni inkább szenved vele)
radeon x1950-esen el sem indult a vegas, dx9 dll-hibára hivatkozva, bûvészkednoi kellett vele egy csomót
"Minden játék hibátlanul megy Ati-n is csak esetleg kicsivel lassabban"
akkor most mirõl beszélünk? az nem baj? ugyanannyiba kerül a két kártya (2-3 e ft eltérés)
bgabor:
honnan veszed hogy a vista szar?
ugyan próbáltad már vagy csak a gamestaron vagy egyéb tuti helyen olvastad a többi kiskorutól hogy szar?
elárulom hogy én egy éve azt használom, és nem cserélném vissza xp-re
persze a partvonalról könnyebb bekiabálni hogy hülye bíró...
a tököm televan az olyanokkal akik mások véleményét szajkózzák anélkül hogy utánajárnának mi az igazság
szerintem meg az a láma aki nem mer vistára váltani mert fosik tõle
GOOBY, pls
Valamit, amit az XP nem tud, vagy olyat amiben a Vista jobb az XP-nél, és játékkal kapcsolatos.
Veletek ellentétben, puszta sznobizmusból nem fogok új windowsra váltani.
Egyre inkább csak azt tudom mondani, hogy ilyen rossz hangokat játékban én nem is tudom, hogy hallottam-e már valaha.
Fülhallgatóval játszottam, valami fantasztikusan rossz. Egyszerûen nem tudom, hogy lehet ilyen rosszul megcsinálni. Volt egy hely, ahol rádióból szólt a zene. Elfordultam egy kicsit, már csak a jobb oldalon szólt teljesen. Elõre mentem, az üvöltõ zene így hirtelen megszünt, kb. 3 hangerõ különbség volt. Ha az ellenség ordibál egyszerûen azt nem tudom, hogy ittvan-e elõttem 1 cm-re vagy 3 szobával arrébb.
Valami eszméletlenül rosszak.
Ezek hallgatták egyáltalán, hogy milyenek a hangok? Multiban korábban állandóan beragadó hangok (mintha a patch orvosolta volna, ezért írtam h korábban).
Ebben a játékban ezt kurták el, nem kicsit. Éngem iszonyatosan zavar legalábbis. A riasztó is, mintha a kommandós fülében szólna. Sem távolság, és néha irány sem.
Sry h már megint errõl írok egyébként, de engem nagyon zavar :-(
Nem csak téged kickeltelek, ma 27-en voltak a szobában ha jól emlékszem mikor hazajöttem ^^
Lépjetek be amikor játszani szeretnétek.
A legegyszerûbb az lenne, ha mindenki kilépne a szobából is amikor nem játszik.
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Na elmondom azok Nvidia VGA-khoz készül forceware driverek!!!!!!!!!!!!
Ha gyári drivert raksz akkor is ez van....
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Ja és mindig visszakapcsol a tûzfala ha újra elindítod a gépet/profilet...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Inditok szervert ha gondoljátok. Barnus néven vagyok Hamachin. NE barnus1-re üzenjetek, az a munkahelyi gépem, véletlenül online hagytam rajta hamachi-t:)
2MBit uploadom van(chello) szerintm egy 6-8 embert el kell birnia simán, ugyhogy akár mehet vs is, nem muszáj coop.
Sajnos vmiért hamachin a chatet nem tudom használni csak embereknek whispert küldeni, ha simán megnyitom a chat window-t akkor nem tudok beleirni:(
Hozzám pedig belépni tudtak.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Másfél rakaszt belenyomok a rotor feletti gömbbbe, füstöl, szikrázik, a heli átmegy a másik oldalra és ugyanúgy folytatja tovább!
Na meg a földön is támadnak!
Ennyi idõ alatt a fél játékot lenyomtam!
Légyszi valaki egy tuti tippel segítsen!
Köszi!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Szerintem érthetõ, ha vkinek nem megy ugyanazon a kártyán a gém. Más driver, alaplap, foglalat stb. Meg Xp-re régebb óta fejlesztenek drivert, mint vistára.
Jobban kedeveli az UE3 az NV-t? Hát azt nem hiszem. Inkább csak az Nvidia elõbb belerakja az új fejlesztéseket a kártyáiba, így a régebbi kártyáikon is mennek az új játékok.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nekem K-lite mega codec pack van fönn és semmilyen játékkal nem volt még gond. Többnyelvû filmekhez pedig BS Playert és VLC Playert használok.
Te faszláma mikor használtál Vistát? Már 1 éve megjelent és azóta már mindenhez van driver. Nekem is Vistám van már 1 éve és minden játék tökéletes. A sebességgel sincs gond.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Egy dolgot tudok. Kezdõ koromban raktam pakkokat, mindig volt valami gond. Most nem rakok, sosincs gond...
http://www.freetvmaci.info/
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Akik pont annyira értenek hozzá, mint Te...
A hülyeség meg körbejár....
Nekem is Vistám van, Augusztus óta használom, és eddigsemmi galibát nem okozott. Sõt...
http://www.freetvmaci.info/