3885
-
windrider #1642 Ugyanaz a problémám volt nekem is... Írtam az Ubisoft UK supportnak, ők leírtak pár portbeálítást. Ez nem oldotta meg a problémát.
Nekem a megoldás annyi volt, hogy feltettem a Vista mellé egy XP-t és azon minden gond nélkül fut.
Ha érdekel mit írt a support akkor szólj és elküldöm. -
Puhos #1641 Gyakorolj mert meg lehet csinálni és nem is olyan nehéz mint amilyennek gondolja az ember. -
BoSs2 #1640 helit :) Utána meg fejbelövöd az egyik srácot és vége a játéknak -
BoSs2 #1639 Csak tul kell élned löjed a katonákat egy ideig és majd lelövik a halit -
#1638 valaki súgjon már plz, azon a pályán mikor kimegyek egy teraszra egyedül, a faszi lerobbantja alólam, majd jön egy helikopter elkezd darálni, a teniszpályáról meg jönnek folyamatosan, na ott hogyan tovább? :) a helit le lehet zúzni? vagy rohanni kell valahova? felbasz... :)) -
#1637 Az olyan, mint a dx9, dx10! nem elég a 3.0! Tedd fel a 2.0-t is! Van amelyiknek ez, van, amelyiknek az kell! -
BoSs2 #1636 Te figyu nincs msn ned mert ott könyebb lenne megdumélni ezek a dolgokat
-
#1635 Nekem 6,31 GB csak a Kellergame mappa,hogy lehet :( -
BoSs2 #1634 LoL amugy nob 32 van de ugy is kiprobáltam hogy leszedtem de akkor se tudtam netre csatlakozni -
#1633 Akkor az lehet a gubanc mert az enyém is erdedeti de az 8,75 Gb:S -
#1632 JA lehet utána nézek hogy mi lehet..nekem Spyware Terminátorom van és az megkérdezte a telepítésnél hogy kapcsolódhatok-e a netre vagy sem.Nem tom milyen tűzfalad meg vírusírtód van? -
BoSs2 #1631 6.45gb -
BoSs2 #1630 Bár szerintem nem ezekkel van a gonh hanem valami blokolja hogy netre kapcsolodjak -
#1629 JA az elvileg jó na a mappa mekkora?
-
BoSs2 #1628 alaplap nfore 680i sli ram 4x2gb xms2 proci core 2 dou e6600 -
#1627 Programfilesok-be a Tom Clanci's Rainbow Six Vegas... mappa mekkora? -
BoSs2 #1626 hát ez az 8800gtx a gépem az jó drága volt anno és akkor ze van hogy baszik rajta menni a game -
BoSs2 #1625 Hát toszodjon meg a játék :) Mindent kirpobáltam már és nem müködk hogy dögölne meg! -
#1624 Fúú akkor fingom sincs:( sajnálom:( video kártya? -
BoSs2 #1623 Jaja sp 2 van fent -
#1622 SP2 van fennt a gépeden?(gondolom igen)Mert ha nem az is baj. -
#1621 Nekem nincs más ötletem max az lehet hogy összeütközik a Punkbuster a gépeden valamivel. -
BoSs2 #1620 Fönt van a 3.0 de ugy se müxik a game!Öcsém már teljesen végig vittem megcsináltam az single playert mind a 3 fokozaton akkor a terrorista huntokat is megcsináltam az összes fokozaton csak ez a szájba rugot multi nem akarmüködni:@ áááááá -
#1619 Új rendszernél esetleg lehet gond a .NET Framework hiánya. Fenntvan a gépeden? -
BoSs2 #1618 Kössz :) DE már semmi ötleted nincs vagy valakinek hogy mi lehet a gond? -
#1617 Fúú akkor nem tudom ez nagyon gáz hogy megvetted és ratyi:S -
BoSs2 #1616 Már minden szart kiprobáltam ugy föl raktam ahogy le irtad de igy se jó most már egy kicsit kezdek ki akadni :( -
BoSs2 #1615 Már egyszer ujra raktam a gamet de nekem csak az eredeti verzio van fent a gépmen tört verzio sose volt rajata! Söt a héten ujra is huztam a win fost és uttánna telepítettem föl a gamet de még ugy se jó:( -
#1614 Nekem is ez volt.. akkor szedd le az erdetit és töröld ki a Programfilesekból a Mappát is,törölt le a punkbustert.Ha ez megvan akkor tedd fel megint az eredetit.
ui.:Ne feledd itörölni a Tom Clance'c.....mappát a programfiles-ekból letelepítés után.Remélem segítettem. -
BoSs2 #1613 Jah hop azt nem m ondtam hogy eredeti dez már azt is ujra felraktam de ugy se jó hogy rohadna meg :( még mi lehet a gond? -
#1612 Mert ha volt akkor telepítrsd le annak a Punkbusterét a gépről és telepítsd fel újra az erdeti Punkbusterét.HA meg nem eredeti akkor azzal nem tudsz neten menni. -
#1611 ÉS volt előtte egy nem eredeti verzió a gépeden? -
#1610 Eredeti? -
BoSs2 #1609 Sziasztok olyan problémám lenne hogy, feltettem a játékot semmi gond nincs vele a a lan megy de amikor be akarok loginolni akkor azt irja ki hogy Failed to initialize network service addig el se jut hogy kérje a cd kulcsot!Pls Segítsetek már nagyon akarok neten tolni vele:) -
barmi #1608 najahhh.. -
#1607 Mind1 maradhat ez sztem amit most raktam be. -
#1606 Én mindig 800x200 -as bannerkeet csináltam ahova csináltam, szerintem az lenne az ideálisabb. De valahogy úgy kellene, hogy a kép ne legyen szét húzva :S -
barmi #1605 830 x 260
-
barmi #1604 Mondjátok meg mekkora legyen és akkorára csinálom. pontosan mekkora kell hogy frankón mutasson és a széléig kiérjen és ne legyen túl széles???? -
#1603 Szvsz,inkább az 1.-t kéne berakni,mert jobb minőségű