3885
  • macleody
    Most például Kenny fent van és őt tudom pingelni.
  • Balumann
    A punkbuster már ilyen háttérfolyamatként működik, és úgy ellenőrzi, hogy csalnak-e vagy nem. Ha a szerver készítő beállítja, hogy kelljen PB (mind1 hogy lan vagy internet), akkor kell. De más játéknál is kellhet pb, például CoD 4-nél nagyon kevés szerverre lehet belépni pb nélkül (és nem is érdemes mert általába minden második ember csal).
    Itt egyébként LAN-on nem szokta berakni senki, szerinem felesleges is. Itt normális emberek játszanak.
  • ZÓÓÓcsi
    Hello!
    Egy n00b kérdés: punkbuster ugye nem kell LAN-hoz (nem hamachi)? Vagy igen?
    Mert windows induláskor auton betölt két folyamatot, asszem a pnkbstrA, pnkbstrB. Ezeket nem lehetne valahogy kivenni az automatán induló programok közül?
    Még el se indítom a játékot, már be vannak töltve..
  • Mobedo
    Bakker nekem is ugyanez nem lehet pingelni lehet hogy a verzió szar??
    Vagy valami más de ezt nem értem
    mindenkinek megy nekem meg nem beszarok
  • Balumann
    Nem befolyásolja a Hamachi működését az, hogy milyen az internet tipusa (kivéve ha ilyen rádióhullámos vagy mittudomén mi), sem az hogy milyen hardverek vannak. Esetleg azt nézzétek meg, hogy elsődlegesre van-e téve a Hamachi kapcsolata (hálózato kapcsolatok, felül Speciális és Speciális beállítások, és ott a Hamachi legyen felül). Bár LAN esetén a játéknak autoatikusan ki kell tudnia választani melyik helyi hálózat és melyik internet kapcsolat.
  • macleody
    Senki nem tudja. Nálam pl. működött a dolog amíg le nem cseréltem a gépemet. Új alaplap, proci, memó és már nem tudok játszani. Meg internet szolgátatót is váltottam, most upc-s 20480/3072 net van. Bár nem tudom ez befolyásolja-e a dolgot.
  • PrisonMan
    Feltettük az 1.0.1.5-öt, akartunk pingelni, erre ezt írta ki:

Lécci válaszoljatok, mi a probléma és hogy kell megoldani!!
  • Attila8805
    Kivégeztem a játékot.
    Tetszett csak rövid lett:-(
  • Csanjedi
    többség 1.0.1.5 öt használ. és XPt
  • Mobedo
    hello
    hama 1.0.13 mat hasznalok aminek állítólag jo kellene lennie de nem lát semmi.Ha én csinálok hostot akkor ő nem látja ha ő akkor meg én. Mi lehet a baj?(ja és mi a külömbség hamán a csillgagok és a pontok közt mármint a bent lévők közt)

Előre is kösz a választ
  • trogerzsiger
    NA most már nem villog de a versus szerót nem látja :/
  • trogerzsiger
    a villogás mit is jelent?
  • trogerzsiger
    áj gó!
  • Csanjedi
    csavez csinál most vesust, gyertek.
  • Csanjedi
    Hi
    nekem sokkal jobban tetszik mint az egy. TH elég gáz, mindig mögötted spawnolnak, de hát ez kb coopban a jo, egyedül nem. A story rövid, realsiticon is elég könnyű sztem. Versus pedig hasonlo a CShez, nekem bejön. Sok jo haver van itt hamachin, én nagyon szoktam élvezni a partykat ha tudok menni. Sztem egy elég jo játék, minden hibájával együtt is szeretem.
  • PrisonMan
    Gamekapocs is valami ilyesmit ír "tökéletes folytatása egy tökéletes játéknak" Igaz ott az 1. rész 9.9 lett, a 2. pedig 9.0
    Az XP-s rendszer tényleg nagyon jó

Hamachin a rsvegas2-sg1 szobára azt írja, hogy full, a -csavezen pedig mostmár mindenki offline.. A hostolós problémában tudtok segíteni, mi lehet a gond?
  • w77d
    nekem ez a ponteléréses fejlődési rendszer kimondottan tetszik. Van értelme töbször végignyomni a játékot..
  • zsotesz
    Hát nemtudom, szerintem az első részhez képest nem sok külömbség van. A grafikája az egynek anno szerintem jobban ütött, szerintem a 2 grafikailag semmi extra, játékmenetben sem nyújtott sokkal többet mint az egy, szerintem hozta a kötelezőt, egy élvezhető fps-t.
  • PrisonMan
    Szeretnénk barátommal játszani (mindkettőnknek Hamachi 1.0.1.3 van) de ha pl ő hostol, akkor én nem látom a join részben, ha én hostolok, akkor ő nem látja. Mi lehet a probléma?
    Ugyanez van Terrorist Huntban és Versusban is :'(
  • Balumann
    Single-ben nekem az első rész sokkal jobban tetszett, sokkal jobban megfogott. A második részben multiban a futás és a kevesebb élet miatt sokkal pergősebb és élvezetesebb. Single-ben is végülis változatosabb, viszont az AI butább (főleg a társak), és én a hangok miatt nagyon sok helyen nem tudtam ezt a részt élvezni (nem csak h nincs sok mindenben tér hangzás, de a minőségük is nagyon gyenge, szövegeléskor csak úgy összevissza tátognak, stb.). Viszont COOP-ban vittem Rainel, és úgy jó volt.
  • deicide
    köszi:)
  • theodor
    a vegas 2 sok milió szempontból a betonfalhozcsapkodja az 1.t:)
  • macleody
    Tessék itt csemegézhetsz.
  • PrisonMan
    sztem a 2. jobb, mint a mostani. Az sokkal poénabb, mint ez. Nagyon kilóg a világoskék színből
  • PrisonMan
    Tényleg, aki játszott már mindkét résszel annak mi a véleménye, melyik a jobb/játékmenete melyiknek jobb/hangulata/grafikája? Sajnos még az első résszel nem játszottam.

Mi gond a Hamachi-val? Valaki elmagyarázná miért van ez a sok váltakozás a 0.13/15/20 között? Melyikkel lesz érdemes játszani?
  • deicide
    szernvedek a hellikopy val..mert hogy le lő se fegyvert nem tudok felvenni amivel lelőhetem és el sem akar nagyon menni..!

mit kell vele csinálni...???
  • JaSoN HuNTeR #1656
    Vegas 2 veri az első részt?
  • Csanjedi
    ma nagyon jo gém volt csavez, köszönöm.
  • Csavez
    Hi!
    Annyi kérésem lenne,csak az lépjen be a szobába aki játszani is akar!
    Legtöbb ember csak bejön,azt végig offline.
    Kiraktam az offline-oket,(akikkel,még beszélni sem tudtam).
    Aki "JÁTSZANI" akar az jöjjön!
    THX
  • DarkSector
    Én 1.0.1.3-at használok, azzal még nem volt gondom.
    1.0.1.5-re nem tudok mit mondani.
    Amúgy win tűzfal is beleszólhat.
  • macleody
    Az a gond, hogy ment nekünk az 1.0.1.5-tel. Múlt héten új gépet vettem, a régi meg havernál van és most nem működik a dolog. Látjuk egymást de pingelni csak ő tud. Illetve mikor pingel akkor én is tudom pingelni őt. Hiába lövöm ki a tűzfalat, sőt még le is szedtem, hogy véletlenül se kavarjon be. Olyan mintha mikor ő pingelne kinyitna az ő gépén egy portot és akkor én ott be tudok jutni a gépébe. De ha abbahagyja a pingelést onnantól zárva a kapu.
  • Balumann
    1.0.1.5 is tökéletesen működik még, és az alatt mindegyik. 1.0.2.0 -tól valamit átállít, ami miatt a játékok szerverkészítőjének és szerver keresőjének nem küld megfelelő adatokat, tehát nem érzékelik egymást játékban (IP csatlakozás ahol van ott tökéletesen működik egyébként).
    Játéknál természetes h azonos verzió kell legyen, Hamachinál tökéletesen működik ha vkinek 1.0.1.5 vna, másiknak 0.9.9.9 is.
  • DarkSector
    Vagy tűzfal védi.
    A SHARED opcióban ez a megosztásra van.
  • DarkSector
    Hama 1.0.1.3-al tutkora kell mennie.
    Az újjabb hamchik nem jók a mostani játékokhoz.
    Főleg ha a verziószám akár 1-et is eltér. Vonatkozik a HAMACHI-RA, meg a JÁTÉKRA is!!!
  • macleody
    Kurvára nem vágom ezt a hamachit. Mióta upc-s netem van nem tudunk haverral játszani. Egyikünk sem látja a másik szerverét. Hamában látjuk egymást, ő tud pingelni, én csak akkor ha ő épp pingel engem.
  • Snexi
    Az szkriptelve van hogy hova rákétázzon szal jegyezd meg és ne menyj oda
  • Puhos
    Hi!
    Én így csináltam.
    Amikor leestem gyorsan felkeltem, majd jobbra előre szaladtam a fa kerítés elé, ott leguggoltam, akik jöttek kilőttem. Amikor a heli elmegy akkor átszaladtam a másik oldalra a fal mellé. Ott akik velem szemben szaladtak a teniszpályáról kilőttem. Majd amikor lehetőségem volt beszaladtam a pálya hátsó részén lévő épületbe. Ott ismét guggolva kilőttem az ellent, majd amikor a heli lezuhant és ....

V É G E !
  • monzta
    ez az uccsó pálya egyébként? gyökér helikopter ledarál. bármilyen fedezékbe bújok, rámküld két raksit és vége... :)
  • BoSs2
    windrider!
    Igen jó lenne ha elküldenéd proóba szerencse!
    Teganp elött huztam xp és arra raktam fel a gamet és ugyse lett jó ugy hogy én már tényleg nem tudom hogy mi a rák van! ide küld---> [email protected] vagy vegyél fel msn re és ugy is át tudod küldeni na mind1 elöre is kösz!
  • Csanjedi
    sziastok!

végre ujra ithon, lesz ma este vmi? mert már elvonási tüneteim vanak:D