3885
  • PrisonMan
    wáá hihetetlen.. Osztálytársammal akarunk játszani, pingelés mostmár mindkettőnknél okés, játék az indításnál már nem fagy be (feket képernyő, csak a Hamachival volt). Elindul a játék és:
    -Ha én hostolok, akkor ő nem látja a pályát
    -Ha ő hostol, akkor én látok semmit.
    Evlieg Hamachit is rendesen beállítottuk. Annyira jó lenne már multit is játszani
  • davidka003
    Beszédnél a hang másnál is csúszik.
    Van mikor lemegy a hang és még tátog a csávó.
    Haverod is nagyon okos. Ilyen szar gépbe egy HD 3850-et berakni.
    Csoda ha a felét kihajtja, meg a memória is nagyon kevés. Kéne minimum 2 GB.
  • Csavez
    Hi!
    Kis segítség kéne...
    Havernál feltelepitettük a gammát.(reloaded)patch fent.
    Csúszik a hang!
    config: athlon amd 64 3200,amd neokn8,1gb ram,atiradeon sapphire hd 3850 512mb.
    nem sikerült megoldanom
    Új biost kéne feltenni?
    lövésem sincs
    Válaszokat előre is köszi
  • toarpad
    Meg még találtam ilyen Magyarositást is hozzá és ahoz hogy az menjen le kell töltenem az 1.01-es patch-ot . Ez a patch nem fogja befolyásolni magát a játékot ?

Második válaszotokat előre is köszönöm ! :)

OFF : Elnézést a sok warez-ért :(
  • toarpad
    Sziasztok !

Most töltöm a R6V2 Multi5-öt és megszeretném kérdezni hogy ha ezek után feltelepítettem akkor a tapasztalatok alapján fog münködni normálisan a Hamanchi ? Szóval majd betudok lépni a szerókra ?

Válaszotokat előre is köszönöm !
  • davidka003

Ó a kis b*zi. :D
  • Balumann
    Hamachiban be kell állítani a proxy-t és akkor elméletileg engedi. De fontos proxy-t használnotok egyébként? Hamachi 1.0.1.5 (vagy korábbi) verzió van fenn, és tűzfal nem blokkolja a hamachit?
    Egyébként, hogyha csak 2-en szeretnétek játszani, akkor van egy olyan lehetőség is, hogy VPN (virtual privat network, ennek nincs köze Hamachihoz), de nem tudom hogy ez a játék is menni fog-e így.
  • EvilRicky
    Hi all!

Olyan kérdésem lenne,h kóterba akarjuk lanon nyomni. Ezzel még nincs is gond,csak az lenne,h nem egy kóterba vannak azok akik játszanának (csak egy proxy -t használunk) és,ha csinálunk 1 szervert csak az adott kolin belüliek látják! Valahogy meglehet múkulni,h lássák a szervert? Progi vagy esetleg a consolos módszer megy (ha lehet ilyet benne)? Hamachi -t nem engedi ki a proxy...sajnos! Igaz mi a Vegas -t tolnánk,de nem sok külömbség van a 2 gamma között!
    A választ/válaszokat előre is köszönném!

Üdv. EvilRicky
  • Csanjedi
    jo volt amai gém is, köszönöm szépen.
  • Shep
    Közben már túljutottam, valami bug lehetett, mert újrajátszva jött értem a heli.
  • Semmirekello
    Shep én nem tom mit kell ott csinálni :(
  • Shep
    #1689-re senki?
  • Csanjedi
    tegnapi gém remek volt, különösen a TDM. köszönöm mindenkinek aki el tudott jönni:)
  • ZÓÓÓcsi
    De jó hogy mondod, az msconfig-ra nem is gondoltam... Telepítve nincs, mert nem engedtem az elején.
    Egyébként az automatán induló progikat tudom nézni különböző programokkal: Ccleaner, Regcleaner, de egyiknél sem jelenik meg. Különös..

Na mindegy, kösz a segítséget!
  • Balumann
    Nah hát ezzel kapcsolatban ötletem sincs. Nekem Hamachi soha semmiben nem okozott változást. Nálad valami gubanc lehet szerintem, már az a 4 kapcsolat miatt is gondolom. Windows reinstallt tudom csak javsolni :S
  • Csanjedi
    nemsokára jövök, most el kellett mennem
  • PrisonMan
    szóval rákatt a pingre, elkezdi ezt a számolást, de akár ki is lehet kapcsolni, ugye? Ötlet, hogy a fekete képernyő miért van Hamachi közben?
    Kikapcsoltam a gépet, megpróbáltam Hamachi nélkül, úgy meg teljesen jó volt. Esetleg lehet, hogy nem a legújabb patch van fent?
    Melyik a legújabb? Crack is van hozzá?
  • Balumann
    Nem kell, hogy mennyen a pingelés, az csak egy kapcsolat késés tesztelő. Egyébként igen, játékban valaki hosztol, valaki csatlakozik.
  • Csanjedi
    versus ma este csaveznél
  • PrisonMan
    Wháá, hogy nem lehet minden 100% tökéletes... Ping mindkettőnknek OK, lépnék be erre üres fekete képernyő Hallom, hogy szól a zene, de semmit nem látok. Amúgy Hamachi nélkül max grafon nyomom, úgyhogy nem értem mi lehet a probléma. Szerintetek?
  • PrisonMan
    Ez jó hír Rákattintunk majd a Ping-re, elkezdi nyomni ezt a Válasz bigyót és már kezdhetjük is a játékot, vagy még kell valamit csinálni?
    Pl ha Terrorist Huntban vagyunk, akkor ő csinál hostot én join, és már nyomhatjuk is?
  • Balumann
    Ez a jó, ezeket kell írnia ha pingelsz.
  • Csanjedi
    ma este is vok. multkor nagyon jo volt.;)
  • PrisonMan
    Körülnéztem a magyar hamachi oldalon, találtam itt egy írást (pirossal) Elvileg 2 lépésben megoldaná a problémát. Egyik a tűzfallal babrál, a másik -amit már te is mondtál- a speciális fülben egy kis beállítás.
    Annyit sikerült elérni, hogy mostmár nem a "kérésre nem érkezett válasz" üzenetet adja ki a ping, hanem ezt:
  • Balumann
    Hát vagy úgy h letörlöd (elméletileg kell lennie valahol uninstallnak, programok telepítése törlésében is), vagy azthiszem az is jó, ha a rendszerkonfigurációs segédprogramban (msconfig a futtatásba) kiveszed (szolgáltatásoknál találod meg)
  • Balumann
    Lehet hogy így nem lehet kikapcsolni, a háttérben fut a tűzfal (csak a vírusírtót kapcsolja ki). Tűzfal beállításaiban kell körülnézni.
  • PrisonMan
    Sima Windows tűzfal + Avast van. Mindkettőt kikapcsoltam, de még mindig semmi
  • macleody
    Hamachiból a tűzfalat? Azt nem lehet, csak a vízből a zoxigént. Teccikérteni?
    De gondolom többet tudna segíteni ha leírnád milyen tűzfalad van. Bár a legegyszerűbb az lenne ha kikapcsolnád és úgy próbálnád meg.
  • PrisonMan
    Elindítottam, mostmár hálózati kapcsolatban "Csatlakoztatva"-t ír ki. Még annyit elárulnál, hogyan kell kivenni a tűzfalat a Hamachiból?
  • ZÓÓÓcsi
    Oké! Ezt hol tudom beállítani? Mert én telepítésnél nem engedem telepíteni a punkbustert, mégis betölti! Hogyan?
  • DarkSector
    Nem biztos.
  • Balumann
    Mi az a másik 2 kapcsolat? Ennyi kapcsolat mellett eltudom képzelni, hogy összeakad valamivel a Hamachi.
  • Balumann
    A Hamachinak van egy kliense, ha az nem megy akkor itt hiába próbálod engedélyezni :D . A kliens biztosítja a kapcsolatot a virtuális lan hálozatnak. Tűzfalat vedd ki a Hamachi kapcsolatából, különben nem fog működni.
  • Shep
    Azon a pályán ahol a tetőt kell megtisztítani a terroroktól, lelőttem mindenkit, a fejem felett lebeg egy nem katonai helikopter, és nem történik semmi, csak futkározok körbe-körbe.
  • macleody
    Ha elindítod a hamachit jobb lesz :)
  • PrisonMan
    Van egy kis bibi. Akkor gondolom most jön elő, hogy blokkolja a tűzfal. Rákattintottam az Engedélyezés-re, de azt írja ki, hogy "A csatlakozás nem sikerült".
    Belinkelem a Hamachi - Tulajdonság képeit, hátha tudtok segíteni:
    Tulajdonságok kép 1, Tulajdonságok kép 2
  • macleody
    Na most tudunk nyomni egy kis storyt. Pingelni nem tudtam de a szervert láttam. X-akták.
  • PrisonMan
    Akkor szerintem megvan a megoldás. A hálózati kapcsolatokban le volt tiltva a Hamachi. Ha rákattintok az Engedélyezés-re akkor szerintetek rendben lesz?
  • theodor
    Hi! az miért van, hogy thunt ban nem versus ban szaggat mint a szar???
  • DarkSector
    Tűzfal blokkolja.