3885
-
#1722 wáá hihetetlen.. Osztálytársammal akarunk játszani, pingelés mostmár mindkettőnknél okés, játék az indításnál már nem fagy be (feket képernyő, csak a Hamachival volt). Elindul a játék és:
-Ha én hostolok, akkor ő nem látja a pályát
-Ha ő hostol, akkor én látok semmit.
Evlieg Hamachit is rendesen beállítottuk. Annyira jó lenne már multit is játszani -
#1721 Beszédnél a hang másnál is csúszik.
Van mikor lemegy a hang és még tátog a csávó.
Haverod is nagyon okos. Ilyen szar gépbe egy HD 3850-et berakni.
Csoda ha a felét kihajtja, meg a memória is nagyon kevés. Kéne minimum 2 GB. -
Csavez #1720 Hi!
Kis segítség kéne...
Havernál feltelepitettük a gammát.(reloaded)patch fent.
Csúszik a hang!
config: athlon amd 64 3200,amd neokn8,1gb ram,atiradeon sapphire hd 3850 512mb.
nem sikerült megoldanom
Új biost kéne feltenni?
lövésem sincs
Válaszokat előre is köszi -
toarpad #1719 Meg még találtam ilyen Magyarositást is hozzá és ahoz hogy az menjen le kell töltenem az 1.01-es patch-ot . Ez a patch nem fogja befolyásolni magát a játékot ?
Második válaszotokat előre is köszönöm ! :)
OFF : Elnézést a sok warez-ért :( -
toarpad #1718 Sziasztok !
Most töltöm a R6V2 Multi5-öt és megszeretném kérdezni hogy ha ezek után feltelepítettem akkor a tapasztalatok alapján fog münködni normálisan a Hamanchi ? Szóval majd betudok lépni a szerókra ?
Válaszotokat előre is köszönöm ! -
Ó a kis b*zi. :D
-
#1716 Hamachiban be kell állítani a proxy-t és akkor elméletileg engedi. De fontos proxy-t használnotok egyébként? Hamachi 1.0.1.5 (vagy korábbi) verzió van fenn, és tűzfal nem blokkolja a hamachit?
Egyébként, hogyha csak 2-en szeretnétek játszani, akkor van egy olyan lehetőség is, hogy VPN (virtual privat network, ennek nincs köze Hamachihoz), de nem tudom hogy ez a játék is menni fog-e így. -
#1715 Hi all!
Olyan kérdésem lenne,h kóterba akarjuk lanon nyomni. Ezzel még nincs is gond,csak az lenne,h nem egy kóterba vannak azok akik játszanának (csak egy proxy -t használunk) és,ha csinálunk 1 szervert csak az adott kolin belüliek látják! Valahogy meglehet múkulni,h lássák a szervert? Progi vagy esetleg a consolos módszer megy (ha lehet ilyet benne)? Hamachi -t nem engedi ki a proxy...sajnos! Igaz mi a Vegas -t tolnánk,de nem sok külömbség van a 2 gamma között!
A választ/válaszokat előre is köszönném!
Üdv. EvilRicky -
#1714 jo volt amai gém is, köszönöm szépen. -
#1713 Közben már túljutottam, valami bug lehetett, mert újrajátszva jött értem a heli. -
#1712 Shep én nem tom mit kell ott csinálni :( -
#1711 #1689-re senki? -
#1710 tegnapi gém remek volt, különösen a TDM. köszönöm mindenkinek aki el tudott jönni:) -
ZÓÓÓcsi #1709 De jó hogy mondod, az msconfig-ra nem is gondoltam... Telepítve nincs, mert nem engedtem az elején.
Egyébként az automatán induló progikat tudom nézni különböző programokkal: Ccleaner, Regcleaner, de egyiknél sem jelenik meg. Különös..
Na mindegy, kösz a segítséget! -
#1708 Nah hát ezzel kapcsolatban ötletem sincs. Nekem Hamachi soha semmiben nem okozott változást. Nálad valami gubanc lehet szerintem, már az a 4 kapcsolat miatt is gondolom. Windows reinstallt tudom csak javsolni :S -
#1707 nemsokára jövök, most el kellett mennem -
#1706 szóval rákatt a pingre, elkezdi ezt a számolást, de akár ki is lehet kapcsolni, ugye? Ötlet, hogy a fekete képernyő miért van Hamachi közben?
Kikapcsoltam a gépet, megpróbáltam Hamachi nélkül, úgy meg teljesen jó volt. Esetleg lehet, hogy nem a legújabb patch van fent?
Melyik a legújabb? Crack is van hozzá? -
#1705 Nem kell, hogy mennyen a pingelés, az csak egy kapcsolat késés tesztelő. Egyébként igen, játékban valaki hosztol, valaki csatlakozik. -
#1704 versus ma este csaveznél
-
#1703 Wháá, hogy nem lehet minden 100% tökéletes... Ping mindkettőnknek OK, lépnék be erre üres fekete képernyő Hallom, hogy szól a zene, de semmit nem látok. Amúgy Hamachi nélkül max grafon nyomom, úgyhogy nem értem mi lehet a probléma. Szerintetek? -
#1702 Ez jó hír Rákattintunk majd a Ping-re, elkezdi nyomni ezt a Válasz bigyót és már kezdhetjük is a játékot, vagy még kell valamit csinálni?
Pl ha Terrorist Huntban vagyunk, akkor ő csinál hostot én join, és már nyomhatjuk is? -
#1701 Ez a jó, ezeket kell írnia ha pingelsz. -
#1700 ma este is vok. multkor nagyon jo volt.;) -
#1699 Körülnéztem a magyar hamachi oldalon, találtam itt egy írást (pirossal) Elvileg 2 lépésben megoldaná a problémát. Egyik a tűzfallal babrál, a másik -amit már te is mondtál- a speciális fülben egy kis beállítás.
Annyit sikerült elérni, hogy mostmár nem a "kérésre nem érkezett válasz" üzenetet adja ki a ping, hanem ezt:
-
#1698 Hát vagy úgy h letörlöd (elméletileg kell lennie valahol uninstallnak, programok telepítése törlésében is), vagy azthiszem az is jó, ha a rendszerkonfigurációs segédprogramban (msconfig a futtatásba) kiveszed (szolgáltatásoknál találod meg) -
#1697 Lehet hogy így nem lehet kikapcsolni, a háttérben fut a tűzfal (csak a vírusírtót kapcsolja ki). Tűzfal beállításaiban kell körülnézni. -
#1696 Sima Windows tűzfal + Avast van. Mindkettőt kikapcsoltam, de még mindig semmi -
#1695 Hamachiból a tűzfalat? Azt nem lehet, csak a vízből a zoxigént. Teccikérteni?
De gondolom többet tudna segíteni ha leírnád milyen tűzfalad van. Bár a legegyszerűbb az lenne ha kikapcsolnád és úgy próbálnád meg. -
#1694 Elindítottam, mostmár hálózati kapcsolatban "Csatlakoztatva"-t ír ki. Még annyit elárulnál, hogyan kell kivenni a tűzfalat a Hamachiból? -
ZÓÓÓcsi #1693 Oké! Ezt hol tudom beállítani? Mert én telepítésnél nem engedem telepíteni a punkbustert, mégis betölti! Hogyan? -
#1692 Nem biztos. -
#1691 Mi az a másik 2 kapcsolat? Ennyi kapcsolat mellett eltudom képzelni, hogy összeakad valamivel a Hamachi. -
#1690 A Hamachinak van egy kliense, ha az nem megy akkor itt hiába próbálod engedélyezni :D . A kliens biztosítja a kapcsolatot a virtuális lan hálozatnak. Tűzfalat vedd ki a Hamachi kapcsolatából, különben nem fog működni. -
#1689 Azon a pályán ahol a tetőt kell megtisztítani a terroroktól, lelőttem mindenkit, a fejem felett lebeg egy nem katonai helikopter, és nem történik semmi, csak futkározok körbe-körbe. -
#1688 Ha elindítod a hamachit jobb lesz :) -
#1687 Van egy kis bibi. Akkor gondolom most jön elő, hogy blokkolja a tűzfal. Rákattintottam az Engedélyezés-re, de azt írja ki, hogy "A csatlakozás nem sikerült".
Belinkelem a Hamachi - Tulajdonság képeit, hátha tudtok segíteni:
Tulajdonságok kép 1, Tulajdonságok kép 2 -
#1686 Na most tudunk nyomni egy kis storyt. Pingelni nem tudtam de a szervert láttam. X-akták. -
#1685 Akkor szerintem megvan a megoldás. A hálózati kapcsolatokban le volt tiltva a Hamachi. Ha rákattintok az Engedélyezés-re akkor szerintetek rendben lesz?
-
theodor #1684 Hi! az miért van, hogy thunt ban nem versus ban szaggat mint a szar??? -
#1683 Tűzfal blokkolja.