Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
Ja mert én konrkét idõpontot vártam, és mivel nem láttam feltételeztem hogy nem lesz :-)

Csanjedi
én leszek addig.

Live long and prosper.

Balumann
Nah hülye vagyok, fél 10-kor.

Balumann
Én lehet h csak fél 11 körül fogok csatlakozni.

Balumann
Hát ha leszünk annyian akkor természetesen lesz =)

Balumann
Úgy hogy ír nekem az aki szeretne játszani, én meg berakom a legutóbbi szobába, egészen amíg 13 fõ nem lesz benne, utána új szoba (azért csak 13 mert ha lesz szerver készítõ akkor beléphessen még oda, premium nélkül is).
Most aki még nincs bennt másikba majd írom hogy hova lépjenek be. És akkor csak olyan aki nem dm-ezni szeretne, az rsv2-csavez meg legyen csak terrorist hunt azoknak akik nem szeretnének versusozni (csak azok maradjanak/lépjenek be oda).

Csanjedi
lol

Live long and prosper.

PrisonMan
#1810 és #1811. Még te írtad, hogy felõled mehet <#kacsint>

trogerzsiger
Mé lesz ma?

PrisonMan
De hogy is lenne ez a beosztás?

Semmirekello: 121-122, az nem kicsit lehetett kemény játék. Remélem a mai is nagyon cool lesz <#hawaii>

Semmirekello
Hellóó

Húúúúú milyet játszottunk online..<#violent><#violent>

Alpha:121

BRAVO:122

Én az alphába voltam de akkor is nagyon nagy gém volt 😄

Csanjedi
nem baj, én értem, biztos jobb az a gém, nem volt hozzá szerencsém. minden esetre jó társaság itt mindenért kárpótol😉

Live long and prosper.

Balumann
Ja sry, tényleg

Csanjedi
egyet értek.

Live long and prosper.

Csanjedi
nem jol olvastad amit irtam.

Live long and prosper.

Balumann
Szerintem lehetne az amit eelkezdtünk, hogy én beosztok mindenkit külön szobába (csinálok még újat mert korábbiakban már scak 1-2 szoba van, az a szerver készítõknek marad ha van más is), és akkor nem kellene kirakni offlineokat.

És tisztázni kellene, hogy aki TDM meg DM-ezni akar, azok inkább ne csatlakozzanak hozzánk. Azok mennyenek UT-zni vagy CoD -ozni vagy mittudomén. Az csak addig jó amíg bemelegítunk és páratlanul vagyunk, tehát gyûlünk össze.

Balumann
Azt Csavez mondta 😄

Balumann
Hát ez a kenterbe verés egy kicsit túlzás. 😄 GRAW 2-vel nagyon sokat játszottunk, volt h 12-en is voltunk (nem sokszor 😄 de 8-10 volt az átlag), én nekem az sokkal jobban tetszett azért 😊
Sokkal szervezettebben tudtunk játszani valahogy. És az a játék tényleg olyan, hogy nem lehet ész nélkül elõre rohanni, élet is kisebb ott mint itt, pályák nagyobbak 😊
Ez is nagyon jó így multiban, de hogyha választani kellene 2 közül h melyik a jobb, azt választanám.

Csanjedi
hi, van a szobának saját cime amit a logo alatt olvashatsz, sztem nem kell több, mert akor csak nehezebben találjuk meg egyímást, de ahogy gondolod😊

Live long and prosper.

Hali!

Ha valaki akar játszani Versus vagy Terrorist hunt-ba akkor itt van a hamachi cím:

nsdap9999
pass:12345
Csanjedi
felõlem is mehet, igyekszem majd haza, és ahogy balu mondani szokta hackelem az XPmet😄

ha semmi patch nem megy, akkor rossz a gém telepítõje. jabvasolom a reloaded verziót, igazoltan jó.

Live long and prosper.

trogerzsiger
felõlem mehet<#wink>

PrisonMan
7 nagy fejezet van, és benne az 1-ben 2 pálya, a többiben az utolsó kivételével 4 pálya van. Az utolsóban 3 pálya van.
De ha fennt van a game, akkor ezt te is meg tudod nézni <#vigyor>

Ma multi? 7-8 környékén?

macleody
Akkor szerintem rossz verziód van.
Még úgy sem indul el, így már próbáltam

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

grebber
Hány fejezetbõl áll a game?

Next PC upgrade: 2022

Csanjedi
nem azt mondom hogy a gém kenterbe veri az összes taktikai shootert, de azért itt kell némi tervezgetés
és én nem vagyok az eszetlen lövöldözés hive
mert azt meg lehet teni bármelyik játékbam
és it van végre egy olyan amiben kel kicsit csapatozni
hát sztem ki kell hasznáni

Live long and prosper.

Csanjedi
jo gém volt, kár hogy sokan elmentek.

Live long and prosper.

trogerzsiger
Ja rzrk a játékmódok jobbak :-) Itt van némi taktika, gondokodtató!

Csanjedi
legközelebb beizzitom frapsot, és készitek pár képet versusban, mert tényleg volt pár emlékezetes pillanat. repülõ emberkék c4 után, meg hasonlók, elég komoly.

nem tudja vki hol ,lehetne netrõl szedni rangjelzéseket meg képeket v2.-höz?

Live long and prosper.

Csanjedi
ideális esetben 1.0 telepités, aztán 1.01 patch, aztán 1.01 crack. így xp-n tuti mennie kell.

Live long and prosper.

macleody
Nincs elõzõ patch tudtommal. Az 1.01 volt az elsõ.
Akkor lehet az a baj, hogy az elõzõ patchet kell elõbb felrakni és utána az 1.01-est

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Csanjedi
1.0 után nem krekkeltél gondolom.

Live long and prosper.

Ezt írja pontosan ki a patchtelepítõ:

Could not retrieve version number! Installation will be aborted.

Újratelepítéstõl kezdve mindent megpróbáltam, de semmi nem használ.
Egyedül a feltelepített, és egy rar-ba betömörített patch használna <#pardon1>

Ja,király volt!
A versus,nem csak tdm-bõl áll!!!
Balumann
Nah ez a mai game nagyon jó volt! 3 vs 3-ban játszottunk team leadert miután páran elmentek dm-ezni (buták... ^^), és így nagyon jó volt ez a mód is. Kezdetben is játszottunk ilyet, de akkor nem volt annyira jó valahogy.
Mostmár csak az kéne, hogy mindenkinek legyen mikrofonja is.
Meg még azt tudni kéne, hogy miért nem tudtunk idõnként respawnolni mikor be volt téve és a leaderünk is élt ^^

Remélem holnap is hasonló lesz ^^ Képeket elfelejtettem csinálni a nagy izgalom közben pedig akartam és hypersnap is ment (bár az mindig megy).

trogerzsiger
Jó volt! legyen máskor is!

Csanjedi
9kor versus, gyertek.

Live long and prosper.

Csanjedi
és lehet majd a versus többi módja is, kiváncsi vagyok, néztem ma délután, hogy elég sok van.

Live long and prosper.

OK.
21.00.
Assault Rifle a legjobb és azon belül az M8. Pisztolyból egyértelmû, h Deagle, raging bull vagy glock 18 high capacity-s tárral<#eljen>
trogerzsiger
ja wohl mein herr general!

Balumann
Legyen 9 inkább!

Csanjedi
Roger that.

Live long and prosper.

Hi!
Este 8-9 fele VERSUS!
Gyertek.
Csanjedi
raging bull erõs, de kevés a lõszer és lassu. vagy deaser eagle, vagy vmi gyorsabb skulo. nekem a LMG-k jönnek be vagy gnemtom hányas assault.

Live long and prosper.

Balumann
Az volt a furcsa h legutolsó körben 1 ember elment tõlünk, és akkor meg szinte engem nem tudtak megölni, simán menekültem úgy hogy 2-en lõttek rám, akkor viszont szinte õk haltak meg egybõl. Én ugyan úgy lõttem akkor is, szerintem õk is. Volt h folyamatosan lõttek rám, követtek is. Elõzõ körökbe meg még vissaz bújni se tudtam fedezékekbe és meghaltam.

Semmirekello
Hali

Melyik fegvert ajánljátok nekem?Aug Para és Rancing Bull-om van versusra + gyújtó és repesz gránát.

Valami tipp ami hatásosabb?

Balumann
Hmm ezt majd itt kipróbálom. De itt most biztos nem az volt. Machine gunnal 2-3 méterre ha hasba lövöm fél tárral recoil control stock nélkül is meg szokott halni 😄 De Tar -al szoktam menni, és elég hamr meg szoktak egyébként halni, most meg fél tár is kevés volt néhányszor.
Csak akkor tudtam lelõni ellenséget, hogyha oldalba vagy hátba lõttem egy csomót bele. 😄
De mondom kicsit lagos volt, csak hát akkor meg nekünk is ugyan úgy kellett volna lennie (lehet, hogy velünk volt a szerver készítõ, és csapattársakkal jobb a kapcsolat? :o). Minden esetre az szinte biztos, hogy bugzott.