3885
-
#2282 De utána nézek. -
#2281 WOOOW anyám ilyet hogy talál ki valaki xD "még a monitort is megfordítottam hátha a falnak nagyobb szerencséje van" még most is ezen röhögök :D
Am nincs ötletem.Újratelepítés? -
#2280 Hi! Remek Game mindaddig amíg ki nem fagy az újratöltésnél.. tehát teljesen tetszőlegesen úgy gondolja hogy soha többet nem fog betölteni és slusssz MINDNET próbáltma már összes patchet s egyéb finomságot átállítottam még a vidkaribeállításokat még a monitort is megfordítottam hátha a falnak nagyobb szerencséje van, de ki nem találnátok hogy neki sem lett!!! Vistán próbálom SP1 el 1900Gt vel. Kezdem feladni így 3 napnyi próbálkozás után.. Ötlet? -
porkiy #2279 Köszi a mai gamét is!! Amúgy terr. hunt-ban nem gondolkodtok, h néha lehetne....vagy az már csak nekem kihívás realisticon? -
#2278 jo volt megint, sokan is meg jol voltunk elosztva, sztem. igy aztán repülnek a percek csavez, ma nem kerültem lencsevégre:P de majd legközelebb:) -
#2277 Én nekem el kell mennem egy kicsit, fél óra mulva jövök kb. -
#2276 A 4. szoba is betelt. Mostmár nem nagyon szeretnék új szobát létrehozni, főleg hogy általában nagyon kevesen szoktunk játszani. Úgyhogy aki több napig offline, azt a hely miatt evictelem, ha vissza szeretne jönni akkor írjon.
Game előtt mindig fenntvan valamelyikünk, úgyhogy aki úgy van vele, hogy majd egyszer ha lesz kedvem felnézek, akkor ne foglaljátok addig a helyet amíg nem jöttök! Biztosítunk helyet mindig. -
#2275 nem tudom mikor tudok feljönni, de ha nem találkoznánk akor jo játékot mindenkinek;) és csináljatok screenshotot ha lesz vmi durranás:D -
Csavez #2274 Este,csak te leszel a célkersztben!!!:D -
#2273 ne nevess, mert kapod a csakleves. -
Csavez #2272 :D -
#2271 Hali, ma 3 körül körül Terrorist Hunt lesz az rsv2-mobedo szobában.
Ha van kedvetek gyertek, jelszót privátaban -
porkiy #2270 a végén a leaderes 3 vs 3 volt, vagy inkább 2 vs 3, mert én most játszottam ilyet először, szegények alig győzték magyarázni nekem, h mi is a lényeg... -
#2269 sry, h leléptem tegnap de olyan fájás jött a hátamba, hogy ülni alig bírtam/ok :) rem. maradtatok elegen a leadereshez. -
#2268 a chatre 27 ember regisztrált. -
#2267 jo volt tegnap, sokan is voltunk, és jo játékmódok kerültek elő. sajnos a tömeg általában hamar felolszlik, de azért maradunk mindig 6-an 7-en, ami pont idális. -
#2266 ettetteremmm, mármegint én vagyok halva:D tettereemmm.
nem baj ugyis csavez állandoan jön hogy most megöl. hát tessék:)
nekem is van frapsom ami tud screenshotot csinálni, de a játék hevében én is mindig elfelejtem:D pedig volt pár érdekes pillanat.
csavez kétszer égett egymás után, desert eagle átment a ládán, meg még ezer amit már el is felejtettem. azért csináltam a weblapona képek rovatot, de oda is csak kevés kép ment fel eddig. de majd igyekszem több screent csinálni. -
cbr688 #2265 pont team leaderre vártam tegnap...erre mikor elmegyek azt toljátok...:(
remélem ma tdm után rögtön ez lesz:D -
#2264 Az a baj, hogy mindig megy nekem ez a Hypersnap, de egyszerűen amint belépek a játékba elfelejtem. Ez is csak akkor jutott eszembe, mert kinéztem előtte hátha írt valaki... (mert éppen halott voltam) :D
Bekéne állítani véletlen szerű fotókészítésekre :o -
#2263 Sikerült megörökítenem egy pillanatot, ami sajnos nem túl örömteli, legalábbis nekünk.
(sry Csan :P) -
#2262 Csanjedi, az ötlet nem rossz, de mivel Vegas különböző helyszíneiről van szó, autentikusabb lenne a Vegas térképet szegmensekre felosztani. -
#2261 megyek. -
#2260 Indult TDM szerver, úgyhogy lehet csatlakozni :) hamarosan én is csatlakozok. -
#2259 Nézz körül ezen az oldalon, FAQ-ban részletes leírást találsz a hiba lehetőségekről, meg ezekről: hamachi.workforyou.hu
Ha szürke valaki akkor azt jelenti, hogy nem ONLINE állapotban van. aki zöld, az onlne. -
porkiy #2258 Nah, szóval, van, akinek a neve szürke, van, akinek fehér, van aki előtt karika és van aki előtt csillag van. Csanjedire rákattintottam, és azt írta ki, h a meghatározott időn belül nem érkezett válasz. Az számít, h amikor legelőször voltam fenn akkor voltak zöld karikák, de most már nincs? -
porkiy #2257 Fennvagyok az info szobában!!!! Yeah!!!! -
#2256 nem jelzett az msn. -
#2255 Én arra gondoltam, hogy meccs előtt a chaten megbeszéljük, hogy melyik területre megyünk rá, és akor az ott előírt játékmódot lehetne kiválasztani. így lenne beleszólás, hogy melyik játékmód legyen, illetve tétre is menne a dolog. az hogy ki melyik csapatba kerül, az a játékban ugyis eldöl.
idővel kialakul, hogy ki melyik csapatba kerül, de sztem anyira nem fontos, én is játszottam régebbeen hagyományőrző játékot, a valóságban, és általában megvolt hogy melyik csapatban voltam, de ha egyik csapatban kevesebben voltak, akor volt hogy a másikbol átálltak, nem volt lényeges hogy ki fekete vagy ki fehér. -
#2254 ranglistát elvetettem, de a területes érdekes lenne. tudom hogy cserélödik a dolog, talán igy lenne több visszajáró.
hamachibol 1.0.1.5 kell, és ha feltelepitetted, akor már lehet is joinolni. -
porkiy #2253 Felraktam a hamachit, most mi a következő lépés? Be kell konfigolni, vagy csak join? Az baj, h 1.0-át raktam fel? Én hetente 3-4x jövök játszani, ha lehet.... -
#2252 Hát a ranglistát én őszintén szólva kicsit ellenzem, sosem szerettem az ilyet. Egyrészt értelmetlen eredmény jön ki általában, sok mindentől függ h kinek mikor mennyi pontja van (ki ellen játszik, milyen formába van, mennyit játszik, mi a játékban az adott feladata, stb.). Másrészt nem szeretném, hogy a játékban a pontvadászás legyen a cél (ranglistán feljebb kerülés), maradjon csak az adott forduló megnyerése.
A területes lehet, hogy jó ötlet. De a csapatfelállás állandóan változik, esténként egyes emberek cserélődnek is (szinte csak 3-an vagyunk állandók). -
porkiy #2251 Csanád, felvettelek msn-en..... -
#2250 Hát csináltam egy kiindulási alapot az ötlethez, nézzétek meg aztán mondjatok véleményt, kiváncsi vagyok hogy vane értelme:)
http://csanjedi.extra.hu/r6v2/index.php?link=menu10 -
#2249 Csanjedi ez nagyonkomoly:)
-
#2248 én vmi ilyenre gonodoltam, persze ez csak terv:)
http://csanjedi.extra.hu/r6v2/index.php?link=menu10 -
porkiy #2247 Nem tudom mennyit számít, de nekem is a területes tetszik jobban, bár én még csak story, meg terr. hunt módban játszottam, még Raven shielddel is csak ezekben... -
#2246 én is valami ilyenre gondoltam. -
#2245 Ez a második jó ötlet ez a területfoglalós:) Olyan mintha két hadsereg lenne :D -
#2244 én arra gondoltam hogy ha területes dolgot választunk, akkor lenne egy nagy térkép, amit csinálnánk, és ott lennének megjelölve helyek, amiket ki lehet választani a csata helyéül. ezután megtörténik a csata, és a nyertes csapat elfoglalja a területet, mintha meghóditana egy országot vagy vmi, csak kicsiben.
ha pontszámitás lenne, akkor a A vagy B csapat összes vivott küzdelmeit lehetne egy táblázatban összeszedni, persze ez anyira nem izgalmas, mint a területes.
nem tudom mit sozltok hozzá, talán ezzel kicsit lehetne szinesiteni, hogy este nem csak ugy harcolgatunk, mert az egy idő után esetleg egysikuvá válhat, hanem lehetne egy kis távlati célt belevinni a meccsekbe. -
#2243 illetve egy olyan tervem is van, nem tudom, hogy mennyire van rá érdeklődés, ez kicsit túlmutat a vegas 2-n, egy olyan két csapatos dolgot képzeltem el, ami a játékban vivott meccseken alapul, vagy akár terület, akár pontszám alapú. a játékban szereplő Alpha és Bravo csapat testesítené meg e két csapatot, és a nyert meccsek a játékban hozzájárulnának ahhoz, hogy a valós számításban is valamilyen eredményt érjenek el.