3885
  • Csavez
    :D
    10-mi?
    3 ebböl a csapat tagodként volt!
  • Csanjedi
    ezt basszus, ott az ablak elött, és klikk, nincs löszer, ilyen rohadt mák:D na jo volt ma nagyon köszönöm a gémet:)
  • Balumann
    Indult szerver, gyertek
  • Balumann
    chatre jöhetnétek :)
  • Balumann
    -internetes játékhoz nem tudom pontosan mi szükséges, az biztos hogy eredeti CD kulcs nélkül nem tudsz online játszani
    -a Hamachi egy virtuális lan kártyát hoz létre, és a (hamachi) kliens biztosít kapcsolatot azokkal akikkel 1 szobába kerülsz. Vagyis LAN -t =helyi hálózat) létrehozni interneten keresztül. Ez 2 dologra is jó, egyrészt lanhoz nem szükséges eredeti kulcs (ezt nem szabadna hangoztatni), másrészt ezáltal egy privát csapat jön létre (mivel csak az léphet szobába akinek megadjuk a szoba nevét), ahol magyarok játszanak, és könnyű kiszűrni az olyanokat akik nem tudnak normálisan játszani.

Ami szükséges, Hamachi 1.0.1.5 (vagy régebbi) kliens (ha probléma van vele, akkor ide katt)
    -játék legújabb patch (1.02) jelenleg
    -mikrofon használata nagyon javasolt, mert úgy sokkal jobb
  • Xeusz
    Hali
    Remélem nem gond ha ide irok a problémámmal kapcsolatban.
    Igazábol talán csak egy kérdés:Mi kell hogy tudjam nyomni multiba? Regisztráltam de nem tom hogy mi kell még hozza. Olyan mint pl a Crysis-hez a gamspy kód? Csak itt esetleg az a punkbuster lenne?
    Olvastam azt a Hamachit de nem jött le konkrétan hogy mi is az.
    Már szivesen nyomnám multiba de hát mindig csak a gondok:)
    Elöre is köszönöm a segitségeteket.

Xeusz
  • Csanjedi
    okés dzsokés, igyekszm én isitt leni, de nem biztos hogy pont 9re jövök. csavez, benne vagy a 10es listámban, az első 10 helyen.:D
  • Balumann
    9 fele jövök
  • Balumann
    Én Rain-el játszottam coopban :) (ma este vszínű visszatér multizni közénk ő is :) )
  • Csanjedi
    mi anno a helis részt együtt csináltuk imivel coopben, vagyis ketten löttük, ugy már könnyebb volt.
  • Qwerty4
    Megvan!Kösz Balu!
  • macleody
    Keress rá youtube-on, vannak róla videók.
  • Qwerty4
    Házba?Na jó megnézem jobban.Bár nem láttam sehol bejársi lehetőséget.
  • Balumann
    (azthiszem :S)
  • Balumann
    Jaaa, akkor meg be kell menni a házba!
  • Qwerty4
    Azokat már kilőtte!Már Gabe is elkezdett besézlgetni.
  • Balumann
    Oldalsó részen is vannak fedezékek! 2 van szembe, és több van jobbra, merőleges irányba.
  • Qwerty4
    Én is a végén vagyok, a rohadt helikopter ellen.
    Miután ledobta a második bombáját is hova a f**zba kell elbújni?Mert azután nem marad egy ép fedezék se!És kilőnek vagy felrobbantanak pár másodperc alatt.
  • macleody
    Az a vége.
  • porkiy
    Amúgy ti a story-t végigvittétek? Én a helis résznél a biztonsági másolatomnal abbahagytam, aztán felraktam az eredetit, és most valahol nagyon az elején vok. Néha online story módban feljön 1-1 külföldi, a kérdésem az, h a helis rész után sok van még?
  • Csanjedi
    este versus, az persze, majd ha lefogyunk 4re akor th. most is van th, csak mert pihizek ithon.
  • Balumann
    De este 9-kor versusozunk. TH-t nem lehetne 4-en többen játszani, meg ha többen vagyunk jobb élő ellenfelek ellen játszani, mint összevissza teleportáló terroristák ellen C:
  • porkiy
    Hm, én most melóhelyen vagyok......majd este 9 körül.....ha alszik a gyerek, meg az asszony....
  • Csanjedi
    há gyere
    nyomjunk párat
    most rálrek
  • porkiy
    Hát azé' írtam múltkor, h legyen th-is, mert ha engem le is lőnek - amihez nem kell sok idő - de ti irtjátok a tangókat, akkor én is kapom folyamatosan a pontokat.....
  • Csanjedi
    nyomj lem pár th missziot:)
  • porkiy
    Hát én szeretnék menni, kéne még 3000 xp a köv. ranghoz.
  • Csanjedi
    én kértem, ne kel sry:)
    tuti jo lehetett, job mint ithon ülni és tanulni:D
    ma remélem leszünk sokan, mert multkor is nagyon jo volt.
  • Balumann
    Fantasztikusan jó volt. Első részben az ütős zenekar (kicsik vannak benne), feldobták a hangulatot nagyon, mikor a zászlókat hozták be, akkor minden országhoz játszottak valami jellegzetes zenei idézetet, majd Hair Let the sunshine in befejezésnek. Aztán meg Carmina Burana, 2 nagy zenekar + több mint ezer fős kórus :)
    Egy vicces volt, aki fordított többször is hibázott. A legjobb mikor magyarra fordított, "Ezennel a kettőezer nyolcszáz... kettőezer nyolcas öttusa világbajnokságot ünnepélyesen..." :D
    Kár hogy nem adták le a TV-ben.

Nah sry az offért. :)
  • Csanjedi
    és jhogy sikerült? nekem viszonylag mentek a vizsgáim.
  • Balumann
    Ne haragudjatok, elfelejtettem mondani, hogy ma nem tudok jönni. Tudtam hogy ma öttusa megnyitón éneklek, de az valahogy kiment a fejemből, hogy közben nem tudok ittlenni is :B
  • Csanjedi
    versus van csavez azt mondta
  • Csanjedi
    mi lesz ma?
  • Csavez
    HI!
    Küld el az adatokat!(net,pass)
    THX
  • PrisonMan
    Terrorist Hunt server online, aki fenn van jöjjön
  • Semmirekello
    Nincs mit;)
  • Csanjedi
    wow, köszönöm:D
  • Semmirekello
    Boldog névnapot Csanjedi:)
  • Csanjedi
    ah ma amcsi töri vizsgám holnap angol irod vizsgám lesz, de azért feljövök;) egy kis tuning kell az agynak.
  • teddymac
    Hi,este ha lesz időm (ami biztos) beszálok én is :)