3885
-
Csavez #2322 :D
10-mi?
3 ebböl a csapat tagodként volt! -
#2321 ezt basszus, ott az ablak elött, és klikk, nincs löszer, ilyen rohadt mák:D na jo volt ma nagyon köszönöm a gémet:) -
#2320 Indult szerver, gyertek -
#2319 chatre jöhetnétek :) -
#2318 -internetes játékhoz nem tudom pontosan mi szükséges, az biztos hogy eredeti CD kulcs nélkül nem tudsz online játszani
-a Hamachi egy virtuális lan kártyát hoz létre, és a (hamachi) kliens biztosít kapcsolatot azokkal akikkel 1 szobába kerülsz. Vagyis LAN -t =helyi hálózat) létrehozni interneten keresztül. Ez 2 dologra is jó, egyrészt lanhoz nem szükséges eredeti kulcs (ezt nem szabadna hangoztatni), másrészt ezáltal egy privát csapat jön létre (mivel csak az léphet szobába akinek megadjuk a szoba nevét), ahol magyarok játszanak, és könnyű kiszűrni az olyanokat akik nem tudnak normálisan játszani.
Ami szükséges, Hamachi 1.0.1.5 (vagy régebbi) kliens (ha probléma van vele, akkor ide katt)
-játék legújabb patch (1.02) jelenleg
-mikrofon használata nagyon javasolt, mert úgy sokkal jobb -
Xeusz #2317 Hali
Remélem nem gond ha ide irok a problémámmal kapcsolatban.
Igazábol talán csak egy kérdés:Mi kell hogy tudjam nyomni multiba? Regisztráltam de nem tom hogy mi kell még hozza. Olyan mint pl a Crysis-hez a gamspy kód? Csak itt esetleg az a punkbuster lenne?
Olvastam azt a Hamachit de nem jött le konkrétan hogy mi is az.
Már szivesen nyomnám multiba de hát mindig csak a gondok:)
Elöre is köszönöm a segitségeteket.
Xeusz -
#2316 okés dzsokés, igyekszm én isitt leni, de nem biztos hogy pont 9re jövök. csavez, benne vagy a 10es listámban, az első 10 helyen.:D -
#2315 9 fele jövök -
#2314 Én Rain-el játszottam coopban :) (ma este vszínű visszatér multizni közénk ő is :) ) -
#2313 mi anno a helis részt együtt csináltuk imivel coopben, vagyis ketten löttük, ugy már könnyebb volt.
-
#2312 Megvan!Kösz Balu! -
#2311 Keress rá youtube-on, vannak róla videók. -
#2310 Házba?Na jó megnézem jobban.Bár nem láttam sehol bejársi lehetőséget. -
#2309 (azthiszem :S) -
#2308 Jaaa, akkor meg be kell menni a házba! -
#2307 Azokat már kilőtte!Már Gabe is elkezdett besézlgetni. -
#2306 Oldalsó részen is vannak fedezékek! 2 van szembe, és több van jobbra, merőleges irányba. -
#2305 Én is a végén vagyok, a rohadt helikopter ellen.
Miután ledobta a második bombáját is hova a f**zba kell elbújni?Mert azután nem marad egy ép fedezék se!És kilőnek vagy felrobbantanak pár másodperc alatt. -
#2304 Az a vége. -
porkiy #2303 Amúgy ti a story-t végigvittétek? Én a helis résznél a biztonsági másolatomnal abbahagytam, aztán felraktam az eredetit, és most valahol nagyon az elején vok. Néha online story módban feljön 1-1 külföldi, a kérdésem az, h a helis rész után sok van még? -
#2302 este versus, az persze, majd ha lefogyunk 4re akor th. most is van th, csak mert pihizek ithon. -
#2301 De este 9-kor versusozunk. TH-t nem lehetne 4-en többen játszani, meg ha többen vagyunk jobb élő ellenfelek ellen játszani, mint összevissza teleportáló terroristák ellen C: -
porkiy #2300 Hm, én most melóhelyen vagyok......majd este 9 körül.....ha alszik a gyerek, meg az asszony.... -
#2299 há gyere
nyomjunk párat
most rálrek -
porkiy #2298 Hát azé' írtam múltkor, h legyen th-is, mert ha engem le is lőnek - amihez nem kell sok idő - de ti irtjátok a tangókat, akkor én is kapom folyamatosan a pontokat..... -
#2297 nyomj lem pár th missziot:) -
porkiy #2296 Hát én szeretnék menni, kéne még 3000 xp a köv. ranghoz. -
#2295 én kértem, ne kel sry:)
tuti jo lehetett, job mint ithon ülni és tanulni:D
ma remélem leszünk sokan, mert multkor is nagyon jo volt. -
#2294 Fantasztikusan jó volt. Első részben az ütős zenekar (kicsik vannak benne), feldobták a hangulatot nagyon, mikor a zászlókat hozták be, akkor minden országhoz játszottak valami jellegzetes zenei idézetet, majd Hair Let the sunshine in befejezésnek. Aztán meg Carmina Burana, 2 nagy zenekar + több mint ezer fős kórus :)
Egy vicces volt, aki fordított többször is hibázott. A legjobb mikor magyarra fordított, "Ezennel a kettőezer nyolcszáz... kettőezer nyolcas öttusa világbajnokságot ünnepélyesen..." :D
Kár hogy nem adták le a TV-ben.
Nah sry az offért. :) -
#2293 és jhogy sikerült? nekem viszonylag mentek a vizsgáim. -
#2292 Ne haragudjatok, elfelejtettem mondani, hogy ma nem tudok jönni. Tudtam hogy ma öttusa megnyitón éneklek, de az valahogy kiment a fejemből, hogy közben nem tudok ittlenni is :B -
#2291 versus van csavez azt mondta -
#2290 mi lesz ma? -
Csavez #2289 HI!
Küld el az adatokat!(net,pass)
THX -
#2288 Terrorist Hunt server online, aki fenn van jöjjön -
#2287 Nincs mit;) -
#2286 wow, köszönöm:D -
#2285 Boldog névnapot Csanjedi:) -
#2284 ah ma amcsi töri vizsgám holnap angol irod vizsgám lesz, de azért feljövök;) egy kis tuning kell az agynak. -
#2283 Hi,este ha lesz időm (ami biztos) beszálok én is :)