3885
-
#2605 Nah jó volt a mai game is, csak kicsit rövid :)
Holnap nem tudom, hogy itt leszek-e, mivel hétfőn nekem nagyon korán kell mennem, bár szerencsére én csak kedden leszek szóbelin, úgyhogy meglátjuk. -
#2604 Próbáld meg ezt: Pb service installer
Megpróbálom megkeresni, de nekem sincs meg egyik se jelen pillanatban :D Én nekem a CoD 4-nél kellett elkérnem a pb telepítőt valakitől, lehet még az is megvan. De előbb próbáld ki akkor ezt. Nincs a folyamatokban akkor olyan, hogy pnkbstrA.exe? -
#2603 És ezt hova telepítette? Néztem a C:/Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2\Binaries, de ott sincsen. Ha esetleg nincsen meg át tudod küldeni, vagy az úgy nem jó, más hogy kell feltelepíteni? -
#2602 Mégsem kések, úgyhogy kezdhetünk 9-kor. -
#2601 Nem, ez nem az. Sajnos nem tudom, hogy le lehet-e így tölteni. A játék lemezéről kell feltelepíteni a PB-t. Nézd meg, hogy benne van-e a folyamatokban a PnkBstrA.exe , ha nincs akkor kell újra feltelepíteni a PB-t. (CoD 4-hez is ugyan ez a pb van, ha ennek a lemeze nincs meg esetleg és annak megvan). -
#2600 Remélem ma már fog működni, látni fogom a szobát
Vagy érdemes lenne magát a programot letölteni? Ez lenne az? punkbuster -
#2599 Lehet kicsit késni fogok, de jövök, max negyed 10-kor! -
#2598 Restart se segített ? -
#2597 Nem látoma versus szobát. Előbb még bent voltam, de utána nem indult el a következő játék, azóta meg már nem látom a szobát. -
#2596 Majd mindent leírok ott az oldalon :) Még ma este (vegas 2 után vmikor).
Külön forum részleg van, hogy graw 2 hamachi team :-) -
#2595 Szeretném kiprobálni, majd ird le milyen patch kell stb.
Előre is köszi
-
#2594 Azoknak írom, akik majd nyáron szeretnének graw 2-zni, hogy van egy honlap (ami mostmár eleve bejön ha a graw 2 forumba bementek), és ott fogunk tudni hamachis partikat szervezni, van ott is chat is, és lesz egy gyors állandó szerver is :) Úgyhogy majd figyeljétek az oldalt (mármint akit érint az a játék is), olyan 22-e fele kezdünk majd játszani.
Viszont ma este 9 -kor Versus. -
#2593 thx, igazad van, pedig olvastam is... -
Csavez #2592 Mult héten volt,ugyenez a probléma valakinél.
Kiprobáltunk mindent, és nem sikerült!
Szedd le a reloadedest. -
gsg16 #2591 a fraps a legjobb a videó készítésre -
#2590 Szeretnénk videót készíteni, tudnál segíteni hogyan kell? Milyen programok kellenek hozzá? -
#2589 Visszaolvastam, crackelt exét akarok patchelni amit nem tud.
Viszont én a 3,5 gigás ripet szedtem le, és az tartalmaz egy original exet is, de azt sem akarja megpatchelni :/ -
#2588 Tudna valaki segíteni?
Próbálom felrakni az 1.01-es patchet de a telepítésnél hibaüzenet fogad:
Could not retrieve version number.
Ugyanez van az 1.02-essel is! -
#2587 ma egy nagyon jo gém volt, köszönöm. -
#2586 Hát, ami lehetséges:
-Multiplayer optionsba outgoing voice -t (vagy vmi ilyesmi) engedélyezni kell
-érzékenységet úgy 8-9-esre érdemes állítani
-felvételi hangerőknél mikrofon legyen kiválasztva és max hangerő -
porkiy #2585 Köszi a ma esti th-zást! Tud akkor valaki segíteni abban, h miért nem hallottátok a beszédemet? Igaz, h kb 2 hete nem voltam fenn játszani, de nem állítottam át semmit, azt a hamachis dolgot letöltöttem, elindítom a hamachit, indítom azt is amit letöltöttem, és megy a játék, csak a naggyon fontos és érdekfeszítő :-) szövegemet nem halljátok, de én hallok mindenkit.... -
gsg16 #2584 én mostanság kezdtem el másodszor végig játszani.az őrületbe tudnak kergetni az embereim,hogy miközben engem lőnek mint az állat,aközben ők benyögik,hogy "tango spoted",és néha kilesnek a fedezék mögül,hogy mia a helyzet.de az,hogy fedezzenek,meg sem fordúl a fejükben.a másik,amikor nemtudok kimenni tőlük egy-egy ajtón,mert ott állnak,és az istennek arréb nem mennének.adtak már ki valami javítást ezekre a dolgokra? -
#2583 Indítok th-t akinek van kedve jöjjön. -
#2582 Jó volt a TH Story-ztunk Jaraival egyet, tettem képet.
-
#2581 TH lesz Jarai módra -
#2580 Én inkább maradok az FPS-eknél :) -
#2579 ha nyáron kiprobáljuk a graw2öt, akor megemlitem még a Soldiers Heroes of WWII-t, ami szntn nagyon jo gém volt anno, és még most is izgalmas. -
#2578 link :( : http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/b8b2af597b8b9c9e049047f808b64bbe4931cc95.png
-
#2577 [img] [/img]
Tegnap este készült a kép.
Köszönöm a játékot. -
#2576 Hát, Armed assault ami elméletileg OF -hez hasonló, nekem nagyon tetszett - bár végig nem tudtam vinni. Multira nem volt kedvem felmenni (állítólag van tört szerver), valószínűleg azt se tudnám hol vagyok. Azért kiváncsi leszek milyen lesz, de az a baj, hogy itt SG-n nem fogják a topikjában engedni a Hamachis szervezkedést. Ha lesz coopja akkor páran összejöhetnénk, de maximum ilyen gumiszobábába létrehozott topikban tudnánk szervezkedni :D -
#2575 ne tudom ki mennyier szereti ezt a játékot, de itt egy hir: Operation Flashpoint 2 Coming This Winter
http://www.gamershell.com/news_46775.html
elnézést az offért, de ki tudja melyik csatamezőn fogunk még találkozni:) -
#2574 jo volt a mai lövés, megint szép számmal voltunk. köszönöm a gémet. jo éjt. -
#2573 versus ment. -
#2572 Gyertek CHATre! -
#2571 #2529 -
#2570 olvass vissza egy kicsit :-) -
nyulhun #2569 Köszönöm -
#2568 hamachi-ban hogy kell a szobákat/jelszavakat elmenteni? vagy nem lehet? Mindig be kell írkálni? -
#2567 Rainbow Six Vegas 2 Hamachi howto -
#2566 Csinálok én gyertek