3885
  • Balumann
    Nah jó volt a mai game is, csak kicsit rövid :)
    Holnap nem tudom, hogy itt leszek-e, mivel hétfőn nekem nagyon korán kell mennem, bár szerencsére én csak kedden leszek szóbelin, úgyhogy meglátjuk.
  • Balumann
    Próbáld meg ezt: Pb service installer
    Megpróbálom megkeresni, de nekem sincs meg egyik se jelen pillanatban :D Én nekem a CoD 4-nél kellett elkérnem a pb telepítőt valakitől, lehet még az is megvan. De előbb próbáld ki akkor ezt. Nincs a folyamatokban akkor olyan, hogy pnkbstrA.exe?
  • PrisonMan
    És ezt hova telepítette? Néztem a C:/Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2\Binaries, de ott sincsen. Ha esetleg nincsen meg át tudod küldeni, vagy az úgy nem jó, más hogy kell feltelepíteni?
  • Balumann
    Mégsem kések, úgyhogy kezdhetünk 9-kor.
  • Balumann
    Nem, ez nem az. Sajnos nem tudom, hogy le lehet-e így tölteni. A játék lemezéről kell feltelepíteni a PB-t. Nézd meg, hogy benne van-e a folyamatokban a PnkBstrA.exe , ha nincs akkor kell újra feltelepíteni a PB-t. (CoD 4-hez is ugyan ez a pb van, ha ennek a lemeze nincs meg esetleg és annak megvan).
  • PrisonMan
    Remélem ma már fog működni, látni fogom a szobát
    Vagy érdemes lenne magát a programot letölteni? Ez lenne az? punkbuster
  • Balumann
    Lehet kicsit késni fogok, de jövök, max negyed 10-kor!
  • teddymac
    Restart se segített ?
  • PrisonMan
    Nem látoma versus szobát. Előbb még bent voltam, de utána nem indult el a következő játék, azóta meg már nem látom a szobát.
  • Balumann
    Majd mindent leírok ott az oldalon :) Még ma este (vegas 2 után vmikor).
    Külön forum részleg van, hogy graw 2 hamachi team :-)
  • teddymac
    Szeretném kiprobálni, majd ird le milyen patch kell stb.
    Előre is köszi
  • Balumann
    Azoknak írom, akik majd nyáron szeretnének graw 2-zni, hogy van egy honlap (ami mostmár eleve bejön ha a graw 2 forumba bementek), és ott fogunk tudni hamachis partikat szervezni, van ott is chat is, és lesz egy gyors állandó szerver is :) Úgyhogy majd figyeljétek az oldalt (mármint akit érint az a játék is), olyan 22-e fele kezdünk majd játszani.

Viszont ma este 9 -kor Versus.
  • Phoenix007
    thx, igazad van, pedig olvastam is...
  • Csavez
    Mult héten volt,ugyenez a probléma valakinél.
    Kiprobáltunk mindent, és nem sikerült!
    Szedd le a reloadedest.
  • gsg16
    a fraps a legjobb a videó készítésre
  • PrisonMan
    Szeretnénk videót készíteni, tudnál segíteni hogyan kell? Milyen programok kellenek hozzá?
  • Prince of Máté
    Visszaolvastam, crackelt exét akarok patchelni amit nem tud.
    Viszont én a 3,5 gigás ripet szedtem le, és az tartalmaz egy original exet is, de azt sem akarja megpatchelni :/
  • Prince of Máté
    Tudna valaki segíteni?
    Próbálom felrakni az 1.01-es patchet de a telepítésnél hibaüzenet fogad:
    Could not retrieve version number.
    Ugyanez van az 1.02-essel is!
  • Csanjedi
    ma egy nagyon jo gém volt, köszönöm.
  • Balumann
    Hát, ami lehetséges:
    -Multiplayer optionsba outgoing voice -t (vagy vmi ilyesmi) engedélyezni kell
    -érzékenységet úgy 8-9-esre érdemes állítani
    -felvételi hangerőknél mikrofon legyen kiválasztva és max hangerő
  • porkiy
    Köszi a ma esti th-zást! Tud akkor valaki segíteni abban, h miért nem hallottátok a beszédemet? Igaz, h kb 2 hete nem voltam fenn játszani, de nem állítottam át semmit, azt a hamachis dolgot letöltöttem, elindítom a hamachit, indítom azt is amit letöltöttem, és megy a játék, csak a naggyon fontos és érdekfeszítő :-) szövegemet nem halljátok, de én hallok mindenkit....
  • gsg16
    én mostanság kezdtem el másodszor végig játszani.az őrületbe tudnak kergetni az embereim,hogy miközben engem lőnek mint az állat,aközben ők benyögik,hogy "tango spoted",és néha kilesnek a fedezék mögül,hogy mia a helyzet.de az,hogy fedezzenek,meg sem fordúl a fejükben.a másik,amikor nemtudok kimenni tőlük egy-egy ajtón,mert ott állnak,és az istennek arréb nem mennének.adtak már ki valami javítást ezekre a dolgokra?
  • nemesadam
    Indítok th-t akinek van kedve jöjjön.
  • PrisonMan
    Jó volt a TH Story-ztunk Jaraival egyet, tettem képet.
  • PrisonMan
    TH lesz Jarai módra
  • Balumann
    Én inkább maradok az FPS-eknél :)
  • Csanjedi
    ha nyáron kiprobáljuk a graw2öt, akor megemlitem még a Soldiers Heroes of WWII-t, ami szntn nagyon jo gém volt anno, és még most is izgalmas.
  • teddymac
    link :( : http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/b8b2af597b8b9c9e049047f808b64bbe4931cc95.png

• teddymac
    [img] [/img]

Tegnap este készült a kép.
    Köszönöm a játékot.
  • Balumann
    Hát, Armed assault ami elméletileg OF -hez hasonló, nekem nagyon tetszett - bár végig nem tudtam vinni. Multira nem volt kedvem felmenni (állítólag van tört szerver), valószínűleg azt se tudnám hol vagyok. Azért kiváncsi leszek milyen lesz, de az a baj, hogy itt SG-n nem fogják a topikjában engedni a Hamachis szervezkedést. Ha lesz coopja akkor páran összejöhetnénk, de maximum ilyen gumiszobábába létrehozott topikban tudnánk szervezkedni :D
  • Csanjedi
    ne tudom ki mennyier szereti ezt a játékot, de itt egy hir: Operation Flashpoint 2 Coming This Winter
    http://www.gamershell.com/news_46775.html
    elnézést az offért, de ki tudja melyik csatamezőn fogunk még találkozni:)
  • Csanjedi
    jo volt a mai lövés, megint szép számmal voltunk. köszönöm a gémet. jo éjt.
  • Csanjedi
    versus ment.
  • Balumann
    Gyertek CHATre!
  • Balumann
  • Balumann
    olvass vissza egy kicsit :-)
  • nyulhun
    Köszönöm
  • Phoenix007
    hamachi-ban hogy kell a szobákat/jelszavakat elmenteni? vagy nem lehet? Mindig be kell írkálni?
  • Balumann
    Rainbow Six Vegas 2 Hamachi howto
  • nemesadam
    Csinálok én gyertek