Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áh szl így lehet 😄 Na ma mennék én is. megkeresem a magyar hamachis oldalon hogy lehet megcsinálni a hamachit. Azt ma megyek én is!
a #2324-es hozzászólást is lehet
köszönjük a divatbemutatót, én ezzel a karakterrel szoktam menni, csak nem ebben a ruhában.
Live long and prosper.
😄
10-mi?
3 ebböl a csapat tagodként volt!
10-mi?
3 ebböl a csapat tagodként volt!
ezt basszus, ott az ablak elött, és klikk, nincs löszer, ilyen rohadt mák😄 na jo volt ma nagyon köszönöm a gémet😊
Live long and prosper.
-internetes játékhoz nem tudom pontosan mi szükséges, az biztos hogy eredeti CD kulcs nélkül nem tudsz online játszani
-a Hamachi egy virtuális lan kártyát hoz létre, és a (hamachi) kliens biztosít kapcsolatot azokkal akikkel 1 szobába kerülsz. Vagyis LAN -t =helyi hálózat) létrehozni interneten keresztül. Ez 2 dologra is jó, egyrészt lanhoz nem szükséges eredeti kulcs (ezt nem szabadna hangoztatni), másrészt ezáltal egy privát csapat jön létre (mivel csak az léphet szobába akinek megadjuk a szoba nevét), ahol magyarok játszanak, és könnyû kiszûrni az olyanokat akik nem tudnak normálisan játszani.
Ami szükséges, Hamachi 1.0.1.5 (vagy régebbi) kliens (ha probléma van vele, akkor ide katt)
-játék legújabb patch (1.02) jelenleg
-mikrofon használata nagyon javasolt, mert úgy sokkal jobb
-a Hamachi egy virtuális lan kártyát hoz létre, és a (hamachi) kliens biztosít kapcsolatot azokkal akikkel 1 szobába kerülsz. Vagyis LAN -t =helyi hálózat) létrehozni interneten keresztül. Ez 2 dologra is jó, egyrészt lanhoz nem szükséges eredeti kulcs (ezt nem szabadna hangoztatni), másrészt ezáltal egy privát csapat jön létre (mivel csak az léphet szobába akinek megadjuk a szoba nevét), ahol magyarok játszanak, és könnyû kiszûrni az olyanokat akik nem tudnak normálisan játszani.
Ami szükséges, Hamachi 1.0.1.5 (vagy régebbi) kliens (ha probléma van vele, akkor ide katt)
-játék legújabb patch (1.02) jelenleg
-mikrofon használata nagyon javasolt, mert úgy sokkal jobb
Hali
Remélem nem gond ha ide irok a problémámmal kapcsolatban.
Igazábol talán csak egy kérdés:Mi kell hogy tudjam nyomni multiba? Regisztráltam de nem tom hogy mi kell még hozza. Olyan mint pl a Crysis-hez a gamspy kód? Csak itt esetleg az a punkbuster lenne?
Olvastam azt a Hamachit de nem jött le konkrétan hogy mi is az.
Már szivesen nyomnám multiba de hát mindig csak a gondok😊
Elöre is köszönöm a segitségeteket.
Xeusz
Remélem nem gond ha ide irok a problémámmal kapcsolatban.
Igazábol talán csak egy kérdés:Mi kell hogy tudjam nyomni multiba? Regisztráltam de nem tom hogy mi kell még hozza. Olyan mint pl a Crysis-hez a gamspy kód? Csak itt esetleg az a punkbuster lenne?
Olvastam azt a Hamachit de nem jött le konkrétan hogy mi is az.
Már szivesen nyomnám multiba de hát mindig csak a gondok😊
Elöre is köszönöm a segitségeteket.
Xeusz
A Halál Csak A Kezdet!! Dante
okés dzsokés, igyekszm én isitt leni, de nem biztos hogy pont 9re jövök. csavez, benne vagy a 10es listámban, az elsõ 10 helyen.😄
Live long and prosper.
mi anno a helis részt együtt csináltuk imivel coopben, vagyis ketten löttük, ugy már könnyebb volt.
Live long and prosper.
Én is a végén vagyok, a rohadt helikopter ellen.<#falbav>#falbav>
Miután ledobta a második bombáját is hova a f**zba kell elbújni?Mert azután nem marad egy ép fedezék se!És kilõnek vagy felrobbantanak pár másodperc alatt.
Miután ledobta a második bombáját is hova a f**zba kell elbújni?Mert azután nem marad egy ép fedezék se!És kilõnek vagy felrobbantanak pár másodperc alatt.
Qwerty4
Amúgy ti a story-t végigvittétek? Én a helis résznél a biztonsági másolatomnal abbahagytam, aztán felraktam az eredetit, és most valahol nagyon az elején vok. Néha online story módban feljön 1-1 külföldi, a kérdésem az, h a helis rész után sok van még?
este versus, az persze, majd ha lefogyunk 4re akor th. most is van th, csak mert pihizek ithon.
Live long and prosper.
De este 9-kor versusozunk. TH-t nem lehetne 4-en többen játszani, meg ha többen vagyunk jobb élõ ellenfelek ellen játszani, mint összevissza teleportáló terroristák ellen C:
Hm, én most melóhelyen vagyok......majd este 9 körül.....ha alszik a gyerek, meg az asszony....
Hát azé' írtam múltkor, h legyen th-is, mert ha engem le is lõnek - amihez nem kell sok idõ - de ti irtjátok a tangókat, akkor én is kapom folyamatosan a pontokat.....
Hát én szeretnék menni, kéne még 3000 xp a köv. ranghoz.
én kértem, ne kel sry😊
tuti jo lehetett, job mint ithon ülni és tanulni😄
ma remélem leszünk sokan, mert multkor is nagyon jo volt.
tuti jo lehetett, job mint ithon ülni és tanulni😄
ma remélem leszünk sokan, mert multkor is nagyon jo volt.
Live long and prosper.
Fantasztikusan jó volt. Elsõ részben az ütõs zenekar (kicsik vannak benne), feldobták a hangulatot nagyon, mikor a zászlókat hozták be, akkor minden országhoz játszottak valami jellegzetes zenei idézetet, majd Hair Let the sunshine in befejezésnek. Aztán meg Carmina Burana, 2 nagy zenekar + több mint ezer fõs kórus 😊
Egy vicces volt, aki fordított többször is hibázott. A legjobb mikor magyarra fordított, "Ezennel a kettõezer nyolcszáz... kettõezer nyolcas öttusa világbajnokságot ünnepélyesen..." 😄
Kár hogy nem adták le a TV-ben.
Nah sry az offért. 😊
Egy vicces volt, aki fordított többször is hibázott. A legjobb mikor magyarra fordított, "Ezennel a kettõezer nyolcszáz... kettõezer nyolcas öttusa világbajnokságot ünnepélyesen..." 😄
Kár hogy nem adták le a TV-ben.
Nah sry az offért. 😊
Ne haragudjatok, elfelejtettem mondani, hogy ma nem tudok jönni. Tudtam hogy ma öttusa megnyitón éneklek, de az valahogy kiment a fejembõl, hogy közben nem tudok ittlenni is :B
HI!
Küld el az adatokat!(net,pass)
THX
Küld el az adatokat!(net,pass)
THX
ah ma amcsi töri vizsgám holnap angol irod vizsgám lesz, de azért feljövök😉 egy kis tuning kell az agynak.
Live long and prosper.