3885
-
#2645 Na mostmár végre nekem is jó (már csak a mozzila nem megy :D)
amugy vagy mod-al lehet megcsinálni vagy pedig beraksz egy zombit a webcam elé (ha nincs kéznél zombi akor elég róla egy kép is :P) -
#2644 Nekem (már?) megy a hamachi. -
#2643 Néha szoktam látni képeken hogy zombi fejeket meg mindenféle hülyeséget csinálnak de én nem tudom hol lehet úgy testreszabni az arcot.Hol lehet? -
porkiy #2642 Jaja, nekem sem megy... -
#2641 Nektek se megy a hamachi ?
-
theodor #2640 azzal nincs gond mert lőnek az igaz, de ha pl: azt mondod, hogy "go silence" akkor nem az assault-ra teszik a hangtompítót(ami náluk van ugye), hanemelőveszik az SMG-t és arra teszik rá a a hangtompítót és így szart sem érnek az ellenség ellen,csak lövik őket és semmi... meg amior másznak fel-le az is szörnyű... -
#2639 Egyébként nekem nem volt gondom az AI-val, szépen lőttek a társaim is. Taktikai térképet soha nem használtam, mindig így küldözgettem őket :o -
#2638 Én GRAW 2 campaignot az act 2-ig vittem el, aztán csak coopban játszottam 3-4 küldetést, de inkább csak multi. A multi egyébként kicsivel jobb mint a single :) !
Hát ide azért nem szeretnék graw2 linket berakni. tegyétek be kedvencek közé a graw2-es oldalt ;) -
#2637 Azért érdekes módon én akárhányszor odaküldtem őket valahova, akkor mentek, ha ellenséget láttak és rájuk lőttek, akkor pedig viszonozták a tüzet. Meg ha tök nyílt terepre küldöm is őket, fedezékről fedezékre mennek.
GRAW2-ben tudod mit csinálnak a csapattársak? Odaküldöm őket valahova, taktikai térképen még ki is jelölöm, hogy melyik irányt figyeljék, és mikor odaérnek megfordulnak, és tökéletesen a másik irányba néznek. Vagy ott állnak hárman egy sikátorban, lövik őket folyamatosan, és csak ordibálnak, hogy tűz alatt vannak, de egy sem lő vissza. Pedig nem Recon módban voltak. -
theodor #2636 a vegas 2 nek is szar az MI ja -
#2635 OFF:Kellenne egy link a bannerba ami közvetlenül GRAW2 Fórumba visz :)
Illetve fordítva. :)
Lehet rosszötlet -
#2634 Ja bocsi, látoma GRAW 2-ról van szó! Teljes mértékben egyetértek.
ui: azt hittem a r6 vegasra mondtad:) -
#2633 Sztem meg nem igaz! -
#2632 A single hatalmas bukás, az idióta csapattársak tökéletesen tönkrevágták a játékélményt. -
#2631 A hangfalszett az mindenféleképpen előnyös. De én a genius 5.1 -es hangfalszettemet este 8 után már nem nagyon használhatom, vagy csak nagyon halkan, de akkor meg már jobb a fülhallgató.
Ebben a játékban egyébként szinte teljesen mind1, mert a hangok szörnyen rosszak, nincs se távolságérzet, se normális irányok. -
theodor #2630 ja de ez off téma volt sry:) -
theodor #2629 jaja érzékeny nagyon az az állítható. 1ébként most vettem egy logitech 2.1 es hangfalszettet is és alázza minőségben a házimozit...(végre nem fülessel nyomulok a vegas 2ben) :D nagyon tetszik:) -
#2628 eh :D Nekem egyébként kb. 3 éve volt ilyen sima asztali mikrofonom, most féltesóméknál van és azóta is működik! (olcsó tescos) :P
De állítható mikrofonnal az a baj, hogy általában behallatszódnak a kicsit távolabbi hangforrások (pl. 2 ajtó választ el a fürdőszobától, mégis behallatszott a wc lehúzás is abba :P ), fülhallgató nélkül nem nagyon lehet vele játszani :D -
theodor #2627 most néztem tesco ban mikrofont és 200 Ft:) vettem 4 et, ha esetleg elromlana (ami igencsak esélyes az árát tekintve):D -
#2626 :D -
#2625 hát megnéztem, majd irok oda. kicsit fura vegas után:D
-
#2624 Ghost Recon Advanced Warfighter 2, és kicsivel másabb ennél, így nehéz össze hasonlítani. Nagyobbak a pályák, a karakterek lassabbak. Ha futsz akkor kell idő míg megállsz, ha lassan mész akkor meg 1 óra mire oda érsz ahova akarsz :D Nincs benne fedezékbe vonulás csak kihajlás. Célzás sokkal pontosabb benne és hamarabb meghal. A játékmódok ott is nagyon jók, van olyan hogy egy kis területet kell védeni (legalább 1 embernek a csapatból benne kell maradnia, ha ellenség is bennevan akkor nem megy a pont), akkor van hogy egyik csapatnak védeni kell egy területet (bázisához közel), és valakinek be kell jutnia és 13 mp-ig bennemaradnia. Aztán van egy komplikáltabb mód, az RVSA. A GRAW 2 forumába letöltéseknél linkeltem fontos dolgokat, játékmód leírásos oldalakat is, nézzétek meg!
Mikrofon használata ott viszont kötelező! -
theodor #2623 hi! eza GRAW 2, a ghost recon 2 lenne?:) ha az, szeretném megkérdezni, hogy mennyire jó. meg, hogy jobb-e mint a vegas 2? (csakmert, ha igen, akkor lerántom én is):D -
#2622 Hmm, mi még 1.02 -vel játszottunk :/ Az az érdekes, hogy ez is Ubisoft. Mégis furcsa, hogy az ubisoft általában tiszta bugos játékokat ad ki. GRAW 2-ben is volt néhány bug, viszont ha jól látom ez az utolsó patch 2008 februárjában lett kiadva! Voltak bugok a játékban, be lehetett menni bizonyos helyekre, de már az 1.02 -ben ki voltak javítva ezek (be küldték őket a játékosok, és kijavították). Pedig a játék közel sem volt annyira bugos, mint pl. ez a Vegas 2 -
#2621 Ezt rakd fel (1.05) -
#2620 hi
enézést hogy it kérdezem me,g de grawhoz milyen patch kell? ami a weblapon megtalálhato azt mind rakjam fel?
-
#2619 GRAW 2-nél jobb játék, szervezett multiban szerintem nincs is :) -
#2618 Még egy kép :
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/5d285a015f7b71412dac4e684ab97ca59069c11a.png
:) -
#2617 Tegnap este kiprobaltuk graw2 :)
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/8c1da42ce65a5c62e85d5a2a8133d3f6fcbe24fd.png
Jó kis game lesz ez csak kell ide is minimum egy 4v4 vagy 5v5 :) -
#2616 Hát ma sajnos teljesen elmaradt a game. Holnap nem tudom, hogy tudok-e jönni, de nem valószínű, vagy megint csak úgy ha leszünk elegen akkor egy kis ideig. -
#2615 Közben fájlok között turkáltam, és megtaláltam, hogy mire izgulnak a csapattársak:
## Move-to orders
1000 Go Go Go
1001 Move There
## Hold orders
2000 Hold
2001 Stop
2002 Wait
## Regroup orders
3000 Regroup
3001 Follow
3002 On my six
## Assault orders
4000 Assault
4001 Weapons free
4002 Fire at will
## Infiltrate
5000 Infiltrate
5001 Hold your fire
5002 Return fire only
## Tagging
6000 Tag
6001 Target
Úgyhogy valószínű az is baj volt, hogy nem háromszor ordibáltam, hogy go go go -
#2614 fake webcam talán. -
madmanic #2613 hát elég idióták a csapattarsak...
inkabb akadalyoznak mint segitenek :) -
#2612 Igen? Csak akkor jelenik meg az opció, ha webkamera rá van dugva a gépre? Sima portréképet nem lehet valahogy berakni?
Ez a voice recognition működött valakinél normálisan? :D Én már komolyan sírok rajta, annyira szánalmas. Mindegy hogy állítgatom, soha nem azt csinálják amit parancsolok. Már ordítom hetvenféleképpen, hogy "move out", "go there", de kurvára nem azt csinálják, mikor meg azt mondom hogy na akkor "regroup", akkor elmennek a halál faszára :D -
#2611 sima webkamerával is. -
#2610 Sziasztok, egy gyors kérdés:
Csak az XBox360-as verzióban, csak XBox kamerával lehet saját arcot rakni a játékba, vagy van valami util, hack, okosság rá?
Köszi előre is. -
#2609 hi
sajna most pár napig nem tok jönni, ezért elnézést, iletve hát sajnálom, mert hiányzik a pötrgés meg minden:)
nemsokára felrakom grawot is és oda is irok majd.
jo meneteket, és szép hetet, és ha minden jol megy, szerdán jövök.
bye -
#2608 Sry megint egy kis off. GRAW 2 éreklődök nézzék a graw2 topikot (azon az oldalon ami bejön a graw2 topikra), bár még van idő addig!
(ne haragudjatok, hogy itt reklámozom, csak az itteni jó banda nem lenne rossz, ha oda jönne :D Majd felváltva játszunk, hol ezzel, hol azzal :I ) -
#2607 5 percel :| De 10-kor abbahagytuk, máskor meg van hogy fél 12-ig játszunk :P (na jó most is játszottunk utána csak TH-t, de én inkább a versust kedvelem) -
#2606 Azért annyir nem volt rővid :) Csa TE jöttél "késön" :)