Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
Hostoltam versust!
Gyertek.
Üdv
trogerzsiger
Amelyik fegyver jól néz ki, azt rakod be nem kell itt szarozni 😄
Na ma már felirtam hogy menjek játszani. 9-ig van elfoglaltságom ná oszt utána hazaérek felmegyek én is!

Hát én ilyen pályaismerkedési céllal szoktam TH-zni, csinálhatnánk ilyet valamikor, király lenne akár 3-4-en tangóvadászni...meg kipróbálni más fegyvereket...ismerkedni a pályákkal....amúhy Balu amit leírtál azok közül nekem még sok nem elérhetõ.
Balumann
Hát fegyverek terén én sem nagyon tudok tippet adni, ezen én se gondolkoztam még nagyon el. Mivel 4 fegyver beállítást lehet csinálni (én is most fogom megcsniálni és kipróbálni 😄), érdemes elsõre mondjuk betenni egy távolabbra jó fegyvert (szerintem FAMAS, SCHAR-H vagy G3KA4). Másodiknak egy közelebbre hatásosabbat (AKS-74U , M8, vagy késõbbi, vagy egy lightmachinegunt). 3. helyre esetleg shotgunost vagy pajzsost, 4-nek meg mesterlövészt természetesen egy jó erõs pisztojjal.
Jah a pályákat jól kell ismerni, ebben még nekem is vannak hiányosságaim. Ha gondolod valamikor felmehetünk csak a pályákkal ismerkedni :-)

Nathan66
a pályákat én sem ismerem, csak a egyet-kettõt😊 (ez egyébként igencsak nagy hátrány...)

Amúgy megosztanátok velem, h kinek hány xp-je van, meg pár trükköt/tippet adnátok? Nekem most újdonság a harmadik géppuska, MG36, meg a G3K4, illetve eddig alig volt páncélom, inkább rohangáltam, de most telepakoltam magam armour-ral. Amúgy legnagyobb probléma egyrészt a pályák ismeretlen mivolta számomra, meg néha a laggolás.....
Balumann
Jah, sajnos 9 fele érdemes csak kezdeni, elõtte nem nagyon vagyunk. Csanjedinél lesz szerintem a probléma, hogy csak engem meg Csavezt hallja :S

Én tegnap 8-kor felmentem, sehol senki, csináltam egy TH lanos gamét, ott elvoltam (szereztem egy csomó xp-t, meg új cuccokat (azzal szórakoztam, h csak pisztollyal mentem :-)), R.Bullal céloztam fejre)), aztán 9 elõtt megtaláltalak titeket, és én hallottam mindenkit, bár akkor csak 3-an voltak fenn....
nemesadam
Én hallotam Csavez-t és aszem õ is engem csak anyira akadt a game hogy nem tudtam rendesen játszani na nem baj remélem legközelebb jó lesz.

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

koschwarz
mindegy, write-only üzemmódba kapcsoltam elõször, olyan pipa voltam, de késõbb visszakerestem a topicban.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Balumann
Nem nagyon hiszem, hogy a port lenne. Én nem állítottam át a játékban a mikrofon portot, ha az lenne probléma, hogy nekik más, akkor én se hallanám. Esetleg olyat tudnék elképzelni, hogy az a port amit használnak nálad blokkolva van, de szerintem a Hamachin keresztül nincs ilyen port blokkolás. Úgyhogy fogalmam sincs mi lehet a probléma :S

Csanjedi
ezigen. ez a mai gém igen gazdag volt. a convention centre nekünk kedvezett, az elején baluék jobban tolták, és a végére is belejöttek, kill house meg kb döntetlen lett sztem. igen tanulságos meccs volt, és sztem kiderült, hogy a rohanás itt is elég sok elõnyt jeléent, mert a befedezek és kinézek támadásnál a legtöbb esetben kudarcot jelent. védekezésnél jo a meglepetés ereje miatt.
én köszönöm a játékot, és a jo társaságot😊

sajnos nem tudom miért csak balut és csavezt halom, a többiek hangját pedig nem:S pedig jo lenne. lehet hogy vmi más a port hogy nem halljuk egymást?

Live long and prosper.

koschwarz
valaki legyen szíves elárulni, hogy mi a túróst kell a végén azzal a helikopteres résszel csinálni, mert iszonyat idegesítõ. már vagy 15x-re csinálom...hány rohamot kell kiállni?

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Csanjedi
van szerver, gyertek.

Live long and prosper.

Balumann
Jah, attól függ hogy hányan leszünk. Múlthéten pont vasárnap maradt el, mert akkor nem voltak. Remélemhetõleg most leszünk elegen (és játékba is jönnek). Kezdhetünk fél 9-kor felõlem.

Nathan66
hello! lesz ma valami értelmes? vagy majd eldõl, ha kiderül hányan leszünk megint😊

Balumann
Írok ide, mert látom azért írják többen, hogy nem mûködik.

Balumann
Ezekszerint a Vista-hoz a legalsót is meg kell csinálni. Nekem XP van, metrikánál nincs semmi beállítva és mûködik. Bele kellene írni a FAQ-ba akkor ezt!
Viszont azt nem írják érdekes módon sehol, hogy az újabb hamachikkal probléma lenne. Pedig nekem egyáltalán nem mûködik, és nem én vagyok egyetlen, ráadásul amíg nem volt 1.0.2.0 sem addig egyszer (!) nem volt ilyen probléma, hogy nem láttuk egymás szerverét, pedig mindig játszottam pár játékkal.

Probléma meg oldva! Tudtam tegnap játszani Vistán! 😄
Eme leírás szerint jártam el, és jó lett 😊 >>
http://blog.p2pvine.com/rainbow-six-vegas-2-hamachi-howto-23042008/
nemesadam
De akkor õk mért tudtak csatlakozni hozzám?

Balumann
Lehet, hogy nem voltatok egy hamachi szobában? :B

nemesadam
Na hát hostoltam én is voltunk is rajta 4 en, de aztán átadtam másnak a hostot és nem látom a szervert meg elötte se láttam más szerverét ötlet?

Kár, én pont most akartam felmenni. Így hát csináltam egy th lan szervert, Pisti fel is jött. 2 élmény: Vegas mapon az egyik tango belesett egy ilyen létrás lejáratba, a másik fejét meg körbelõttem, és csak kapkodta a fejét oda, ahová csapódtak a golyók. Nem baj, megvana P90, nagy reményeket fûzök hozzá, mert CoD4-ben is egyik favorit, bár noob fegyó....
Balumann
Nos, a megszokottnál is kevesebben vagyunk jelenleg. Úgyhogy ma úgytûnik elmarad a game.

trogerzsiger
De probáld meg a tûzflata és vírusírtót kilõne régen úgy ment.

trogerzsiger
hát jó ember ma derül ki!

Balumann
9 fele, valószínûleg.

Hello.
Érdekelne a dolog, hogy sikerült látni Vistán Balu szerverét?
Meg osztanád velem a megoldás menetét?

Köszönöm 😊
teddymac
Kösz olvastam ma mikor játszotok ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Balumann
<#wow1> Azthittem akkor xp-n voltál még 😊

trogerzsiger
én játszottam veletek :-)

Balumann
Hát, Vista-n eddig úgy tudom senkinek sem sikerült játszania velünk. Reméljük jó lesz most.

Balumann
Küldtem privit

trogerzsiger
Na most megtaláltam a hamachis oldalon az imcp vagy milyen beállításokat, vistán nem találtam egyértelmû dolgokat, de állítgattam, szóval ha ma lesz játék megprobálok csatlakozni!

teddymac
Szeretné,de 2 vagyunk .Haversrác is jönne 😊

Balumann
Versus (pontosabban Team Leader) szerver volt (mint minden este szokott lenni). Hamachin. Szeretnél te is csatlakozni? Mert akkor megadom adok Hamachi szobát.

teddymac
milyen server ? hova ?

Balumann
Indult szerver, gyertek

nah most már assem minden komoly
<#vigyor3><#taps>

A Halál Csak A Kezdet!! Dante

Balumann
9 fele jövök, lehet hogy kicsit késni fogok!

YEEEEEE sikerült végre el se hiszem hogy csak ez volt a baja.
LOL tenyleg csak en vagyok pancser
Sry hogy itt sirankoztam.
mindeggy mostmar fut faszan
csak miert akad fenn a hang neha benne azt nem tom.

Ahha csak a launcher-t kell elinditani ugyi?
Elinditottam elvileg most megin szed le valamit.
Remélem mostmar jó lessz ez az utcsó lehetöség ha ez se akkor.......

Balumann
A játék letölti magának!

Aha!
amugy a 1.2-es pecs-et honnan tom letölteni?
tudsz nekem linket adni.(ahonnan biztonsagos is)😄

Balumann
Windows Vista -d van?

Semmi! továbbra is ugyanazt irja ki.
hát ha ez igy megy tovább kettétötröm a francba 8k kit érdekel<#violent>.
Én már nem tom mit lehet még itt tenni
Ha valaki tudja akkor pls help me.
Ha nem akkor meg ennnyi volt megy a szemétbe.
/Cry

Csanjedi
a területi beállitásoknál a nyelvet át kell álitani angol brit-re. ez komoly

Live long and prosper.

Nem tom hogy csak én vagyok ekkora pancser vagy nem tom mi van má.
Ezt irj aki amikor Join-olni szeretnek:<?int?R6Menus.MainMenu.FailedTolnitNetworK?>
azt hogy konkrétan mit jelent nem vágom de hogy az internetkapcsolattal összefügg az biztos (HSDPA)
leszedtem a hamchi-t az muködik, mikrofonom is van amugy.
Remélem tényleg nem gond, hogy itt nyaggatlak titeket de már egy hete megvan és még nem jutottam sehova vele.
thx ismét😊

Csanjedi
játékban kell, join, online, username, password, és click, és kéri.

Live long and prosper.

Köszi szépen a segitséget utánna nezek a dolgoknak.
Amugy eredeti a játékom CD kulcs is van hozza de nem tom hova kéne beirni még nem kérte sehova.