3885
  • porkiy
    Abban tudtok-e nekem felvilágosítást adni, h miért nem látom az általatok indított szervereket? Tegnap is itt szerepelt, h th lett indítva 8 körül, elindítottam a hamachit, láttam, h 3 ember van fenn (akire emléxem az THE PLAYER volt, talán még csanjedi), de a szervert nem találtam meg. A mobedo az mit jelent, nem az a hamachis szoba?
  • teddymac
    Hát a nyár az már csak ilyen :) én se értem ide :)
  • Csanjedi
    ugy klátom a mairol lemaradtam, csak 2 or a mire hazaértem, teljesen ideg vok. nem értem a bkv-t. de mindegy. elnézést.
  • trogerzsiger
    Bocs, hogy ma se meg tegnap se mentem, csak ma kerti sütögetésen vettem részt.^^
  • Balumann
    Szerver indult.
  • Balumann
    9-kor kezdünk!
  • teddymac
    ez mit jelent ?
  • PrisonMan
    TH a mobedon
  • Balumann
    Én inkább gamecam -ot használtam videó készítésre játékból. De kevés játékot támogat.
  • Csanjedi
    a legjobb sztem a Fraps, teljes és félképernyő méretben is lehet, gombnyomásra ment, és nyers aviban, amit utána ugy módosít az ember ahogy csak akar. persze az avi jo nagy helyet foglal el, de aztán ha szépen betömöriti az ember, akkor nagyon kellemes megoldás. ulead vagy movie factory jo kezdő editálshoz, adobe premiere pro profi editáláshoz.
  • porkiy
    Végre sikerült csinálnom 1 videot, valami z game recorder-rel, csak még a hang hibádzik..
    http://www.youtube.com/watch?v=X5uSU57djDM
  • Csanjedi
    ahoy, ma táncprobám van 6tol kerepesen, de igyekszem hazaérni 9re, ha nem megy, akor is még lehet hogy idővel becsatlakozom.

a csalodások elkerülése bvégett érdemes minidg az adott játékhoz tartozo forumot elolvasni, ugyanis az egy dolog hogy itt is beszélünk grawrol, de ez csak egy dolog. a játékkal kapcsolatos dolgok az iottani forumot illetik, ez itt full-scale vegas forum.
  • Balumann
    Nem. Nézd a graw 2 forumot.
  • theodor
    na lejött a graw 2. este lesz Advaned war hamachi-n?
  • teddymac
    OFF: Reggelt , Tegnap este nem csak az eső hanem az álom is elkapott ezért nem tudtam vegas2 játszani :) .

Csak pár szó:Elméletileg mi jövünk hárman SpZ klánból Graw2.-t játszani.

Frontlines.-t mi is nagyon vártuk,gondoltuk lesz valami jó kis game ami felkavarja egy kicsit az unalmas napokat ,de valami iszonyat milyen sz@r lett a játék.2 napot vagy még annyit se volt a gépemen.

Lassan ez a topic már multis/hamachis/fps gamekról szól nem kéne másik ? :)

• Phoenix007
    Hát a tankcsata már csak ilyen :)
  • Balumann
    Indítottam szervert, gyertek!
  • nemesadam
    Egyik haveromnak is ez a baja a gamel hogy aszzongya: találkozik két tank és azon múlik hogy ki lő elöbb és enyi de ez a játék nem erről szól a tankok mellet ott vanak a válrólindíthatók a blokolók az aknák és a személyes kedvenc a távírányítósak.
  • Balumann
    Nekem sem igazán volt bajom a bugokkal, játszottunk azért multiban többször is. Nem is feltétlenül kell oda több ember 6-6 -nál. A vegas és graw sem igazán egy kategoria :P
    Jó játék az tényleg, nekem is tetszett. De nincs elég ember oda, nem jönnek! Igen bőven kifejtettem a véleményemet azokról akikkel próbáltam játszani, mikor megjelent a játék. Nem jöttek ventrire, páran egy szót nem írtak egyszer sem csak mentek ész nélkül, aztán átmentek mert én járműveket is beraktam a játékba (csak úgy átment hosztolni valaki).
  • nemesadam
    Nem tom én nem hiszem hogy bugosabb mint a vegas az egész végigjátszás alatt talán 3szor vettem észre komolyabb bugot az viszont tényleg igaz hogy több ember kell egy jó kis partyhoz mint a GRAW-ba vagy a vegasba.
  • Phoenix007
    A Frontlines egy nagyon jó játék lenne, csak az a baj, hoyg egy bughalmaz... A legnagyobb problémának viszont azt látom, hogy ahhoz kell legalább 30 ember, és ahogy látom 10 sem nagyon jön össze. Szóval azt szerintem hanyagoljuk. Amúgy teljesen más kategória, mint a vegas, meg a GRAW, szerintem ne is hasonlítgassuk össze.
  • nemesadam
    Én se egyel allatad vok.
  • PrisonMan
    Én nem...
  • Balumann
    Mindenki minimum 10 évvel idősebb mint én? :@
  • Balumann
    Ha megnézed az adatlapom, akkor láthatod hogy ott is admin vagyok :D Próbáltam szervezni multikat az ottaniakkal de nem jött össze. Most is elméletileg van folyamatban, de nincs elég jelentkező rá. Itt meg most jó a társaság, és a GRAW 2-höz most gyűlünk rendesen úgy veszem észre. És azért ezek jobbak szerintem, mint a fuel of war.
  • nemesadam
    9 kor találkzunk meg szentem mek majd GRAW2 zni is de a Frontlines: Fuel Of War nem érdekel valakit? Szernitem remek játék és jó lenne azzal is tolni multiba.
  • Phoenix007
    >(leérettségiztem :D)

Gratula! Én is! Tíz éve...
  • Balumann
    Majd felváltva játszunk, de csak 25-én kezdünk graw 2-vel. Ma este 9-kor viszont Vegas 2! Nekem most biztos jól fog menni, mert jó kedvem van C: (leérettségiztem :D)
  • Phoenix007
    na mi lesz már, áttérünk Graw2-re? Mondjuk nekem az is jó :)
  • PrisonMan
    thx :)
    Amúgy a társak csak az elején nagyon bénák, nem is nagyon jönnek utánnad, csak ha parancsolod. Aztán a vége fele már teljesen jó, nélkülük nem nagyon tudtam volna teljesíteni. Szóval szerintem csak idő és megszokás kérdése.

Jó napo volt ez eddig. Egy szintlépés és két kitüntetés. A legújabb az összes TH teljesítése a realistic szinten.
  • Csanjedi
    grat:)

graw2 link ide minek? ott a topic tessék felrakni favba:)
    vegasban is sztem elég gázos a csapattársak ai-je, de azért elmegy. grawban meg sztem nem tul jo. de hát a multi a lényeg itten:)
  • PrisonMan

Ez az
  • PrisonMan
    TH a mobedon
  • Sadist
    Talán mert egy könnyű géppuskára nincs értelme hangtompítót tenni :)
  • Csavez
    Na jön a Graw2 lefele nem zom milyen verzió,de csak müxik!
    :D
  • Balumann
    Egyelőre nem graw2-zik senki, csak 25-én :) Nekem tanulnom kellett azért nem mentem (vagyis még mindig szenvedek)... De holnap túl leszek a szóbelin!! Holnaptól akár korábban is kezdhetünk egyébként.
  • porkiy
    Én majd jövök, ha vége az eb-nek, 9 előtt meg ti nem vagytok, így hát th-ban gyűjtöm a pontokat addig is délutánonként....
  • Csavez
    Mi van itt?
    Mindenki Graw2-zik?
    Kihal a hamachi!!!
  • trogerzsiger
    okké, csinálok co-opot majd írj hamán ha mehet. vagy már ne?
  • teddymac
    OFF :Bocs pupi megjött a pizza :)