3885
-
Rolityo #2765 Csanjedi látom most irtál:D nem jössz TH ra ???? -
Rolityo #2764 Én nem mehetnék egyszer???:D de nem tudom hogy kell használni a hamachit sztem beszart nekem
be vagyko jelentkezbe
de onnan semmire nem enged
na megyek reggelizni:D csősztök -
#2763 naaa, kikérem magamnak -
porkiy #2762 Sikerült megcsinálni a mikrofont, inkább nem mondom meg, h mi volt a baj (le volt teljesen halkítva :-)).
A tegnapi game tényleg jó volt, az tetszett a legjobban, h egyáltalán nem laggolt, és mintha jobban is nézett volna ki nálam, főleg az árnyékok. A túszmentéses nagyon jó volt, lehetett jókat kempelni, főleg, h már kezdem megismerni a mapokat, és h 3x lehetett még újraéledni....
Ki kéne írni olyan versenyt, h aki lelövi lákilukot az plusz pontokat kapjon....:-)
Én voltam sztem az első, aki az 5vs5-ről eljött, addig én nem tapasztaltam semmi furcsát, csak a szokásos, h a jobb spílerek mindig lelőttek, de ez így van rendjén. -
#2761 Jaja, jó gamek voltak, legalábbis amíg ott voltam.
Csavez említette, hogy kicsit gyanussá vált a helyzet. Elméletileg frissítettem a PB-t, lehet nektek is frissíteni kell. Meg valahogy azthiszem be lehet állítani, hogy időnként csináljon képet másnak a játékából és küldje el, ezt megpróbálom kideríteni majd.
Bár a játékban már voltak különös dolgok, hogy órákig lővünk vkit aztán meg egy tár beleeresztés után megfordul és 1 lövés. De ez vszínűleg kis lag miatt volt, msot viszont állítólag nem volt lag.
Remélem én is, hogy nem jutott senkinek sem eszébe csalással elrontani a multit. Ha valakinek mégis, lehet tudom guid bannoltatni pb-ről és ha pb-s szerveren szeretne játszani, akkor újra kell kezdeni első szintről. Bár nem tudom, hogy ebben a játékban hogyan működnek ezek a dolgok, csak a cod 4-et ismerem naggyából. -
#2760 Itt csak bodzaszörpi, de a végére már én is éreztem, hogy nagyon működik a csokigyár :D Volt egy pár gusztustalan CQB, meg 180-as fordulóból kill, azt elismerem :D -
#2759 sztem ma nagyon jo meccsek voltak, de érzékeltem a vége felé egy kis célzóvizhatást, remélem senki nem hazsnál aimbotot, vagy vmi, mert akor ha kiderül, az nagy baj lesz. -
#2758 Ma este egész jól összejött a társaság, 5v5-ben is tudtunk játszani. -
#2757 versus szerver indult. -
Rolityo #2756 -
Rolityo #2755 nem akar valaki TH zni???? most -
#2754 Vn olyan tűzfal, ahol ugyan úgy portokat kell engedélyezni, minden portot blokkol alapban, ezt manuálisan kell megtenni. Azt tudom, hogy a Comodo ilyen, a zone alarm viszont elméletileg megkérdezi, hogy mit engedélyezzen. -
#2753 Akkor nem fog bejönni neked ez a játék, türelem kell hozzá. -
porkiy #2752 Egy ismrettető a gaméról a pcdome-tól:
http://www.pcdome.hu/cikk/2265/tom_clancy_s_rainbow_six_vegas_2_pc
Ma este nem lesz EB meccs, így nagy valószinűséggel jövök én is.
GRAW2-höz én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, h én is kipróbáltam sp-ben, de nagyon frusztrált, h több száz méterről simán lelőnek, és nekem nem jön be ez a hatalmas területen osonunk előre. De lehet, h csak én voltam türelmetlen, de amikor az elején egy hídon 5ödször sem sikerült átmennem uninstall volt. Vegasban legalább zártabb a terület....
-
#2751 hát jo lett volna ha már az lejeén leirod hogy milyen körülményeid vannak, és akor nem erőlködünk a poertfowarddal.
sajnos nem ismerem a zone alarmot, tüzfalnál meg programot kell egy az egyben engedélyezni. az islehet baj, ha esetlen vkivel nem vagy egy szobában hamachin, akor sem hallod a hangját.
más probléma nem tudom mi lehet.
a port általban 10140, ezt kell továbbitani, de alapesetben a hama megteszi helyetted. ha nem hamázol, és nincs routered, akor minden olyan programban be kel ezt álitani, ami korlátozza a nethozzáférést, virusirto, netlimiter vagy akármi ami a nethez kapcsolodik. hogy ezt hogy teheted meg, nos azt csak te tudhatod. iletve az aki esetleg ismeri a zonealarm programot. -
porkiy #2750 Nekem nincs routerem....csak simán játszom neten....egya gépen... ami a game hangbeállításainál van portszám az kell nekem, azt kell a tűzfalnál engedélyezni? Bár a tűzfal sincs bekapcsolva, mert Zonealarmom van....asszem.... -
#2749 Jah, jó game volt, kicsit izzasztó (bár ebben a meleg is közrejátszik).
Holnap 8-tól vagy fél 8-tól graw 2 próba akit érdekel, 9-től (vagy max 20 perc késéssel) viszont Vegas 2 Versus! -
#2748 jo volt a mai gém, megléptem 1000ik találatomat. jo éjt midnekine. -
#2747 th -
#2746 versus -
#2745 a weblap abban segit hogy kiválasztod a saját routered tuipusát, aztán a játékot amire szeretnél optimalizálni, és aztán megadja hogy mit kell csinálni. mivel én nem tudom milyen routered van, ezért nem tudtam közvetlen segiteni, de megadtam a webcimet, hogy hátha ez segit, egyébként szivesen:) -
#2744 Nah szóval, nagy valószníűséggel valami blokkolja azt a portot, amit a játék voice chatnek használ. Ez lehet tűzfal vagy router. Ezt a portot engedélyezned kell routeren, illetve tűzfalon.
Ha routered van, akkor annak van egy leírása. Van egy cím, amire bejön a kezelő (weblap szerü oldal), ott tudod ezt megtenni. -
porkiy #2743 Ezt most nekem írtad (gondolom igen)? Köszönöm, h kinézed belőlem, h egyrészt én ezt megértem, másrészt találok valami olat, ami alapján megtudim csinálni. Azt hittem, h 1 kattintás ide, 1 oda, és már kész is. Ilyen megoldás nincs, mert ez nekem túúúúúúúúúúúúúl magas..... -
#2742 Sajnálatos módon előző karakteremet egy baleset miatt kórházba küldték, így a mai naptól hű társa, Lucky Luke veszi át a stafétabotot. Reméljük hogy ő is hasonló sikerekkel fog szerepelni. -
#2741 kérlek itt nézz utána: http://portforward.com/ -
porkiy #2740 És azt h is kellene nekem megcsinálni? -
#2739 Engedélyezd azt a portot, ami a játékban van megadva voicechatnek. -
porkiy #2738 Én még mindig ott vagyok elakadva, h nincs hangom játék közben, mármint nem hallom h máűsok beszélnek, és az én szövegelésemet sem lehet hallani. Kb. 1 hónappal ezelőtt még ment, azóta nem csináltam semmit, itteni hozzászólás alapján visszavettem a hangerőket 10-ről 8-9,re, de semmi.....esetleg valami 5let? -
madmanic #2737 B terv: tölts le egy warez verziót, mountold daemonba úgy telepítsd, és csak a cd kulcsot írd be az eredetiről.
ha a dvd szar akkor így kiderül -
Rolityo #2736 valaki nem jön játszani??XD -
Rolityo #2735 Egy haveromnak az a gondja h berakja a CD és egyböl lefyag a gép semmire sem reagál.. ilyenröl nem hallottatok?:D -
#2734 Nekem már volt sokszor hasonló problémám hogy nem indult egy játék, meg kilépett játék elején. Következő win installkor mindig jó volt. Ha nem hardverrel van a hiba, akkor többnyire szokott segíteni egy teljes frissítés. Dehát te tudod :-) -
Rolityo #2733 Game Reinstall negvolt frissitettem a videokártyát is de az XP t nem fogom ujrarakni emiatt egy haver is ujrarakta emiatt neki se jó.. ismerek 5 emebrt akinek pont az a baja mint nekem... a konzol meg drágaXD -
madmanic #2732 először frissítsd a video drivert
aztán ha nem segít game reinstall
de ha lehet ne a rendszer újrarakásával kezdd -
#2731 Lehet, hogy jobban járnál egy konzollal, ott kevesebb a probléma :I -
#2730 Ilyen hibára nem nagyon fogsz megoldást kapni, akármitől lehet. Lehet windowson belüli hiba, lehet vmilyen program bezavar, lehet driver hiba, de akár hardver hiba is. Win reinstall szokott ilyenen javítani általában. -
Rolityo #2729 Sry h ennyit kérdezek de enyni gondom vanXD -
Rolityo #2728 Pls valaki segitsen! Eredetibe van meg a Vegas 2 de a Story-nem megy.. betölt a pálya megyek 10m-t és lefagy.. kiad egy zöld képernyőt és vége. Ez miért vagy pls segitsetek a gépem jobb a minimum gépigénynél -
#2727 Az attack and defend játékmódon belül pálya függő, hogy mi a feladat a pályán (tűszmentés, táskahurcolás vagy robbantás). Mi egyébként legtöbbször team leadert játszunk, úgyhogy azt tanuld meg leginkább.
Neten lehet nem nagyon fogsz találkozni ezzel a móddal, mert nagyon fontos itt az összjáték, csak úgy jó a játékmód. Mikrofon használata nagy előny, legalábbis annak aki a leader leginkább. -
Rolityo #2726 Na és 1 utolsó kérdés:D Hostage Rescue Mikor lessz??? voltam szervereken mindig a Robbantós meg az a tárgy elhozós váltották egymást de a túszmentős sosem volt ...