3885
-
#2805 köszi a gémet akik jöttek. -
#2804 jaja sajna. -
#2803 nem enged be. 4-en bent vagytok, ötödiknek már nem enged be -
#2802 ha lenne jelentkező tesztelnék egy 8 fős Terrorist huntot. -
#2801 http://www.gametrailers.com/player/35654.html
Rainbow Six Vegas 2
Fan Pack Trailer
-
#2800 TH -
#2799 versus szervert nagynehezen indult:D -
#2798 gyere ide: http://csanjedi.extra.hu/r6v2/index.php?link=menu05 -
Rolityo #2797 valaki nem ad egy MSN t? ott el tudná magyarázni h mit csiáljam hamachi val nem is biztos h rossz:D de szinte semmi nem aktív csak a help
-
Rolityo #2796 császtok. mennék én is de de megy a hamchim ... -
jlaci80 #2795 Maradok én is a Vegasnál -
#2794 páran elmentek grawozni, én személy szerint maradok ma is a vegasnál, és ha még velem tart pár ember, köztük olyan akinek jo a nete hostolásra, akor ma is lehet egy jó kis meccs. -
#2793 A multiplayer rész telejsen felfrissült, uj képekkel ilusztráltam a játékmódokat, ugyhogy minden kezdő és hakladó sázmára reméem ezzel lehult a lepel a titkokrol. -
#2792 a honlapra feltettem egy Térképek menüpontot, így mindneki hozzájuthat a térképekkel kapcsolatos legfontosabb információkhoz. egyelőre a térképek alaprajza van fent, hamarosan felteszem azt is amit a multiplayer módokkal kapcsolatban tudni kell náluk, pl hogy melyik térkép milyen módokat támogat. -
#2791 bizakodom, ugyanis már már ot vagyok hogy nem nagyon tud ujat nyujtani a gém. de ezzel megint felvirágozhat:) tetszenek az öteltek benne, meglátjuk mennyire jön be akcióban is. köszi a linket, és további szép napot. -
#2790 Platformnál ott van a PC-s .. esetleg még egy támpontlehet .. :D -
#2789 szerintem jön PC-re is, vagyis inkább nagyon remélem... Ez a mondat ad bizakodást:
"Az ingyenes letölthető Fan Pack júliusban elérhető lesz az Xbox Live és a Playstation Network hálózatokon, valamint az Ubisoft honlapján."
Ha nem jönne PC-re, akkor nem is lenne elérhető az Ubi honalpon. Szerintem. -
#2788 csak én értelmezem rosszul, de PC-re nem jön ki? -
#2787 Jön a Fan Pack!
http://www.gamekapocs.hu/hir/11597/Rainbow+Six:+Vegas+2+-+keszul+a+Fan+Pack
Lesz benne 3 új pálya, új rangok, még ennél is élvezetesebbre ígérik az online játékot. Plusz még ígérnek sok "appró változtatást" - remélem a bugokat javítják... Jó lenne, ha a folytonos hangbeakadással kezdenének mostmár valamit!
A képekből azt le lehet szűrni, hogy éjszakai pályák is lesznek, ráadásul ingyenesen le lehet majd tölteni. Csak jelenne már meg -
#2786 -
#2785 versus -
#2784 Az jó hely. Régen ott dolgozott öcsém. Haverral bementünk és ijesztgettük a turistákat. -
#2783 ma már én is leszek, elnézést az elmaradásért, de volt program.
mindnekinek ajánlom a budavári labirintust, mert rohadt jo, és este 6tol olajlámpással világítanak, iszonyat hangulata van. ha tehetitek, nézzétek meg. -
Rainbow15 #2782 Jövök én is, 10-20 perc késéssel. -
#2781 Én biztos leszek. -
#2780 9-kor Versus, remélem leszünk elegen! -
#2779 Sajnos kicsit elnéztem az időt, és 25-re szerveztem korábban a graw 2 partit. Úgyhogy ne haragudjatok, ma mégis GRAW 2 lesz. Holnap viszont minden képpen Vegas 2 Versus, 9 órás kezdéssel.
Ne haragudjatok. -
#2778 Este 9-kor versus. -
porkiy #2777 Köszönöm! -
#2776 PM-ben megadom a kódot -
porkiy #2775 Majd valaki mondja már el/írja már le, h egy ilyen monedo-s th-ra h lehet feljutni. AZ egy másik hamachis szoba ha jól tudom, csak kéne pár részlet még.... -
#2774 TH a mobedon! -
#2773 Most nincs. -
Rolityo #2772 :D nem akarsz TH zni:D????most... nincs egy magyar se akivel játszhatnák :D még életemben nem játszottam magyarral... egy amcsi haverom van azmeg csak este jön mert nekik akkor van dél... -
#2771 jah, hogy mire való, hogyan kell használni, stb... :/ Mi kell még? :D -
Rolityo #2770 elolvastam az egészet:D de az csak azt irja le h mire való a hamachi meg ilyenek -
#2769 Ma este nem lesz versus, mert GRAW 2 -vel fogunk játszani, tehát legközelebb holnap lesz versus.
Rolityo, nem rég belinkeltem néhány oldalt, azokat olvasd el, tanulmányozd. -
Rolityo #2768 szeretitek a system of a down?XD -
Rolityo #2767 de ugy értem mostXD -
#2766 ahoy, ma megyek el, este sem leszek, uhhogy nem tudok jönni thra. a társaságot csak hamáról tudod elérni.
tegnap is akarok csinálni screenshoto, erre megint nem csinál, közben rájöttem, hogy átállítottam a billentyűt legközelebb már okosabb leszek.