3885
  • Csanjedi
    köszi a gémet akik jöttek.
  • Csanjedi
    jaja sajna.
  • PrisonMan
    nem enged be. 4-en bent vagytok, ötödiknek már nem enged be
  • Csanjedi
    ha lenne jelentkező tesztelnék egy 8 fős Terrorist huntot.
  • teddymac
    http://www.gametrailers.com/player/35654.html

Rainbow Six Vegas 2
    Fan Pack Trailer

• Csanjedi
    TH
  • Csanjedi
    versus szervert nagynehezen indult:D
  • Csanjedi
    gyere ide: http://csanjedi.extra.hu/r6v2/index.php?link=menu05
  • Rolityo
    valaki nem ad egy MSN t? ott el tudná magyarázni h mit csiáljam hamachi val nem is biztos h rossz:D de szinte semmi nem aktív csak a help
  • Rolityo
    császtok. mennék én is de de megy a hamchim ...
  • jlaci80
    Maradok én is a Vegasnál
  • Csanjedi
    páran elmentek grawozni, én személy szerint maradok ma is a vegasnál, és ha még velem tart pár ember, köztük olyan akinek jo a nete hostolásra, akor ma is lehet egy jó kis meccs.
  • Csanjedi
    A multiplayer rész telejsen felfrissült, uj képekkel ilusztráltam a játékmódokat, ugyhogy minden kezdő és hakladó sázmára reméem ezzel lehult a lepel a titkokrol.
  • Csanjedi
    a honlapra feltettem egy Térképek menüpontot, így mindneki hozzájuthat a térképekkel kapcsolatos legfontosabb információkhoz. egyelőre a térképek alaprajza van fent, hamarosan felteszem azt is amit a multiplayer módokkal kapcsolatban tudni kell náluk, pl hogy melyik térkép milyen módokat támogat.
  • Csanjedi
    bizakodom, ugyanis már már ot vagyok hogy nem nagyon tud ujat nyujtani a gém. de ezzel megint felvirágozhat:) tetszenek az öteltek benne, meglátjuk mennyire jön be akcióban is. köszi a linket, és további szép napot.
  • V43 1105
    Platformnál ott van a PC-s .. esetleg még egy támpontlehet .. :D
  • PrisonMan
    szerintem jön PC-re is, vagyis inkább nagyon remélem... Ez a mondat ad bizakodást:
    "Az ingyenes letölthető Fan Pack júliusban elérhető lesz az Xbox Live és a Playstation Network hálózatokon, valamint az Ubisoft honlapján."
    Ha nem jönne PC-re, akkor nem is lenne elérhető az Ubi honalpon. Szerintem.
  • Csanjedi
    csak én értelmezem rosszul, de PC-re nem jön ki?
  • PrisonMan
    Jön a Fan Pack!
    http://www.gamekapocs.hu/hir/11597/Rainbow+Six:+Vegas+2+-+keszul+a+Fan+Pack
    Lesz benne 3 új pálya, új rangok, még ennél is élvezetesebbre ígérik az online játékot. Plusz még ígérnek sok "appró változtatást" - remélem a bugokat javítják... Jó lenne, ha a folytonos hangbeakadással kezdenének mostmár valamit!
    A képekből azt le lehet szűrni, hogy éjszakai pályák is lesznek, ráadásul ingyenesen le lehet majd tölteni. Csak jelenne már meg
  • Balumann
  • Csanjedi
    versus
  • macleody
    Az jó hely. Régen ott dolgozott öcsém. Haverral bementünk és ijesztgettük a turistákat.
  • Csanjedi
    ma már én is leszek, elnézést az elmaradásért, de volt program.
    mindnekinek ajánlom a budavári labirintust, mert rohadt jo, és este 6tol olajlámpással világítanak, iszonyat hangulata van. ha tehetitek, nézzétek meg.
  • Rainbow15
    Jövök én is, 10-20 perc késéssel.
  • Sadist
    Én biztos leszek.
  • Balumann
    9-kor Versus, remélem leszünk elegen!
  • Balumann
    Sajnos kicsit elnéztem az időt, és 25-re szerveztem korábban a graw 2 partit. Úgyhogy ne haragudjatok, ma mégis GRAW 2 lesz. Holnap viszont minden képpen Vegas 2 Versus, 9 órás kezdéssel.
    Ne haragudjatok.
  • Balumann
    Este 9-kor versus.
  • porkiy
    Köszönöm!
  • PrisonMan
    PM-ben megadom a kódot
  • porkiy
    Majd valaki mondja már el/írja már le, h egy ilyen monedo-s th-ra h lehet feljutni. AZ egy másik hamachis szoba ha jól tudom, csak kéne pár részlet még....
  • PrisonMan
    TH a mobedon!
  • Balumann
    Most nincs.
  • Rolityo
    :D nem akarsz TH zni:D????most... nincs egy magyar se akivel játszhatnák :D még életemben nem játszottam magyarral... egy amcsi haverom van azmeg csak este jön mert nekik akkor van dél...
  • Balumann
    jah, hogy mire való, hogyan kell használni, stb... :/ Mi kell még? :D
  • Rolityo
    elolvastam az egészet:D de az csak azt irja le h mire való a hamachi meg ilyenek
  • Balumann
    Ma este nem lesz versus, mert GRAW 2 -vel fogunk játszani, tehát legközelebb holnap lesz versus.

Rolityo, nem rég belinkeltem néhány oldalt, azokat olvasd el, tanulmányozd.
  • Rolityo
    szeretitek a system of a down?XD
  • Rolityo
    de ugy értem mostXD
  • Csanjedi
    ahoy, ma megyek el, este sem leszek, uhhogy nem tudok jönni thra. a társaságot csak hamáról tudod elérni.

tegnap is akarok csinálni screenshoto, erre megint nem csinál, közben rájöttem, hogy átállítottam a billentyűt legközelebb már okosabb leszek.