Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a ma esti th-zást! Tud akkor valaki segíteni abban, h miért nem hallottátok a beszédemet? Igaz, h kb 2 hete nem voltam fenn játszani, de nem állítottam át semmit, azt a hamachis dolgot letöltöttem, elindítom a hamachit, indítom azt is amit letöltöttem, és megy a játék, csak a naggyon fontos és érdekfeszítõ :-) szövegemet nem halljátok, de én hallok mindenkit....
én mostanság kezdtem el másodszor végig játszani.az õrületbe tudnak kergetni az embereim,hogy miközben engem lõnek mint az állat,aközben õk benyögik,hogy "tango spoted",és néha kilesnek a fedezék mögül,hogy mia a helyzet.de az,hogy fedezzenek,meg sem fordúl a fejükben.a másik,amikor nemtudok kimenni tõlük egy-egy ajtón,mert ott állnak,és az istennek arréb nem mennének.adtak már ki valami javítást ezekre a dolgokra?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

nemesadam
Indítok th-t akinek van kedve jöjjön.

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

PrisonMan
Jó volt a TH <#wave> Story-ztunk Jaraival egyet, tettem képet.

PrisonMan
TH lesz Jarai módra

Balumann
Én inkább maradok az FPS-eknél :)

Csanjedi
ha nyáron kiprobáljuk a graw2öt, akor megemlitem még a Soldiers Heroes of WWII-t, ami szntn nagyon jo gém volt anno, és még most is izgalmas.

Live long and prosper.

teddymac
link :( : http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/b8b2af597b8b9c9e049047f808b64bbe4931cc95.png

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac

Tegnap este készült a kép.
Köszönöm a játékot.

Balumann
Hát, Armed assault ami elméletileg OF -hez hasonló, nekem nagyon tetszett - bár végig nem tudtam vinni. Multira nem volt kedvem felmenni (állítólag van tört szerver), valószínûleg azt se tudnám hol vagyok. Azért kiváncsi leszek milyen lesz, de az a baj, hogy itt SG-n nem fogják a topikjában engedni a Hamachis szervezkedést. Ha lesz coopja akkor páran összejöhetnénk, de maximum ilyen gumiszobábába létrehozott topikban tudnánk szervezkedni :D

Csanjedi
ne tudom ki mennyier szereti ezt a játékot, de itt egy hir: Operation Flashpoint 2 Coming This Winter
http://www.gamershell.com/news_46775.html
elnézést az offért, de ki tudja melyik csatamezõn fogunk még találkozni:)

Live long and prosper.

Csanjedi
jo volt a mai lövés, megint szép számmal voltunk. köszönöm a gémet. jo éjt.

Live long and prosper.

Csanjedi
versus ment.

Live long and prosper.

Balumann
Gyertek CHATre!

Balumann

Balumann
olvass vissza egy kicsit :-)

Köszönöm

Phoenix007
hamachi-ban hogy kell a szobákat/jelszavakat elmenteni? vagy nem lehet? Mindig be kell írkálni?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

nemesadam
Csinálok én gyertek

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

Csanjedi
na jo csináljion vki más, nekem nem megy.

Live long and prosper.

trogerzsiger
jelszó?

Csanjedi
inditok TH-t. a jelszó TH01

Live long and prosper.

Csanjedi
jaja, van vmi megoldás, régebben irták, de a portok meg kapcsolatok manipulálása, és az meg ugye nem tul ajánlatos, mert aztán bizonyos dolgok nem fognak menni. sajna. természetesen mindig akadnak szerencsés emberek, akiknek megy ott is ahol másnak nem:D:D

Live long and prosper.

trogerzsiger
de tuti nyomtam én pistán.

Csanjedi
hát furcsa. elvileg vsitán nem müködik, iletve van vmi megoldás, de az sem tuti. XP-n meg alapbol kell mennie, hacsak a tüzfal nem kavar be. ha bekavar, akor ki kell kapcsolni. router nem lehet baj. a játék által hazsnált portokat a forumban eg korábbi hozzászolásnál megtalálod. remélem sikerül megoldani.

Live long and prosper.

repvez
Pontosan.
Csanjedi
ugy érted vkmelyikötök hostol, és a másik nem látja?

Live long and prosper.

repvez
Tudna segiteni valaki hogy miért nem lehet hamachin látni a server gépet.Felraktuk a régebbi fennt linkelt hamachit.A progiba meg is találja egymást a 2 gép, de a játékba nem.A többi játék egyböl érzékeli a LAN jelenlétét csak itt nem muxik.Mindegyik ugyan az a verzió van fenn 1.02-es patchel.
Balumann
Én csak este 9 körül jövök játszani.

trogerzsiger
én megyek.

Csanjedi
6kor TH, Jarai módra:)

Live long and prosper.

trogerzsiger
Oks.

Csanjedi
borisszal mentünk 1 on 1-t, jo volt, igaz még amatõr, de bele fog jönni. hajrá:)

sok tanácsot találsz a forumon és a honlapon is. érdemes végignyálazni. és a mozgás elengedhetetlen, aki lusta futni, az sürün fog halni.

Live long and prosper.

Csanjedi
olvass lejjebb.

Live long and prosper.

Balumann
Az összes hamachi szoba törölve lett, az elsõt újra létre hoztam (ugyanis a voice chat csak azok között mûködik akik egy szobába vannak sajnos).
Nekem 10/2 Mbites netem van, elégnek kellene lennie 16 fõre.
Az elsõ szobában is mindig csinálok helyet, leht game elõtt újra létrehozom a szobát. Mert nem mindenki ér rá minden este, és akkor azok legyenek fennt akik jönnek azon estén játszani.

trogerzsiger
Õ a 16 játékoshoz nem kell bika net a hostnak?:D Meg mért lettem kivégva a hamachi szobából?<#fejvakaras>

macleody
<#vigyor> Jaaaa... lazák vagyunk mint a pamut, úgy kihalunk mint a mammut <#banplz>
Balumann
Lehet jobb lenne, ha mindig törölném és újra létrehoznám a hamachi szobát, game elõtt?

Balumann
Úgyhogy akit kiraktam most azt nem rossz szándékból tettem, csak hogy legyen hely :-)

Balumann
18-an vagyunk a Hamachi szobában. És az a rossz, hogy mindenki játszott szinte. Érdekes módon aki többet játszott eddig az kb. 14 személy. Sajnos most sokat törölnöm kell, hogy aki ma este szeretne játszani az beférjen. Ha szeretnétek jönni este és nem fértek be, akkor az info szobából el tudtok érni, és majd akkor is csinálok helyet. Játékban meg max 16-an lehet lenni, úgyhogy hely az mindig lesz annak aki szeretne jönni.

Csanjedi
ajaj a trikós kölünítmény:D jok lettek a képek. vki rámm akar hajazni lotyoo:D

Live long and prosper.

macleody
Na havernak is megvan a gépe amin már megy a Vaegas. Terrorist hunt-ban szoktuk nyomni négyen. Lehet majd becsatlakozunk hozzátok <#vigyor>
Tegnapi képek.
Csanjedi
mi romliott el?

Live long and prosper.

Csanjedi
szerintem aki tud jöni, az sosem bánta meg eddig, emrt nagyon jo meccsek szoktak lenni. ha megvan a létszám, akor remek a gém, ha nincs meg vagy esetleg páratlanul vagyunk, akor is kárpotola társaság. mindeféleképen jo a mikrofon, és mivel már megoldttuk a szobaproblémát, igy az alapbeállitás is megy, és remek szorakozás, na jo ne irok töbet, gyertek és gyözödjetek meg rola magatok:D

Live long and prosper.

Én tegnap megcsináltam a hamachit, de játszani csak jövõ7en tudok majd menni....:-(

Egy kis off:
Eladó:
GEARS OF WAR pc dvd, EPIC kiadás, magyar felirattal, bontatlan, 3500
F.E.A.R Gold Edition dupla pc dvd, Sierra kiadás, magyar felirattal, bontatlan, 2500
[email protected]
Sry, On.
teddymac
Szerettem volna tegnap este játszani,de bedöglött a hang.Talán majd ma lesz idõm megcsinálni,fura mert eddig nem volt vele gond.

Csanjedi
uj menüt nyitottm videok néven. egyelõre 3 van fent, a két voice amit már ismertek, meg ma csináltunk 3an egy kis TH izelitöt, nézzétek és élvezzétek:)
ha van saját akor szivesen felrakom.

Live long and prosper.

Csanjedi
csibnáltam pár screenhotot, megnézhetitek a Képek résznél.

Live long and prosper.

Csanjedi
hozzáadtam a szervereknél hogy a punkbustert kapcsolják be.

Live long and prosper.