3885
-
#3005 töröld le a játékot, utána 1.01 -es patch egyből, és utána fel fog menni a magyarosítás. Valamit elrontottál előzőleg (pl. autoupdate már letöltötte az 1.02 patchet vagy ilyesmi). -
Crysis12 #3004 Lehet nem beszélnek sokat de pl. Nem tudom hogy mik a feladatok! Tehát csak rohangálok a jelek után! -
#3003 Jó volt a tegnapi gamelés, thx. minden érdekeltnek -
porkiy #3002 Jégre, akkor jöhetek n is. Gondolom hamachi-ról ki lettem rúgva, mert mér vagy 2 hete nem voltam fenn.... -
#3001 Mégiscsak jó, havernál volt valami gebasz. -
#3000 Szerintem nem lesz jó. Nem lehet csatlakozni a szerverhez. Csak egy fekete képernyő van és semmi más. -
#2999 hát ez remek, elindult. akor holnap már uj szinben pompázik mindenki. én elite 16 os lettem, cqb 100, lol. nem semmi egy dolog ez, bár ez csak xp, a tudás az más tészta;) jo éjt midneinek. -
#2998 vedttem az adást, máris frissitem a honlapot. over and out. -
#2997 Nem bírtam várni holnapig :P Felraktam, működik! holnap estétől 1.03 verzió kell. -
#2996 Bingo, ITT is fenntvan. Nyugodtan felrakhatjuk mostmár. -
#2995 ugy legyen:) uff. -
#2994 Yeppííí!
A gameburnworld.com szerintem is ugyan úgy megbízható, akárcsak a megagames vagy mi, és a gamecopyworld.com . Holnap már valószínűleg fennt lesz gamecopyworld -on is.
Holnapi nap valamikor kipróbálom, szerintem működő crack. -
#2993 nos ezt nem tudtam, bár kétséges hogy az interneten ki képviseli a világot. de ha te mondod:) -
#2992 A gameburnworld a világ legmegbizhatóbb crack honlapja! én csak onnan szerzema cracket, ha nagyon kell. -
#2991 nincs bizalmam benne, mert lehet hog virusos. én biztos nem probálom ki, mert most raktam ujra a wondowst:) -
#2990 Valaki próbálta már? Mert GameCopyWorldre még nem lett kirakva. -
#2989 1.03 -
#2988 Versus szerver indult. -
#2987 Csináltam helyet ismét. Pár perc és kezdés. -
#2986 ma lesz meccs? én leszek. -
#2985 igen. -
#2984 olvastátok ?
http://www.gamestar.hu/hirek/ubisoft-cracket-adtak-ki-javitaskent.html
-
#2983 ha nincs magyarítás 1.02-höz, akor sztem semmit. angol lesz, egyébként aniyra nem gáz. sokat nem beszélnek. -
Crysis12 #2982 És akkor mit kéne csinálni? -
#2981 a patch 1.00, 1.01 verzióra lett kifejlesztve, ehelyett 1.02-t talált. gondolom ezért nem települt fel. -
Crysis12 #2980 This patch is designed for version 1.00, 1.01 only. Version 1.02 was found instead. -
#2979 A mentő is házszámra megy.:) -
#2978 Gondoltál már arra, hogy ha leírnád pontosan mit ír ki (vagy beraknál róla egy képet), akkor lehet tudnánk is segíteni? ^^
Egyáltalán megnézted mit írt ki...? -
Crysis12 #2977 De fel se tudom telepíteni mert még telepítés előt ír ki valamit! -
#2976 Ha feltelepítetted, akkor van az asztalon egy olyan ikon, hogy Rainbow Six Vegas 2 - Magyar. Ezzel nyisd meg a játékot -
Crysis12 #2975 Hello! Letöltöttem az 1.01-es verziót hogy le tudjam magyarosítani! De amikor fel akarom telepíteni kiírvalamit és annyi! Mit kell csinálni hogy fel tudjam telepíteni? -
#2974 TH mobedon /map pack legyen, nem kell hozzá crack/ -
#2973 Előtte Hamachin gyülekező, írunk a közös chatbe mindig, ha indul azt is (azt ide a forumba is írjuk). -
#2972 Belépsz a hamachi szobába, akkor már lan kapcsolatban leszel velünk. Este amint elindítottam a szervert (9 körül), Versus - LAN, és ott látni fogod a szervert. Onnantól kezdve meg ugyan az mint interneten. -
simonl #2971 Kezdem tanulmányozni a Hamachit:)
Egyáltalán hogyan kezdjek hozzá majd a játékhoz? Hogyan fog ez csatlakozni a játékhoz?
Azt mikor kell beizzítani?:)
Türelmes válaszokat kérek:) Köszi -
#2970 Ebbe a Hamachi szobába játszunk (név, jelszó):
szoba név:rainbowsixvegas2hu-network1
jelszó:1212
A megbeszélt időben nem engedélyezett más szerver indítása, együtt játszunk, aki szervert csinál párhuzamosan önkéntesen azt eltávolítjuk. Tehát 1 szerver van, ha 4-nél többen vagyunk akkor mindenképpen Versus. Ha max 4-en vagyunk, akkor megbeszélés és kedv szerint TH is lehet. Előtte is lehet th bemelegítés.
Van egy TH-s mobedo hamachi szoba, ott szoktak Terrorist huntozni mások, keress vissza és tőlük kell infot kérdezned.
A versus játékmódokat olvasd el az RSV2 oldalon, hogy tisztába legyél velük. Általában team leader módban játszunk (abban kell a leginkább összejátszani, taktikázni), de előfordulhat attack and defend, illetve Conquest is ha 5 vs 5 van legalább.
Mikrofon használata nagy előny, és sokkal jobb is úgy játszani, ha esetleg még nincs akkor szerezz be egyet minél hamarabb (már olcsón lehet kapni, ilyen voice chatelésre tökéletes a legolcsóbb is). -
simonl #2969 Versus vagy Terrorist hunt módban játszotok?
melyik szerverre kell/ajánlott csatlakozni? -
simonl #2968 oké, a nick nevet megoldottam....
-
simonl #2967 Sziasztok,
Még pár kérdés, hogy este már felkészülten tudjak csatlakozni:)
Letöltöttem a fenti hamachit, telepítés közben megad nekem vmi nevet, ezt megváltoztathatom egy nekem tetszőre???
bekapcsolás után : join an existing network? majd név, jelszó és újra join?
Ill. a az említett nevet és jelszót honnan tudom meg pontosan?
Egyenlőre ennyi:)
köszi -
#2966 Nincs 1.03-hoz crack még (most is megnéztem). 1.03 patch után fel lehet rakni az 1.02 cracket, single megy is rendesen, többjátékos módnál fekete képernyő jön.