Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindnekinek ajánlom a budavári labirintust, mert rohadt jo, és este 6tol olajlámpással világítanak, iszonyat hangulata van. ha tehetitek, nézzétek meg.
Live long and prosper.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ne haragudjatok.
Rolityo, nem rég belinkeltem néhány oldalt, azokat olvasd el, tanulmányozd.
tegnap is akarok csinálni screenshoto, erre megint nem csinál, közben rájöttem, hogy átállítottam a billentyût<#zavart1>#zavart1> legközelebb már okosabb leszek.
Live long and prosper.
be vagyko jelentkezbe
de onnan semmire nem enged
na megyek reggelizni😄 csõsztök
A tegnapi game tényleg jó volt, az tetszett a legjobban, h egyáltalán nem laggolt, és mintha jobban is nézett volna ki nálam, fõleg az árnyékok. A túszmentéses nagyon jó volt, lehetett jókat kempelni, fõleg, h már kezdem megismerni a mapokat, és h 3x lehetett még újraéledni....
Ki kéne írni olyan versenyt, h aki lelövi lákilukot az plusz pontokat kapjon....:-)
Én voltam sztem az elsõ, aki az 5vs5-rõl eljött, addig én nem tapasztaltam semmi furcsát, csak a szokásos, h a jobb spílerek mindig lelõttek, de ez így van rendjén.
Csavez említette, hogy kicsit gyanussá vált a helyzet. Elméletileg frissítettem a PB-t, lehet nektek is frissíteni kell. Meg valahogy azthiszem be lehet állítani, hogy idõnként csináljon képet másnak a játékából és küldje el, ezt megpróbálom kideríteni majd.
Bár a játékban már voltak különös dolgok, hogy órákig lõvünk vkit aztán meg egy tár beleeresztés után megfordul és 1 lövés. De ez vszínûleg kis lag miatt volt, msot viszont állítólag nem volt lag.
Remélem én is, hogy nem jutott senkinek sem eszébe csalással elrontani a multit. Ha valakinek mégis, lehet tudom guid bannoltatni pb-rõl és ha pb-s szerveren szeretne játszani, akkor újra kell kezdeni elsõ szintrõl. Bár nem tudom, hogy ebben a játékban hogyan mûködnek ezek a dolgok, csak a cod 4-et ismerem naggyából.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Live long and prosper.
http://www.pcdome.hu/cikk/2265/tom_clancy_s_rainbow_six_vegas_2_pc
Ma este nem lesz EB meccs, így nagy valószinûséggel jövök én is.
GRAW2-höz én csak annyit szeretnék hozzáfûzni, h én is kipróbáltam sp-ben, de nagyon frusztrált, h több száz méterrõl simán lelõnek, és nekem nem jön be ez a hatalmas területen osonunk elõre. De lehet, h csak én voltam türelmetlen, de amikor az elején egy hídon 5ödször sem sikerült átmennem uninstall volt. Vegasban legalább zártabb a terület....
sajnos nem ismerem a zone alarmot, tüzfalnál meg programot kell egy az egyben engedélyezni. az islehet baj, ha esetlen vkivel nem vagy egy szobában hamachin, akor sem hallod a hangját.
más probléma nem tudom mi lehet.
a port általban 10140, ezt kell továbbitani, de alapesetben a hama megteszi helyetted. ha nem hamázol, és nincs routered, akor minden olyan programban be kel ezt álitani, ami korlátozza a nethozzáférést, virusirto, netlimiter vagy akármi ami a nethez kapcsolodik. hogy ezt hogy teheted meg, nos azt csak te tudhatod. iletve az aki esetleg ismeri a zonealarm programot.
Live long and prosper.
Holnap 8-tól vagy fél 8-tól graw 2 próba akit érdekel, 9-tõl (vagy max 20 perc késéssel) viszont Vegas 2 Versus!
Live long and prosper.
Ha routered van, akkor annak van egy leírása. Van egy cím, amire bejön a kezelõ (weblap szerü oldal), ott tudod ezt megtenni.
Live long and prosper.
Live long and prosper.
ha a dvd szar akkor így kiderül
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...