3885
  • Balumann
    töröld le a játékot, utána 1.01 -es patch egyből, és utána fel fog menni a magyarosítás. Valamit elrontottál előzőleg (pl. autoupdate már letöltötte az 1.02 patchet vagy ilyesmi).
  • Crysis12
    Lehet nem beszélnek sokat de pl. Nem tudom hogy mik a feladatok! Tehát csak rohangálok a jelek után!
  • Solid Snake
    Jó volt a tegnapi gamelés, thx. minden érdekeltnek
  • porkiy
    Jégre, akkor jöhetek n is. Gondolom hamachi-ról ki lettem rúgva, mert mér vagy 2 hete nem voltam fenn....
  • macleody
    Mégiscsak jó, havernál volt valami gebasz.
  • macleody
    Szerintem nem lesz jó. Nem lehet csatlakozni a szerverhez. Csak egy fekete képernyő van és semmi más.
  • Csanjedi
    hát ez remek, elindult. akor holnap már uj szinben pompázik mindenki. én elite 16 os lettem, cqb 100, lol. nem semmi egy dolog ez, bár ez csak xp, a tudás az más tészta;) jo éjt midneinek.
  • Csanjedi
    vedttem az adást, máris frissitem a honlapot. over and out.
  • Balumann
    Nem bírtam várni holnapig :P Felraktam, működik! holnap estétől 1.03 verzió kell.
  • Balumann
    Bingo, ITT is fenntvan. Nyugodtan felrakhatjuk mostmár.
  • Csanjedi
    ugy legyen:) uff.
  • Balumann
    Yeppííí!
    A gameburnworld.com szerintem is ugyan úgy megbízható, akárcsak a megagames vagy mi, és a gamecopyworld.com . Holnap már valószínűleg fennt lesz gamecopyworld -on is.
    Holnapi nap valamikor kipróbálom, szerintem működő crack.
  • Csanjedi
    nos ezt nem tudtam, bár kétséges hogy az interneten ki képviseli a világot. de ha te mondod:)
  • Prince23
    A gameburnworld a világ legmegbizhatóbb crack honlapja! én csak onnan szerzema cracket, ha nagyon kell.
  • Csanjedi
    nincs bizalmam benne, mert lehet hog virusos. én biztos nem probálom ki, mert most raktam ujra a wondowst:)
  • Sadist
    Valaki próbálta már? Mert GameCopyWorldre még nem lett kirakva.
  • varga peti
    1.03
  • Balumann
    Versus szerver indult.
  • Balumann
    Csináltam helyet ismét. Pár perc és kezdés.
  • Csanjedi
    ma lesz meccs? én leszek.
  • Csanjedi
    igen.
  • teddymac
    olvastátok ?
    http://www.gamestar.hu/hirek/ubisoft-cracket-adtak-ki-javitaskent.html
  • Csanjedi
    ha nincs magyarítás 1.02-höz, akor sztem semmit. angol lesz, egyébként aniyra nem gáz. sokat nem beszélnek.
  • Crysis12
    És akkor mit kéne csinálni?
  • Csanjedi
    a patch 1.00, 1.01 verzióra lett kifejlesztve, ehelyett 1.02-t talált. gondolom ezért nem települt fel.
  • Crysis12
    This patch is designed for version 1.00, 1.01 only. Version 1.02 was found instead.
  • Csanjedi
    A mentő is házszámra megy.:)
  • Balumann
    Gondoltál már arra, hogy ha leírnád pontosan mit ír ki (vagy beraknál róla egy képet), akkor lehet tudnánk is segíteni? ^^
    Egyáltalán megnézted mit írt ki...?
  • Crysis12
    De fel se tudom telepíteni mert még telepítés előt ír ki valamit!
  • PrisonMan
    Ha feltelepítetted, akkor van az asztalon egy olyan ikon, hogy Rainbow Six Vegas 2 - Magyar. Ezzel nyisd meg a játékot
  • Crysis12
    Hello! Letöltöttem az 1.01-es verziót hogy le tudjam magyarosítani! De amikor fel akarom telepíteni kiírvalamit és annyi! Mit kell csinálni hogy fel tudjam telepíteni?
  • PrisonMan
    TH mobedon /map pack legyen, nem kell hozzá crack/
  • Balumann
    Előtte Hamachin gyülekező, írunk a közös chatbe mindig, ha indul azt is (azt ide a forumba is írjuk).
  • Balumann
    Belépsz a hamachi szobába, akkor már lan kapcsolatban leszel velünk. Este amint elindítottam a szervert (9 körül), Versus - LAN, és ott látni fogod a szervert. Onnantól kezdve meg ugyan az mint interneten.
  • simonl #2971
    Kezdem tanulmányozni a Hamachit:)
    Egyáltalán hogyan kezdjek hozzá majd a játékhoz? Hogyan fog ez csatlakozni a játékhoz?
    Azt mikor kell beizzítani?:)

Türelmes válaszokat kérek:) Köszi
  • Balumann
    Ebbe a Hamachi szobába játszunk (név, jelszó):
    szoba név:rainbowsixvegas2hu-network1
    jelszó:1212

A megbeszélt időben nem engedélyezett más szerver indítása, együtt játszunk, aki szervert csinál párhuzamosan önkéntesen azt eltávolítjuk. Tehát 1 szerver van, ha 4-nél többen vagyunk akkor mindenképpen Versus. Ha max 4-en vagyunk, akkor megbeszélés és kedv szerint TH is lehet. Előtte is lehet th bemelegítés.

Van egy TH-s mobedo hamachi szoba, ott szoktak Terrorist huntozni mások, keress vissza és tőlük kell infot kérdezned.

A versus játékmódokat olvasd el az RSV2 oldalon, hogy tisztába legyél velük. Általában team leader módban játszunk (abban kell a leginkább összejátszani, taktikázni), de előfordulhat attack and defend, illetve Conquest is ha 5 vs 5 van legalább.

Mikrofon használata nagy előny, és sokkal jobb is úgy játszani, ha esetleg még nincs akkor szerezz be egyet minél hamarabb (már olcsón lehet kapni, ilyen voice chatelésre tökéletes a legolcsóbb is).
  • simonl #2969
    Versus vagy Terrorist hunt módban játszotok?
    melyik szerverre kell/ajánlott csatlakozni?
  • simonl #2968
    oké, a nick nevet megoldottam....
  • simonl #2967
    Sziasztok,

Még pár kérdés, hogy este már felkészülten tudjak csatlakozni:)
    Letöltöttem a fenti hamachit, telepítés közben megad nekem vmi nevet, ezt megváltoztathatom egy nekem tetszőre???
    bekapcsolás után : join an existing network? majd név, jelszó és újra join?
    Ill. a az említett nevet és jelszót honnan tudom meg pontosan?

Egyenlőre ennyi:)

köszi
  • Balumann
    Nincs 1.03-hoz crack még (most is megnéztem). 1.03 patch után fel lehet rakni az 1.02 cracket, single megy is rendesen, többjátékos módnál fekete képernyő jön.