3885
  • Solid Snake
    "Például a vasutas pályán, a lenti alagút végén próbáltunk kimenekülni az ajtón, mind2-en az ajtó fele próbáltunk futni, és egyszerűen nem mozdult. De többször is meghaltunk" Naná én voltam az ajtó túloldalán
  • Balumann
    Nagyon jó volt a mai game.

A patch érdekes dolgokat művelt a játékkal. Beakadnak az emberkék ha nagyon közel megyünk, bizonyos helyzetekben. Például a vasutas pályán, a lenti alagút végén próbáltunk kimenekülni az ajtón, mind2-en az ajtó fele próbáltunk futni, és egyszerűen nem mozdult. De többször is meghaltunk ez miatt. Patch előtt ilyen nem volt szerintem.

A high stakes mód nagyon jó, fedezékbe bújáskor közelebb viszi a kamerát, így nem nagyon lehet kilátni, és kevesebb is az élet, ráadásul nincs mini térkép, csak a nagy. Remélem hamarosan javítják, hogy pályaváltás után ne állítódjon vissza, illetve a webes konzolról is lehessen állítani.

A másik, elméletileg be lehet állítani már, hogy a halott játékosokkal lehessen beszélgetni. Alap beállításként úgy van, hogy lehet. Szerintem jobb lenne ha nem lehetne. Úgyhogy reméljük ezt is javítják (szintén nem lehet se a configban, se webesről beállítani, dedicated szervernél).
  • Csanjedi
    jo volt köszönöm.
  • Csanjedi
    szerver indult, versus lan
  • Balumann
    Kicsit módosítottam a banner alatti részt, kivettem a CHAT-re felhívást. Mivel 1 szobába kell lennünk, gondoltam felesleges.

Egyébként kéne lennie egy olyan beállításnak is, hogy a halott játékosok tudjanak-e beszélni az élő játékosokkal. Nem találom sehol dedicated szerver beállításoknál...
  • Csanjedi
    nagyon köszi hogy ilyen szorgalmasan összegyűjtötted, sztem nagyon hazsnos, hiszen mindenkinél előfordulhat hogy vmi gubanc van és akkor nem kell az autoupdate hanme csak valamelyik patch, és akor jol jön egy gyors link. Az Újítások részben megtaláljátok őjket a továbbiakban is.
  • PrisonMan
    Bonus mapek
    Comcast event
    GameInvasion

Map Pack
    GamersHell vagy ubi.com

Magyarítás (Személy szerint nem ajánlom, élvezhető a játék angolul is - és csak az 1.01-hez kompatibilis!)
    Ibrik oldala
  • Prince23
    Én speciel úgy csinálom, ha éppen instalálom a játékot, addig fogom magam és és patcheket töltök, éls utána start
  • Balumann
    De ezeket minek gyűjtötted így össze, ha a játék letölti magának? :|
  • PrisonMan
    Patchek
    1.03
    PC Dome vagy PC GURU vagy GamersHell vagy WorthDownloading vagy GamePlanet

1.02
    PC Dome vagy PC GURU vagy GamersHell vagy WorthDownloading vagy GamePlanet

1.01
    PC Dome vagy PC GURU vagy GamersHell vagy WorthDownloading
  • Csanjedi
    nagyon köszönjük:) a töbiek nevében is.
  • PrisonMan
    Jójó, összegyűjtöm az oldalakat és küldöm
  • Csanjedi
    a videókat felrakttam.
  • Csanjedi
    crackeken kívül mindent szivesen felrakok a honlapra.
  • PrisonMan
    Csan, a videók részbe kitennéd a trailereket?
    Rainbow Six Vegas 2: Offical Game Trailer
    Rainbow Six Vegas 2: Cinematic Trailer
    Rainbow Six Vegas 2 Fanpack Trailer

Ha van igény összegyűjteném a patchek, kiegészítők, magyarítások linkjeit (ahonnan le lehet őket tölteni) és akkor az az Újítások menüpontba kerülhetne.
  • Csanjedi
    vmi vírus volt még, a microszott fejlesztette ki ha jol emlékszem:D
  • Prince23
    Win 3.1? az mi? :D
  • Csanjedi
    ha elinditod a hamachit akor egy üres szürke kép lesz
    alul van ikon, kis háromszög, katt, join, és oda. de ezt meg tudnd nézni egy olyan oldalon ahol leirják a program hazsnálatát. a win3.1-et is külön magyarázta el neked vki? :)
  • Prince23
    De most akkor a hamachi progiba kell írni minden jelszót? és azt meg hová kell írni akkor?
  • Balumann
    Talán be kellene lépni hamachin egy szobába, és megvárni míg valaki indít szervert...
  • Csanjedi
    ha felteszed hamachit, megadod a szobát amibe joinolni kell, ezt a benner alatt látod. azután lteszed táclára, elinditod a vegast, bemész a játékban hogy versus/LAN/join. ha vki csinált szervert, az ott meg fog jeleni. ezen kivül csak speciális esetben kell beálitani vmit. ha gondolod kiprobálhatjuk.
  • Prince23
    Nem ír ki semmit. Bekapcsoltam online módba, azt kész, ennyi. Csatlakozni nem tudtam.
    Esetleg kell vmi regisztráció vagy mi?
  • Csanjedi
    kérlek ird le mi a probléma, biztos tudunk segiteni.
  • Prince23
    Emberek én feltettem a hamachit, pár hete, itt ezt. És nem tudok multizni, semmi reagálás sincs.
  • Csanjedi
    ez cask egy lehetőség hogy a páylákat más feltételekkel játszzuk, nem kell letölteni semmit.
  • PrisonMan
    Nagyon jó volt a tegnapi game
    Patch sok jó újítást hozott, ACES-ben mostmár 100-as szintig lehet menni. És a patchnek köszönhetően léptem 4 szintet: Second Lieutenant-ből Lieutenant Colonel lettem

Mi ez a High Stakes mód? Eddig akkor az 1.03-as patch, a Comcast Event és a Map Pack-re volt kiegészítőként. Tőltsük le ezt a HS modet?
  • porkiy
    Megcsináltam mindent, köszönöm a részletes útmutatást. Remélem, most már jó lesz, de csak este fog kiderülni....
  • Csanjedi
    uj pályák és highstakes mód tesztelve, holnap már lehet azzal nyomulni. képek: High Stakes Calypso
  • nemesadam
    Akinek pedig VISTA-ja van itt találja :http://kepfeltolto.hu/i/?168100 (csak a teljesegé kedvéért :D )
  • Balumann
    A patch nagyon sokat javított a célzáson, meg a hitboxon is. De azért még mindig messze nem tökéletes. Annak nagyon örülök, hogy végre eltalálja az célpontot, ha telibe rajta van a célkereszt, sniperrel. Úgyhogy bizonyos helyzetekben mostmár az is nagyon jól használható.
    Furcsaságok azért most is voltak, de be tudható egy kis kapcsolat késésnek.

Jó volt a mai gém, jó sokan voltunk. A hangal jó lenne mostmár nem problémázni, mindenki tudna rendesen csevegni :I
  • Balumann
    Leírom most, hátha még másnak is lesz hasonló problémája.
    A lényeg, hogy a felvételi hangerő keverőnél a mikrofon legyen kiválasztva, ne a sztereo keverő.
    A régi hangkártyámnál 1-et lehetett kiválasztani, a mostanimnál viszont lenémítás van csak, nem tudom neked milyen hangkártyád van.

Nálam ilyen a felvételi hangerőnél a mixer:

Tehát a lényeg, hogy a mikrofon legyen kiválasztva, többi némítva.

Hangkártya programjában is lehet állítani, az enyémen itt van:

Remélem ez alapján meg tudod találni. De ha nem sikerül, akkor holnap segítünk.
  • Csanjedi
    jo volt a mai meccs, nyertem is egy 10 sikeres robbantás cuccot, jo éjt mindenkinek.
  • porkiy
    Akkor holnap majd segítsen valaki hangügyben nagyon plííííz!!!!
    Köszi a mai gamét, jó volt, néha kicsit idegesítő, néha kicsit sikerélményes, mert sikerült lelőnöm ezt-azt.
  • Csanjedi
    versus indult balunál
  • nemesadam
    Lesz mecs de nem úgy kell versus lan és az 1 szerverre amit kiad joinolsz.
  • martin1992
    ma lesz meccs?
    és úgy kell mint más játékba ,lan menü és a szerver ip be és csati
  • Sadist
    Századosi rangban a bereten milyen camo van?
  • Balumann
    Nah megnéztem a terrorist hunt módot. Sokkal élvezhetőbb lett a játék, a sniper úgylátom oda lő ahova célzok végre. Mediumon megcsináltam a TH-t úgy, hogy 40%-ban sniperrel mentem! Pontosabb lett a hitbox rendszer is úgyérzem.

Nagyon remélem, hogy multiban is ez lesz a tapasztalat, és végre megszűnnek a célzási bugok, főleg mesterlövész puskáknál.
    Rengetegszer volt, hogy álló helyzetből a célkereszt a mellkasán volt a célpontnak, és mellé lő.
    Ráadásul ha jól látom erősebb is (javítás leírás szerint távolabbra erősítették).

És nem láttam elém teleportáló terroristákat th-ban, egyből sikerült végigvinnem (persze 2 csapattársal), médiumon.

Várom az esti versus-t.
  • Solid Snake
    Lál
  • Csanjedi
    Karakterfejlődés:D

http://csanjedi.extra.hu/MISC/r6csanjedi.jpg