Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan félreolvasták.Vagy én?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Remélem evvel,majd másképp lesz!
ez mappack.
http://pcdome.hu/hirek/15292/s_t_a_l_k_e_r_clear_sky_trailer
Live long and prosper.
Mennyi újítás!!!
Map pack,fan pack,pach.
Holnap kiprobálnám,az új pályákat.
Ha leszünk elegen csinálok versust!
Üdv.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Azért remélem a csapat nem esik szét ez a kis szünet miatt!
Be patient and wait for a crack to be release. When that will happen, it will be uploaded on the three sites(Megagames, GCW, GBW). As for the net tutorials about how to make a crack, those are pretty obsolete(they will work on games up to year 2001, but not after).
http://forums.megagames.com/forums/showthread.php?s=cef5bf02f80067c31e13cbbc34c7b5c3&p=382244#post382244
Live long and prosper.
Singliben változott vmit a játék v. játékmenet az 1.3 al??
köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Live long and prosper.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Az újdonság tapasztalata: a gránát indikátor nagyon jó lett, a füstöt és a hangot nem jelzi, a frag-et és a lángos izét igen, rohantam is az ellenkezõ irányba....
Bocs az elõzõért...
SET RANDOMRESPAWN=0
SET HARDCORE=0
A másik beállítási fájlban nem találok új dolgokat, csak kicsivel jobban átláthatók a beállítások.
Új kamera fedezéknél (nem lehet kilátni a fedezékbe bújáskor), és nincs élet regenerálódás! Ezekre kiváncsi leszek, ha meglõnek akkor elmosódott képpel kell tovább játszani? 😄
Nah, és erõsítik a távcsövest is! Ez nagyon jó lesz! Alig várom már, hogy kipróbáljuk. Mindenesetre ha holnap haza is érek, nem tom milyen állapotban leszek az utazás után, ha a mai másfél órás után ilyen félhulla voltam 😄 Úgyhogy legközelebb sztem csak holnap után leszek.
Köszi a játékot, bár a fáradság miatt én nem annyira élveztem a mait.