3885
-
Doki0927 #3085 Valaki segítsen, mert már nagyon kiváncsi vagyok hogy mien game -
#3084 Köszi:). -
Doki0927 #3083 Hali!
Segítsetek! A Loading képernyőnél lefagy a játék.. Mi lehet a baja?? -
#3082 TH-hoz az új pályákat a Map Pack pályái vannak (3), és régebbről egy [comcast Event) Csanjedi oldaláról le tudod tölteni
Aki ráér jöjjön TH-zni -
#3081 Esetleg a terrorista vadászathoz, nincsenek új pályák? -
#3080 na jó reggelt! én is gyüvök ma este aratni remélem nagy harc lesz -
#3079 Igen. -
porkiy #3078 Ti tudtátok, h a G18 pisztoly full automata, olyan, mint egy kis Uzi, a 18 skulót secperc kiviszi.... én nem tudtam. -
#3077 Nagyon jó volt a tegnapi game Szatelit nagyon izgalmas volt
A szerver fagyott be? Kezdtem már éjszaka parázni, hogy klasszikus windows hibaüzenet hang, hallok még egy ideig hangot, de a kép befagyott. Újraindítottam és ugyanez. Vagy ez nem is a szerver fagyás volt? -
#3076 Reméljük sok ilyen lesz, mint a mai. Jó lenne ha már Imi is hallana minket. -
#3075 Nah érdekes jelenség, a szerverem fogta magát és kifagyott. Aztán elindítom újra, belépünk, meghaltam, leakartam tenni a tálcára és teljes fagyi, újra indítás kellett.
Nagyon jó volt a mai game. Nekem egy kicsit káosz, mert tiszta por minden körülöttem, az egérpadomon meg alig mozdult az egér :D
A menüben kellene még valamit kitalálni az ellen, hogy ne egyszerre kezdjen el mindenki beszélni, mert semmit nem lehet érteni :D
Nah köszönöm a játékot, jóéjt mindenkinek. -
#3074 befagyott sry. -
#3073 vicces hogy eddig minden kép tartalmazott ékezeteket, amit vki feltöltött:D:D pedig ki irtam hogy léci ne, mert azt nem simeri fel. na ma is jol kifáradtam, de legalább találtunk albit.
lesz mecs? ja látom lesz, okés jövök, vagyok, halni jöttem, nem temetni:D -
Csavez #3072 a vegason 2x szedtél le c4-el -
#3071 Inkább Csanjedire gondoltam :D 2x is megöltem úgy C4-el is úgy, hogy arra vártam hátha támadjon, egyszer Import/Export -on (elindultam hátra, és C4-et raktam az ajtó melletti falra), meg amin utoljára játszottunk. :D
Ma tuti, hogy tovább próbálkozok a C4-el. -
Csavez #3070 Rám gondolsz?:D -
#3069 Lehet, hogy ma csak később fogok tudni jönni. Pontosabban gép környékén leszek, de festeni készülünk a szobámat. Szervert indítom majd 9-kor. -
#3068 TH mobedon -
#3067 Szerintem az ideális az, ha 4 vs 4 van (Team leaderhez), vagy 5 vs 5 (attack and defendhez), de 6-an is nagyon jó meneteket szoktunk játszani TL-ben. Este 9 körül kezdünk szinte mindig. -
#3066 21:00-körül indul a -
#3065 Hát 6-10 az nem túl sok... És mikor szoktatok kezdeni? Nem tudom már, mi a napirend, régen voltam fent :) -
#3064 Hali. 1.3-al nyomjuk. 6 és 10 között szoktunk lenni. -
#3063 Üdv népek! Mostanában hányan szoktatok lenni hamachin? És melyik verzióval toljátok? -
#3062 nem -
#3061 A különböző patchelések látják egymást? -
#3060 Megvolt, mindenkit kinyírtam -Tyranthunt3r- néven Köszönöm a gamet jó volt Veletek -
#3059 Én tegnap előtt voltam fáradt (illetve rosszul is voltam egy kicsit), ismerős érzés. Most viszont én jó erőmben voltam. Nah majd holnap, reméljük mindenki formában lesz :D
Jóéjt! -
#3058 ahogy az angol mondaná, as a matter of fact, ma nem ment, nem tudtam koncentrálni, fáradt voltam, most is aludnom kéne. nem tudtam célozni.
elnézést hogy leléptem, köszönötem azért, remélem hallottátok. ha nem akor most megteszem. jo éjt:) remélem legközelebb jobban fog menni. -
#3057 Csanjedi mi történt, hogy így eltűntél? -
#3056 Jó volt a mai game is. A C4 nagyon jó eszköz rájöttem :) Főleg ha olyan ellenfelek ellen kell menni, ahol az egyik mindig megpróbál hátba támadni :D
Egyre jobban várom, hogy kijavítsák a dedicated szerverkészítési hibákat. Nagyon jó a hardcore mód. Ha lehet, akkor alap lesz, hogy hardcore módban játszunk. A játékot eleve úgy kellett volna megcsinálni szerintem.
A sniper meg szintén nagyon jó így. Bárcsak lennének kicsivel nagyobb sznájpos pályák. -
#3055 RSV2 oldal, Szerverek, R6V2 Versus Server és ott vannak a szoba adatai.
Ott volt game. -
#3054 elég szar volt ma nekem a gém, fáradt voltam egész nap albérletkeresés, nemm ment. meg néha elég érdekes helyekröl elég valoszinütlenül löttek le. meg a a pályák ismétlödtek is. jo éjt. -
#3053 Hol is van a game? -
#3052 Versus szerver indult. -
#3051 -
#3050 -
#3049 Teccik. -
#3048 Ha jól értesültem, valaki indított most versus szervert. -
porkiy #3047 Én voltam a másik, és ha nem lennénk olyan gyúrós állatok, akkor keskenyebb lenne a vállunk, és kifértünk volna. De pl. pályakezdésnél is nem bírtunk egy irányba elindulni, 1,5 m távolságot kellett hagyni az emberek között, h ne akadjanak össze. -
#3046 Az ajtó túloldalán nem volt senki :D Pontosabban ott nincs is ajtó, a folyosóra akartunk visszafutni a gránát elől. :D Én mögötte voltam, és 1 irányba akartunk futni, és nem tudtunk.