3885
  • Balumann
    Az a baj, hogy ha a frag meg az incendiary is engedélyezve van, akkor szinte biztos, hogy mindenki ezt a 2-t fogja választani. Márpedig a flash gránáttal szerintem érdekesebb, meg sokkal taktikusabb azzal támadni (nem szabad addig bele nézni, utána gyorsan kell támadni). A füst szintén egy taktikai elem.
    Ha szavazásra bocsátjuk, akkor biztos benntmarad a tüzes is.
    De azt gondolom mindenki belátja, hogy ha csak frag-et meg incendiary-t használjuk (ha engedélyezve van akkor meg buta aki nem azt használja, mert az a hatásosabb, ugyan ez volt a C4-el is). A gázt is nyugodtan használhatnánk az is igaz, mert gázmaszkot is vinni kell annak, aki bele akar menni és nem akar könnyezni.

De most így tényleg nem jó, hogy szerverbeállításként nem lehet kivenni (mert visszaállítja). Lehet, hogy az incendiary-t akkor mégis engedélyezzük addig, aztán ha kijavítják netán, akkor kivesszük. Csak a C4-et tiltjuk meg.

Kellene csinálni egy szabályok részt, amit mindenkinek el kellene olvasni (ahol le van írva az is, hogy ha szervert készít valaki be kell jelenteni, meg mindent).

Akkor holnap legyen úgy, hogy csak a GPS meg a C4 nem lesz engedélyezve. Aztán meglátjuk.

A következő 3 napban nem tudom, hogy hogy leszek, mert féltesómék 2 gyereke hozzánk lesz passzolva (2 és 3 évesek). De megpróbálok ittlenni, ha a menet elején nem is tudok ittlenni, szervert fogok tudni csinálni mindenbizonnyal.
  • Csavez
    Azért szívtam fel magam,mert amikor nyaralni voltál 26-an voltak bent a szobában!Enyit számoltunk!Nem értem miert beszélsz 16-ról?Akkor ez valami véletlen volt?
  • Csanjedi
    ez dedicated szerver dolog tényleg teljesen hazsnálhatatlan igy. a játék első pályája jo, utána minden összeomlik.

nem lehet kitiltani minden embert aki gpsezik megc4ezik, de vhogy meg kéne oldani, ha vki hostol az a köz kivánatára tudjon modositani.

én javasolom, hogy szavazzunk, hogy ki mit tiltana ki, hogy egyensulyozottab legyen a játék.

Részemről C4, GPS, a többivel nincs bajom.
  • Balumann
    Csavez meg megsértődik, amiért kiraktam. :I Pedig mindenkit kirakok, főleg ha tudom h biztosan nem lesz.
    A legigazságosabb tényleg az lenne mondjuk, ha játék előtt pár percel újra létrehoznám a szobát. Ha még valaki megsértődik ez miatt, akkor az lesz
  • Balumann
    Nah jah, volt már jobb is, de jó volt!

Ez a dedicated szerver hihetetlenül egy elcseszett dolog lett ebben a játékban. Ezt szándékosan csinálja az Ubisoft szerintetek? 5 éves játékobka is megtudják csinálni rendesen, pont ennél miért nem.

Először is, hogy nincs rendes konzolja, pb-n keresztül kell küldeni a parancsokat rá. Aztán a patchban a hardcore mód, erre a dedicated szerver pályaváltás után kiveszi ha be is volt állítva.
    Aztán kihagyják azt a beállítási sort, ahol be tudnánk állítani a voice chatet, hogy ne tudjunk beszélgetni a halottakkal.

És akkor most megpróbáltunk kivenni néhány kütyüt, amit "túlzásnak találtunk". Az .ini fájlban azt írja, hogy indítsak egy rendes szervert (állítsam be a restricted items -eket), majd a KellerGame\Config\PC\KellerServerOptions.ini -ben megtalálom azoknak az eszközöknek az ID-jét. Namost, 1. probléma, hogy eleve nem a PC mappában van, hanem csak a config mappában, másik, hogy hiába indítottam el a szervert, a config fájlban semmi sem változott (bemásoltam a PC mappába is, ott sem).
    Valószínűleg valamelyik patch előtt ez működött.
    Csan küldött egy ini fájlt, amibe ki volt tilva pár dolog, abból ki tudtuk következtetni az ID-ket, így ki tudtam tiltani a C4-et is (csak kis logika kellett hozzá...). Erre pályaváltás után a hardcore móddal együtt kiveszi, és az alap beállítást állítja (vagyis minden újra engedélyezve lett). Nagyszerű... ^^

Ja és a másik, hogy tegnap (meg már 1x ugyan ez volt) elindítom a szervert, és azt írja, hogy a szerver olyan "anyagot" használ, ami nincs meg. Vicces, hogy nekem is azt írja, mikor ugyan onnan van indítva a szerver, mint a játék.

A játékban meg egy kicsit hatásosabbá tehetnék ezt a flashbanget, mert így elég kevés értelme van.

Ilyen apróságokkal elrontani egy ilyen jó alapu játékot... én nem igazán értem. Ráadásul még pályaszerkesztőt sem adtak ki hozzá (u3 editor nem jó hozzá, direkt úgy lett megcsinálva...), pedig az sokkal jobbá tenné, ha tudnának pályát csinálni hozzá.
  • Csanjedi
    köszönöm jo volt.
  • Csanjedi
    versus van ygertek.
  • Csanjedi
    na mi a helyzet? ma hogy lesz a szerverkészités?
  • nemesadam
    Ill. 5 óra hajnali fél 2kor már nem fog úgy az agyam.
  • nemesadam
    Na mostanáig ment a th 4 és egynegyed óra felállás nélkül jó volt :D léptem 2 szintet assaultba meg 1-et 1-et cqb -ba meg marcksmanba kösz a játékott és joccakát.
  • Csanjedi
    de köszi az infot;)
  • Balumann
    Jah, jó volt a mai Versus. Úgyhogy innentől fogva ki lesz vége a tüzes gránát (incendary vagy mi?), a C4, radar.
    Lehet, hogy amíg nem javítják ki a dedicated szervert (hogy ne állítsa vissza a hardcore módot, meg ilyesmik), addig jobb lenne ha rendes szervert indítanék. Mindenkinek játszható volt, volt valami különbség játék futását illetően? Mert ha nem, akkor addig így marad.
    Csak hát így ha elmegyek, nem tudom úgy hagyni a szervert.
  • Csanjedi
    sztem ez vegas 1.

jo volt a mai gém, kicsit kiegyensulyozottabb volt mint a tegnapi. köszönöm, és remélem balu sikerül megjavitani a dedicated szerót.
    jo estét.
  • Jocisan
    Térkép+Angol help
    Gamempire.extra.hu
  • Balumann
    Jah, valószínűleg igazad van. Még 2-3 alkalommal így játszunk, aztán kivesszük, nem engedélyezzük tovább. Hacsak nem jön ki egy új patch, amiben módosítják a C4 meg ezek tulajdonságait.

A radart egyébként csak ti használtátok (te, Csavez, meg még 2-3-an :) ), én soha, csak 2x kipróbáltam!
  • Csanjedi
    igazábol ezek a gadgetek nagyn jok lennének, csak sztem nem elite csapatok egymás elleni harcában. nem tudom, én is sokat gondolkodtam. a pállyák elég kicsik, a mozgás nagyon fontos, és pontos is kell hogy legyen. és ha nem lehet rejtözködni, meg minden sarkon félni kel hogy ki dob 40 métert egy c4-gyel, na akkor már kicsit eltolodik a helyzet.

ja és bocs ha nem tudok itrni, gyorsan gépelek, nem szépre megyek:)
  • Csanjedi
    igazából sztem a legjobb lenne, ha CS-hez hasonloan cask a három gránát közül lehetne választani, flash, frag és smoke. a gps nagyon igazságtalan, a motion sensor nem sokat ér, a tear gránát idegesitö, a gázmaszk szintén nem sokat ér, c4 célfegyver kéne legyen, nem gránáthelyettesitö, föleg hogy szinte azonnal lehet robbantani, patch előtt ez nem igy volt, sokkal lasabban detonált. szoval a gránátok kizárolagossá tétele sokat változtatna sztem. akor tényleg nem lehetne előre tudni ki honna fog jönni.
  • Balumann
    Egyébként ha méginkább átmegy bombermanbe a játék, akkor a C4-et ki tudom venni (mint szerver beállítás). Most így átgondolva, tényleg több taktika kell ahhoz, hogy megvédjünk valamit, C4 nélkül.
  • Csanjedi
    ha pontosan ideirod ami hibaüzenetet kiir: "error vagy akármi", akkor rákeresek googleban, és biztos találunk vmi megoldást.
  • Doki0927
    Ebben igazad van Meg is csinálom
  • Balumann
    Nemárt ha egy kicsit olvasgatnál ha már számítógéped van, hogy hogy kell ilyen dolgokat csinálni.
    A videókártya driver telepítésének a következő a menete:
    -Programok telepítése és törlésében eltávolítod a régi drivert, minden ezzel kapcsolatos dolgot.
    -Újraindítod a gépet.
    -(ilyenkor a driver hiánya miatt kis felbontásba és 16 szinben fog bejönni) feltelepíted az új drivert, majd gépújraindítás
    -beállítod a neked megfelelő felbontást, szineket, monitor frissítési frekvenciát, és esetleg szarakodsz a vezérlő beállításokban, hogy a lehető legjobban/legszebben fussanak a játékok.
  • Doki0927
    Ez lemaradt, újabb játékok gond nélkül mentek
  • Doki0927
    Ez a videokari a 7es series nem? Mert most töltöttem le egy olyan drivert és 16 színbe jött vissza a gép meg 640x480-ba
  • Doki0927
    Okés megpróbálom majd írok aztán hogy mi jött össze
  • Balumann
    7950GT-hez 2006-os drivert felrakni elég butaság, újabb játékok is mennek így? Rakd fel a legújabb drivert. Szerintem meg fogja oldani a problémát.
  • Doki0927
    Más játéknál nem csinálja ezt, csak ennél, a video driver az lehet hogy régi mert 2006-os, de nem is néztem újabb frissítést hozzá mert eddig nem volt gond vele, a videokarival meg nem hiszem hogy gond lenne mert GeForce 7950 GT 512MB-os van, ennek bírni kellene.. Amikor lefagy kiír egy hibát is egy számsort vagy nem tom..
  • Balumann
    hm... Más játékkal, vagy így alapjában nincs gond? Ez így már nagyon hardveres hiba gyanús. Legújabb videókártya van fennt?
  • Doki0927
    Hali!
    Balumann, ujraraktam a gépet, és most már el is indult de ha rámeek a story-ra akkor lefagy, meg a terrorist hunt-nál az első mission-t megcsináltam aztán a másodiknál már megint lefagyott... Mi lehet a gond?
  • Balumann
    Hát, egy kicsit tényleg átment kicsit bomberman stílusba. Bár így sem olyan rossz sztem :) Ha meg végre kijavítják ezt a hardcore módot, akkor abba fogunk játszani. Most egy kicsit elhülyültük a dolgot, de néha ilyen is kell. :)

Csanjedi, miért nem élvezed már? :-( Hiányozni fogsz. A csapat nélküled nem lehet teljes. Ne hagyj itt minket sokáig.

Jövőhét péntekre egyébként GRAW 2-t tervezek.
  • Csanjedi
    Azt hiszem egy időre visszavonulok, vannak nálam jobb játékosok, én már nem élvezem a játékot ugy mint régen. Köszönöm, hogy lehetőségem volt ilyen remek csapatban játszani, azt hiszem ez keveseknek adatik meg. Ugy gondolom, hogy mindenki fair módon játszott, remélem ez után is igy lesz. További kellemes meccseket, és szép nyarat. Ha lesz uj pálya, sztem még visszanézek. A server kijelzőt a honlapon átadom balunak, hogy kezelje, ha nincs rá igény természetesen leszerelem.

Üdv
    LuckyCsanjedi
  • Balumann
    Versus megy.
  • PrisonMan
    Sikerült elindítani?
  • Balumann
    Indítok egy terrorist hunt szervert most.
  • Balumann
    Nah a mai game sem volt rossz, de a tegnapit (vagyis már a tegnap előttit :D) meg sem közelítette, kicsit hiányosan voltunk. Mármint voltunk, 8-an meg 10-en is.
    Viszont mostmár nem csak Imi nem hallotta más hangját, még 2 -nek lett ugyan ez a hiba. Ilyen a patch előtt nem volt, az Ubisoft forumán viszont nem írnak ilyen hibáról. Félek, hogy ez nem lesz javítva, úgyhogy meg kellene találni erre a megoldást. De mivel Hamachin keresztül megy, így a portokkal nem lehet elméletileg probléma. Tartok tőle, hogy ez valami játékon belüli hiba.

A szerver ma is lefagyott egyszer, játékkal együtt...
  • porkiy
    Jelentem a karakterem Chuck Norrisból átment birodalmi rohamosztagossá, DS (Death Star) prefix-szel.
  • Balumann
    Versus szerver indult.
  • Balumann
    Megy Terrorist hunt (1 új játékos miatt), 9-től versus.
  • Doki0927
    Nagyon szépen köszönöm! Megpróbálom és majd írok
  • Balumann
    És ha a háttérben lévő folyamatok leállítása nem segít, akkor valószínűleg csak windows reinstall után fog megjavulni.
  • PrisonMan
    Nekem is volt régebben ilyen: nekem az volt a megoldás hogy a párhuzamosan futó programokat (net, msn, stb) kikapcsoltam. Remélem sikerül