Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.gamestar.hu/hirek/ubisoft-cracket-adtak-ki-javitaskent.html
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Live long and prosper.
Live long and prosper.
Egyáltalán megnézted mit írt ki...?
Egyáltalán hogyan kezdjek hozzá majd a játékhoz? Hogyan fog ez csatlakozni a játékhoz?
Azt mikor kell beizzítani?:)
Türelmes válaszokat kérek:) Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
szoba név:rainbowsixvegas2hu-network1
jelszó:1212
A megbeszélt idõben nem engedélyezett más szerver indítása, együtt játszunk, aki szervert csinál párhuzamosan önkéntesen azt eltávolítjuk. Tehát 1 szerver van, ha 4-nél többen vagyunk akkor mindenképpen Versus. Ha max 4-en vagyunk, akkor megbeszélés és kedv szerint TH is lehet. Elõtte is lehet th bemelegítés.
Van egy TH-s mobedo hamachi szoba, ott szoktak Terrorist huntozni mások, keress vissza és tõlük kell infot kérdezned.
A versus játékmódokat olvasd el az RSV2 oldalon, hogy tisztába legyél velük. Általában team leader módban játszunk (abban kell a leginkább összejátszani, taktikázni), de elõfordulhat attack and defend, illetve Conquest is ha 5 vs 5 van legalább.
Mikrofon használata nagy elõny, és sokkal jobb is úgy játszani, ha esetleg még nincs akkor szerezz be egyet minél hamarabb (már olcsón lehet kapni, ilyen voice chatelésre tökéletes a legolcsóbb is).
melyik szerverre kell/ajánlott csatlakozni?
Még pár kérdés, hogy este már felkészülten tudjak csatlakozni:)
Letöltöttem a fenti hamachit, telepítés közben megad nekem vmi nevet, ezt megváltoztathatom egy nekem tetszõre???
bekapcsolás után : join an existing network? majd név, jelszó és újra join?
Ill. a az említett nevet és jelszót honnan tudom meg pontosan?
Egyenlõre ennyi:)
köszi
Live long and prosper.
Start/Dokumentumok/My Games/ Ubisoft/ RSVegas 2
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
mi hamachit hasznáunk, a kép alatt megtalálod amit le kell szedned. 1.02-es verziót hazsnálunk. további info a honlapot, szintén a kép alatti link. sok szerencsét, és várunk:)
Live long and prosper.
Hamachihoz itt találsz leírást: KATT
Azt a hamachi verziót töltsd le ami itt van a banner alatt.
A network nevét/jelszavát (meg még más dolgokat is) megtalálod Csanjedi RsV2 oldalán (banner alatt linkje).
Nekem eredeti játékom van, és szeretnék veletek játszani. Mit kell tennem?
Hamachi -t kell letöltenem? Még nem használtam, van ehhez vmi magyar nyelvû leírás?
Befolyásolja -e,hogy már regisztráltam a UBI -n?
Köszi
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Rainbow Six · Rogue Spear · Take-Down · Raven Shield · Black Arrow · Lockdown · Critical Hour · Vegas · Vegas 2
Wikipedian találtam<#wink>#wink>
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
Live long and prosper.
Live long and prosper.