Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csanjedi
igen.

Live long and prosper.

teddymac
olvastátok ?
http://www.gamestar.hu/hirek/ubisoft-cracket-adtak-ki-javitaskent.html

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Csanjedi
ha nincs magyarítás 1.02-höz, akor sztem semmit. angol lesz, egyébként aniyra nem gáz. sokat nem beszélnek.

Live long and prosper.

És akkor mit kéne csinálni?
Csanjedi
a patch 1.00, 1.01 verzióra lett kifejlesztve, ehelyett 1.02-t talált. gondolom ezért nem települt fel.

Live long and prosper.

This patch is designed for version 1.00, 1.01 only. Version 1.02 was found instead.
Csanjedi
A mentõ is házszámra megy.:)

Live long and prosper.

Balumann
Gondoltál már arra, hogy ha leírnád pontosan mit ír ki (vagy beraknál róla egy képet), akkor lehet tudnánk is segíteni? ^^
Egyáltalán megnézted mit írt ki...?

De fel se tudom telepíteni mert még telepítés elõt ír ki valamit!<#szomoru1><#help>
PrisonMan
Ha feltelepítetted, akkor van az asztalon egy olyan ikon, hogy Rainbow Six Vegas 2 - Magyar. Ezzel nyisd meg a játékot <#wink>

Hello! Letöltöttem az 1.01-es verziót hogy le tudjam magyarosítani! De amikor fel akarom telepíteni kiírvalamit és annyi! Mit kell csinálni hogy fel tudjam telepíteni?
PrisonMan
TH mobedon /map pack legyen, nem kell hozzá crack/

Balumann
Elõtte Hamachin gyülekezõ, írunk a közös chatbe mindig, ha indul azt is (azt ide a forumba is írjuk).

Balumann
Belépsz a hamachi szobába, akkor már lan kapcsolatban leszel velünk. Este amint elindítottam a szervert (9 körül), Versus - LAN, és ott látni fogod a szervert. Onnantól kezdve meg ugyan az mint interneten.

Kezdem tanulmányozni a Hamachit:)
Egyáltalán hogyan kezdjek hozzá majd a játékhoz? Hogyan fog ez csatlakozni a játékhoz?
Azt mikor kell beizzítani?:)

Türelmes válaszokat kérek:) Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Balumann
Ebbe a Hamachi szobába játszunk (név, jelszó):
szoba név:rainbowsixvegas2hu-network1
jelszó:1212

A megbeszélt idõben nem engedélyezett más szerver indítása, együtt játszunk, aki szervert csinál párhuzamosan önkéntesen azt eltávolítjuk. Tehát 1 szerver van, ha 4-nél többen vagyunk akkor mindenképpen Versus. Ha max 4-en vagyunk, akkor megbeszélés és kedv szerint TH is lehet. Elõtte is lehet th bemelegítés.

Van egy TH-s mobedo hamachi szoba, ott szoktak Terrorist huntozni mások, keress vissza és tõlük kell infot kérdezned.

A versus játékmódokat olvasd el az RSV2 oldalon, hogy tisztába legyél velük. Általában team leader módban játszunk (abban kell a leginkább összejátszani, taktikázni), de elõfordulhat attack and defend, illetve Conquest is ha 5 vs 5 van legalább.

Mikrofon használata nagy elõny, és sokkal jobb is úgy játszani, ha esetleg még nincs akkor szerezz be egyet minél hamarabb (már olcsón lehet kapni, ilyen voice chatelésre tökéletes a legolcsóbb is).

Versus vagy Terrorist hunt módban játszotok?
melyik szerverre kell/ajánlott csatlakozni?

oké, a nick nevet megoldottam....

Sziasztok,

Még pár kérdés, hogy este már felkészülten tudjak csatlakozni:)
Letöltöttem a fenti hamachit, telepítés közben megad nekem vmi nevet, ezt megváltoztathatom egy nekem tetszõre???
bekapcsolás után : join an existing network? majd név, jelszó és újra join?
Ill. a az említett nevet és jelszót honnan tudom meg pontosan?

Egyenlõre ennyi:)

köszi

Balumann
Nincs 1.03-hoz crack még (most is megnéztem). 1.03 patch után fel lehet rakni az 1.02 cracket, single megy is rendesen, többjátékos módnál fekete képernyõ jön.

Jól olvastam, h imark feltette az 1.3-hoz a cracket? Tehát van? Akkor ti is fekakhatnátok, h tudjak veletek játszani, és ne kelljen le, és visszapakolgatni a játékot....
Csanjedi
hihetetlen hogy mindenkinek sikerül elõtte irnia:D:D life is cruel /Teen Agent/

Live long and prosper.

Csanjedi
my games-t kihagytam.

Live long and prosper.

Csanjedi
c dokuments ubisoft.

Live long and prosper.

szia,

Start/Dokumentumok/My Games/ Ubisoft/ RSVegas 2

imark
A játékmentéseket hol találom? Újra szeretném telepíteni a játékot, de nem akarom hogy minden elvesszen, ezért kéne. Feltettem az 1.03as patchet, crackeltem is, viszont most Story mode-ban magától ad ki parancsokat a csapattársaimnak... eléggé idegesítõ, és így játszhatatlan, ezért kéne. Elõre is köszi!

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

Rage47
Csanjedi
hogy te mindig 1 percel elõttem irsz :D:D

Live long and prosper.

Csanjedi
hi

mi hamachit hasznáunk, a kép alatt megtalálod amit le kell szedned. 1.02-es verziót hazsnálunk. további info a honlapot, szintén a kép alatti link. sok szerencsét, és várunk:)

Live long and prosper.

Balumann
Nem befolyásolja a Hamachin való játékot sem az, hogy eredetid van, sem az hogy regisztráltál már.
Hamachihoz itt találsz leírást: KATT
Azt a hamachi verziót töltsd le ami itt van a banner alatt.

A network nevét/jelszavát (meg még más dolgokat is) megtalálod Csanjedi RsV2 oldalán (banner alatt linkje).

PC-re gondoltam! Tehát abból hány van PC-re?
Sziasztok,

Nekem eredeti játékom van, és szeretnék veletek játszani. Mit kell tennem?
Hamachi -t kell letöltenem? Még nem használtam, van ehhez vmi magyar nyelvû leírás?
Befolyásolja -e,hogy már regisztráltam a UBI -n?

Köszi

Sadist
Csak 6 része van, a többi kiegészítõ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csanjedi
kösz a mai játékot.

Live long and prosper.

Csanjedi
<#taps>

Live long and prosper.

imark
Rainbow Sixnek 9 része van:
Rainbow Six · Rogue Spear · Take-Down · Raven Shield · Black Arrow · Lockdown · Critical Hour · Vegas · Vegas 2

Wikipedian találtam<#wink>

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

Csanjedi
versus indult

Live long and prosper.

A Rainbow Six-nek hány része van? 3? !Vegas! !Vegas2! !Lockdown(3)! valahogy így?
Balumann
Indult versus szerver, lehet jönni!

Balumann
Jah! én is már telepítem a patchet

Csanjedi
na ma 9kor lesz meccs? már várom<#vigyor4>

Live long and prosper.

Csanjedi
ez jo kérdés, meg lehet probálni, de sztem azt fogja kiirni hogy már a legujab verzio van, és nem fogja felülirni.

Live long and prosper.

Balumann
Sajnos nem lehet vissza patchelni. Én nekem az egész játékot le kellett szednem most újra hogy újra tudjam rakni 1.02 -re

Akkor én az eredeti 1.3-asommal nem is tudok egyenlõre veletek játszani? Le tudom szedni csak az uccsó patch-et úgy, h a játékot ne kelljen?
Csanjedi
balu léci a régi csanjedi-t töröld ki mert ujraraktam a windowst. köszi.

Live long and prosper.

Csanjedi
ujraraktam a vegast, most már készen állok az estimeccsre.

Live long and prosper.

Sadist! Köszönöm a segítséget!<#wink>
Csanjedi
köszi a képeket<#eljen>

Live long and prosper.

PrisonMan
Külön (is?) le lehet szedni pl innen. /150 MB/

Balumann
Nah mostmár én is leszedem újra rendesen, és felrakom az 1.02 -es verziót. Estére remélem lennt lesz, és akkor a korábban megszokott idõpontban (este 9-kor) indítok szervert. A map packot akkor most külön le lehet szedni, nem a patchben van? Mert akkor az is kelleni fog.