3885
-
#3165 Az ArmA 1-hez nincs kedved? Mert a botokkal nem nagyon tudom megcsinálni :D Legalábbis most 2 csapatot kellene irányítanom, de nem tudok 1x-e két járművet vezetni, maguktól meg nem hajlandók odamenni ahova kiadom nekik :D
De egyszer már sikerült, de akkor se stimmelt valami.
Mindenesetre az ArmA 2 -ben benne vagyok, csak attól függ hogy hogyan fog futni. -
#3164 egy coop meccshez elég 4-5 ember is. -
#3163 hát kérdés, hogy hogyan fog futni a gépemen a játék. Az ArmA mondjuk játszhatóan fut, remélem a 2 is fog. De ahhoz lehet kevés lesz annyi ember, amennyien össze tudunk jönni Hamachin. -
#3162 Helló kedves közönség!
Reklám következik: szeretnék egy jo kis csapatot verbuválni a jövőre megjelenő ArmA 2-höz. Itt lesz az oldal, ahol majd lehet jelentkezni: Operation - Hotel Uniform November -
#3161 Mobedon story és TH is megy -
Paranoia #3160 köszi -
Csavez #3159 Jó volt ma a Game!
THX!
A végén 3 vs. 3 voltunk,nagyon pörgős játék volt!!! -
#3158 Mai játékról inkább nem nyilatkozom. Én jobb szeretem, ha naggyából úgy van a csapatelosztás, hogy mind2 csapatba kb. ugyan annyi tapasztaltabb játékos van (nyilván nem lehet teljesen, de törekedni kell rá).
Annak örülök viszont, hogy többen vagyunk, végre nem 2v2-be játszunk, annál azért sokkal jobb így.
Mindenesetre köszönöm, bár jobban jártam volna ha most inkább mást csináltam volna azthiszem. -
#3157 comcast map és a map pack kell midnenap, kérlek töltsétek le. -
Laci82 #3156 Jah megvan
-
Laci82 #3155 Sziasztok
Valaki megtudná mondani hova menti a játék a játékmentéseket?
Köszi -
porkiy #3154 Azt szeretném megkérdezni, h story módot lehet valahol indítani hamachin? A mobedon csak th megy? Vagy h van ez az egész, ezek külön szobák? Én is tudok csinálni hamachis hozzáférést magamnak? -
#3153 Szervert indítok 9-kor, én lehet csak fél 10 körül fogok csatlakozni. -
#3152 tényleg? nah ez jó hír! :) rég olvasgattam itt a fórumon, meg az oldalatokon, de akkor meg is csinálom. Este ha játszotok akkor úgynézki beszállok én is :P -
#3151 Van már 1.03 crack, úgyhogy rakd fel és 1.03 -as lesz teljesen.
Másrészt, ha uninstalálod, a végén megkérdezi, hogy szeretnéd-e hogy megmaradjanak a mentéseid (egyébként külön is el lehet menteni a mentést, ott van a dokumentumokban). -
#3150 ez a magától parancsadás nekem is van! amióta feltettem az 1.03as patchet, és megcrackeltem az 1.02es patch crack-jével, azóta... mert valahol azt írták hogy megy az 1.03as patch, az 1.02es crackel. Ami igaz, mert megy, de bal alsó sarokba még mindig 1.02-őt ír. Szal.. nemértem. Újrarakni meg nem akarom, mert akkor elveszik minden mentésem... :S -
#3149 akinek van Vietcong 1 az jöhetne coopozni. -
#3148 De nekem is volt ilyen, de aztán köv indításnál már nem volt. Próbáld meg, hogy kiveszed a voice recognition -t (asszem így van :|), illetve tedd fel a legújabb patchet. -
Paranoia #3147 Hi
nekem néha csinál oanokat a game,h adok parancsot aztán magától benyomja még1x...oan mintha beragadna a space gombok,vagy az alt.:S
Nekem csinál csak ilyen érdekességet?
-
#3146 hát nekem mindegy, csainálj amit akarsz balu, én majd játszom aztán lesz ami lesz. sajna amig dedicated nem jo addig ugyis mindegy. -
#3145 Alapötlet jó. De most megint az van, hogy fele egyáltalán nem fogja érteni, hogy mi van. Mire mindenkinek elmagyarázzuk egyenként (ahogy bejönnek)... :D
Megpróbálhatjuk felőlem így is. Bár könnyebb lenne, ha szerver beállításként ki tudnánk venni azt, ami nem engedélyezett. Addig csak kavarás lesz ebből.
Ma legyen az, hogy csak a C4 meg a radar tilos. -
#3144 sztem hogy mindenkinek jolegyen, ki kell irni, hogy melyik nap milyen fegyvereket lehet hazsnálni. ugyis majdnem minden nap van meccs, lehetne ütemezni, hogy mikor mit lehet és mit nem. igy mindenkinek lenne olyan nap amikor lehet c4ezni meg amikor nem. és akor lenne stealth meccs is meg lenne zuzossab. -
#3143 Tehát úgy értem, hogy ha egyszer a tüzeset is lehet választani, akkor nem lenne értelme füstöt meg flash-t választani. Gránát meg a tüzes a hatásosabb. -
#3142 Sima gránát az biztos maradni fog :) Vagy legalábbis egyik a 2 közül biztosan. Én nem a tüzes gránát ellen vagyok, csak így nincsenek kihasználva a dolgok. -
porkiy #3141 Én pl. naponta többször is olvasom (ki is van rakva az asztalra a parancsikon), sőt, most adtam meg feleségem unokaöccsének a linket, miután "megszereztem" neki a gamét. Személy szerint engem csak a tűzgránát érdekel, bár igazán az sem, mert az a másodlagos gránátom, és mire eljutnék oda, h használjam, úgyis meghalok. Szóval használhatok éppenséggel helyette füstöt, vagy flash-t is. Ha a sima gránát marad akkor felőlem csinálhattok bármit :-) -
#3140 Na jah az meg a másik... :P Nem is olvassa senki szinte a forumot rajtunk kívül. -
#3139 jo lenne ha a többiek is nyilatkoznának, és mindenki elmondaná a véleményét pár mondatban a dologról. -
Csavez #3138 ide irtad:http://www.helpbybalu.cwi.hu/graw2/graw2.html
Amúgy a F.A.Q frissíteni kéne,és pár dolgot törölni!
Rain már rég járt erre. -
#3137 Nyugi, értem én a tréfát :D Biztos elég idegesítő amikor CQB-ban bedarálom az egész csapatot egy SPAS 12-vel :D -
#3136 De ott van egyébként az RSV2 oldalon a passport fájl a versus networkhoz. Ha megy a Hamachi akkor csak meg kell nyitni, és a Hamachi belép a network-ba. Nem kell mindig beirogatni. -
#3135 a FAQ itt nem az enyém :P -
#3134 Mert ha csak 2-3-nak nem működik, az elég ok, hogy mindig csináljak játék előtt helyet. De sajnos többnek nem működik. Így marad az, hogy mindig kirakok pár offline-t, aki esetleg előtte való nap nem volt, vagy akiről tudom hogy aznap nem lesz.
Ezt egyébként hova is írtam? :S -
Csavez #3133 ezt még te írtad,miert nem rakod be a F.A.Q-ba? -
Csavez #3132 Ha a Hamachi azt írná, hogy full, akkor aktiváljátok a 30 napos premium trial-t.
Ha esetleg nem tudnátok aktiválni már a premiumot (mert pl. már egyszer aktiváltátok, és lejárt), akkor:
Lépj ki MINDEN szobából -> szoba nevére jobbclick / Leave Network
Ha ezzel megvagy zárd be a hamachit és keresd meg a hamachi mappáját, ahova menti az adatokat!
Vistán itt van a mappa: ...\Windows\Felhasználók\”Neved”\AppData\Roaming\Hamachi
XP-n : C:\Documents and Settings\”neved”\Application Data\Hamachi
Ha megvan a mappa törölj ki belőle mindent !
Ha kész indítsd el a hamachit és csinálj új acc.ot , ezután megint aktiválhatod a premiumot!
(sajnos vkinek nem működik ez, egyenlőre nem tudunk rá magyarázatot :( )
-
Csavez #3131 Ok.
Értem! -
#3130 Már ti sem bíztok bennem :( -
#3129 De ha még így sem hiszed el, akkor itt van a premium és sima verzió különbségei: katt
16 fő (15 + én) -
#3128 Nem véletlen. Aki aktiválta a premium trial-t, az be tud lépni egészen 256 főig. Ha csak sima verziója van, és 15-nél többen vannak bennt, akkor a network teli üzenetet kapja.
Én nagyon jól tudom, miért beszélek 15-ről, hidd el :) -
Csavez #3127 sadist nem komoly
-
Csavez #3126 C4,Gps,Sadist