Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csanjedi
nagyon köszönjük😊 a töbiek nevében is.

Live long and prosper.

PrisonMan
Jójó, összegyûjtöm az oldalakat és küldöm <#kacsint>

Csanjedi
a videókat felrakttam.

Live long and prosper.

Csanjedi
crackeken kívül mindent szivesen felrakok a honlapra.

Live long and prosper.

PrisonMan
Csan, a videók részbe kitennéd a trailereket?
Rainbow Six Vegas 2: Offical Game Trailer
Rainbow Six Vegas 2: Cinematic Trailer
Rainbow Six Vegas 2 Fanpack Trailer

Ha van igény összegyûjteném a patchek, kiegészítõk, magyarítások linkjeit (ahonnan le lehet õket tölteni) és akkor az az Újítások menüpontba kerülhetne.

Csanjedi
vmi vírus volt még, a microszott fejlesztette ki ha jol emlékszem😄

Live long and prosper.

Prince23
Win 3.1? az mi? 😄

Csanjedi
ha elinditod a hamachit akor egy üres szürke kép lesz
alul van ikon, kis háromszög, katt, join, és oda. de ezt meg tudnd nézni egy olyan oldalon ahol leirják a program hazsnálatát. a win3.1-et is külön magyarázta el neked vki? 😊

Live long and prosper.

Prince23
De most akkor a hamachi progiba kell írni minden jelszót? és azt meg hová kell írni akkor?

Balumann
Talán be kellene lépni hamachin egy szobába, és megvárni míg valaki indít szervert...

Csanjedi
ha felteszed hamachit, megadod a szobát amibe joinolni kell, ezt a benner alatt látod. azután lteszed táclára, elinditod a vegast, bemész a játékban hogy versus/LAN/join. ha vki csinált szervert, az ott meg fog jeleni. ezen kivül csak speciális esetben kell beálitani vmit. ha gondolod kiprobálhatjuk.

Live long and prosper.

Prince23
Nem ír ki semmit. Bekapcsoltam online módba, azt kész, ennyi. Csatlakozni nem tudtam.
Esetleg kell vmi regisztráció vagy mi?

Csanjedi
kérlek ird le mi a probléma, biztos tudunk segiteni.

Live long and prosper.

Prince23
Emberek én feltettem a hamachit, pár hete, itt ezt. És nem tudok multizni, semmi reagálás sincs.

Csanjedi
ez cask egy lehetõség hogy a páylákat más feltételekkel játszzuk, nem kell letölteni semmit.

Live long and prosper.

PrisonMan
Nagyon jó volt a tegnapi game <#hawaii><#violent>
Patch sok jó újítást hozott, ACES-ben mostmár 100-as szintig lehet menni. És a patchnek köszönhetõen léptem 4 szintet: Second Lieutenant-bõl Lieutenant Colonel lettem <#worship>

Mi ez a High Stakes mód? Eddig akkor az 1.03-as patch, a Comcast Event és a Map Pack-re volt kiegészítõként. Tõltsük le ezt a HS modet?

Megcsináltam mindent, köszönöm a részletes útmutatást. Remélem, most már jó lesz, de csak este fog kiderülni....
Csanjedi
uj pályák és highstakes mód tesztelve, holnap már lehet azzal nyomulni. képek: High Stakes Calypso

Live long and prosper.

nemesadam
Akinek pedig VISTA-ja van itt találja :http://kepfeltolto.hu/i/?168100 (csak a teljesegé kedvéért 😄 )

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

Balumann
A patch nagyon sokat javított a célzáson, meg a hitboxon is. De azért még mindig messze nem tökéletes. Annak nagyon örülök, hogy végre eltalálja az célpontot, ha telibe rajta van a célkereszt, sniperrel. Úgyhogy bizonyos helyzetekben mostmár az is nagyon jól használható.
Furcsaságok azért most is voltak, de be tudható egy kis kapcsolat késésnek.

Jó volt a mai gém, jó sokan voltunk. A hangal jó lenne mostmár nem problémázni, mindenki tudna rendesen csevegni :I

Balumann
Leírom most, hátha még másnak is lesz hasonló problémája.
A lényeg, hogy a felvételi hangerõ keverõnél a mikrofon legyen kiválasztva, ne a sztereo keverõ.
A régi hangkártyámnál 1-et lehetett kiválasztani, a mostanimnál viszont lenémítás van csak, nem tudom neked milyen hangkártyád van.

Nálam ilyen a felvételi hangerõnél a mixer:

Tehát a lényeg, hogy a mikrofon legyen kiválasztva, többi némítva.

Hangkártya programjában is lehet állítani, az enyémen itt van:

Remélem ez alapján meg tudod találni. De ha nem sikerül, akkor holnap segítünk.

Csanjedi
jo volt a mai meccs, nyertem is egy 10 sikeres robbantás cuccot, jo éjt mindenkinek.

Live long and prosper.

Akkor holnap majd segítsen valaki hangügyben nagyon plííííz!!!!
Köszi a mai gamét, jó volt, néha kicsit idegesítõ, néha kicsit sikerélményes, mert sikerült lelõnöm ezt-azt.
Csanjedi
versus indult balunál

Live long and prosper.

nemesadam
Lesz mecs de nem úgy kell versus lan és az 1 szerverre amit kiad joinolsz.

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

ma lesz meccs?
és úgy kell mint más játékba ,lan menü és a szerver ip be és csati

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Sadist
Századosi rangban a bereten milyen camo van?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balumann
Nah megnéztem a terrorist hunt módot. Sokkal élvezhetõbb lett a játék, a sniper úgylátom oda lõ ahova célzok végre. Mediumon megcsináltam a TH-t úgy, hogy 40%-ban sniperrel mentem! Pontosabb lett a hitbox rendszer is úgyérzem.

Nagyon remélem, hogy multiban is ez lesz a tapasztalat, és végre megszûnnek a célzási bugok, fõleg mesterlövész puskáknál.
Rengetegszer volt, hogy álló helyzetbõl a célkereszt a mellkasán volt a célpontnak, és mellé lõ.
Ráadásul ha jól látom erõsebb is (javítás leírás szerint távolabbra erõsítették).

És nem láttam elém teleportáló terroristákat th-ban, egybõl sikerült végigvinnem (persze 2 csapattársal), médiumon.

Várom az esti versus-t.

Solid Snake
Lál <#hehe>
Csanjedi

Live long and prosper.

Balumann
töröld le a játékot, utána 1.01 -es patch egybõl, és utána fel fog menni a magyarosítás. Valamit elrontottál elõzõleg (pl. autoupdate már letöltötte az 1.02 patchet vagy ilyesmi).

Lehet nem beszélnek sokat de pl. Nem tudom hogy mik a feladatok! Tehát csak rohangálok a jelek után!<#bdead>
Solid Snake
Jó volt a tegnapi gamelés, thx. minden érdekeltnek <#idiota>
Jégre, akkor jöhetek n is. Gondolom hamachi-ról ki lettem rúgva, mert mér vagy 2 hete nem voltam fenn....
macleody
Mégiscsak jó, havernál volt valami gebasz.
macleody
Szerintem nem lesz jó. Nem lehet csatlakozni a szerverhez. Csak egy fekete képernyõ van és semmi más.
Csanjedi
hát ez remek, elindult. akor holnap már uj szinben pompázik mindenki. én elite 16 os lettem, cqb 100, lol. nem semmi egy dolog ez, bár ez csak xp, a tudás az más tészta😉 jo éjt midneinek.

Live long and prosper.

Csanjedi
vedttem az adást, máris frissitem a honlapot. over and out.

Live long and prosper.

Balumann
Nem bírtam várni holnapig 😛 Felraktam, mûködik! holnap estétõl 1.03 verzió kell.

Balumann
Bingo, ITT is fenntvan. Nyugodtan felrakhatjuk mostmár.

Csanjedi
ugy legyen😊 uff.

Live long and prosper.

Balumann
Yeppííí!
A gameburnworld.com szerintem is ugyan úgy megbízható, akárcsak a megagames vagy mi, és a gamecopyworld.com . Holnap már valószínûleg fennt lesz gamecopyworld -on is.
Holnapi nap valamikor kipróbálom, szerintem mûködõ crack.

Csanjedi
nos ezt nem tudtam, bár kétséges hogy az interneten ki képviseli a világot. de ha te mondod😊

Live long and prosper.

Prince23
A gameburnworld a világ legmegbizhatóbb crack honlapja! én csak onnan szerzema cracket, ha nagyon kell.

Csanjedi
nincs bizalmam benne, mert lehet hog virusos. én biztos nem probálom ki, mert most raktam ujra a wondowst😊

Live long and prosper.

Sadist
Valaki próbálta már? Mert GameCopyWorldre még nem lett kirakva.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

varga peti

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

Balumann
Versus szerver indult.

Balumann
Csináltam helyet ismét. Pár perc és kezdés.

Csanjedi
ma lesz meccs? én leszek.

Live long and prosper.