3885
  • Balumann
    :D
  • Csalo1981
    Sziasztok!!! Összefoglalnám a tegnapi játékot amit ma is pihenek. Az utolsó pár körbe mint egy LSD től bódult 76 os hippi kerestem önmagam.
    Balu igen igen ............. b.....szki csak ránéztem és meghaltam ... kivoltam.. De nem baj jön a mai nap éééééééééssssssssss.

nyomok egy uninstallt:)
    De fasza volt a tegnapi nem voltunk sokan olyan családiasan nyirtuk ki egymást mint egy olasz kozanosztra család. MA folyt köv...
    Sztok!!!!!!
  • teddymac
    Megkaptad a privát üzenetem ?
  • Balumann
    Én meg mindenhol vagy Baluman, vagy BaluHuNTeR vagyok, accountnál szoktam, hogyha így simán foglalt, akkor 89 -et hozzárakni, mert akkor születtem :P
  • Prince23
    Regisztrált tagokról függ minden mindig minden weben... az nem volt foglalt dome-on, egyébként az sg-n Logan meg Chavez szerettem volna lenne (R6 Lockdown+Vegas 1-2 fan vagyok :D), de már foglalt volt, sima néven. itt meg gondoltam egyet a prince of persia-n, meg a kedvenc számomat elegyítettem, megtehettem volna a logan névvel, de akkor nem jutott eszembe ez xD... a név utáni számokat nem szeretem... számok nélkül szeretema neveket...
    Egyébként mindenütt, ahol vagyok Logan és Chavez a nevem :D sg-n is van jó sok Chavez...
  • Csanjedi
    Jah értem. Hát sosem lehet tudni, hogy mire fogok még reagálni:) Amivel játszom azt most már meg fogom mondani.
  • Phoenix007
    >Te vagy az? by Chavez

Jaja. Most látom, ott vagy te is, Chavez :)

>Most akor enek örülsz vagy nem:D én Csanjedi ok. Mindenhol a világon. sosem volt más nevem:F

Csak feltűnt az újabb "egyposztos versenyző", azután láttam csak a neved :) Az egyposztosok amúgy azt szokták csinálni, hogy regisztrálnak egyet, jól beszólnak, aztán soha többet nem látjuk őket, ezért szúrta ki rögtön a szelektív látásom :) Úgyhogy végül is örülök, egyrészt, hogy pozitív a reakció a cikkre (nem mindig van így sajnos), másrészt hogy ott is "ismerősökkel" fut össze az ember.
  • Csanjedi
    Akit érdekel egy is ArmA coopozás, az nézze meg ArmA, illetve írjon privátot Baluinak vagy nekem.
  • Csanjedi
    Most akor enek örülsz vagy nem:D én Csanjedi ok. Mindenhol a világon. sosem volt más nevem:F
  • Prince23
    Te vagy az? by Chavez
  • Phoenix007
    Csanjedi, beregisztráltál a PcDome-ra, hogy írj egyetlen hozzászólást a Vegas cikkemhez? :D
  • Csanjedi
    szerver megym, megyke énis.
  • Csanjedi
    ma ha minde jol megy jövök versusra, remélem sokan leszünk:)
  • martin1992
    na délután thztunk egy jót:
    Tömeg

Nézzétek az xp-t
  • Balumann
    Ma is kések egy kicsit szerintem, de megyek. Szervert elindíttam.
  • carbondjtom
    Jah,jo volt a game,amugy schneider a nevem a játékban
  • Balumann
    Jó volt a mai game!
  • Balumann
    A szervert elindítottam, én most elmegyek filmet nézni. Késni fogok egy fél órát szerintem.
  • Balumann
    Legújabb verzió, de az RSV2 oldalon mindent megtalálsz (minden szükséges, fan pack, comcast event pálya is)
  • carbondjtom
    Melyik patchel játszotok?
  • martin1992
    ma este nem tok lenni majd holnap
    szerencsét a ma esti gaméhez
  • Csanjedi
    megjöttem.
  • Balumann
    Ma este már én is megyek ha minden igaz. Tegnap 2 gyerkőcre kellett vigyáznunk, és "filmet" néztünk, aztán a Surf's up után 11-kor már nem volt kedvem csatlakozni :P

Tehát este 9-től Versus.

imark: Jó nyaralást!
  • Balumann
    Szerintem megéri. De a dedicated szervert nem csinálták meg túl jól (pályaváltás után offolja a hardcore módot, és kiveszi a restricted itemseket is...), pedig hasznos dolgok lennének... lehet érdemes lenne várnod a patch kiadásáig, főleg ha neten (is) szeretnél játszani.
  • Klima Alex
    Uraim !

Szerintetek érdemes megvenni ?
  • imark
    Köszi a mai játékot, elég jó volt! :) Ma megyek Balcsira, 1 hét múlva találkozunk! ;)
  • Balumann
    Igen, 9-kor indítom a szervert. Én lehet, hogy csak fél 10, 10 fele csatlakszom.
  • imark
    Igen! Legalábbis én tuti! De az oldalra is ki van írva, minden este 9től indul a versus szerver.
  • carbondjtom
    Ma játszotok-e?
  • carbondjtom
    Köszi !
  • Balumann
    Jah jó volt a mai. THEPLAYER jó nyaralást!
  • nemesadam
    Kösz a mai gamet egész jó volt viszont holnap lépek balcsira szal egy hétig nem tok játszani majd utána találkozunk bye
  • Balumann
    Crackek letöltésére van 3 oldal, érdemes megjegyezni, mert minden játékhoz fennt vannak a létező crackek:
    gamecopyworld.com
    gameburnworld.com
    megagames.com
  • teddymac
    1.03 crack honnan ?
  • Balumann
    Az a szoba megvan még egyáltalán?
    Egyébként este 9-től van versus.
  • PrisonMan
    Már nem azt a szobát használjuk. Csanjedi honlapján a Szerverek résznél megtalálod a most használatban lévőket

rainbowsixvegas2hu-network1 > Versus szoba
    rsv2-mobedo > Story, Terrorist Hunt
  • carbondjtom
    Hy All...én is felléptem a hamachira ''rsvegas2-sg1''-re és elég kevesen léptek fel...én is játszanék...:D ha szabad :P
  • Balumann
    Valószínűleg megint az lesz, hogy elindítom a szervert, és én később csatlakozok
  • Balumann
    Okey.
  • Csanjedi
    el kell menem pá napra, de ha viszajötem lehet rola szo hogy megnézzük.