Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rainbow Six Vegas 2: Offical Game Trailer
Rainbow Six Vegas 2: Cinematic Trailer
Rainbow Six Vegas 2 Fanpack Trailer
Ha van igény összegyûjteném a patchek, kiegészítõk, magyarítások linkjeit (ahonnan le lehet õket tölteni) és akkor az az Újítások menüpontba kerülhetne.
alul van ikon, kis háromszög, katt, join, és oda. de ezt meg tudnd nézni egy olyan oldalon ahol leirják a program hazsnálatát. a win3.1-et is külön magyarázta el neked vki? 😊
Live long and prosper.
Live long and prosper.
Esetleg kell vmi regisztráció vagy mi?
Live long and prosper.
Patch sok jó újítást hozott, ACES-ben mostmár 100-as szintig lehet menni. És a patchnek köszönhetõen léptem 4 szintet: Second Lieutenant-bõl Lieutenant Colonel lettem <#worship>#worship>
Mi ez a High Stakes mód? Eddig akkor az 1.03-as patch, a Comcast Event és a Map Pack-re volt kiegészítõként. Tõltsük le ezt a HS modet?
Live long and prosper.
\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"
Furcsaságok azért most is voltak, de be tudható egy kis kapcsolat késésnek.
Jó volt a mai gém, jó sokan voltunk. A hangal jó lenne mostmár nem problémázni, mindenki tudna rendesen csevegni :I
A lényeg, hogy a felvételi hangerõ keverõnél a mikrofon legyen kiválasztva, ne a sztereo keverõ.
A régi hangkártyámnál 1-et lehetett kiválasztani, a mostanimnál viszont lenémítás van csak, nem tudom neked milyen hangkártyád van.
Nálam ilyen a felvételi hangerõnél a mixer:
Tehát a lényeg, hogy a mikrofon legyen kiválasztva, többi némítva.
Hangkártya programjában is lehet állítani, az enyémen itt van:
Remélem ez alapján meg tudod találni. De ha nem sikerül, akkor holnap segítünk.
Live long and prosper.
Köszi a mai gamét, jó volt, néha kicsit idegesítõ, néha kicsit sikerélményes, mert sikerült lelõnöm ezt-azt.
\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"
és úgy kell mint más játékba ,lan menü és a szerver ip be és csati
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nagyon remélem, hogy multiban is ez lesz a tapasztalat, és végre megszûnnek a célzási bugok, fõleg mesterlövész puskáknál.
Rengetegszer volt, hogy álló helyzetbõl a célkereszt a mellkasán volt a célpontnak, és mellé lõ.
Ráadásul ha jól látom erõsebb is (javítás leírás szerint távolabbra erõsítették).
És nem láttam elém teleportáló terroristákat th-ban, egybõl sikerült végigvinnem (persze 2 csapattársal), médiumon.
Várom az esti versus-t.
Live long and prosper.
Live long and prosper.
A gameburnworld.com szerintem is ugyan úgy megbízható, akárcsak a megagames vagy mi, és a gamecopyworld.com . Holnap már valószínûleg fennt lesz gamecopyworld -on is.
Holnapi nap valamikor kipróbálom, szerintem mûködõ crack.
Live long and prosper.
Live long and prosper.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...