3885
-
#3285 :)
-
#3284 Sajnos valakinél ez a "kicsit jobban körülnézés" sem segít, mint ahogy rajtuk sem, csak a Windows XP :P Nem ő az egyetlen, akinek nem működik normálisan Vista-n a Hamachi sajnos.
Általánosságba senki nem írta, hogy az XP jobb (bár nálam sokkal jobb :P), de ebbe most ne mennyjünk bele.
Én is csak megerősíteni tudom, XP -t telepítsetek fel, Vista-n valószínűleg nem csak ezzel lesz probléma ^^ -
Gaga91 #3283 Attól hogy egy kicsit jobban körül kell nézni hogy hogyan kell müködésre bírni a Hamachit vistán attól az xp még nem jobb...
Megoldás a problémáraLink -
#3282 XP-vel jobban jársz szvsz. -
Master Rick #3281 Phoenix - #3232
Balumann - Próbáltuk már 1.0.2.5ös verzióval és azzal sem megy... Néztem hamachi oldalt, ott leírtak egy módszert amivel a CS-sek látják egymást, de nálunk azzal sem müxik... Végigcsináltuk amit a #3269ben leírtak, de nem megy... :S Szal már nem tudjuk mivel lehetne próbálkozni... -
#3280 Mimimi? Mit írtam én? -
#3279 Én azt nem értem egyébként, hogy miért nem találok külföldi forumon olyat, hogy nem működnek az 1.0.2.0 és afeletti verziók, még hivatalos honlapon se... Komolyan amikor rákeresek olyan érzésem van, mintha ez csak nekünk lenne probléma... :D -
#3278 Én olvasom állandóan a forumot, de sajnos ezzel kapcsolatban nem nagyon tudok segíteni. Akinek sikerült Vista-n játszani, az a #3269 -ban leírtak alapján csinálta.
Esetleg azt tudom tippként mondani, hogy próbáljátok meg a legújabb verzióju Hamachival (hátha az az alábbi beállítással, Vista-n működni fog).
Először arra kellene rájönnötök, hogy melyikőtöknél van a probléma. Ha router van megfelelően van-e beállítva (bár nekem pl. nem kellett forwardolnom a Hamachi portjait :/ ). -
Master Rick #3277 Ne haragudj Teddy de sztem állatságot írtál, és ezt tette előtted nem sokkal Phoenix is... Balumann írt megoldást erre, csak az a baj hogy egyáltalán nem érzékeli a játékokat a rohadt hamachi...
Balumann ha olvasod mostanában a fórumot akkor ha tudsz plz help!!! -
Gaga91 #3276 Ez engem is érdekelne és nem a vista a baj mert többen vannak itt a forumon akiknek sikerült vistával is megoldaniuk. -
#3275 Leirtad kérdésedre a választ,VISTA -
Master Rick #3274 Hi all! Haverommal akarnánk coop-ban játszani, de nem látjuk egymást. Tűzfal kikapcsolva, a játék a 3269-es hozzászólás alapján telepítve, és nem értjük, hogy miért nem megy... XPn még simán ment de ezen az új szar Vistán nem :@ Miért van ez? Egyébként egyik játéknál sem látjuk egymást... szal valószínű, hogy a hamachi szar... de mit csináljunk h működjön? -
#3273 Ma este lehet késni fogok egy kicsit! -
#3272 Köszönjük az értékes információt. -
figaro11 #3271 fghfsdhsfh -
#3270 Ha tudnánk már segítettünk volna. Sajnos nem emlékszem, hogy bárkinek is megoldódott volna, akinek ilyen problémája volt. -
Kicsimix #3269 Vistán így kell beállítani :
================================
1. először is Hamachi (v1.0.1.5)
==================================================================================================
2. Startmenü --> Vezérlőpult --> HÁLÓZATI ÉS MEGOSZTÁSI KÖZPONT
--> Bal oldalon felül a választható lehetőségek között --> "HÁLÓZATI KAPCSOLATOK KEZELÉSE"
Ha belelépett akkor látod a Hamachi adapteredet meg a hálókártyádat
--> ezen a képernyőn nyomsz egy ALT gombot, felül megjelenik a menüsor ---->
A "Speciális" menüpontot lenyitod és kiválasztod a > speciális beállítások < lehetőséget .
Ha előjött a speciális beállítások ablak akkor ráálsz a Hamachi adapterre ami elvileg
a felső négyzetben a 2. helyen áll majd a felfele mutató kis zöld nyillal a legfelső
helyre viszed.
--> Leokézod az ablakot bezáródik, bezárod a hálózati kapcsolatok kezelése ablakot is...
==================================================================================================
3. Újra vezérlőpult majd klikk ide --> "TERÜLETI ÉS NYELVI BEÁLLÍTÁSOK" -- >
A megjelenő ablakban felül a 4. fülre állsz ("Felügyelet") azon belül pedig ráklikkelsz a
--> Területi beállítások módosítására.
A megjelenő ablakban "magyar(Magyarország)" van beállítva,
állitsad át --> "angol (Egyesült Államok)"-ra.
(Ha ezt nem csinálod meg akárhogy próbálkozol nem fog menni a játék)
4. Feltelepíted a játékhoz az 1.3-as Patchet (jelenleg ehez volt crack utóljára) --> Töltsd le innen
--> Megcrackeled az 1.3-as crackel --> Töltsd le innen
5. Ellenőrzöd ,hogy a windows és minden más tűzfalad ki van e kapcsolva ,
megpingeled a Hamachiban a csappatársad hogy minden rendben van e.
Mehet a játék...... -
Joy1 #3268 Az én problémámra senki?
1.3 patch fent ven de sajnos változatlan.
"Sziasztok!
Gondom van a játékkal. A kezdés után alig teszek 5 lépést és a gép újraindul. Olvastam, hogy másnál is előfordult.
Hogyan lehet segíteni a problémán?
Köszönöm! " -
#3267 Először FAQ te... -
#3266 Igen, a patch megoldja a gondod! -
Master Rick #3265 Hi all! Az lenne a nagy problémám, hogy próbálnék játszani haverommal hamachin, de nem engedi h LAN-os játékot indítsak, mert a hálókábelt keresi... Hogyan lehetne ezt megkerülni? Vagy rakjam rá az 1.3-as patch-et és menni fog? -
#3264 Közben rájöttem, elnéztem, az a múltkori dokumentumok mentésem volt ^^ Úgyhogy nincs probléma.
Jó volt a mai game! -
#3263 Hát ez annyira jó. Újratelepítettem a gépet, lementettem mindent a dokumentumokból, My games mappát is. Feltelepítem a Vegas 2-t, visszamásoltam mindent a dokumentumokba, erre elindítom a játékot és új profile :( És tényleg nincs a mentett my games mappában a rs vegas 2 mentései :S -
Joy1 #3262 Sziasztok!
Gondom van a játékkal. A kezdés után alig teszek 5 lépést és a gép újraindul. Olvastam, hogy másnál is előfordult.
Hogyan lehet segíteni a problémán?
Köszönöm! -
#3261 jah sry, elnéztem :I -
#3260 Prince23: Mint írtam: haverokkal játszunk négyen terror huntot, és mindenkinél bugos nem csak nálam.
martin1992: Igen fennt van.
Balumann: Egyetértünk, csak én 35-ös vagyok, nem 25-ös... -
bebe78 #3259 mind1 kösz a segitséget,de inkább visszaraktam az xp-t.
azzal tökéletes -
#3258 Ha jól emlékszem THE_PLAYER játszik Vista-val. Szerintem őt kellene megkérdezni ebben az ügyben. Adatlapja -
#3257 Akkor te vagy csukott szemmel játszottál, vagy az első résszel... -
#3256 Eddig ha jól emlékszem egyetlen 1 valakinek sikerült multiznia Vista-ról, másnak nem azthiszem, de sajnos nem tudom ki volt.
De ha az a leírás nem működik amit linkeltem, akkor nem is fog menni. Ha jól emlékszem ő is az alapján csinálta meg. -
#3255 Sajnos azt kell mondjam, hogy igaza van sparrow25-nek. Milió bug van, amit kis odafigyeléssel elkerülhető lett volna. A hangok tényleg jobbak egy 10 éves játékban is (a beragadó hang még durvább), a társak AI-ja is messze rosszabb mint az első Vegas -ban. Én még 1.1 -el vittem végig, negyedétől kb. coop-ban, így nem tudom 1.3-ban mit javítottak (de multiból kiindulva negyedét ha javították).
Aki szokott multizni tudja, hogy ott is teli van hibákkal. Ráadásul a dedicated szerver, ami interneten sokkal használatosabb, szintén el lett szarva, pályaváltás után kiveszi az 1.3 -ban belekerült hardcore módot, illetve a restricted kütyüket. Nameg ritkán időnként ok nélkül kifagy.
A gránáton időnként én is jókat szoktam nevetni, hogy beragad a növény levelébe, meg a falba.
Egyébként az Ubisoft forumán is elég sok felháborodás olvasható (vagy szinte csak az...), és tényleg jogos, egy ilyen jó játékot olyan hibákkal elrontani, amik már 5-10 éves játékokban is normálisan meg vannak csinálva.
Ha legalább pályaszerkesztőt adtak volna ki (de nem, azt is úgy csinálták meg, hogy ne legyen ilyenre lehetőség szándékosan!), akkor még talán azt mondanám, hogy azért érdemes lenne megvenni, de az nélkül sajnos én is csak megerősíteni tudom.
Hamachin jól el lehet vele multizni, de az is csak a csapat miatt jó. Tegnap mondjuk eléggé felidegesített, hogy körülbelül 20. alkalomra úgy haltam meg, hogy én kezdtem el előbb lőni, és annyitól bőven meg kellett volna halniuk, még nagyobb páncéllal is... De valamikor meg is halnak, tehát nem ez miatt van. -
bebe78 #3254 olyan segitséget várok aki vista alatt játszi és értelmesen tud válaszolni mint pl:balumnn:) -
bebe78 #3253 xp alatt tökéletes volt minden
vistánál nem akar müködni.msn-n esetleg -
martin1992 #3252 1.3 patch fenn van???
lehet akkor nem panaszkodnál -
#3251 A hiba az Ön készülékében keresendő.
Nekem ilyen nem volt. -
bebe78 #3250 Köcce!!!
Még vannak rendes emberek! -
#3249 Beírom ide is a rövid kis értékelésemet a játékról: Hát igen, a brutális igénytelenség... Tőlem ezért a gény munkáért pénzt nem kapnak az biztos, mi haverokkal hamachin nyomulunk, így szórakoztató úgy ahogy, de főleg azért mert lehet röhögni a sok idióta bug-on. Az AI többnyire elég retardált, a gránát egy vicc, ahogy az egér érzékenység állítása is, beragad a hang, nem állítható a FOV, a pisztoly elővétele fél évig tart, sorolhatnám még de minek...? Ja és a coop modot csak ketten tolhatják, ahelyett hogy átvehetné az AI társak szerepét még két player, így terrorist huntolunk (max. négyen, az is érdekes...),ráadásul ott meg a pályák többsége a régi részekből van átemelve... Több odafigyeléssel, finomítással, igényességgel, kevésbé konzolos, és jobb játék lehetett volna, ez ebben a formában, a régi részekhez képest is kevés, nem mondom hogy kimondottan rossz, de nagyon casual szagú, átlagos, felejthető game... -
#3248 Jah értem. Nem, én XP-vel játszok. Nem tudom, hogy multizik-e valaki Vista-ról.
Egyébként itt egy leírás, RSVegas2 Hamachi howto, próbáld meg így beállítani, hátha jó lesz. -
bebe78 #3247 baluman neked vista van fent?
-
bebe78 #3246 azt tudom
tesómmal akartunk egyet játszani