3885
-
#3325 :D oké! Üdv újra itthon Martin :) remélem akkor ma már többen leszünk :P -
martin1992 #3324 na hazajöttem!!
ma megyek versusra.
-
ngohtgeri #3323 okkés megpróbálok de ha ma nem is leszek hnap 100% -
#3322 Oké! Örülök hogy segíthettem. :) Este gyere te is Versusra, mostanság elég kevesen vagyunk! :( -
ngohtgeri #3321 kösszy a segítséget értem most már:):) -
#3320 Persze hogy van. -
#3319 Hello! Este lesz RSV2 war? Rég voltam már és felmennék este egy versusra. Persze csak, ha van még egyátalán:) -
#3318 Hello!
Megvan neked a Hamachi nevű progi? Ha nem akkor azt töltsd le (itt van az oldal tetején). Ezután csatlakoznod kell egy hálózathoz amin mi is játszunk. Itt találod a szerverek nevét és jelszavát. Ha sikerült belépned akkor már a játékban is elvileg kell látnod majd ha valaki hostol játékot.
Ahhoz, hogy tudjál velünk játszani, még fennt kell lennie a legújabb patchnek a játékhoz (1.03), és a bonus map pack-nek. Remélem tudtam segíteni, szólj ha valamit nem értesz! ;) -
ngohtgeri #3317 Hello mindenkinek!!
valaki elmondaná h h kell online játszani a játékkal mert én még nemtom:S:S -
#3316 Nem tom miért vagyunk az utóbbi napokban ilyen kevesen, remélem nem tűnt el teljesen mindenki. ma pl. csak 5-en voltunk, úgyhogy rövid játék volt :( -
#3315 Hello! A beállításokban engedélyezve van az incoming voice chat? Ha nem akkor engedélyezd: Options->Multiplayer->Incoming voice chat
Remélem segítettem! :) -
Petyus1994 #3314 Hellosztok.Nem tudjátok miért van az h a játékban nem hallom a játékosoknak a hangját.Nem is mutatja h beszél.De az enyémet mutatja.aki tudja mért van ez az kérem írjon .előre is köszi. -
#3313 Nembaj, jó ez :P -
#3312 jah és amúgy meg giorgio voltam :P csak vki itt azt már elfoglalta (hogy állna bele a háromágu szigony XD) -
#3311 szabi és ha mondjuk visszavennél a grafból? :O hátha úgy nem akad ki... amúgy biztos sokan ismeritek de örökzöld :D http://www.youtube.com/watch?v=C61CJR98ehA -
benkoszabi #3310 üdv.nekem a sima vegas-al van az a porbléma, hogy 30 perc játék után kék képernyő majd restart, és ne mtudom mi a baja.nem állitgattam semmit sem a videókari driverén, csupán csak a játékban toltam fel mindent a maximumra, de eddig még ne mjöttem rá a hiba okára...valaki segítsen -
#3309 Hello haveromnak Vistaja van és mindent beállitott amit kellet de mégsem látja a th szobát mil ehet a gond? -
#3308 Elküldtem mégegyszer.
Annyit kipróbálok, hogy belinkelem a feltöltött fájl gmail-es HTML nézetét:
http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=4b1372c51b&realattid=f_fk6l76r90&attid=0.1&disp=vah&view=att&th=11be9b27052b091e -
#3307 sajnos nem kaptam meg:S -
#3306 Elkészültem! Megvan mindnek az adata (hiányzókat wikipediaból kiegészítettem). Elküldtem a mail címedre. -
#3305 A melyikre van szükségre azt értettem, hogy pl Caliber, Action, Magazine capacity.
Mert így kb az összes fegyver fenn van, Ctrl C + V-vel összegyűjtöm az adatokat, és amelyik adatok nem kellenek (ezt mond meg te:) az kitölöm.
Az oldal itt érhető el: http://world.guns.ru/main-e.htm -
#3304 mindenki lelépett mikor meghaloták hogy giorgia hostol :D -
#3303 Ill emberhiány miatt nem versust hanem th-t -
#3302 Versus szeró indul by giorgio gyertek -
#3301 Ami itt üres, azok kellenek: http://csanjedi.extra.hu/r6v2/index.php?link=menu07
De nem muszáj, elég ha egy linket benyomunk. -
#3300 Ajánlottak egy oldalt, ahol rengeteg fegyver adata van fenn. (Pár kivétellel szinte az összes, ami hiányzik a Felszerelések menüpontból)
Ilyen szinten vannak fenn. Ha megmonddo melyikekre van szükség, akkor összegyűjtöm és átküldöm. Vagy lefordítod, és akkor egyből magyarul tudom átküldeni :)
AK-47:
Caliber 7.62x39 mm
Action: Gas operated, rotating bolt with 2 lugs
Overall length: 870 mm
Barrel length: 415 mm
Weight, with empty magazine: AK 4,3 kg; AKM 3,14 kg
Magazine capacity 30 rounds (40 rounds box magazines and 75 rounds drums from RPK also may be used)
Cyclic rate of fire 600 rounds per minute
Maximum effective range: about 400 meters
AUG A3:
Caliber: 5.56mm NATO (.223rem)
Action: Gas operated, rotating bolt
Overall length: 805 mm (with standard 508 mm barrel)
Barrel length: 508 mm (also 350 mm SMG, 407 mm Carbine or 621 mm LMG heavy barrel)
Weight: 3.8 kg unloaded (with standard 508 mm barrel)
Magazines: 30 or 42 rounds box magazines
Rate of fire: 650 rounds per minute
Effective range of fire: 450-500 meters with standard assault rifle barrel
G3KA4:
Caliber: 7.62mm NATO (.308 win)
Action: Roller-delayed blowback
Weight: 4.5kg
Overall length: 1023 mm
Barrel length: 450 mm (315 mm on G3KA4 model)
Magazine capacity: 20 rounds -
#3299 ok felraktam:) -
#3298 Szerintem mostmár publikussá válhat a TH szoba. Csanjedi, az oldaon is kiteszed a jelszót? Tehát:
R6V2 Terrorist Hunt/Story Mode Server
Név: rsv2-mobedo
Jelszó: rsv2 -
#3297 Azthiszem igen! -
#3296 Off
:Balu,Csanj. holnap este jó nektek (Arma, kb 19.00 körül) -
#3295 nah, hali! :-)
Tegnapra megpróbáltam egy kicsit felgyorsítani az FPS -t (a config fájlban kivettem az anistrophic akármit meg még valamit) + driver reinstall, stb. És ezt kell mondjam, hogy most normálisabb lett (winreinstall után felraktam az ati tray tools-t, amit nem kellett volna), tehát visszatért a régire (bár Giorgio -t időnként megölni ha előbb is lőttem, de azért volt, hogy pont én öltem meg őt).
Azért elképzelem, hogy interneten milyen anyázások lehetnek, főleg ha valaki klánokban játszik :D
Arma -val én nem játszottam azóta, de megyek ha tudok :) -
#3294 Sziasztóóóók!
Megjöttem, teljesen troprára mentem a 19 órás busz úttól, de Sarti megéri a pénzét, gyönyörű hely. Nagyon jól élreztem magam, akit érdekelnek a képek, az az albumomban keresgéljen. Remélem ti is jól szórakoztatok, olvasgattal a fóruumot ma, látom sok baj van a vistával és a bugokkal. Nos ez már megszokott, tele van a játék hibákkal. Ezért sem lehet nagyon komolyan venni, de ha valalki nem vérmókusost játszik, akor szerintem nagyon jol el lehet lenni. Nem tagadaom, velem is előfordult már hogy mérgemben kiléptem, de ez leginkább a fáradság miatt volt még kb egy hete. Most kipihentem magam és feltöltődtem:D Armára befizetek, nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen többen nyomni, pályát szivesen szerkesztek, ha van igény, hostolni sajna nem tudok, mert 128k a feltöltésem.
Na még majd jelentkezem, legyetek jók:) -
#3293 Az info szoba 2 dologra van, egyrészt ha kapcsolatba akartok lépni velem (bár SG-t többször nézem mint ahányszor hamachin fenntvagyok), illetve ha este 9 körül nem férne be valaki a versus networkba (mert ugye 15 főig lehet hamachi premium nélkül belépni, és így minden este kirakok pár embert, akiről nem tudom biztosan hogy nem jön, és offline). -
#3292 Szerver neve: rainbowsixvegas2hu-network1
jelszó: 1212
Most indítottuk a versust, aki akar jöjjön!
Az amúgy meg az infó szoba, nem azon szoktunk játszani, ide gyertek amit írtam. -
#3291 Melyik hamachi szoba? Mert itt: "rsv2-info" nincs senki. -
#3290 versus inditittunk aki akar jöhet -
#3289 Lehet, hogy késni fogok pár percet, vagy fél órát. Tehát olyan fél 10 körül jövök versusra. -
#3288 Szóljatok ha mentek, ha tudok megyek! -
#3287 Tessék jönni Armed Assault, ugy is 3-4 vagyunk csak :(
+kellene valaki aki servert csinál jó internet feltőltésel :)
Ha ott meglősz valakit tuti fekszik :)
-
#3286 Hát komolyan mondom, egyre rosszabb ez a játék. Egyszerűen ma már alig tudtam megölni valakit. Lentről látom a fejét az erkélyen, belelövök 3-at, erre elmegy (vérzett is). Akkor lépcsőnél kijön, elkezdem lőni (hasát, fejét), vérzik is, erre lő egyet és lelő. Mai napon végig ez volt szinte, de múltkor is többnyire. Rám épp hogy csak rámnéznek és meghalok.
Tudom hogy nem csal senki, hiszen előfordul ritkán hogy ez pont fordítva van, de én nem értem ezt az egészet. Eddig is volt ilyen, de most valahogy állandó, mondhatni nincs logika benne, hogy ki hal meg előbb többnyire. A radaron meg beragadnak az emberek.
Egyre inkább vagyok azon a véleményen, hogy a játékért nem érdemes pénzt kiadni, esténként el lehet vele szórakozni csapatban, de pl. a találati rendszer már a CS 1.6-ban is messze jobb mint itt, és hemzseg olyan hibáktól, amiket talán egyszerűen ki lehetett volna küszöbölni :(