Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma este nem tok lenni majd holnap
szerencsét a ma esti gaméhez

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Csanjedi
megjöttem.

Live long and prosper.

Balumann
Ma este már én is megyek ha minden igaz. Tegnap 2 gyerkõcre kellett vigyáznunk, és "filmet" néztünk, aztán a Surf's up után 11-kor már nem volt kedvem csatlakozni :P

Tehát este 9-tõl Versus.

imark: Jó nyaralást!

Balumann
Szerintem megéri. De a dedicated szervert nem csinálták meg túl jól (pályaváltás után offolja a hardcore módot, és kiveszi a restricted itemseket is...), pedig hasznos dolgok lennének... lehet érdemes lenne várnod a patch kiadásáig, fõleg ha neten (is) szeretnél játszani.

Uraim !

Szerintetek érdemes megvenni ?<#smile>
imark
Köszi a mai játékot, elég jó volt! :) Ma megyek Balcsira, 1 hét múlva találkozunk! ;)

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

Balumann
Igen, 9-kor indítom a szervert. Én lehet, hogy csak fél 10, 10 fele csatlakszom.

imark
Igen! Legalábbis én tuti! De az oldalra is ki van írva, minden este 9tõl indul a versus szerver.

Ma játszotok-e?
Köszi !
Balumann
Jah jó volt a mai. THEPLAYER jó nyaralást!

nemesadam
Kösz a mai gamet egész jó volt viszont holnap lépek balcsira szal egy hétig nem tok játszani majd utána találkozunk bye

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

Balumann
Crackek letöltésére van 3 oldal, érdemes megjegyezni, mert minden játékhoz fennt vannak a létezõ crackek:
gamecopyworld.com
gameburnworld.com
megagames.com

teddymac
1.03 crack honnan ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Balumann
Az a szoba megvan még egyáltalán?
Egyébként este 9-tõl van versus.

PrisonMan
Már nem azt a szobát használjuk. Csanjedi honlapján a Szerverek résznél megtalálod a most használatban lévõket <#kacsint>

rainbowsixvegas2hu-network1 > Versus szoba
rsv2-mobedo > Story, Terrorist Hunt

Hy All...én is felléptem a hamachira ''rsvegas2-sg1''-re és elég kevesen léptek fel...én is játszanék...:D ha szabad :P
Balumann
Valószínûleg megint az lesz, hogy elindítom a szervert, és én késõbb csatlakozok

Balumann
Okey.

Csanjedi
el kell menem pá napra, de ha viszajötem lehet rola szo hogy megnézzük.

Live long and prosper.

Balumann
Az ArmA 1-hez nincs kedved? Mert a botokkal nem nagyon tudom megcsinálni :D Legalábbis most 2 csapatot kellene irányítanom, de nem tudok 1x-e két jármûvet vezetni, maguktól meg nem hajlandók odamenni ahova kiadom nekik :D
De egyszer már sikerült, de akkor se stimmelt valami.

Mindenesetre az ArmA 2 -ben benne vagyok, csak attól függ hogy hogyan fog futni.

Csanjedi
egy coop meccshez elég 4-5 ember is.

Live long and prosper.

Balumann
hát kérdés, hogy hogyan fog futni a gépemen a játék. Az ArmA mondjuk játszhatóan fut, remélem a 2 is fog. De ahhoz lehet kevés lesz annyi ember, amennyien össze tudunk jönni Hamachin.

Csanjedi
Helló kedves közönség!

Reklám következik: szeretnék egy jo kis csapatot verbuválni a jövõre megjelenõ ArmA 2-höz. Itt lesz az oldal, ahol majd lehet jelentkezni: Operation - Hotel Uniform November

Live long and prosper.

PrisonMan
Mobedon story és TH is megy <#vigyor0>

köszi<#eljen>
Jó volt ma a Game!
THX!
A végén 3 vs. 3 voltunk,nagyon pörgõs játék volt!!!
Balumann
Mai játékról inkább nem nyilatkozom. Én jobb szeretem, ha naggyából úgy van a csapatelosztás, hogy mind2 csapatba kb. ugyan annyi tapasztaltabb játékos van (nyilván nem lehet teljesen, de törekedni kell rá).
Annak örülök viszont, hogy többen vagyunk, végre nem 2v2-be játszunk, annál azért sokkal jobb így.
Mindenesetre köszönöm, bár jobban jártam volna ha most inkább mást csináltam volna azthiszem.

Csanjedi
comcast map és a map pack kell midnenap, kérlek töltsétek le.

Live long and prosper.

Jah megvan<#buck>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Sziasztok
Valaki megtudná mondani hova menti a játék a játékmentéseket?
Köszi

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Azt szeretném megkérdezni, h story módot lehet valahol indítani hamachin? A mobedon csak th megy? Vagy h van ez az egész, ezek külön szobák? Én is tudok csinálni hamachis hozzáférést magamnak?
Balumann
Szervert indítok 9-kor, én lehet csak fél 10 körül fogok csatlakozni.

imark
tényleg? nah ez jó hír! :) rég olvasgattam itt a fórumon, meg az oldalatokon, de akkor meg is csinálom. Este ha játszotok akkor úgynézki beszállok én is :P

Balumann
Van már 1.03 crack, úgyhogy rakd fel és 1.03 -as lesz teljesen.
Másrészt, ha uninstalálod, a végén megkérdezi, hogy szeretnéd-e hogy megmaradjanak a mentéseid (egyébként külön is el lehet menteni a mentést, ott van a dokumentumokban).

imark
ez a magától parancsadás nekem is van! amióta feltettem az 1.03as patchet, és megcrackeltem az 1.02es patch crack-jével, azóta... mert valahol azt írták hogy megy az 1.03as patch, az 1.02es crackel. Ami igaz, mert megy, de bal alsó sarokba még mindig 1.02-õt ír. Szal.. nemértem. Újrarakni meg nem akarom, mert akkor elveszik minden mentésem... :S

Csanjedi
akinek van Vietcong 1 az jöhetne coopozni.

Live long and prosper.

Balumann
De nekem is volt ilyen, de aztán köv indításnál már nem volt. Próbáld meg, hogy kiveszed a voice recognition -t (asszem így van :|), illetve tedd fel a legújabb patchet.

Hi

nekem néha csinál oanokat a game,h adok parancsot aztán magától benyomja még1x...oan mintha beragadna a space gombok,vagy az alt.:S
Nekem csinál csak ilyen érdekességet?
<#help>
Csanjedi
hát nekem mindegy, csainálj amit akarsz balu, én majd játszom aztán lesz ami lesz. sajna amig dedicated nem jo addig ugyis mindegy.

Live long and prosper.

Balumann
Alapötlet jó. De most megint az van, hogy fele egyáltalán nem fogja érteni, hogy mi van. Mire mindenkinek elmagyarázzuk egyenként (ahogy bejönnek)... :D
Megpróbálhatjuk felõlem így is. Bár könnyebb lenne, ha szerver beállításként ki tudnánk venni azt, ami nem engedélyezett. Addig csak kavarás lesz ebbõl.

Ma legyen az, hogy csak a C4 meg a radar tilos.

Csanjedi
sztem hogy mindenkinek jolegyen, ki kell irni, hogy melyik nap milyen fegyvereket lehet hazsnálni. ugyis majdnem minden nap van meccs, lehetne ütemezni, hogy mikor mit lehet és mit nem. igy mindenkinek lenne olyan nap amikor lehet c4ezni meg amikor nem. és akor lenne stealth meccs is meg lenne zuzossab.

Live long and prosper.

Balumann
Tehát úgy értem, hogy ha egyszer a tüzeset is lehet választani, akkor nem lenne értelme füstöt meg flash-t választani. Gránát meg a tüzes a hatásosabb.

Balumann
Sima gránát az biztos maradni fog :) Vagy legalábbis egyik a 2 közül biztosan. Én nem a tüzes gránát ellen vagyok, csak így nincsenek kihasználva a dolgok.

Én pl. naponta többször is olvasom (ki is van rakva az asztalra a parancsikon), sõt, most adtam meg feleségem unokaöccsének a linket, miután "megszereztem" neki a gamét. Személy szerint engem csak a tûzgránát érdekel, bár igazán az sem, mert az a másodlagos gránátom, és mire eljutnék oda, h használjam, úgyis meghalok. Szóval használhatok éppenséggel helyette füstöt, vagy flash-t is. Ha a sima gránát marad akkor felõlem csinálhattok bármit :-)
Balumann
Na jah az meg a másik... :P Nem is olvassa senki szinte a forumot rajtunk kívül.

Csanjedi
jo lenne ha a többiek is nyilatkoznának, és mindenki elmondaná a véleményét pár mondatban a dologról.

Live long and prosper.

ide irtad:http://www.helpbybalu.cwi.hu/graw2/graw2.html
Amúgy a F.A.Q frissíteni kéne,és pár dolgot törölni!
Rain már rég járt erre.
Sadist
Nyugi, értem én a tréfát :D Biztos elég idegesítõ amikor CQB-ban bedarálom az egész csapatot egy SPAS 12-vel :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balumann
De ott van egyébként az RSV2 oldalon a passport fájl a versus networkhoz. Ha megy a Hamachi akkor csak meg kell nyitni, és a Hamachi belép a network-ba. Nem kell mindig beirogatni.