Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerencsét a ma esti gaméhez
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Tehát este 9-tõl Versus.
imark: Jó nyaralást!
Szerintetek érdemes megvenni ?<#smile>#smile>
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"
gamecopyworld.com
gameburnworld.com
megagames.com
rainbowsixvegas2hu-network1 > Versus szoba
rsv2-mobedo > Story, Terrorist Hunt
Live long and prosper.
De egyszer már sikerült, de akkor se stimmelt valami.
Mindenesetre az ArmA 2 -ben benne vagyok, csak attól függ hogy hogyan fog futni.
Reklám következik: szeretnék egy jo kis csapatot verbuválni a jövõre megjelenõ ArmA 2-höz. Itt lesz az oldal, ahol majd lehet jelentkezni: Operation - Hotel Uniform November
Live long and prosper.
THX!
A végén 3 vs. 3 voltunk,nagyon pörgõs játék volt!!!
Annak örülök viszont, hogy többen vagyunk, végre nem 2v2-be játszunk, annál azért sokkal jobb így.
Mindenesetre köszönöm, bár jobban jártam volna ha most inkább mást csináltam volna azthiszem.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Valaki megtudná mondani hova menti a játék a játékmentéseket?
Köszi
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Másrészt, ha uninstalálod, a végén megkérdezi, hogy szeretnéd-e hogy megmaradjanak a mentéseid (egyébként külön is el lehet menteni a mentést, ott van a dokumentumokban).
nekem néha csinál oanokat a game,h adok parancsot aztán magától benyomja még1x...oan mintha beragadna a space gombok,vagy az alt.:S
Nekem csinál csak ilyen érdekességet?
<#help>#help>
Live long and prosper.
Megpróbálhatjuk felõlem így is. Bár könnyebb lenne, ha szerver beállításként ki tudnánk venni azt, ami nem engedélyezett. Addig csak kavarás lesz ebbõl.
Ma legyen az, hogy csak a C4 meg a radar tilos.
Live long and prosper.
Live long and prosper.
Amúgy a F.A.Q frissíteni kéne,és pár dolgot törölni!
Rain már rég járt erre.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem