3885
  • Ra1nbow6fan
    Szia Csanjedi!

Sok sikert a sulihoz (ez az átsorolásos faszság tényleg teljesen felesleges... én épp halasztok is). már gyűjtöm az msncímeket és a jövőben tervezek majd egy Vegas találkozót valami jó kis helyen, mert ahogy mondtad tényleg nagyon jó társaság gyűlt össze. Sajnáljuk hogy a Vegast abbahagytad (pedig már majdnem beértelek :P), értékes katonát vesztett az egység :(. Kellemes és sikeres évet kívánok az egész csapat nevében :)

giorgio - az olasz bikkka

u.i: a többieknek üzenem hogy ma este is 8tól versus XD azaz 2 percen belül úgyhogy szedjétek a csülkeitek XD
  • Csanjedi
    Sziasztok!

Nekem is ezdődik a suli, és faszául besoroltak egy rendelet miatt költségtérítésesre, gondolom azért, hogy mindenki minél többet perkáljon, úgyhogy a suli mellett mostmár munka is kell. Nagyon örülök. Jó volt a társaság, sosem feleldem el a jó kis versusokat, és hozzáteszem még sosem játszottam ennyit ilyen jó csapatban. Remélem még találkozunk többetekkel, Arma project folyamatban van, a Vegas sajnos számomra végleg leállt. További jó játékot mindenkinek, és remélem találkozunk még a csatamezőn, de pár emberrel biztos:)

Szép hetet mindenkinek!
    Csanjedi
  • Ra1nbow6fan
    Okés köszi Balu és jó sulikezdést! a szeró beállítások jöhetnek bár gondolom nem túl bonyolult beállítani :D
  • Balumann
    Felőlem kezdődhet 8-kor, maximum én majd később csatlakozok. Ha kell egyébként a dedicated szerver beállításában segítség (vagy el is tudom küldeni a 2 szerver fájlt az én beállításaimmal) akkor szóljon.
    Ma azthiszem mégse megyek már, most "sajnálkozok" hogy vége van a nyárnak és felkészülök a sulira. :) Szerencsére már leérettségiztem, úgyhogy ez az év könnyebb lesz nekem, több időm lesz (legalábbis remélem).

Jó játékot!
  • imark
    Hát igen, jó volt játszani TheDarkKnight... reméljük azért majd még látunk hamachin meg versuson :P

Egyébként meg nem lehetne a 9 órási versust áttenni 8ra? :P mert ez suli miatt is jobb lenne, és a többiek is mondták, hogy felőlük jó. Ha meg esetleg nem tudnál mindig jönni Balu akkor giorgio hostolna. Csak egy ötlet :)
  • Ra1nbow6fan
    amúgy indítok versust mert Balu későn jön XD
  • Ra1nbow6fan
    Hát egyetlen sötét lovagunk.... mit is mondjak.. sok jó nem jut eszembe (természetesen csak vicc volt).. mi is köszönjük az izgi versusokat főleg a azokat a részeket amikor jól hátba****tál minket egy egy golyóval :) várunk továbbra is szeretettel... és ha problámád van Hamin megtalálsz minket/engem szóval szívesen segítek ha tudok :) üdv giorgio - az olasz bikkka XD
  • PrisonMan
    All Good Things...
    ...Must Come To An End

Kezdődik a suli, játékokkal teljesen leállok. Remek társaság jött össze, remélem lesz még alkalmunk együtt játszani! Köszönöm mindenkinek, a TH-k és az esti versusok nagyon jók voltak! Peace, Free Tibet, meg minden

TheDarkKnight
  • Balumann
    Ma valószínűleg csak 10 óra fele fogok jönni
  • imark
    Hát szerintem nem a géppel van a baj... Mert bírnia kell a játékot. Ha meg a patchek is fel vannak rakva... hát akkor nemtudok mást..
  • Gaso #3355
    közbe felment a patch is de ugyan az a hibája.... de mi lehet a hibája?? asus a8n32-sli deluxe, asus 8600gt vidkari ....
  • Gaso #3354
    aztán köcsög windowsos TING hang és kanyec :S
  • Gaso #3353
    amúgy loading képernyőnél csak a hang jön meg a kép marad loading
  • Gaso #3352
    nem raktam patchet... quitre nyomtam... most töltögeti. azután jólesz? :)
  • imark
    Egyáltalán el se indul a játék? Mert nekem játék közben, vagy amikor tálcán van és visszalépek akkor jön ki ez a "message". Patchek fel vannak rakva?
  • Gaso #3350
    Loading után megjön a hang meg egy message (szerintem hiba...) és ott meg is áll a tudomány... mi lehet a hiba?!
  • Ra1nbow6fan
    Nah indítok szerót (versust) mert közben lettünk páran mégiscsak :)
  • Csanjedi
    Köszönet TheDarkKnightnak, frissült a fegyverek rovat az oldalon, mostmár minden fegyvernek kimerítően feltártuk az adatait. Kellemes böngészést.
  • nemesadam
    indítok tht lehet jönni
  • Balumann
    1.0 az alapjáték, ha sorba akarod akkor 1.01 (1.0 to 1.01 de alapról nem írják ki), aztán 1.01 to 1.02, 1.02 to 1.03, 1.03 to 1.04
    De tudtommal lehet egyből 1.04 -nem kell sorba. A játék letölti magának egyébként a megfelelőt, ha luncher-el indítod.
  • Merlin0724
    Szaisztok azt szeretnem kérdezni hoyg hogy kell patchalni a vegas 2 mert megven 1.01-1.03 de hibat ir ki és talan sorba kene de 1.0 nincs.
    Köszi elöre is. Ja és szeretnek online jatszani az sem megy!
  • TAlpIKa
    Az a baj, hogy valamiért tényleg nem a versust, hanem a mobedot írtam be. Akkor azt hiszem így megoldódott. Köszi szépen a segítséget.
  • Balumann
    9-től volt szerver, most végeztek. Mi a neved egyáltalán Hamachin? Ha ocean akkor nem is vagy bennt a versus networkban, csak az info szobában... vagy lehet hogy 9 körül nem voltál online, és nem jeleztél h jössz.
  • TAlpIKa
    Sikerült csatlakoznom. Talált egy szerót. Hány órától volt a szeró működésben?
  • TAlpIKa
    Hát, elég érdekes volt. Felpatcheltem 1.03-ra, utána 1.00-val crackeltem. Utána pedig 1.03-mal is crackeltem, és így már tényleg 1.03. Remélem érted. Egyébként a PB is be van kapcsolva.
  • Balumann
    Ugye nem crackelted vissza korábbi verzióra, szedtél le hozzá 1.03 -as cracket?
    Egyébként nézd meg a Hamachi oldalt, ott le vannak írva nagyon jól a hiba lehetőségek.
  • TAlpIKa
    Most léptem fel 1 perce, Hamachi be van kapcsolva, látja a játékosokat és ip-ket, de a lanban nem talál szervert. A Hamachi 1.0.1.5-ös, a patch 1.03. Valaki tudja mi a baj? A válaszokat köszi!
  • Balumann
    A Hamachi virtuális LAN hálózatot hoz létre (akivel egy network-ba leszel, azzal LAN -ban leszel interneten keresztül). Erről többet megtudhatsz a Magyar Hamachi Oldalról (RSV2 oldalon megtalálod a linket).
    Szervert a játékban akkor fogsz látni, ha valaki indított azok közül, akikkel egy hálózatban vagy.
    Este 9-kor szoktunk játszani, akkor indítok szervert.
  • Sadist
    Játék indít, versus - lan - join game.
  • TAlpIKa
    Hello. Megkérdezhetem, hogy Hamachin keresztül hogyan lehet csatlakozni a szerverhez? Beírtam a nevet és jelszót és kiírt egy csomó ip-t névvel, ennyi. A válaszokat előre is köszönöm.
  • imark
    Versus szervert indíto Giorgio, aki akar csatlakozzon! :) Elég sokan vagyunk :P
  • Csanjedi
    az oldalon minden map linkje fent van, lásd ujitások.
  • imark
    Oké köszi!
  • Balumann
    Comcast Event map
  • Balumann
    Én felrakom a tárhelyemre egyelőre, aztán majd felrakjuk valahova máshova, meglátjuk.
  • imark
    Oké! Köszi Sadist! Épp ma talált meg Lajko hamachin (újonc), aztán mondtam neki, hogy töltse le és akkor vettem észre a dolgot. Kerestem kerestem de tényleg nincs fent máshol....
  • Sadist
    Nekem megvan, majd feltöltöm valahova, de most nem kezdem el, mert tetűlassú a feltöltésem.
  • PrisonMan
    Oh shit
    Ezért rossz ha csak egy tárhelyen van fent, de a többi nagy oldalon (ahol a patchek fent voltak!) egy helyen sem volt fent. + milyen dolog az már, hogy a hivatalos oldal törli a dolgot?!

Nincs meg valakinek a gépén? Fel kéne tenni valami biztonságos tárhelyre
  • imark
    A honlapon az újítások menüpontnál a comcast event bonus map, game invasion-os linkje megszünt. Na ezt jól leírtam xD
  • martin1992
    remélem én is.
    má szomjazom a vérre és arra hogy mikor furán lelőnek az illetőt lecsiterezzem!!