Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Allahakbar.
Live long and prosper.
Csalo, egyet tudok javasolni, ne hagyd hogy gyökérkezeljék, amíg legalább nem röntgenezik meg (de legalább érdemes 1 másik fogorvossal megnézetni azt).
Egyébként a 2. kerületben van egy nagyon jó (de sajnos nagyon drága is) fogászat, ott tényleg megcsinálják rendesen, legjobb technikák megvannak (pl. ózon kezelés), és tapasztalatból mondom. Én majdnem 1 évig jártam oda, mert szörnyûek voltak a fogaim (a 2 elsõ szemfogamat, meg még 3-4 -et 2 másik helyen azt mondták, hogy nem tudnak vele mit csinálni. Hát itt megcsinálták, csökérkezelés, csap és korona, és még csak nem is fájt (illetve ha fájt akkor újra érzéstelenítés, stb.). Dental Coop egyébként a fogászat neve.
Nah ne offoljunk tovább! 9-kor kezdünk.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(nekem mikor elakarunk indulni, és nem tudunk mert összeragadunk 😛 aztán megmozdulunk és az ajtóban ugyan az a helyzet 😄)
KÉSSEL JÖVÖK B.TOK MEG 😊))
meg szerzek csúzlit és harry töl kölcsönkérem a láthatatlan köpenyt.
beszerzek bazókát és két fegyver lesz a kezembe.
Ma ennyi a repertua.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS nem kegyelmezek MA VÉRT REGGELIZTEM.😊
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Balu igen igen ............. b.....szki csak ránéztem és meghaltam ... kivoltam.. De nem baj jön a mai nap éééééééééssssssssss.
nyomok egy uninstallt😊
De fasza volt a tegnapi nem voltunk sokan olyan családiasan nyirtuk ki egymást mint egy olasz kozanosztra család. MA folyt köv...
Sztok!!!!!!
Egyébként mindenütt, ahol vagyok Logan és Chavez a nevem 😄 sg-n is van jó sok Chavez...
Live long and prosper.
Jaja. Most látom, ott vagy te is, Chavez 😊
>Most akor enek örülsz vagy nem😄 én Csanjedi ok. Mindenhol a világon. sosem volt más nevem:F
Csak feltûnt az újabb "egyposztos versenyzõ", azután láttam csak a neved 😊 Az egyposztosok amúgy azt szokták csinálni, hogy regisztrálnak egyet, jól beszólnak, aztán soha többet nem látjuk õket, ezért szúrta ki rögtön a szelektív látásom 😊 Úgyhogy végül is örülök, egyrészt, hogy pozitív a reakció a cikkre (nem mindig van így sajnos), másrészt hogy ott is "ismerõsökkel" fut össze az ember.
Live long and prosper.
Live long and prosper.
Tömeg
Nézzétek az xp-t
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII