Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Lehet, hogy Vista-n megy.

De más hamachi verzióval meg nem lehet játszani...

Balumann
Vista-n is mûködnie kell a hamachinak. Próbálj másik verziót.

Phoenix007
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést 😊 Vista...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Valaki segítsen plz!!! Vista-m van és letöltöttem a hamachi-t, felraktam, de nem tud csatlakozni... mit csináljak? vagy miért van ez?

V43 1105
bug..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Az miért van, h lanos storyban 2x is lefagyott general failure-ral, és eredeti?
Most betömtem csokival 😊
Csanjedi
A fog szar ha fáj. Nekem egy tömött van, de azt kétszer a rég szar technikák miatt. Érdemes egyszer de jól megcsináltatni. És ne arabbal😄
Allahakbar.

Live long and prosper.

Balumann
Ezt alátudom támasztani. Nekem egyébként már vagy 6 fogamat gyökérkezeltek, meg még sok mindent csináltak. Én örököltem a rossz fogaimat, persze a régi fogorvosaim is rátettek erre egy lapáttal.
Csalo, egyet tudok javasolni, ne hagyd hogy gyökérkezeljék, amíg legalább nem röntgenezik meg (de legalább érdemes 1 másik fogorvossal megnézetni azt).
Egyébként a 2. kerületben van egy nagyon jó (de sajnos nagyon drága is) fogászat, ott tényleg megcsinálják rendesen, legjobb technikák megvannak (pl. ózon kezelés), és tapasztalatból mondom. Én majdnem 1 évig jártam oda, mert szörnyûek voltak a fogaim (a 2 elsõ szemfogamat, meg még 3-4 -et 2 másik helyen azt mondták, hogy nem tudnak vele mit csinálni. Hát itt megcsinálták, csökérkezelés, csap és korona, és még csak nem is fájt (illetve ha fájt akkor újra érzéstelenítés, stb.). Dental Coop egyébként a fogászat neve.

Nah ne offoljunk tovább! 9-kor kezdünk.

Sadist
Hajrá, késõbb csak rosszabb lesz. Egy begyulladt foggyökér kurvára tud ám fájni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Baszki elmentem ma fogorvoshoz áááááááá mondom összeszedem minden bátorságom elmegyeg és nagyon megcsináltatom egy tömés simán belefér amúgy is elcseszett napomba...... Amugy azt tudtátok hogy minden arab férfit Abdulnak hívnak? Szoval megkaptam az orvos címét akácfa utca 13 fasza "aki pesten él és tömegkölekedéssel jár olyan 14 éves korában ez az elsõ utca amit megtanul és soha nem felejt el ugyani ha megbüntetnek itt kel befizetni a csekket ja" szoval kecsesen belibbenek a név ABDUL DENTAL. Na mondom fasza harcolhatok majd a terroristákal. Ajtotnyit egy mosolygós bajszos szimpatikus emberke. Mondja nekem hogy ..... igazábol fogalmam sincs mit mondott mert nem értettem de az aszisztens segített. Üljön a székbe mondom oké flegmán leültem egy fog nagy ügy. Szát táts nézegeti nézegeti aztmondja " Akhla Bukhla bhkla szakhla tlalala" mond Tessék? hááááát van még két fog amit tömni kéne sõt lehet gyökér kezelés. Mondom aha .......... hozzávágtam egy flash gránátot meg egy frag gránádot..... Szóval itt ülök lukas fogakkal feszülten és vérre zomjazva.......KELLEMES ESTÉT ÉS JÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK!!!! <#eplus2>
Balumann
De játékkal kapcsolatban mi jut eszedbe?
(nekem mikor elakarunk indulni, és nem tudunk mert összeragadunk 😛 aztán megmozdulunk és az ajtóban ugyan az a helyzet 😄)

Nekem ahogy három kutya beszorul egy ajtóba és a negyedik nézi 😊))
Balumann
Nektek mi jut eszetekbe errõl a képrõl? 😄

(ismerõs helyzetek 😄)

A mesterlövész kandurbandi ajajaja Vigyázz nincs megtöltve 😊)))
Ez jóóóóóóóóó a kép (csaló a tankal)
teddymac
kösz

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

PrisonMan
csanjedi honlapja > Újítások menüpont.

teddymac
fan pack és comcast event pályát honnan tudom leszedni ?

PrisonMan
alap <#hawaii>
Elvileg jövünk versusra 2 osztálytársammal. <#gun>

Balumann
én vs csaló, mi? 😄 <#hehe><#taps>

PrisonMan

<#violent><#buck>
<#kacsint><#kacsint><#wink>

Balumann
<#hehe><#hehe><#hehe>

PrisonMan
Csalo a tankkal:

Balumann
tankal meg se lehetne mozdulni ezeken a pályákon 😄

táv csöves na apám tankot szerzek azt lõd át😊)) és kérek légi támogatást CSAK RÁD😊
Balumann
Nyugi, a távcsöves puska meg scar-h gyorsabb lesz 😛

nem ma CSALNI fogok.....................................

KÉSSEL JÖVÖK B.TOK MEG 😊))
meg szerzek csúzlit és harry töl kölcsönkérem a láthatatlan köpenyt.
beszerzek bazókát és két fegyver lesz a kezembe.

Ma ennyi a repertua.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS nem kegyelmezek MA VÉRT REGGELIZTEM.😊
csaló a tegnapi lsd még mindig benned van?

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Balumann
😄

Sziasztok!!! Összefoglalnám a tegnapi játékot amit ma is pihenek. Az utolsó pár körbe mint egy LSD tõl bódult 76 os hippi kerestem önmagam.
Balu igen igen ............. b.....szki csak ránéztem és meghaltam ... kivoltam.. De nem baj jön a mai nap éééééééééssssssssss.

nyomok egy uninstallt😊
De fasza volt a tegnapi nem voltunk sokan olyan családiasan nyirtuk ki egymást mint egy olasz kozanosztra család. MA folyt köv...
Sztok!!!!!!
teddymac
Megkaptad a privát üzenetem ?

Balumann
Én meg mindenhol vagy Baluman, vagy BaluHuNTeR vagyok, accountnál szoktam, hogyha így simán foglalt, akkor 89 -et hozzárakni, mert akkor születtem 😛

Prince23
Regisztrált tagokról függ minden mindig minden weben... az nem volt foglalt dome-on, egyébként az sg-n Logan meg Chavez szerettem volna lenne (R6 Lockdown+Vegas 1-2 fan vagyok 😄), de már foglalt volt, sima néven. itt meg gondoltam egyet a prince of persia-n, meg a kedvenc számomat elegyítettem, megtehettem volna a logan névvel, de akkor nem jutott eszembe ez xD... a név utáni számokat nem szeretem... számok nélkül szeretema neveket...
Egyébként mindenütt, ahol vagyok Logan és Chavez a nevem 😄 sg-n is van jó sok Chavez...

Csanjedi
Jah értem. Hát sosem lehet tudni, hogy mire fogok még reagálni😊 Amivel játszom azt most már meg fogom mondani.

Live long and prosper.

Phoenix007
>Te vagy az? by Chavez

Jaja. Most látom, ott vagy te is, Chavez 😊

>Most akor enek örülsz vagy nem😄 én Csanjedi ok. Mindenhol a világon. sosem volt más nevem:F

Csak feltûnt az újabb "egyposztos versenyzõ", azután láttam csak a neved 😊 Az egyposztosok amúgy azt szokták csinálni, hogy regisztrálnak egyet, jól beszólnak, aztán soha többet nem látjuk õket, ezért szúrta ki rögtön a szelektív látásom 😊 Úgyhogy végül is örülök, egyrészt, hogy pozitív a reakció a cikkre (nem mindig van így sajnos), másrészt hogy ott is "ismerõsökkel" fut össze az ember.

Csanjedi
Akit érdekel egy is ArmA coopozás, az nézze meg ArmA, illetve írjon privátot Baluinak vagy nekem.

Live long and prosper.

Csanjedi
Most akor enek örülsz vagy nem😄 én Csanjedi ok. Mindenhol a világon. sosem volt más nevem:F

Live long and prosper.

Prince23
Te vagy az? by Chavez

Phoenix007
Csanjedi, beregisztráltál a PcDome-ra, hogy írj egyetlen hozzászólást a Vegas cikkemhez? 😄

Csanjedi
szerver megym, megyke énis.

Live long and prosper.

Csanjedi
ma ha minde jol megy jövök versusra, remélem sokan leszünk😊

Live long and prosper.

na délután thztunk egy jót:
Tömeg

Nézzétek az xp-t

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Balumann
Ma is kések egy kicsit szerintem, de megyek. Szervert elindíttam.

Jah,jo volt a game,amugy schneider a nevem a játékban
Balumann
Jó volt a mai game!

Balumann
A szervert elindítottam, én most elmegyek filmet nézni. Késni fogok egy fél órát szerintem.

Balumann
Legújabb verzió, de az RSV2 oldalon mindent megtalálsz (minden szükséges, fan pack, comcast event pálya is)

Melyik patchel játszotok?