3885
-
#3405 Az nem RSV3 hanem csak RS3, és nem túl sok köze van ehhez a játékhoz :P Nem mintha nagyon zavarna, de szerintem a saját topikjában több esély van, hogy tudnak segíteni. -
dupcsik #3404 szasztok skacok! ki ismeri rsv3-athena swordot, megy önmagába is vagy
valamelyik rsv-nek fent kell lennie? aki tud segitsen! előre is köszi
üdv:[email protected] -
#3403 Hát baráthaim! Ma ne számítsatok rám, nem vagyok olyan állapotban, hogy mások ellen játszak :-( -
porkiy #3402 Akkor én is hagy offoljak egy kicsit: megválnék Hl2 Orange box-omtól és CS:Sourse-omtól, ha valakit érdeke jelezzen. Sry. -
#3401 Köszi :) -
ZÓÓÓcsi #3400 Sikert hozzá!
-
#3399 tom sajna. Ezért is vagyok 2 szakos, valahogy csak el fogok tudni helyezkedni. Ha komolyzenével nem, könnyűzenével már csak vhogy... (ha már hangtechnikához is, meg sok mindenhez értek mellette). -
ZÓÓÓcsi #3398 Zenész ismerőseimtől olyanokat hallok, hogy szinte lehetetlen elhelyezkedi profi zenekarokba, de még zeneiskolákba is, annyira nincs igény művészekre..
Na ezzel nem akarlak lebeszélni róla, hogyha tetszik meg van kitartásod, mert az kell hozzá, akkor hajrá! -
#3397 Jól tod, hangkultúra szak csak a Szent Istvánban van :) 2 szakos nálunk sincs sok, sőt 5. évben most csak én vagyok :D (de szolfézs szakon csak 2-en vagyunk, és csak én tervezem a zenei továbbtanulást). -
ZÓÓÓcsi #3396 Jaja, a Szent István-ban lehetnek ilyen szakok, mert tudtommal a Bertókban sincs pl hangkultúra, de lehet tévedek.
Elmondásod szerint ez a hangkultúra inkább technikai tárgy, mint zenei, de nem lehet rossz. Volt egy ismerősöm ebböl a suliból aki szintén ilyesmivel foglalkozott saxi mellett. Studió, meg felvételek! Ilyenről csak álmodtunk a Weinerben.
A közismereti oktatás a Weinerben enyhén szólva övön aluli, úgyhogy én azt mondom, hogy jól választottál a Szent Istvánnal! Bár a zenei rész elég jó, mostanában azt mondják gyengül az is. Volt már róla szó, hogy bezárják a sulit.
Mi inkább zenekaroztunk, meg kamaráztunk a főtárgy mellett, és ritka volt a több szakos ember.
Most amúgy Szegeden járok Műszaki info szakon immár ez a 4-edik évem.
ON -
#3395 Nah jó nem csak azért, csak nagyrészt. Ott túl gyenge a közismereti oktatás, túl erős a zenei, és annyira én nem vagyok elkötelezett sajna. Még mindig nem tudom biztosan, hogy zenével (ZAK) mennyek-e tovább, vagy megpróbáljam a Kando műszakit. Nem vagyok sajnos karvezető tipus, és a matek se megy :D -
#3394 A Weiner Leo-ba engem is felvettek, de túl messze lett volna :) Hangkultúra szakon olyan órák vannak, mint hangkultúra (hangszerek története, technikák fejlődése, hangtechnika története), hangtechnika gyakorlat (gyakorlati studio technika az iskola studioban), műelemzés (felvételeket elemzünk hangtechnikai szempontból, illetve összehasonlítunk különböző felvételeket), tavaly volt hangfizika is. De természetesen a csak hangkultúra szakosoknak is kell mindenféle zenei órákra járni (szolfézs, zeneelmélet, zeneirodalom, zongora, kórus, stb.), persze nekik kicsit könnyítve van. Most 5. éven hangkultúra szakon 4 olyan van, ami csak hk szakosoknak kell; újságírás, esztétika, műelemzés, hangtechnika gyakorlat, na meg hétfőnként fogunk menni studiokba körülnézni, akusztikát mérni, stb.. Megyünk a Parlamentbe is majd, megnézzük hogyan veszik fel az üléseket :)
Engem felvettek egyébként szolfézs szakra a Bartókba is, igazából a hangkultúra szak miatt mentem inkább a Szent Istvánba, és egyáltalán nem bántam meg :)
Nah sry az offért. -
ZÓÓÓcsi #3393 Budapest Weiner Leó.
Szolfézs szakot ismerem, de ezt a hangkultúrát nem, ez mi?
Egyébként harsonáztam, csak aztán anzacállítás miatt befuccsolt a dolog.. -
#3392 Melyik konziba jártál? -
#3391 Összességében nekem sincs. Csak ami van az szinte mind csütörtökre van bezsúfolva (partitúra olvasás, műelemzés, népzene, zeneirodalom, hangképzés), szünet nélkül fél 2-től fél 7-ig. Én egyébként 2 szakos vagyok (szolfézs, hangkultúra). -
ZÓÓÓcsi #3390 Ötöd éven vagy? Én is zenei konziba jártam, de nekem alig volt pár órám 5-öd éven... -
#3389 nekem most viszonylag jo orarendem van hál istennek:) -
#3388 Hát, lehet. De nálam nem is az órák mennyiségével van baj meg nehézségével. A gond az, hogy nincs szünet, és mindegyik zenével kapcsolatos óra (műelemzés, népzene, zeneirodalom), és nagyon fárasztó tud lenni. Ahhoz képest, hogy nekem ez egy ilyen "bonusz" 5. év, ami elvileg nagyon könnyű... ez azért elég kegyetlenség. Tehát tavaly is volt, hogy reggel fél 8-ra kellett menni, és fél 7-ig bennt voltam, de voltak szünetek. :S -
#3387 Szerintem ha megmutatnám neked az órarendem, szívrohamot kapnál :) -
#3386 én sem, csak azért kérdeztem;)
hajrá -
Csavez #3385 most költöztem át.1 hétig no net
a KÁOSZ teljes!!! 1 nap alatt ki,azt be.
minden hegyén,hátán."ma végre lett melegvíz":D
amint minden ok,+ van 1kis levegőm jelentkezem!
nem felejtettelek el -
#3384 te sem gyakran irtál nekem, mi van veled -
#3383 Azthiszem a csütörtöki napokon nem nagyon lehet majd rám számítani, szellemileg tuti kész leszek este. Fél 2-től 6-ig (iletve még lehet ,hogy fél 7-ig is...) szünet nélkül óráim vannak (zenei órák). Ma még alig volt valami, de így elsőre ez is sok volt... :S -
Csavez #3382 Üdv!
Áthelyeztem lövészbázisomat!Holnaptól új helyről lövök!:D
Hatalmas még a káosz! -
#3381 Akkor azért értettem ma hogy mit mondasz :) Így már sokkal jobb lett, köszi hogy beállítottad. Kár hogy ma ilyen kevesen voltunk, remélem holnap valamivel többen jöttök, hiszen itt a hétvége is :P -
#3380 Má átállítottam remélem így jó lesz (halláskárosodá esetén a hallókészülék igénylő lapokat az én címemre küldjétek) -
#3379 XDXD jah elég kemény volt XD főleg a recsegő beatbox :)) de mostmár theplayer állíthatna azon a mikrofonon, mert előbb-utóbb megsüketülünk a recsegő üvöltözésétől x) -
Deviance #3378 aszitem este beszarok a rohogestol, hulyesegeitek rappeljunk rappeljunk ^^ XD -
#3377 kera2: Hogy érted hogy vége?? :) Mert mi még játszunk minden este 8kor... csak sajnos páran már nem jönnek... :( de attól még vagyunk páran, tegnap este is voltunk 8-10en és elég jó volt a hangulat :P -
#3376 porkiy a dokumentaid között van, a mygames/ubisoft mappában! :) -
kera2 #3375 Köszönöm mindenkinek :-) Egész jó kis játék kár, hogy vége:-( -
porkiy #3374 A helis résznél csak akkor szabad átszaladni, ha már lőtt egy rakétát, figyelni kell a rádiót, ott szövegelnek közben, az segít. A fás résznél pedig háétra is kell nézni, mert ereszkednek le a falon, asszem csak 1 fő.
Én azt akartam eredetileg megkérdezni, h a profilomat hol találom meg, ahonnan le lehetne menteni? -
#3373 köszi szépen, ti is nagyon jol nyomtátok, és remélem még valamilyen más gémben találkozunk, kár lenne elvesziteni a fonalat.
Csalo: aki utálja a kalapomat, annak headshot jár. örülök hogy sokat tutunk menni, versus meg minden, élveztem, s remléem még találkozunk.
Sadist: azért mert vki fent ugy döntött, hogy sajna elfogyott a félévem BA-ra, bár még van 4 állami félévem, de már ezt nem hazsnálhatom fel, csak MA-n. kapják be. de keresek munkát aztán jovan. dollárt nekik a torkukon, keresztbe. -
Puhos #3372 Hi!
Nem lehet és nem is kell leszedni a helit. Én úgy csináltam, hogy előreszaladtam a faburkolathoz ott leguggoltam, akik jöttek azokat kilőttem. Majd a heli egyszer elmegy a másik oldara, akkor én is átszaladtam a másik oladalra. Aztán egyszer csak elmegy a heli és akkor asszem van egy mentés, utánna előre az épülethez. -
kera2 #3371 Sziasztok egy kis segítség kellene!
A helikoptert ami folyamatosan lő rám a teniszpályánál, hogy lehet leszedni v. semlegesíteni?
Előre is köszi -
#3370 Miért kerültél költségtérítésesre? -
lacidobi #3369 Hahó srácok!
Jönnék lőni mint az állat!
-
#3368 indítok versus szerót :) Csalo gyere te is! XD -
Csalo1981 #3367 Csan! Utáltam a kalapodat utáltam mikor kilőttél és ezért kifagyott a gépem és imádtam mikor eltalált egy feléd irányuló lövésem és most sajnálom, hogy lelépsz......... üdv neked és sok sokert mindenhez.
csalo a csalóóóóó. -
#3366 én meg köszönöm mindenkinek a segítséget.... nagyon jók vagytok.