3885
-
#3445 Rendben, holnap kiürítem. Legyen 27-én este, 8 körül, ha mindenkinek jó. -
Csavez #3444 Le kéne pontosítani mikor lesz,mi benne vagyunk+ürítsd a hamaszobát,mert fullon van!
-
Csavez #3443 Hi!
Én,Marcus,csaló,zsocy,Heves,laco szentem jövünk.
Üdv. -
#3442 Jarai-nak és Mobedo-nak szólok, úgyis találkozok velük holnap -
#3441 Este írok azoknak akik nem válaszoltak még privit. Sajnos akik itt forumon nincsenek, azokat nem nagyon tudom elérni viszont. -
#3440 jó ötlet!
Én benne vagyok, csak szólni kellene a többieknek is (PM/mail/msn), jó lenne ha összegyűlnénk sokan a régi csapatból. -
martin1992 #3439 xd
-
#3438 Adok én a játékban egy "fülest" -
martin1992 #3437 benne vagyok
jó lenne megint játszani csak bekéne szerezni egy új fülest mert a régi rossz -
#3436 Kár hogy csak most jöttem rá sajnos - és eddig még senki sem tudta gondolom, van egy olyan program, hogy CPU control. Ezzel be lehet állítani, hogy a játékot 2 maggal futtassa (gondolom erőltetve). Csak kis ideig próbáltam, de nálam kb. 10 fps-t dobott a játékon (!!).
Amúgy nem lenne rossz szervezni 1-2 partit, úgy karácsony után körülbelül, 27-28 -án, mit szóltok hozzá? -
Csavez #3435 hi,valaki jön hamachira?
csinálunk szervert
-
Hans von Luck #3434 Köszi. Majd meglesem ha arra járok... -
#3433 Árkádban*
-
#3432 hháát én is Győri vagyok szal sztem az Árkádben a 776-ben legalábbis én ott vettem még egy fél éve 9rugóért azóta sztem olcsóbb :S -
Hans von Luck #3431 Hali. Hol érdemes megnézni a gamet ha meg szeretném venni baráti/akciós áron? Mondjuk Gyorben hol...az van nekem kozel mert Szlovákiában lakom...gondolom a multihoz mindenképp eredeti kell...
Elore is kosz... -
miki10 #3430 én letöltötem a legujjabb pachet és multiba még mindig azt írja ki -
#3429 Letöltöd a patchet mondjuk a Pc dome-ról az asztalra és duplakatt.
Én a telepítés közbe leszedtem a patchokat é utána egyből feltettem őket.. -
porkiy #3428 Én letöltöttem, honnan kell elindítani azt az exe-t, ami lejött? Vagy ha eredetim van akkor letöltötte magtól? -
#3427 Hellósztok
Megint játszok a játékkal nem tom emlékeztek-e még rám:D
Csanjedi megvagy?:) -
#3426 Hali!
Telepítsd fel a legújabb patchet! :) -
miki10 #3425 sziasztok!
amikor multiplayerbe akarok menni nem tudjátok mért írja ki ezt?
Failed to initialize network service.
http://kepfeltolto.hu/i/?265324&t=img -
miki10 #3424 HEllo!
Rainbow Six: Vegas 2 be hogy tudok multiplayerbe menni? -
#3423 Comcast Event mapot feltették a hivatalos ubi szerverre. http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6381021386/m/9951049186 Letölthető: innen -
Torrents #3422 a héten délelőtt ráérek nincs kedve valakinek co-opozni?:D -
#3421 THX
csak faq-ban nem írja, ezért kérdeztem.
-
#3420 Telepítsd fel a legújabb patchet! :) -
#3419 Hy én beállítottam ANGOL (US)-t de akkor is azt írja, hogy (hálózati kábel nincs csatlakoztatva).
Valaki????? -
#3418 Direkt. -
#3417 Sziasztok! Az utolsó küldetések felé vagyok! Ott tartok hogy a kaszinó után evakuáltak és 1 reptéren kell elfogni 1 embert, de csak 1edül vok! Direkt vok 1edül vagy ez bug? -
porkiy #3416 Szerettem volna ma egy kicsit th-zni kb 2 hónap kihagyás után mobedon, és azt írta ki a hamachi, h bannolva vagyok a szerverről. Esetleg valakinek valami ötlet? -
#3415 Semmi baj, tudod a gyógyszerek sokat segíthetnek még rajtad... bár lehet már nem vagy menthető. ne búslakodj a világ nélküled is tovább létezik ;) -
#3414 Ez azért egy elég szánalmas hozzászólás volt. Mindenkinek van ízlése szerencsére, csak mindenkinek másmilyen. Valakinek az jön be, valakinek ez, nekem pl. a Rainbow Six sorozatból ez jön be leginkább (single-ben az első Vegas).
Egy kicsit gondolkozz el legközelebb, hogy van-e értelme annak amit írsz, mert ennek pl semmi.
Valahol lehet beszélni jó meg rossz ízlésről, itt még csak arról sem.
ui: egy kicsit írhatnál valami normálisabb, kultúráltabb stílusban. A bolygó meg nincs elátkozva, nem kell megálldanod minket hülyeségekkel :)
Köszönöm a mai játékot, nem volt rossz (bár időnként idegesítő, hogy valamikor nincs logika abban hogy ki hal meg előbb :S). High Stakes módban jobb a helyzet valamivel szerintem, úgyhogy ha nem vagyunk 10-nél többen akkor sima szerót fogok indítani. Most úgyis egész jól fut a játék. -
smusher #3413 hé csávóka ha van ízlésed hagyod a gecibe a vegaszt és jáccol a RS3-al, ha nem kúrnak ki a fórumról még ma gyere és segítek hogy kell. qrvayo a gém talán a legyobban sikerült efpéesofólltámjsz, kérdés kinek van még ízlése ezn az elátkozott köcsög földgolyón. -
#3412 Kevesen vagyunk gyertek versusra !!!!!! -
#3411 Most engem se enged fel, úgyhogy nem nálad van a hiba :P Nem elérhető most a hamachi szolgáltatás, biztos fejlesztenek valamit vagy ilyesmi. -
Csalo1981 #3410 Sziasztok! A hamachi nem engedet fel és ezt írja " Failed to connect to the mediation server ssl-30.hamachi.cc. Would you like to keep tryng?"
NA EZ MI A :::::::::
-
dupcsik #3409 nagyon szépen köszönöm -
#3408 Hogy lehet nem találni? Beírod keresőbe, hogy Rainbow Six és ott van. itt a topikja... -
dupcsik #3407 tudod hol van topikja mert én nem találtam sehol azért irtam ide
üdv:dupcsik -
#3406 Eredeti Vegas2 jatek elado online jateklehetoseggel(egyszer nem hasznalt)
Erdeklodni priviben.