3885
  • Balumann
    Rendben, holnap kiürítem. Legyen 27-én este, 8 körül, ha mindenkinek jó.
  • Csavez
    Le kéne pontosítani mikor lesz,mi benne vagyunk+ürítsd a hamaszobát,mert fullon van!
  • Csavez
    Hi!
    Én,Marcus,csaló,zsocy,Heves,laco szentem jövünk.
    Üdv.
  • PrisonMan
    Jarai-nak és Mobedo-nak szólok, úgyis találkozok velük holnap
  • Balumann
    Este írok azoknak akik nem válaszoltak még privit. Sajnos akik itt forumon nincsenek, azokat nem nagyon tudom elérni viszont.
  • PrisonMan
    jó ötlet!
    Én benne vagyok, csak szólni kellene a többieknek is (PM/mail/msn), jó lenne ha összegyűlnénk sokan a régi csapatból.
  • martin1992
    xd
  • Solid Snake
    Adok én a játékban egy "fülest"
  • martin1992
    benne vagyok
    jó lenne megint játszani csak bekéne szerezni egy új fülest mert a régi rossz
  • Balumann
    Kár hogy csak most jöttem rá sajnos - és eddig még senki sem tudta gondolom, van egy olyan program, hogy CPU control. Ezzel be lehet állítani, hogy a játékot 2 maggal futtassa (gondolom erőltetve). Csak kis ideig próbáltam, de nálam kb. 10 fps-t dobott a játékon (!!).

Amúgy nem lenne rossz szervezni 1-2 partit, úgy karácsony után körülbelül, 27-28 -án, mit szóltok hozzá?
  • Csavez
    hi,valaki jön hamachira?
    csinálunk szervert
  • Hans von Luck
    Köszi. Majd meglesem ha arra járok...
  • Semmirekello
    Árkádban*
  • Semmirekello
    hháát én is Győri vagyok szal sztem az Árkádben a 776-ben legalábbis én ott vettem még egy fél éve 9rugóért azóta sztem olcsóbb :S
  • Hans von Luck
    Hali. Hol érdemes megnézni a gamet ha meg szeretném venni baráti/akciós áron? Mondjuk Gyorben hol...az van nekem kozel mert Szlovákiában lakom...gondolom a multihoz mindenképp eredeti kell...
    Elore is kosz...
  • miki10
    én letöltötem a legujjabb pachet és multiba még mindig azt írja ki
  • Semmirekello
    Letöltöd a patchet mondjuk a Pc dome-ról az asztalra és duplakatt.

Én a telepítés közbe leszedtem a patchokat é utána egyből feltettem őket..
  • porkiy
    Én letöltöttem, honnan kell elindítani azt az exe-t, ami lejött? Vagy ha eredetim van akkor letöltötte magtól?
  • Semmirekello
    Hellósztok

Megint játszok a játékkal nem tom emlékeztek-e még rám:D

Csanjedi megvagy?:)
  • imark
    Hali!
    Telepítsd fel a legújabb patchet! :)
  • miki10
    sziasztok!

amikor multiplayerbe akarok menni nem tudjátok mért írja ki ezt?
    Failed to initialize network service.

http://kepfeltolto.hu/i/?265324&t=img
  • miki10
    HEllo!

Rainbow Six: Vegas 2 be hogy tudok multiplayerbe menni?
  • PrisonMan
    Comcast Event mapot feltették a hivatalos ubi szerverre. http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6381021386/m/9951049186 Letölthető: innen
  • Torrents
    a héten délelőtt ráérek nincs kedve valakinek co-opozni?:D
  • DarkSector
    THX
    csak faq-ban nem írja, ezért kérdeztem.

• imark
    Telepítsd fel a legújabb patchet! :)
  • DarkSector
    Hy én beállítottam ANGOL (US)-t de akkor is azt írja, hogy (hálózati kábel nincs csatlakoztatva).

Valaki?????
  • Sadist
    Direkt.
  • Seithennin
    Sziasztok! Az utolsó küldetések felé vagyok! Ott tartok hogy a kaszinó után evakuáltak és 1 reptéren kell elfogni 1 embert, de csak 1edül vok! Direkt vok 1edül vagy ez bug?
  • porkiy
    Szerettem volna ma egy kicsit th-zni kb 2 hónap kihagyás után mobedon, és azt írta ki a hamachi, h bannolva vagyok a szerverről. Esetleg valakinek valami ötlet?
  • Ra1nbow6fan
    Semmi baj, tudod a gyógyszerek sokat segíthetnek még rajtad... bár lehet már nem vagy menthető. ne búslakodj a világ nélküled is tovább létezik ;)
  • Balumann
    Ez azért egy elég szánalmas hozzászólás volt. Mindenkinek van ízlése szerencsére, csak mindenkinek másmilyen. Valakinek az jön be, valakinek ez, nekem pl. a Rainbow Six sorozatból ez jön be leginkább (single-ben az első Vegas).
    Egy kicsit gondolkozz el legközelebb, hogy van-e értelme annak amit írsz, mert ennek pl semmi.
    Valahol lehet beszélni jó meg rossz ízlésről, itt még csak arról sem.

ui: egy kicsit írhatnál valami normálisabb, kultúráltabb stílusban. A bolygó meg nincs elátkozva, nem kell megálldanod minket hülyeségekkel :)

Köszönöm a mai játékot, nem volt rossz (bár időnként idegesítő, hogy valamikor nincs logika abban hogy ki hal meg előbb :S). High Stakes módban jobb a helyzet valamivel szerintem, úgyhogy ha nem vagyunk 10-nél többen akkor sima szerót fogok indítani. Most úgyis egész jól fut a játék.
  • smusher
    hé csávóka ha van ízlésed hagyod a gecibe a vegaszt és jáccol a RS3-al, ha nem kúrnak ki a fórumról még ma gyere és segítek hogy kell. qrvayo a gém talán a legyobban sikerült efpéesofólltámjsz, kérdés kinek van még ízlése ezn az elátkozott köcsög földgolyón.
  • nemesadam
    Kevesen vagyunk gyertek versusra !!!!!!
  • Balumann
    Most engem se enged fel, úgyhogy nem nálad van a hiba :P Nem elérhető most a hamachi szolgáltatás, biztos fejlesztenek valamit vagy ilyesmi.
  • Csalo1981
    Sziasztok! A hamachi nem engedet fel és ezt írja " Failed to connect to the mediation server ssl-30.hamachi.cc. Would you like to keep tryng?"
    NA EZ MI A :::::::::

• dupcsik
    nagyon szépen köszönöm
  • Balumann
    Hogy lehet nem találni? Beírod keresőbe, hogy Rainbow Six és ott van. itt a topikja...
  • dupcsik
    tudod hol van topikja mert én nem találtam sehol azért irtam ide
    üdv:dupcsik
  • Gabisan
    Eredeti Vegas2 jatek elado online jateklehetoseggel(egyszer nem hasznalt)
    Erdeklodni priviben.