Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ezért rossz ha csak egy tárhelyen van fent, de a többi nagy oldalon (ahol a patchek fent voltak!) egy helyen sem volt fent. + milyen dolog az már, hogy a hivatalos oldal törli a dolgot?!
Nincs meg valakinek a gépén? Fel kéne tenni valami biztonságos tárhelyre
má szomjazom a vérre és arra hogy mikor furán lelõnek az illetõt lecsiterezzem!!
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
ma megyek versusra.
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Megvan neked a Hamachi nevû progi? Ha nem akkor azt töltsd le (itt van az oldal tetején). Ezután csatlakoznod kell egy hálózathoz amin mi is játszunk. Itt találod a szerverek nevét és jelszavát. Ha sikerült belépned akkor már a játékban is elvileg kell látnod majd ha valaki hostol játékot.
Ahhoz, hogy tudjál velünk játszani, még fennt kell lennie a legújabb patchnek a játékhoz (1.03), és a bonus map pack-nek. Remélem tudtam segíteni, szólj ha valamit nem értesz! ;)
valaki elmondaná h h kell online játszani a játékkal mert én még nemtom:S:S
Remélem segítettem! :)
Annyit kipróbálok, hogy belinkelem a feltöltött fájl gmail-es HTML nézetét:
http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=4b1372c51b&realattid=f_fk6l76r90&attid=0.1&disp=vah&view=att&th=11be9b27052b091e
Mert így kb az összes fegyver fenn van, Ctrl C + V-vel összegyûjtöm az adatokat, és amelyik adatok nem kellenek (ezt mond meg te:) az kitölöm.
Az oldal itt érhetõ el: http://world.guns.ru/main-e.htm
\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"
De nem muszáj, elég ha egy linket benyomunk.
Live long and prosper.
Ilyen szinten vannak fenn. Ha megmonddo melyikekre van szükség, akkor összegyûjtöm és átküldöm. Vagy lefordítod, és akkor egybõl magyarul tudom átküldeni :)
AK-47:
Caliber 7.62x39 mm
Action: Gas operated, rotating bolt with 2 lugs
Overall length: 870 mm
Barrel length: 415 mm
Weight, with empty magazine: AK 4,3 kg; AKM 3,14 kg
Magazine capacity 30 rounds (40 rounds box magazines and 75 rounds drums from RPK also may be used)
Cyclic rate of fire 600 rounds per minute
Maximum effective range: about 400 meters
AUG A3:
Caliber: 5.56mm NATO (.223rem)
Action: Gas operated, rotating bolt
Overall length: 805 mm (with standard 508 mm barrel)
Barrel length: 508 mm (also 350 mm SMG, 407 mm Carbine or 621 mm LMG heavy barrel)
Weight: 3.8 kg unloaded (with standard 508 mm barrel)
Magazines: 30 or 42 rounds box magazines
Rate of fire: 650 rounds per minute
Effective range of fire: 450-500 meters with standard assault rifle barrel
G3KA4:
Caliber: 7.62mm NATO (.308 win)
Action: Roller-delayed blowback
Weight: 4.5kg
Overall length: 1023 mm
Barrel length: 450 mm (315 mm on G3KA4 model)
Magazine capacity: 20 rounds
R6V2 Terrorist Hunt/Story Mode Server
Név: rsv2-mobedo
Jelszó: rsv2
:Balu,Csanj. holnap este jó nektek (Arma, kb 19.00 körül)
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Tegnapra megpróbáltam egy kicsit felgyorsítani az FPS -t (a config fájlban kivettem az anistrophic akármit meg még valamit) + driver reinstall, stb. És ezt kell mondjam, hogy most normálisabb lett (winreinstall után felraktam az ati tray tools-t, amit nem kellett volna), tehát visszatért a régire (bár Giorgio -t idõnként megölni ha elõbb is lõttem, de azért volt, hogy pont én öltem meg õt).
Azért elképzelem, hogy interneten milyen anyázások lehetnek, fõleg ha valaki klánokban játszik :D
Arma -val én nem játszottam azóta, de megyek ha tudok :)
Megjöttem, teljesen troprára mentem a 19 órás busz úttól, de Sarti megéri a pénzét, gyönyörû hely. Nagyon jól élreztem magam, akit érdekelnek a képek, az az albumomban keresgéljen. Remélem ti is jól szórakoztatok, olvasgattal a fóruumot ma, látom sok baj van a vistával és a bugokkal. Nos ez már megszokott, tele van a játék hibákkal. Ezért sem lehet nagyon komolyan venni, de ha valalki nem vérmókusost játszik, akor szerintem nagyon jol el lehet lenni. Nem tagadaom, velem is elõfordult már hogy mérgemben kiléptem, de ez leginkább a fáradság miatt volt még kb egy hete. Most kipihentem magam és feltöltõdtem:D Armára befizetek, nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen többen nyomni, pályát szivesen szerkesztek, ha van igény, hostolni sajna nem tudok, mert 128k a feltöltésem.
Na még majd jelentkezem, legyetek jók:)
Live long and prosper.
jelszó: 1212
Most indítottuk a versust, aki akar jöjjön!
Az amúgy meg az infó szoba, nem azon szoktunk játszani, ide gyertek amit írtam.
I want to be a mighty pirate ever!
+kellene valaki aki servert csinál jó internet feltõltésel :)
Ha ott meglõsz valakit tuti fekszik :)
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Tudom hogy nem csal senki, hiszen elõfordul ritkán hogy ez pont fordítva van, de én nem értem ezt az egészet. Eddig is volt ilyen, de most valahogy állandó, mondhatni nincs logika benne, hogy ki hal meg elõbb többnyire. A radaron meg beragadnak az emberek.
Egyre inkább vagyok azon a véleményen, hogy a játékért nem érdemes pénzt kiadni, esténként el lehet vele szórakozni csapatban, de pl. a találati rendszer már a CS 1.6-ban is messze jobb mint itt, és hemzseg olyan hibáktól, amiket talán egyszerûen ki lehetett volna küszöbölni :(