Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a KÁOSZ teljes!!! 1 nap alatt ki,azt be.
minden hegyén,hátán."ma végre lett melegvíz":D
amint minden ok,+ van 1kis levegõm jelentkezem!
nem felejtettelek el
Áthelyeztem lövészbázisomat!Holnaptól új helyrõl lövök!:D
Hatalmas még a káosz!
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"
Én azt akartam eredetileg megkérdezni, h a profilomat hol találom meg, ahonnan le lehetne menteni?
Csalo: aki utálja a kalapomat, annak headshot jár. örülök hogy sokat tutunk menni, versus meg minden, élveztem, s remléem még találkozunk.
Sadist: azért mert vki fent ugy döntött, hogy sajna elfogyott a félévem BA-ra, bár még van 4 állami félévem, de már ezt nem hazsnálhatom fel, csak MA-n. kapják be. de keresek munkát aztán jovan. dollárt nekik a torkukon, keresztbe.
Live long and prosper.
Nem lehet és nem is kell leszedni a helit. Én úgy csináltam, hogy elõreszaladtam a faburkolathoz ott leguggoltam, akik jöttek azokat kilõttem. Majd a heli egyszer elmegy a másik oldara, akkor én is átszaladtam a másik oladalra. Aztán egyszer csak elmegy a heli és akkor asszem van egy mentés, utánna elõre az épülethez.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A helikoptert ami folyamatosan lõ rám a teniszpályánál, hogy lehet leszedni v. semlegesíteni?
Elõre is köszi
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Jönnék lõni mint az állat!
csalo a csalóóóóó.
Sok sikert a sulihoz (ez az átsorolásos faszság tényleg teljesen felesleges... én épp halasztok is). már gyûjtöm az msncímeket és a jövõben tervezek majd egy Vegas találkozót valami jó kis helyen, mert ahogy mondtad tényleg nagyon jó társaság gyûlt össze. Sajnáljuk hogy a Vegast abbahagytad (pedig már majdnem beértelek :P), értékes katonát vesztett az egység :(. Kellemes és sikeres évet kívánok az egész csapat nevében :)
giorgio - az olasz bikkka
u.i: a többieknek üzenem hogy ma este is 8tól versus XD azaz 2 percen belül úgyhogy szedjétek a csülkeitek XD
Nekem is ezdõdik a suli, és faszául besoroltak egy rendelet miatt költségtérítésesre, gondolom azért, hogy mindenki minél többet perkáljon, úgyhogy a suli mellett mostmár munka is kell. Nagyon örülök. Jó volt a társaság, sosem feleldem el a jó kis versusokat, és hozzáteszem még sosem játszottam ennyit ilyen jó csapatban. Remélem még találkozunk többetekkel, Arma project folyamatban van, a Vegas sajnos számomra végleg leállt. További jó játékot mindenkinek, és remélem találkozunk még a csatamezõn, de pár emberrel biztos:)
Szép hetet mindenkinek!
Csanjedi
Live long and prosper.
Ma azthiszem mégse megyek már, most "sajnálkozok" hogy vége van a nyárnak és felkészülök a sulira. :) Szerencsére már leérettségiztem, úgyhogy ez az év könnyebb lesz nekem, több idõm lesz (legalábbis remélem).
Jó játékot!
Egyébként meg nem lehetne a 9 órási versust áttenni 8ra? :P mert ez suli miatt is jobb lenne, és a többiek is mondták, hogy felõlük jó. Ha meg esetleg nem tudnál mindig jönni Balu akkor giorgio hostolna. Csak egy ötlet :)
...Must Come To An End
Kezdõdik a suli, játékokkal teljesen leállok. Remek társaság jött össze, remélem lesz még alkalmunk együtt játszani! Köszönöm mindenkinek, a TH-k és az esti versusok nagyon jók voltak! Peace, Free Tibet, meg minden <#kacsint>#kacsint>
TheDarkKnight <#violent>#violent>
Live long and prosper.
De tudtommal lehet egybõl 1.04 -nem kell sorba. A játék letölti magának egyébként a megfelelõt, ha luncher-el indítod.
Köszi elöre is. Ja és szeretnek online jatszani az sem megy!
Egyébként nézd meg a Hamachi oldalt, ott le vannak írva nagyon jól a hiba lehetõségek.
Szervert a játékban akkor fogsz látni, ha valaki indított azok közül, akikkel egy hálózatban vagy.
Este 9-kor szoktunk játszani, akkor indítok szervert.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem