3885
-
Liliput #3485 hamachi volt a baja 1.0.1.5-el már megy.
mondjuk a játékot is feltoltuk 1.03-ra.
azért köszi! -
#3484 Ha be van állítva a metrika meg a kapcsolatok sorrendje akkor nem kell 1.0.1.5 -ös, és valószínűleg nem is ez a probléma, de azért megpróbálhatjátok. Ha nem oldja meg az 1.0.1.5 verzió felrakása a problémát, akkor vegyél fel MSN-en és segítek megkeresni a problémát ([email protected]), mert én sem tudok több beállítási lehetőségről. -
Liliput #3483 köszönöm! -
#3482 1.0.1.5-ös hamachi kell. -
Liliput #3481 hali!
ha megvan a game [1.02.86 (317)]
van hamachi 1.0.3 és be van állitva a metrika, engedélyezve van tüzfalnál routernél. kapcsolatok sorrendje is rendben van.
ennek ellenére a játékban hiába host-ol bárki a többiek nem látják mint szervert. (jatek verzio mindenkinél ugyan az)
akkor mi lehet a probléma? esetleg tud valaki segiteni? -
#3480 Volna kedve vkinek coop-campaign-t tolni hamán 5 óra fele? -
#3479 Elolvastam már.
Amúgy mosta hamachi jelezz, hogy 3 személy fenn van a hamán vagy min.
rákattintottam, de megint semmit sem csinál, nem válaszolnak vissza. szeretnék most hozzátok csatlakozni rv2.-be -
#3478 1x olvasd végig az oldalt, és megértesz mindent, hogy hogyan működik, mik lehetnek problémák, és nem lesz több gondod a Hamachival. Én már szerintem több mint 100 játékkal játszottam Hamachival, 4 éve használom rendszeresen, hasznos kis program, nincs sok utálni való benne. -
#3477 Ha beállítottad az oldal szerint a Hamachit (ha 1.0.2.0 -nál újabb hamachi akkor metrikát és kapcsolatok sorrendjét be kell állítani), akkor működni fog. -
#3476 És nem indítanál akkor most egy szerót pls? hogy tudjam müxik-e minden.
1.03 patch van fennt -
#3475 Nem értem mit szeretnél, szerintem senki sincs fennt most Hamachin, olvasd el a honlapot amit Csavez is belinkelt (hamachi.workforyou.hu).
Ez nem szerver, hanem virtuális LAN hálózatot hoz létre akikkel 1 virtual networkben vagy. Szervert majd este 9 körül indítunk, előtte gyülekezünk Hamachin és teamspeak-en (ha nem lenne fennt akkor állítsd be). -
#3474 A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
ez most mi? meghívásos rendszer eza hamachi? -
#3473 köszi a segitséget,egyébként van valakinek kedve elöbb nyomni,mint 9?Nem azért mert fellövik a pizsit,hanem mert melózok és viszonylag korán fekszem. -
#3472 premium aktiválásához kódot kér :S -
#3471 Na sikerült feltegyem.
És látom a hamachin Baluhunter nevét meg Csávezét is. Rákattintottam, és megjelent ilyen dosos ablak, ahol azt írja, hogy nem jelnt meg válasz. Amúgy egyik szeróra sem tudok csatlakozni:(
mit kell pontosan? -
#3470 #3460 -
#3469 De hiába beírtama szoba nevét, azt írta ki hogy error...
egyébként ezért, emiatt utálom a hamachit. -
#3468 Nem kell jelszó egyébként. -
Csavez #3467 hamachi segítség:
http://hamachi.workforyou.hu/faq.php?cat_id=1
kicsit olvasni is kell... -
Csavez #3466 telepítsd fel a hamachit 1.0.1.5-öst. fent a F.A.Q alatt,
azt lépj be ebbee a szobába:
R6V2 Versus Server
Név: rainbowsixvegas2hu-network1
Jelszó: 1212
ennyi
-
#3465 És hamin hogy kell ezt tolni? Fennt van az 1.03 patch amúgy.
sose értettem a hamachit. sose sikerült beüzemelnem. sose:(
:) -
#3464 Igen. Elég 1 kérdőjel is. -
duka10 #3463 ezt csak eredeti játékkal lehet online-on játszani???? -
#3462 Én kétlem, hogy olyan forgalmas lennie a multiplayer online (mi uyge Hamachin játszunk), a multi teli van hibákkal (logikátlan találati rendszer, valamikor 1 lövés elég, valamikor meg 1 fél tár sem elég, beragadó hangok, stb.), COOP-ban meg szintén csak rövid ideig jó (campaign-t 1x jó átvinni, terrorist hunt kicsivel tovább tart, de az is hamar megunható a kevés pálya miatt). -
#3461 Ha megvenném eredetibe, volna még esély a multira? nem halt ki? tudom, hogy mindenki codozik meg left 4 deadezik, de elég forgalmas a r6v2 ilyenkor is, ennyi idő után? szeretnék coopozni de nagyon? -
#3460 Aktiváld a Hamachi premiumom trialt, mert teli van. Ha nem emgy akkor csinálok helyet, de most nem tudom, hogy ki az aki nem fog jönni. -
#3459 Szasztok régi és új arcok.Mostanában kicsit elhanyagoltam a gamet,de ma újra felraktam,de van egy kis gond:a network 1-es szobát nem fogadja el a hamachi.please,segítsen valaki,köszi -
#3458 Egész jók most ezek az esti versusok... Bár még mindig vannak érdekes dolgok, mint a sok döntetlen menet, de az se volt semmi, mikor Csaveznak nem volt fegyvere:
Mindenesetre remélem fogunk még játszani! -
Csavez #3457 Balu,ha leszel légyszi ürítsd a szobát,mert nem tudnak csatizni! -
Csavez #3456 Király volt a mai!
A végéért ne haragudjon senki!
Ma volt a céges évzárom....
Kicsit vicces kedvemben voltam!
bocsi -
#3455 És mikor elhatározom hogy utolsó, akkor játszunk egy jót. Mai jó volt, kiegyenlített volt, mindenki nyert, stb... Voltak érdekes fordulatok, meg a szokásos bugzások, hogy teljesen logikátlanul nem az hal meg akinek kellene, dehát sajna ilyen a játék.
Holnap is leszek vszínű. -
Csalo1981 #3454 De ki mondta hogy ne legyen csapat váltás? ez baromság szerintem is a kiegyenlített az jobb lenne. Csináljuk ma úgy. Kipróbáljuk hogy kiegyenlített és akkor úgy kel játszani.
Azért ne dobd el a fejszét legyen úgy, hogy mindenki élvezze. -
#3453 Én szerintme leszek ma este, de csak fél 9, 9 fele jövök.
Végülis mi is elvoltunk, de már közel sem annyira élvezetes mint régebben. Főleg így, hogy végig ugyan abban a csapatfelosztásban játszunk, jobb volt szerintem a változó csapatfelosztás, amiben figyelembe vettük többnyire a csapatok egyensúlyát is. Sajnálom hogy ez már - ahogy látom - egyáltalán nem lesz, és én lettem a "gyerekes" hogy nem szeretném, hogy meg lehessen válogatni ki kivel akar játszani.
Én még ma megpróbálkozok vele, de nekem valószínűleg végleg utolsó. -
Csalo1981 #3452 A tegnapi game nagyon jó volt. Hiányzott már.........Remélem ma is folytatjuk:::: -
Gzuri #3451 Hali, kéne egy kis segitség. Felraktam a játékot, patcheltem 1.03-ra, crackeltem is 1.03-al. A hiba ott van csak, hogy a második küldetésnél amikor le kell szállni a helikopterről, írja h nyomjak Spacebar-t, meg alatta h "Fast rope (busy)" és nem hajlandó kiugrani a helikopterből. Ilyenkor mit kellene csinálnom?
Köszi előre is! -
#3450 áááá
Sajnos sehogy nem sikerült a telepítés. Nem a reloaded verziót szedtem le mint anno, hanem egy gigás JPN releaset, és egyszerűen nem lehetett mountolni Deamon Tools-ban. :S
Holnap is lesz játék? Addigra leszedem a nozmális reloaded verziót -
#3449 Valószínűleg késni fogok, addig is jó játékot -
#3448 :-) -
#3447 Már alig várom! Csak rég játszottam, meg az elmentéseim is elvesztek... De azért jó lesz, főleg ha tényleg sokan leszünk!
1.03-as patch meg a pályák kellenek, más nem?
Már csak 7 óra és -> -
Csavez #3446 Ma este 8!
Remélem nem csak mi leszünk!
:D