3885
  • Liliput
    hamachi volt a baja 1.0.1.5-el már megy.
    mondjuk a játékot is feltoltuk 1.03-ra.
    azért köszi!
  • Balumann
    Ha be van állítva a metrika meg a kapcsolatok sorrendje akkor nem kell 1.0.1.5 -ös, és valószínűleg nem is ez a probléma, de azért megpróbálhatjátok. Ha nem oldja meg az 1.0.1.5 verzió felrakása a problémát, akkor vegyél fel MSN-en és segítek megkeresni a problémát ([email protected]), mert én sem tudok több beállítási lehetőségről.
  • Liliput
    köszönöm!
  • macleody
    1.0.1.5-ös hamachi kell.
  • Liliput
    hali!
    ha megvan a game [1.02.86 (317)]
    van hamachi 1.0.3 és be van állitva a metrika, engedélyezve van tüzfalnál routernél. kapcsolatok sorrendje is rendben van.
    ennek ellenére a játékban hiába host-ol bárki a többiek nem látják mint szervert. (jatek verzio mindenkinél ugyan az)
    akkor mi lehet a probléma? esetleg tud valaki segiteni?
  • Prince23
    Volna kedve vkinek coop-campaign-t tolni hamán 5 óra fele?
  • Prince23
    Elolvastam már.

Amúgy mosta hamachi jelezz, hogy 3 személy fenn van a hamán vagy min.
    rákattintottam, de megint semmit sem csinál, nem válaszolnak vissza. szeretnék most hozzátok csatlakozni rv2.-be
  • Balumann
    1x olvasd végig az oldalt, és megértesz mindent, hogy hogyan működik, mik lehetnek problémák, és nem lesz több gondod a Hamachival. Én már szerintem több mint 100 játékkal játszottam Hamachival, 4 éve használom rendszeresen, hasznos kis program, nincs sok utálni való benne.
  • Balumann
    Ha beállítottad az oldal szerint a Hamachit (ha 1.0.2.0 -nál újabb hamachi akkor metrikát és kapcsolatok sorrendjét be kell állítani), akkor működni fog.
  • Prince23
    És nem indítanál akkor most egy szerót pls? hogy tudjam müxik-e minden.
    1.03 patch van fennt
  • Balumann
    Nem értem mit szeretnél, szerintem senki sincs fennt most Hamachin, olvasd el a honlapot amit Csavez is belinkelt (hamachi.workforyou.hu).
    Ez nem szerver, hanem virtuális LAN hálózatot hoz létre akikkel 1 virtual networkben vagy. Szervert majd este 9 körül indítunk, előtte gyülekezünk Hamachin és teamspeak-en (ha nem lenne fennt akkor állítsd be).
  • Prince23
    A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.

ez most mi? meghívásos rendszer eza hamachi?
  • Martin82
    köszi a segitséget,egyébként van valakinek kedve elöbb nyomni,mint 9?Nem azért mert fellövik a pizsit,hanem mert melózok és viszonylag korán fekszem.
  • Prince23
    premium aktiválásához kódot kér :S
  • Prince23
    Na sikerült feltegyem.
    És látom a hamachin Baluhunter nevét meg Csávezét is. Rákattintottam, és megjelent ilyen dosos ablak, ahol azt írja, hogy nem jelnt meg válasz. Amúgy egyik szeróra sem tudok csatlakozni:(
    mit kell pontosan?
  • Balumann
  • Prince23
    De hiába beírtama szoba nevét, azt írta ki hogy error...
    egyébként ezért, emiatt utálom a hamachit.
  • Balumann
    Nem kell jelszó egyébként.
  • Csavez
    hamachi segítség:
    http://hamachi.workforyou.hu/faq.php?cat_id=1
    kicsit olvasni is kell...
  • Csavez
    telepítsd fel a hamachit 1.0.1.5-öst. fent a F.A.Q alatt,
    azt lépj be ebbee a szobába:
    R6V2 Versus Server
    Név: rainbowsixvegas2hu-network1
    Jelszó: 1212
    ennyi

• Prince23
    És hamin hogy kell ezt tolni? Fennt van az 1.03 patch amúgy.
    sose értettem a hamachit. sose sikerült beüzemelnem. sose:(
    :)
  • Balumann
    Igen. Elég 1 kérdőjel is.
  • duka10
    ezt csak eredeti játékkal lehet online-on játszani????
  • Balumann
    Én kétlem, hogy olyan forgalmas lennie a multiplayer online (mi uyge Hamachin játszunk), a multi teli van hibákkal (logikátlan találati rendszer, valamikor 1 lövés elég, valamikor meg 1 fél tár sem elég, beragadó hangok, stb.), COOP-ban meg szintén csak rövid ideig jó (campaign-t 1x jó átvinni, terrorist hunt kicsivel tovább tart, de az is hamar megunható a kevés pálya miatt).
  • Prince23
    Ha megvenném eredetibe, volna még esély a multira? nem halt ki? tudom, hogy mindenki codozik meg left 4 deadezik, de elég forgalmas a r6v2 ilyenkor is, ennyi idő után? szeretnék coopozni de nagyon?
  • Balumann
    Aktiváld a Hamachi premiumom trialt, mert teli van. Ha nem emgy akkor csinálok helyet, de most nem tudom, hogy ki az aki nem fog jönni.
  • Martin82
    Szasztok régi és új arcok.Mostanában kicsit elhanyagoltam a gamet,de ma újra felraktam,de van egy kis gond:a network 1-es szobát nem fogadja el a hamachi.please,segítsen valaki,köszi
  • imark
    Egész jók most ezek az esti versusok... Bár még mindig vannak érdekes dolgok, mint a sok döntetlen menet, de az se volt semmi, mikor Csaveznak nem volt fegyvere:

Mindenesetre remélem fogunk még játszani!
  • Csavez
    Balu,ha leszel légyszi ürítsd a szobát,mert nem tudnak csatizni!
  • Csavez
    Király volt a mai!
    A végéért ne haragudjon senki!
    Ma volt a céges évzárom....
    Kicsit vicces kedvemben voltam!
    bocsi
  • Balumann
    És mikor elhatározom hogy utolsó, akkor játszunk egy jót. Mai jó volt, kiegyenlített volt, mindenki nyert, stb... Voltak érdekes fordulatok, meg a szokásos bugzások, hogy teljesen logikátlanul nem az hal meg akinek kellene, dehát sajna ilyen a játék.

Holnap is leszek vszínű.
  • Csalo1981
    De ki mondta hogy ne legyen csapat váltás? ez baromság szerintem is a kiegyenlített az jobb lenne. Csináljuk ma úgy. Kipróbáljuk hogy kiegyenlített és akkor úgy kel játszani.
    Azért ne dobd el a fejszét legyen úgy, hogy mindenki élvezze.
  • Balumann
    Én szerintme leszek ma este, de csak fél 9, 9 fele jövök.
    Végülis mi is elvoltunk, de már közel sem annyira élvezetes mint régebben. Főleg így, hogy végig ugyan abban a csapatfelosztásban játszunk, jobb volt szerintem a változó csapatfelosztás, amiben figyelembe vettük többnyire a csapatok egyensúlyát is. Sajnálom hogy ez már - ahogy látom - egyáltalán nem lesz, és én lettem a "gyerekes" hogy nem szeretném, hogy meg lehessen válogatni ki kivel akar játszani.
    Én még ma megpróbálkozok vele, de nekem valószínűleg végleg utolsó.
  • Csalo1981
    A tegnapi game nagyon jó volt. Hiányzott már.........Remélem ma is folytatjuk::::
  • Gzuri
    Hali, kéne egy kis segitség. Felraktam a játékot, patcheltem 1.03-ra, crackeltem is 1.03-al. A hiba ott van csak, hogy a második küldetésnél amikor le kell szállni a helikopterről, írja h nyomjak Spacebar-t, meg alatta h "Fast rope (busy)" és nem hajlandó kiugrani a helikopterből. Ilyenkor mit kellene csinálnom?
    Köszi előre is!
  • PrisonMan
    áááá

Sajnos sehogy nem sikerült a telepítés. Nem a reloaded verziót szedtem le mint anno, hanem egy gigás JPN releaset, és egyszerűen nem lehetett mountolni Deamon Tools-ban. :S

Holnap is lesz játék? Addigra leszedem a nozmális reloaded verziót
  • PrisonMan
    Valószínűleg késni fogok, addig is jó játékot
  • Balumann
    :-)
  • imark
    Már alig várom! Csak rég játszottam, meg az elmentéseim is elvesztek... De azért jó lesz, főleg ha tényleg sokan leszünk!

1.03-as patch meg a pályák kellenek, más nem?

Már csak 7 óra és ->
  • Csavez
    Ma este 8!
    Remélem nem csak mi leszünk!
    :D