Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most költöztem át.1 hétig no net
a KÁOSZ teljes!!! 1 nap alatt ki,azt be.
minden hegyén,hátán."ma végre lett melegvíz":D
amint minden ok,+ van 1kis levegõm jelentkezem!
nem felejtettelek el
Csanjedi
te sem gyakran irtál nekem, mi van veled

Live long and prosper.

Balumann
Azthiszem a csütörtöki napokon nem nagyon lehet majd rám számítani, szellemileg tuti kész leszek este. Fél 2-tõl 6-ig (iletve még lehet ,hogy fél 7-ig is...) szünet nélkül óráim vannak (zenei órák). Ma még alig volt valami, de így elsõre ez is sok volt... :S

Üdv!
Áthelyeztem lövészbázisomat!Holnaptól új helyrõl lövök!:D
Hatalmas még a káosz!
imark
Akkor azért értettem ma hogy mit mondasz :) Így már sokkal jobb lett, köszi hogy beállítottad. Kár hogy ma ilyen kevesen voltunk, remélem holnap valamivel többen jöttök, hiszen itt a hétvége is :P

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

nemesadam
Má átállítottam remélem így jó lesz (halláskárosodá esetén a hallókészülék igénylõ lapokat az én címemre küldjétek)

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

imark
XDXD jah elég kemény volt XD fõleg a recsegõ beatbox :)) de mostmár theplayer állíthatna azon a mikrofonon, mert elõbb-utóbb megsüketülünk a recsegõ üvöltözésétõl x)

aszitem este beszarok a rohogestol, hulyesegeitek rappeljunk rappeljunk ^^ XD

imark
kera2: Hogy érted hogy vége?? :) Mert mi még játszunk minden este 8kor... csak sajnos páran már nem jönnek... :( de attól még vagyunk páran, tegnap este is voltunk 8-10en és elég jó volt a hangulat :P

imark
porkiy a dokumentaid között van, a mygames/ubisoft mappában! :)

Köszönöm mindenkinek :-) Egész jó kis játék kár, hogy vége:-(
A helis résznél csak akkor szabad átszaladni, ha már lõtt egy rakétát, figyelni kell a rádiót, ott szövegelnek közben, az segít. A fás résznél pedig háétra is kell nézni, mert ereszkednek le a falon, asszem csak 1 fõ.
Én azt akartam eredetileg megkérdezni, h a profilomat hol találom meg, ahonnan le lehetne menteni?
Csanjedi
köszi szépen, ti is nagyon jol nyomtátok, és remélem még valamilyen más gémben találkozunk, kár lenne elvesziteni a fonalat.

Csalo: aki utálja a kalapomat, annak headshot jár. örülök hogy sokat tutunk menni, versus meg minden, élveztem, s remléem még találkozunk.

Sadist: azért mert vki fent ugy döntött, hogy sajna elfogyott a félévem BA-ra, bár még van 4 állami félévem, de már ezt nem hazsnálhatom fel, csak MA-n. kapják be. de keresek munkát aztán jovan. dollárt nekik a torkukon, keresztbe.

Live long and prosper.

Hi!

Nem lehet és nem is kell leszedni a helit. Én úgy csináltam, hogy elõreszaladtam a faburkolathoz ott leguggoltam, akik jöttek azokat kilõttem. Majd a heli egyszer elmegy a másik oldara, akkor én is átszaladtam a másik oladalra. Aztán egyszer csak elmegy a heli és akkor asszem van egy mentés, utánna elõre az épülethez.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Sziasztok egy kis segítség kellene!
A helikoptert ami folyamatosan lõ rám a teniszpályánál, hogy lehet leszedni v. semlegesíteni?
Elõre is köszi
Sadist
Miért kerültél költségtérítésesre?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hahó srácok!
Jönnék lõni mint az állat!

Ra1nbow6fan
indítok versus szerót :) Csalo gyere te is! XD

Csan! Utáltam a kalapodat utáltam mikor kilõttél és ezért kifagyott a gépem és imádtam mikor eltalált egy feléd irányuló lövésem és most sajnálom, hogy lelépsz......... üdv neked és sok sokert mindenhez.

csalo a csalóóóóó.
Gaso
én meg köszönöm mindenkinek a segítséget.... nagyon jók vagytok.
Ra1nbow6fan
Szia Csanjedi!

Sok sikert a sulihoz (ez az átsorolásos faszság tényleg teljesen felesleges... én épp halasztok is). már gyûjtöm az msncímeket és a jövõben tervezek majd egy Vegas találkozót valami jó kis helyen, mert ahogy mondtad tényleg nagyon jó társaság gyûlt össze. Sajnáljuk hogy a Vegast abbahagytad (pedig már majdnem beértelek :P), értékes katonát vesztett az egység :(. Kellemes és sikeres évet kívánok az egész csapat nevében :)

giorgio - az olasz bikkka

u.i: a többieknek üzenem hogy ma este is 8tól versus XD azaz 2 percen belül úgyhogy szedjétek a csülkeitek XD

Csanjedi
Sziasztok!

Nekem is ezdõdik a suli, és faszául besoroltak egy rendelet miatt költségtérítésesre, gondolom azért, hogy mindenki minél többet perkáljon, úgyhogy a suli mellett mostmár munka is kell. Nagyon örülök. Jó volt a társaság, sosem feleldem el a jó kis versusokat, és hozzáteszem még sosem játszottam ennyit ilyen jó csapatban. Remélem még találkozunk többetekkel, Arma project folyamatban van, a Vegas sajnos számomra végleg leállt. További jó játékot mindenkinek, és remélem találkozunk még a csatamezõn, de pár emberrel biztos:)

Szép hetet mindenkinek!
Csanjedi

Live long and prosper.

Ra1nbow6fan
Okés köszi Balu és jó sulikezdést! a szeró beállítások jöhetnek bár gondolom nem túl bonyolult beállítani :D

Balumann
Felõlem kezdõdhet 8-kor, maximum én majd késõbb csatlakozok. Ha kell egyébként a dedicated szerver beállításában segítség (vagy el is tudom küldeni a 2 szerver fájlt az én beállításaimmal) akkor szóljon.
Ma azthiszem mégse megyek már, most "sajnálkozok" hogy vége van a nyárnak és felkészülök a sulira. :) Szerencsére már leérettségiztem, úgyhogy ez az év könnyebb lesz nekem, több idõm lesz (legalábbis remélem).

Jó játékot!

imark
Hát igen, jó volt játszani TheDarkKnight... reméljük azért majd még látunk hamachin meg versuson :P

Egyébként meg nem lehetne a 9 órási versust áttenni 8ra? :P mert ez suli miatt is jobb lenne, és a többiek is mondták, hogy felõlük jó. Ha meg esetleg nem tudnál mindig jönni Balu akkor giorgio hostolna. Csak egy ötlet :)

Ra1nbow6fan
amúgy indítok versust mert Balu késõn jön XD

Ra1nbow6fan
Hát egyetlen sötét lovagunk.... mit is mondjak.. sok jó nem jut eszembe (természetesen csak vicc volt).. mi is köszönjük az izgi versusokat fõleg a azokat a részeket amikor jól hátba****tál minket egy egy golyóval :) várunk továbbra is szeretettel... és ha problámád van Hamin megtalálsz minket/engem szóval szívesen segítek ha tudok :) üdv giorgio - az olasz bikkka XD

PrisonMan
All Good Things...
...Must Come To An End

Kezdõdik a suli, játékokkal teljesen leállok. Remek társaság jött össze, remélem lesz még alkalmunk együtt játszani! Köszönöm mindenkinek, a TH-k és az esti versusok nagyon jók voltak! Peace, Free Tibet, meg minden <#kacsint>

TheDarkKnight <#violent>

Balumann
Ma valószínûleg csak 10 óra fele fogok jönni

imark
Hát szerintem nem a géppel van a baj... Mert bírnia kell a játékot. Ha meg a patchek is fel vannak rakva... hát akkor nemtudok mást..

Gaso
közbe felment a patch is de ugyan az a hibája.... de mi lehet a hibája?? asus a8n32-sli deluxe, asus 8600gt vidkari ....
Gaso
aztán köcsög windowsos TING hang és kanyec :S
Gaso
amúgy loading képernyõnél csak a hang jön meg a kép marad loading
Gaso
nem raktam patchet... quitre nyomtam... most töltögeti. azután jólesz? :)
imark
Egyáltalán el se indul a játék? Mert nekem játék közben, vagy amikor tálcán van és visszalépek akkor jön ki ez a "message". Patchek fel vannak rakva?

Gaso
Loading után megjön a hang meg egy message (szerintem hiba...) és ott meg is áll a tudomány... mi lehet a hiba?!
Ra1nbow6fan
Nah indítok szerót (versust) mert közben lettünk páran mégiscsak :)

Csanjedi
Köszönet TheDarkKnightnak, frissült a fegyverek rovat az oldalon, mostmár minden fegyvernek kimerítõen feltártuk az adatait. Kellemes böngészést.

Live long and prosper.

nemesadam
indítok tht lehet jönni

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

Balumann
<#hehe> 1.0 az alapjáték, ha sorba akarod akkor 1.01 (1.0 to 1.01 de alapról nem írják ki), aztán 1.01 to 1.02, 1.02 to 1.03, 1.03 to 1.04
De tudtommal lehet egybõl 1.04 -nem kell sorba. A játék letölti magának egyébként a megfelelõt, ha luncher-el indítod.

Szaisztok azt szeretnem kérdezni hoyg hogy kell patchalni a vegas 2 mert megven 1.01-1.03 de hibat ir ki és talan sorba kene de 1.0 nincs.
Köszi elöre is. Ja és szeretnek online jatszani az sem megy!
Az a baj, hogy valamiért tényleg nem a versust, hanem a mobedot írtam be. Akkor azt hiszem így megoldódott. Köszi szépen a segítséget.
Balumann
9-tõl volt szerver, most végeztek. Mi a neved egyáltalán Hamachin? Ha ocean akkor nem is vagy bennt a versus networkban, csak az info szobában... vagy lehet hogy 9 körül nem voltál online, és nem jeleztél h jössz.

Sikerült csatlakoznom. Talált egy szerót. Hány órától volt a szeró mûködésben?
Hát, elég érdekes volt. Felpatcheltem 1.03-ra, utána 1.00-val crackeltem. Utána pedig 1.03-mal is crackeltem, és így már tényleg 1.03. Remélem érted. Egyébként a PB is be van kapcsolva.
Balumann
Ugye nem crackelted vissza korábbi verzióra, szedtél le hozzá 1.03 -as cracket?
Egyébként nézd meg a Hamachi oldalt, ott le vannak írva nagyon jól a hiba lehetõségek.

Most léptem fel 1 perce, Hamachi be van kapcsolva, látja a játékosokat és ip-ket, de a lanban nem talál szervert. A Hamachi 1.0.1.5-ös, a patch 1.03. Valaki tudja mi a baj? A válaszokat köszi!
Balumann
A Hamachi virtuális LAN hálózatot hoz létre (akivel egy network-ba leszel, azzal LAN -ban leszel interneten keresztül). Errõl többet megtudhatsz a Magyar Hamachi Oldalról (RSV2 oldalon megtalálod a linket).
Szervert a játékban akkor fogsz látni, ha valaki indított azok közül, akikkel egy hálózatban vagy.
Este 9-kor szoktunk játszani, akkor indítok szervert.

Sadist
Játék indít, versus - lan - join game.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hello. Megkérdezhetem, hogy Hamachin keresztül hogyan lehet csatlakozni a szerverhez? Beírtam a nevet és jelszót és kiírt egy csomó ip-t névvel, ennyi. A válaszokat elõre is köszönöm.