Rainbow Six Vegas 2

Oldal 1 / 78Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, még mindig szép. Főleg moddolva. :)
//www.youtube.com/embed/IqLaeotjIMY
Palinko
most az új rész előtt végigtoltam ezt legnehezebb fokozaton, szerintem nagyon jól öregszik a játék, még mindig szép, legnehezebben meg számít a stratégia is. kicsit buta az AI távolról van, hogy nem lőnek csak néznek, néha a társak is bénáznak, de összességben még mindig jó
Sziasztok!
Facebookon meg csináltam a rainbow six vegas 1-2 csoport forumot..Minden játékos kérheti a felvételét.
Teszteltem a hamachit nekem nem jött be! Én a gameranger programot használjuk!
Aki szeretne az ünnepek alatt játszani azt várjuk facebookon a csoport forumon.remélem sokan jöttök játszani.
Tisztelettel:mikulas16
PrisonMan
Sziasztok!
Csanjedi segítségével újraindítottuk a régi oldalt, itt elérhetõ: http://r6v2.atw.hu/
FAQ is eltûnt sajnos, ezt az Internet Archive segítségével sikerült megmenteni, itt elérhetõ: http://r6v2.atw.hu/faq

Egyre többen leszünk,ts 3 szobában vagyunk és élvezzük a játékot.
Aki szeretne csatlakozni keressen meg skype:mikulaas16 néven.

üdv miku
keresünk játékosokat lanpartyhoz akit érdekelne a dolog elér skypeon:mikulaas16 néven
Sajnos elég sok a bunkó játékos,segítséget kérsz és le szarnak.Féltékenyek arra amit tudnak.Sajnálom az ilyen sekélyes bunkókat.
Ilyen játékosok ne is keressenek!
tisztelt urak!
minden játékost szeretettel invitálunk,köreinkbe,skypeon:mikulaas16 vagy jolelver16 néven találtok meg.
szeretnénk ha minnél többen csatlakoznátok mert magyarok kevesen vagyunk,oroszok annál többen.tehát várunk benneteket.akinek nem eredeti a játék nem gond mivel gamerangerrel kötjük lanba a jáétékosokat.
szervezés alatt van a ts3 szerver.ahol jobban kommunikálhatnak a harcos társak.akik közénk kerülnek azokat szívesen látjuk élõ airsoft játékainkon.
tisztelettel:mikulas16
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
A helyzet a következõ:
A R6 Vegas 2-bõl egy warez verzió van meg. Azonban a napokban egy oldalon tudtam venni egy eredeti serialt, tehát játék nincs, csak az aktivációs kód. Ahhoz kérném a segítséget, hogy hova tegyem a serialt, hogy a játék eredetivé váljon?

Az összes Rainbow 6 game-ét megvettem eredetiben anno, be fogok nézni a magyar szobákba mostanában, mai napig néha nyomok egy kis multit velük, nem untam meg - nem tudtam, hogy van magyar közösség, nem néztem kellõen utána eddig.
Tisztelt urak!
Kellene kis segítség mert valamiért nem akar összejönni a lan.
A játékom eredeti.sima vegas.nos mi gamerangerrel tolnánk.jó kis progi c&c-ben is ezzel toljuk.nos automatikusan indítja a játékot és lanban beállítok mindent de a többiek nem látnak engem.Aki tudna segíteni és jó ismerõje ezeknek a dolgoknak meg köszönném a segítséget.Kérem vegye fel velem a kapcsolatot skypeon vagy privát üzenetben.
Nagyon megköszönök minden segítséget.

Skypeon:mikulaas16 néven vagyok elérhetõ.

Köszönettel:mikulas16
Tiszteletem!
A videó kártyám elvérzett és ezért csak a sima vegas megy el rajta.urak aki szeretne csatlakozni egy jó baráti társasághoz itt az alkalom.
Mi gamerangerrel csináljuk a lant.Aki szeretne csatlakozni szívesen látjuk
Van saját ts3 szerverem ahol jobban tudunk kommunikálni,segíteni a csapat munkát.
Ha szeretnél jó közösségben játszani várunk szeretettel.
Elérhetõségem:skypeon:mikulaas16 néven.
A szám nem a koromat jelöli,csak szerencse szám.

Mindenkinek jó játékot kívánok.

Tisztelettel:

mikulas16
nem tudja valaki hogy hogy lehet beálítani a játékban a feliratot ?? Vagy talán nincs is ?
imark
Esténként szoktunk játszani fél9-9 körül. Ts3on megtalálsz minket ezen a szerveren: azc.hu:8772

Itt lejjebb kell görgetned a Forgotten Heroes of Hungary-hez, és azon belül van a Vegasnak szobánk

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

Balumann
Oh sry, nem is tudtam róla, hogy van ilyen.
Egyébként lehet beszállok én is versusba valamikor, ha megírjátok mikor játszotok.

Tudom, hogy alapból nem, egy programot kerestem, meg is találtam, 16-ra lehet állítani a TH-t, a terroristák számát pedig 99-re. TeknaR6Vegas2 a neve.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Balumann
Terrorist Huntot nem lehet 4-nél többen (alapból biztos nem, szerintem sehogy sem).

Hogyan lehet 16 vagy, 4 -nél több férõhelyes szervert csinálni terrorist hunt-ra?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

imark
Valaki jönne esténként Versusra? Eddig kb. 4en vagyunk és tunngle-n szoktunk játszani. :)

Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!

Lefagyott a gépem, és csak úgy eltûnt a karakterem, mitõl van? <#boxer>

davidka003
Senki nem szokott már multizni? Mert van egy nem felhasznált kódos Vegas2-m ha érdekel valakit. 500 Ft.
KÉP

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

további negatívum, hogy a fegyverek nem szabadon szerelhetõk kiegekkel. nem világos hogy egy fegyverre miért csak 1 db kiegészítõt enged rakni ? vagy vmi alapon ? emellett még mindig nem jutott el a fejlesztõk tudatáig, hogya másodlagos fegyver (pontosabban oldalfegyver) azért (is) van, hogy az elsõdleges tárának cseréje ha túl hosszú idõt venne igénybe, akkor közelrõl szinte azonnal lehet a pisztollyal még tüzelni a tárcsere megkísérlése helyett...

de erre pont ugyanannyi idõt vesz igénybe a pisztolyra való váltás mint a másik elsõdleges fegyver elõvétele...

egész jó , most próbálgatom. amit nem értek, hgoy a lézercélzó fénysugarat sehol nem látom. azt külön kellene bekapcsolni vhogy ?

PrisonMan
Az valóban mobilos játék, ahogy a többiek is írták, de 2013-ban jön az PC-s (és konzolos) Rainbow Six: Patriots!
Remélem több régi ismerõssel tudunk majd ismét multizni <#vigyor0><#vigyor0>

oks, köszi. akkor nem keresem pc-re

Maxtreme
Meg Android.

iphone

Tom Clancy's Rainbow Six: Shadow Vanguard - ezzel mi a helyzet ? wikin írja hoyg kijött tavaly év végén, de vajon milyen platformra ?

Hali!
Valaki nem tudna segíteni abban, hogy hogyan patcheljem a játékot?
Tört játékom van, v1.00.59 es, de ha felrakom a patchet nem indul a játék, csak miután újra crackeltem, de akkor megint azt a verziót írja ki alul.
Nyomd hosszan az 'R'-t.

Talán még olvassa valaki.

A hangtompítót hogyan lehet a fegyverre rakni? Egyszer véletlenül sikerült és az egész brancs felrakta, de azóta a többi küldetésben csak õk járkálnak vele, én az istennek sem tudom fölrakni.

Köszi
Sziasztok!

hogy lehet rárakni az ingyenes map packot xboxra? egyelõre letölteni se sikerül. valahogy pendriveról nem lehet rátenni a boxra?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

shakyman
elgépelted :) vagy nem figyeltél a kis és nagy betüre.

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit

sziasztok! segítség kéne pls...amikor felmennék multira, azt írja ki, hogy nem érvényes a CD-kulcs amit beírtam! pedig eredeti a játék mi lehet a gond???? <#help>
Balumann
Balumann
Uh, ez Hamachinál is volt probléma, akkor ezekszerint ennél is fenntáll ez is :( Nem kezdtünk amúgy bele mert csak 2-en voltunk. Pont akartam rádírni amúgy tunnglen aztán kiírta, hogy nem vagy elérhetõ.
Windows restart sem oldja meg? Vegyél fel MSN-en és megpróbálok segíteni, akár teamvieweren is, hátha elég egy kis hálózati beállítás.

Hát nem tudom mi van ma, de ahogy felmegyek és belépek egy szobába, tunngle egybõl ledob netrõl(!).Nem a tunngle szûnik meg, hanem ez internetkapcsolat.Na erre egyenlõre nem tudok gombot varrni...

Balumann
Mégse én leszek a TS hanem Rain ^^ Tunngle viszont lehet, hogy kelleni fog, úgyhogy találkozzunk a swat4 -es tunngle szobába negyed 10-kor.

Balumann
Negyed 10-tõl SWAT4. Teamspeak3 kliens kell, teamspeak host én leszek.

Balumann
Én 9 -tõl leszek.

ma este 8?

Balumann
Játék menüjében:
outgoing voice: ON VOLUME: 10 , Sensitivity: (elõször 10-es aztán próbálgatod mikor kapcsol be).
Windowsban a "Rögzítõeszközök"-nél (felvétel fül) a mikrofon legyen kiválasztva "alapméretezett eszköznek", többit esetleg tiltsd is le ha nem használod.

Biztos jól beállítottad?
Ha nem jó, szerintem TeamSpeak-al is vagy ákármivel meg tudjuk oldani :)
(TS szervert tudok csinálni)

Van, eddig is volt, de a játékban nem mûködik, miért lehet ez?

Zeller01
Akkor tunngle-n találkozunk én kb 20:40tõl fenn leszek. kisokka, hozz mikrofont... akárhonnan, de szerezz :)

. : Z E L L E R : .

A füst az neked kell, hogy téged ne lássanak, felveszed a hõérzékelõt és úgy lövöd õket a füstbõl.
Na ezt meg nem is tudtam, hogy AD-ben van gáz is o.O

Értem. Kár, hogy Thunt-ban nincsen :)
Most a füstöt próbálgattam, nem tudom, van-e valami értelme az AI-val szemben. Gondolom nem talál el. De a füstön átjönnek? Pl. a hátam mögött levõ ajtóba be dobom, és jön az ellenség, akkor átjön rajta? Mert így már van értelme, sokszor kapunk a hátunkba :P

Balumann
Most megnéztem, Versusban (attack and defend módban) ott van, Terrorist huntnál tényleg nem listázza ki - lehet hogy story coopnál ill. másik módban sem. De van itt is "tear gas" néven, nálam mondjuk lakatolva van még ott is, mert nem vagyok elég szinten.

A köhögés az itt is van, arra teljesen tisztán emlékszek, hogy mi történik a attack and defend módban a túszokra dobod, próbáljátok ki :DD (sokat hülyültünk vele).

SWAT4-ben találkoztam én is a köhögõssel, de szerintem R6-ben nincs ilyen, meg nem is volt.Legalábbis én nem találkoztam vele

Akkor lehet mégis volt :D
Ilyen zöld színû valami, nem?
Mert gázálarc van a játékban. THuntra akartam beállítani gázgránátot, de ott nem volt.

Oldal 1 / 78Következő →