Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Facebookon meg csináltam a rainbow six vegas 1-2 csoport forumot..Minden játékos kérheti a felvételét.
Teszteltem a hamachit nekem nem jött be! Én a gameranger programot használjuk!
Aki szeretne az ünnepek alatt játszani azt várjuk facebookon a csoport forumon.remélem sokan jöttök játszani.
Tisztelettel:mikulas16
Csanjedi segítségével újraindítottuk a régi oldalt, itt elérhetõ: http://r6v2.atw.hu/
FAQ is eltûnt sajnos, ezt az Internet Archive segítségével sikerült megmenteni, itt elérhetõ: http://r6v2.atw.hu/faq
Aki szeretne csatlakozni keressen meg skype:mikulaas16 néven.
üdv miku
Ilyen játékosok ne is keressenek!
minden játékost szeretettel invitálunk,köreinkbe,skypeon:mikulaas16 vagy jolelver16 néven találtok meg.
szeretnénk ha minnél többen csatlakoznátok mert magyarok kevesen vagyunk,oroszok annál többen.tehát várunk benneteket.akinek nem eredeti a játék nem gond mivel gamerangerrel kötjük lanba a jáétékosokat.
szervezés alatt van a ts3 szerver.ahol jobban kommunikálhatnak a harcos társak.akik közénk kerülnek azokat szívesen látjuk élõ airsoft játékainkon.
tisztelettel:mikulas16
A helyzet a következõ:
A R6 Vegas 2-bõl egy warez verzió van meg. Azonban a napokban egy oldalon tudtam venni egy eredeti serialt, tehát játék nincs, csak az aktivációs kód. Ahhoz kérném a segítséget, hogy hova tegyem a serialt, hogy a játék eredetivé váljon?
Kellene kis segítség mert valamiért nem akar összejönni a lan.
A játékom eredeti.sima vegas.nos mi gamerangerrel tolnánk.jó kis progi c&c-ben is ezzel toljuk.nos automatikusan indítja a játékot és lanban beállítok mindent de a többiek nem látnak engem.Aki tudna segíteni és jó ismerõje ezeknek a dolgoknak meg köszönném a segítséget.Kérem vegye fel velem a kapcsolatot skypeon vagy privát üzenetben.
Nagyon megköszönök minden segítséget.
Skypeon:mikulaas16 néven vagyok elérhetõ.
Köszönettel:mikulas16
A videó kártyám elvérzett és ezért csak a sima vegas megy el rajta.urak aki szeretne csatlakozni egy jó baráti társasághoz itt az alkalom.
Mi gamerangerrel csináljuk a lant.Aki szeretne csatlakozni szívesen látjuk
Van saját ts3 szerverem ahol jobban tudunk kommunikálni,segíteni a csapat munkát.
Ha szeretnél jó közösségben játszani várunk szeretettel.
Elérhetõségem:skypeon:mikulaas16 néven.
A szám nem a koromat jelöli,csak szerencse szám.
Mindenkinek jó játékot kívánok.
Tisztelettel:
mikulas16
Itt lejjebb kell görgetned a Forgotten Heroes of Hungary-hez, és azon belül van a Vegasnak szobánk
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
Egyébként lehet beszállok én is versusba valamikor, ha megírjátok mikor játszotok.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Headshot -> Megáll az eszed ha leszed!
KÉP
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
de erre pont ugyanannyi idõt vesz igénybe a pisztolyra való váltás mint a másik elsõdleges fegyver elõvétele...
Remélem több régi ismerõssel tudunk majd ismét multizni <#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0>
Valaki nem tudna segíteni abban, hogy hogyan patcheljem a játékot?
Tört játékom van, v1.00.59 es, de ha felrakom a patchet nem indul a játék, csak miután újra crackeltem, de akkor megint azt a verziót írja ki alul.
A hangtompítót hogyan lehet a fegyverre rakni? Egyszer véletlenül sikerült és az egész brancs felrakta, de azóta a többi küldetésben csak õk járkálnak vele, én az istennek sem tudom fölrakni.
Köszi
hogy lehet rárakni az ingyenes map packot xboxra? egyelõre letölteni se sikerül. valahogy pendriveról nem lehet rátenni a boxra?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit
Windows restart sem oldja meg? Vegyél fel MSN-en és megpróbálok segíteni, akár teamvieweren is, hátha elég egy kis hálózati beállítás.
outgoing voice: ON VOLUME: 10 , Sensitivity: (elõször 10-es aztán próbálgatod mikor kapcsol be).
Windowsban a "Rögzítõeszközök"-nél (felvétel fül) a mikrofon legyen kiválasztva "alapméretezett eszköznek", többit esetleg tiltsd is le ha nem használod.
Ha nem jó, szerintem TeamSpeak-al is vagy ákármivel meg tudjuk oldani :)
(TS szervert tudok csinálni)
. : Z E L L E R : .
Na ezt meg nem is tudtam, hogy AD-ben van gáz is o.O
Most a füstöt próbálgattam, nem tudom, van-e valami értelme az AI-val szemben. Gondolom nem talál el. De a füstön átjönnek? Pl. a hátam mögött levõ ajtóba be dobom, és jön az ellenség, akkor átjön rajta? Mert így már van értelme, sokszor kapunk a hátunkba :P
A köhögés az itt is van, arra teljesen tisztán emlékszek, hogy mi történik a attack and defend módban a túszokra dobod, próbáljátok ki :DD (sokat hülyültünk vele).
Ilyen zöld színû valami, nem?
Mert gázálarc van a játékban. THuntra akartam beállítani gázgránátot, de ott nem volt.