49
Sztrájk a sztrájk ellen
-
Taibi #9 Gondolom hogy van bajuk, sőt egész pontosan tudom hogy mi a bajuk. De ez nem egy gyár, ahol ha megáll a munka akkor a főnökkel basznak csak ki, hanem egy országos szolgáltatás, ahol ha megáll a munka akkor az ország lakóival basznak ki, akik egyáltalán nem tehetnek az egészről. Sőt, tovább megyek, azokkal basznak ki akikből élnek, ugyanis azért kapják a fizetésüket, mert mi megvesszük a jegyet, bérletet. -
pol. topik? -
de pontos időpont van, hogy mikor ki, meg hol fog sztrájkolni ?! mármint a sofőrök, a többi meg nemérdekel -
Ha én sztrájkolok kibasznak a munkahelyemről! -

-

-
És nem gondolod hogy a sztrájknak valami oka van?
Tipikus magyar virtus, csak a háztájig lát az ember.. -
Hát, izé.
Jöhetnek az okosságok. -
Taibi #1 Az elmúlt hetek során már nem az első sztrájkra készülnek a MÁV dolgozói holnap délelőtt, ráadásul most egyes megyékben a VOLÁN emberei is csatlakoznak hozzájuk, így rengeteg ember munkába (iskolába) jutását nehezítik meg. Sokaknak akár 2-3 órával is korábban kell elmenniük otthonról reggel, ha be akarnak menni dolgozni, vagy kénytelenek kivenni egy szabadnapot, amit valószínűleg szívesebben vennének ki például az ünnepek alatt.
Ez hogy van? Ha szar a mávosoknak, akkor szopjon mindenki?
Sztrájkoljunk a sztrájkolók ellen, holnap után (nov. 22-én), aki csak teheti (mert van alternatív megoldása), az ne utazzon vonattal reggel 6 és 12 között. Mindenki hozzon magával -1 embert! Vagy ha kénytelen vagy vonatozni, akkor viselj „buzi mávosok” feliratú pólót.
Előre is köszönöm a vállalkozó szelleműeknek!