Sztrájk a sztrájk ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nem tudom mi a gonja most a mávnak,de csak így tudják elérni azt amit el akarnak.enyi
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
#42: miért, szerinted a szakszervezetek eddig micsodán ügyködtek? attól, hogy nem tudod mi folyik másik oldalon, még nem biztos hogy az megsem történt..te már csak az ostor csapását halottad, elég késõn...
Ez olyan, mintha te a fõnöködhöz kopognál állandóan, hogy változtasson 1-2 dolgon mer' neked nemjó igy. Az a baj, hogyha a fõnök baszik az alkotmányra(...), akkor te simán felmondhatsz. De õk hova mennének?
sztárjk>strike>csapás
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hidd el, nem poénból csinálják, hanem végsõ elkeseredettségükben, hisz a sztájkolók többsége minimálbérbõl éldegél, és mostis olyan csufságokat akarnak majd a nyakugba varrni...
De szerintem ezt nem az SG.hu fórumán kellene megbeszélni, arra ott az index
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amúgy politika, ami a sögön tilos.
khm...khm...
Amugy engem nem erint, raadasul nem is foglalkozom a temaval, mivel ebbe is tuti hogy pilitikat fognak kavarni (amit meg utalok).
Amugy a sztrajkokkal nincs gond, az a szakszervezetek, foglalkoztatottak egyik teljesen jogososan hasznalhato erdekvedelmi eszkoze:) <#idiota>#idiota> Nyugaton sokszor 1-2 heten keresztul tart 1-1 sztrajk;)
ReaL MaDRid x siempre
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Brolly28: miért lenne pol.topik?nem a kormány ellen megy a sztrájk,hanem pl a máv/bkv/stb vezetõi ellen.csak így tudnak kicsikarni bármit is a vezetõségtõl sajnos.
ReaL MaDRid x siempre
khm...khm...
meg1x THX ^^ XD
khm...khm...
Úgyhogy kicsit talán tájékozódni kéne, gondolkodni mielött ilyen baromságokat írsz.<#levele>#levele>
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Tipikus magyar virtus, csak a háztájig lát az ember..
Jöhetnek az okosságok.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ez hogy van? Ha szar a mávosoknak, akkor szopjon mindenki?
Sztrájkoljunk a sztrájkolók ellen, holnap után (nov. 22-én), aki csak teheti (mert van alternatív megoldása), az ne utazzon vonattal reggel 6 és 12 között. Mindenki hozzon magával -1 embert! Vagy ha kénytelen vagy vonatozni, akkor viselj „buzi mávosok” feliratú pólót.
Elõre is köszönöm a vállalkozó szellemûeknek!