91
-
Cat #51 irja a cikk: levágták a sebészek, utána még gyorsabban nőtt ki. -
echo #50 hát a pókembernél is csak egy kis csípéssel kezdődött és mi lett belőle :) -
archkoven #49 Állítólag a felesége imádja a természetet, a növényeket, a madárcsicsergést. Nem kell erdőbe mennie ha fát akar látni. Még dughat is vele mint az Erdő szellemében. -
#48 nem lehet csak úgy lecsapni egy fogóval ezeknek a nagyrészét? hiszen úgyis csak kinövés nem? -
tpeterr #47 de durcaa! -
Prof William #46 Reméllem majd lessz róla cikk a gyógulás utánnn is... Az újjai megvannak mert ez az izé börkinövés. szóval az bőre felső rétege buirjánzik +szeemölcsözik ilyen veszettül. Valszeg azért majd kell egy alapos rehab az ujjaira/végtagjaira mert sztem már nem használta őket egy ideig...
DE azért milyen vidám már a csávó. + az a nő melette a felesége? Csini.
-
#45 hát nekem majdnem a belsőm lett kívül... -
Praetor #44 Szegény ember. Nem lennék a helyében... -
xizor #43 Nem olyan szűkek azok az a ruhák, és ez a izé rajta elég rugalmasnak tűnik a videók alapján, szóval működhet az öltözködés. -
Epikurosz #42 Elég hihetetlen.
Ha ilyenek vannak a Földön, milyenek lehetnek az ET-k?
Az embert csak az eü. hatóságok szőrszálhasogatása vigasztalja: az olyan emberi.
-
#41 a felesége már elhagyta, gondolom még akkor jöttek össze, amikor nem volt ennyire durva. amúgy nem hiszem, hogy kamu. a ruhakérdés érdekes, de a képén tényleg az az ember van akit írnak, valamint a Discovery Chanel is csinált róla dokumentumfilmet, szal csak észrevették volna, hogyha "smink" az egész... -
ension #40 Hiába, a belső fontosabb mint a külső... -
Anteris #39 hogy az anyjába tud még ez nevetni????????? örület... -
Anteris #38 bazmeg, mingyá lehányom a fosomat!! de iszonytató ez. -
#37 Az leglasó képen is az arcán furán vannak a hibák, mitha csak egy üveglapon lenne a cucc és elé lenne téve. A pólós kép bal oldala is furán homályos a jobb olalhoz képest. -
#36 Ilyen kinezettel hazas ember lett? Hubaaazz, az derek. -
RedRiot #35 Hogy fogják kikezelni? Abban a szarban vannak még működő ujjak? Én tuti kinyírnám magam ha ilyen lennék. De annak a nőnek is van gyomra, aki ezzel a szerencsétlennel összeáll.
Amúgy tényleg kamugyanú: a póló-kérdés elgondolkodtató. -
Sirus86 #34 Isten legyen velük irgalmas, márha van. -
archkoven #33 A kérdés tényleg jogos: hogy a fenébe húznak rá olyan szűk ujjú pólót és szűk szárú nadrágot ha ilyen nagy agancsok nőtek a végtagjaira? -
LeryStar #32 lehet, hogy le tudja tépkedni magáról ezeket a bigyókat, csak mondták neki, hogy a fotózás előtt pár hétig ne nyúljon hozzá :-O -
Amergin #31 A fejlődő országokban másképp van ez a gyerekvállalás téma. A gyerekei tartják el idős korára tehát sok gyerek= derűs öregség. Itt is így volt még a XX. század elején is.
Pedig akkor még nem volt segíly... -
#30 Van még ilyen is
-
sexyKane #29 Azta.... Szegény ember....
Egyébként amikor megláttam először a Falloutból a ghoulok jutottak eszembe akik félig növények voltak... (meg a Harry, vagy ki, aki a fején lévő fa gyümölcseit árulta:)) -
#28 Egy dolgot nem értek. Hogy megy bele az keze az ing ujjába? Így mondanám, hogy kamu, viszont a fenti képen az tényleg dr. Anthony Gasparit.
A cikk angolul, meg videó... -
#27 Mennyivel hihetetlenebb, mint bármelyik durvább House eset? -
neB #26 Mi a...???? Hihetetlen bár nem nagyon értem hogy lehet hogy fára hasonlít lehet hogy a fáknak is bőrük van csak ők is fertőzöttek??!! -
#25 Na most jöttem rá miért irogatják egyesek, hogy "kamu" . EMBEREK, EL KÉNE OLVASNI A CIKKET. Nincs fából szegény ember, csupán ez egy olyan kinézetű tapintású bőrelváltozás, kiütés ami fához hasonlít. -
archkoven #24 Nekem oltári nagy kamunak tűnik, de ha mégis igaz akkor részvétem a palinak, nem lehet könnyű úgy élni, hogy bokrok nőtek a kezeire és a lábaira, még a farkát se tudja rendesen kiverni, főleg ha oda is nőtt egy bokor. -
djukel #23 lófasz, ilyen nincs. -
#22 három dolgot emelnék ki :D
1. indonéziában mindenkinek lehet csaja
2. kérdés: wc után hogy töröl? :O :D
3. lehet egy kiválló pókerjátékost vesztettünk :S :D -
kev #21 Bizarr..A természet mindig képes meglepni az embert. -
#20 Azért van annyi skorbutos beteg.... -
#19 Hmmm... Szal A vitaminnal gyógyítják, ezexerint gyakorlatilag vitamin hiánya volt! Egyesek szerint a civilizációs betegségek is gyak mérgezés+ vitamin hiánnyal magyarázhatók. -
magyarszurke #18 anyám...
sajnálom szegényt,ilyet senkinek sem kívánnék -
#17 Aztakutya :| -
kow83 #16 "Ilyen vegtagok nem nohetnek."
Ha ezt neki mutatod meg 14 évesen, gondolom ugyanezt nyilatkozza. -
Szefmester #15 18 évesen már gondjai voltak? és csúnya volt a bőre? és mégis családapa lett? :P -
#14 VIDEO KATTkatt ide -
#13 bazmeg ez de durva :-| -
Unreal1942 #12 Nekem elég fake gyanum van.