89
-
#9 hu.wadja.com Ismeretlenek 2, ismerősnek akármennyi, azt hiszem. Nem nagyon használtam. -
dawinD #8 mi a másik smses hely ?
fészbuknál h kell bírni egyetemeket h elfogadja ? -
aDannyBoy #7 vas van alatta, csak programozni kéne tudni
Facebooknál volt két gyerek, meghackelt vmit a rendszerben, kijátszottak vmit, amit nem kellett volna...
mi lett a bünti? Azóta ott dolgoznak :D -
#6 Az iwiw nagyon el van maradva. Igazából meg sem érdemli, hogy FaceBook-al hasonítsuk össze. A mostani magyar közösségi (myvip, barátikőr, stb) oldalak funkcionálisan már rég maguk mögött hagyták az iwiw-et. A T (részben) mobilszolgáltató létére mégy ingyen sms küldésére sem ad lehetőséget, ellenben a barátikörrel. Szerintem ez szégyen. Sőt már van egy újabb ingyen sms-es közösségi oldal is, mely mellékesen magyarosodik is (mivel nem magyar). Szóval akár hogy is nézzük rossz kézbe került az iwiw. Ha nem változik a helyzet, akkor az iwiw-nek innen már csak lefele fog ívelni a pályája. szvsz Nem hiszem el hogy egy ekkora cég tényleg csak ennyire képes. Nála hatványozottabban kisebb cégek is jobb közösségi oldalakt voltak képesek csinálni. Na léptem skacok... -
#5 a wiw egy nagyon jó kezdeményezés volt csak elkurvult. Amióta megvette a Tréonlájn azóta egy bitet nem fejlesztettek rajta és még egy normális vasat sem képesek alá rakni amely bírná a terhelést. pedig elég jól indult anno.. Kár érte. -
KekszNET #4 Jo cucc, ahogy a myspace is.
A magyar wiw tenyleg le van maradva :(
Meg ahhoz kepest h ezek kulfoldi siteok SOKKAL gyorsabbak mint az az 1 nagy magyar csoda :P -
#3 és még email értesítőt sem kapsz, hogyha betelt.. -
#2 iwiwen 200 üzenetet lehet tárolni, nem 300at. mondjuk mind1, csak szólok... -
gakoska #1 jó cikk, jó ötlet (a facebook), regisztráljatok! :)