2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#2255 az hogy ezer egy ilyen próbálkozás után még mindig vannak akik hisznek ebbe?
ingyen nem lehet pénzt keresni ezt kéne felfogni -
#2254 hogyan? -
#2253 ja és bocsi hogy januárra semmi nem lesz belőle.
szóval del. -
#2252 ha valakit érdekel, itt ingyenes részvényeket osztogatnak.
az oldal 6millió dollárt fordított marketingre, januárban indulnak, és a most regisztrálók között ingyenes részvényeket osztogatnak szét. amit aztán kamatoztathatsz vagy eladhatsz.
ha jól tudom, úgy működik, hogy regisztrálsz:
First Name keresztnév
Last Name vezetéknév
Email Address e-mail cím
Password jelszó
Reenter the Password újra a jelszó
Street utca ,házszám
City város
State megye
Country ország
Code ellenőrzőkód (nagyitható !!)
Enter the code a kód beírása
ezeket írd be az űrlapon. kapsz egy verify emailt aztán login. az egész másfél perc kb. aztán próbálj meg minél több embert meghívni arra a linkre amit kiír neked az oldalon. utánuk pontokat kapsz, amik részvényeket érnek, és így több pénzed lesz a végén.
Nem titkolt célom, hogy énis a saját reflinkemet tettem ki, ha regisztrálnátok alám, megköszönném.
sztem tuti pénzkeresési lehetőség, sokkal értelmesebb mint a PTC, nekem azt mondták hogy bejöhet. csak ki kell várni a januárt.
ja és bocs hogy itt reklámozom. -
#2251 Köszönöm szépen!
Azt hittem, én kis tudatlan! :D -
#2250 nem kapsz érte több pontot, az már csak a saját amgad szórakoztatására van, kicsit megbolondítja a hangzást.
viszont ha csillagos akkor őrült módra whammyzzetek hogy kék maradjon végig, és akkor egész sokat tudtok tölteni a whammy-n. -
#2249 Lehet, nem tudom. Én nem igazán a pontokat szoktam figyelni, a % fontosabb nekem. :) -
#2248 Igen! De ha nem csillagos, hanem sima, és whammy-zol, akkor nem kapsz több pontot?
Nem biztos, csak mintha így tudnám, kérdezem! -
#2247 Kössz a segítséget! -
#2246 Ha csillagos hosszú hang van, akkor whammy-vel töltődik a star power, úgy tudom az így van. -
#2245 Amikor hosszú hang van! [Amit nyomva kell tartani...] -
#2244 A simán azt értem hogy nem battle. Azt tom hogy melyik a whammy gomb
de arra vagyok kíváncsi hogy mikor kell használni. -
#2243 miaz hogy sima dalokban? xD
nézdmeg a billkiosztást -
#2242 Már bocs hogy megkérdezem, de hogyan kell whammyzni a sima dalokban? -
#2241 nemtom ha effekteket viszünk bele nem lesz attól rosszabb. :D
tény hogyha bekapcsolok mindent, jön egy 3-as akkord és lewhammyzem, akad mint a vadbarom :D
Én azért a GH-t szeretem, főleg a World Tourt. a háttéranimációk nem érdekelnek de a whammy effektet imádom, ahogy vastagít.
bár igaz, az elsődleges célom hogy 100%-ra kivégezzem, és nem az, hogy bámuljam az effekteket :D
FoF-ban mért nincs egy kibaszott Pink Floyd szám se rendesen megcsinálva? Legalább a Comfortably Numb szólóját lefrettelhetné valaki értelmesen. -
V1kt0r #2240 PS2-sre gondoltam, de gondolom akkor az is. Köszike! -
#2239 Na igen! Kicsit már kezdik eltúlozni ezt is!
A FoF-ba azt szeretem, hogy nem laggol, mert bírja bőven az összes gép! És tényleg csak a színes gombokra koncentrálsz és nem az animációkra... -
#2238 Igen!
Bár... PC-s? Mert akkor az USB mindenhez jó! ^^ -
V1kt0r #2237 hello!
a gitár bármelyik guitar hero részhez jó? (a III-hoz volt)
korábbi és/vagy későbbi részekhez? -
#2236 azaz, az a 32megás verzsön.
egyébként meg:
Tessék, itt a FoFix 3.1-es ful ltelepítője:
http://fofix.googlecode.com/files/FoFiX-3.100-Full-Win32.rar
Én feltettem hozzá ezt a patchet(érdemes):
http://www.mediafire.com/?yohjzznn310
Az a jó a FoFix-ben, hogy nem kell hozzá az eredeti Frets on Fire. csak feltelepíted a 3.1-et, és indul magától.
De ha kell az eredeti FoF is, akkor tessék:
http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=fretsonfire&filename=FretsOnFire-1.3.110.tar.gz&use_mirror=dfn
Na, és akkor én ezt a 2 témát használom:
http://rapidshare.com/files/225611395/Guitar_Hero_III_for_FoFiX_3.120_Rev.1352.rar
http://www.mediafire.com/download.php?k3uhmmtyglu
Bár a GH-sat nemigazán szeretem, de az RB2-es sztem hihetetlenprofi. Én imádom. minden megvan, effektek, animációk, tökéletes.
bocs linkek hiánya miatt, de privátomból másoltam és nincs kedvem beállítgatni :D
Egyébként a 3.12-vel még profibb kinézetet is tudsz neki csinálni, ha az effekteket animáltra teszed, a shadereket meg bekapcsolod. úgy már tényleg egész impresszív. csak bírjad géppel :D -
#2235 Jah, már rájöttem. :) De rákerestem, és csak egy kis 32 megás progit találtam. De a videóban ez sokkal komolyabbnak tűnik. Milyen verzió ez pontosan? -
#2234 ott a nevében : ) -
#2233 Végre egy értelmes hsz. ami leírja,hogy pontosan mi is az a gitár:D! -
#2232 Hey, ez milyen játék? -
#2231 Szerintem ezt én is tudtam, tudod , az irányítón így hívják a gombokat ;) -
#2230 úristen a bund = húr? :DDDD lol
a bund, angolul fret a fémpálcák amikből egy átlagos elektromos gitáron 23 van. közvetlen előtte kell lefogni.
a húr, vagy string az, amit lefogsz a bundokra, így mivel rövidebb húrt pengetsz meg lényegében, az gyorsabban rezeg, vagyis magasabb frekvenciát bocsát ki, így az a hang magasabban szól.
ez a Logitech gitár meg tényleg egy szánalom... "fém húrfeszítők". most igazából igazi gitárt akarnak szimulálni? ez a játék nem erről szól. másrészről meg 50ezret a kurva anyádba, olyan jó kis Ibanezt veszek annyiból... nem normálisak ezek se, annyi szent..
Egy kis jó zene John Petruccitól, az én előadásomban xD -
lammaer #2229 Gondolod nem tudom? :)
Pont ez a lényege, hogy nincsenek is rajta hurok, de a marketing tolja az ember arcaba, hogy a kulonfele hurokhoz kotodo tartozekok strapabiro fembol vannak... -
#2228 Mivel ez egy játék gitár, Guitar Herohoz, ezért nem húrok vannak hanem gombok. -
lammaer #2227 Nem er atverni :)
"Az érintők (vagy bundok) a fogólapba ékelt kis fém pálcikák. Amikor a gitáron lefogunk egy hangot, a rezgő húr a húrláb és a lefogott érintő közötti szakasza fogja a hangot produkálni. Mivel a frekvencia, azaz a hangmagasság fordítottan arányos a rezgő húr hosszával, a nyakon lefelé haladva egyre magasabb hangokat kapunk."
Tehat: vannak tartos anyagbol (fembol) keszult hurlefogo es hurfeszito elemek, eppen csak hurok nincsenek. Ellenben kiemelik hogy igen, itt fembol vannak ezek a fontos reszek. -
lammaer #2226 Hol van ezen a gitaron hur? -
#2225 bund = húr -
lammaer #2224 Speciel en is ugy vagyok vele mint Laceee... amikor ertelmetlensegekre akarjak kihuzni az ember zsebebol a penzt.
Konkret pelda itt:
"A nyaka valódi fa, a bundok és a hangolókulcsok pedig fémből vannak."
Hangolokulcs? Es a hurok hol vannak, kezitcsokolom? :) -
#2223 Az egy teljesen más dolog. Mind1, sztem ne vitázzunk ezen többet. -
#2222 Olyan mint az autó. Erre a célra van 100 ezerért de 100 millióért is. Idegesít? -
#2221 Nem az h nem szebb, de az értelmetlenség igen enyhe kifejezés rá. Egyszerűen idegesít h a mai világban 70 ezres ilyen vackot akarnak az emberekre sózni, mikor már 6-7 ezerért lehet kapni ugyanarre a célra való eszközt. Jó, ha vkinek nagyon van pénze, vegyen max. 20-ért egy különlegesebbet. Na de 70 ezer?? -
#2220 ne mond hogy nem sokkal szebb a kivitelezés mint egy műanyag (legyen az akármilyen erős) gitár :)
mert ha mégis akkor tutikamuzol. -
#2219 Kiváló minőségű és szilárdásgú műanyagot lehet ma már gyártani (lásd fürdőkádak, nyílászárók stb.), semmi probléma azzal. Ne mondd, h normális, h a termék árárnak kb. 5-10%-át teszi ki az, amire való, és a többi 90% csak körítés! Mér' nem csinálják mindjárt aranyból gyémántokkal kirakva... De aki ilyenekre akarja elb*szni a pénzét, hát csak csinálja. A gyártók meg jót röhögnek, h ilyen ostoba emberek vannak. -
#2218 giccs gategória?
inkább minőségi :)
nem pedig egy fröccsöntött műanyag :D
ennyi erővel az is giccs aki G25-öt vesz (fém kormány H váltóval) nem pedig valami műanyag szart ami 1év alatt széttöri magát? :) -
#2217 Hát aki ezt megveszi, annak csak gratulálni tudok... Amúgy sztem ez már giccs kategória. Ha igazi gitár lenne, akkor mondanám azt rá, h jól néz ki, érdemes megvenni. -
sanyi150 #2216 Eredeti Guitar Hero 3 játék eladó PC-re gitár nélkül:
Eladó játék