2495
  • VRSDM
    az hogy ezer egy ilyen próbálkozás után még mindig vannak akik hisznek ebbe?
    ingyen nem lehet pénzt keresni ezt kéne felfogni
  • Danus16
    hogyan?
  • VRSDM
    ja és bocsi hogy januárra semmi nem lesz belőle.
    szóval del.
  • Danus16
    ha valakit érdekel, itt ingyenes részvényeket osztogatnak.

az oldal 6millió dollárt fordított marketingre, januárban indulnak, és a most regisztrálók között ingyenes részvényeket osztogatnak szét. amit aztán kamatoztathatsz vagy eladhatsz.
    ha jól tudom, úgy működik, hogy regisztrálsz:

First Name keresztnév
    Last Name vezetéknév
    Email Address e-mail cím
    Password jelszó
    Reenter the Password újra a jelszó
    Street utca ,házszám
    City város
    State megye
    Country ország
    Code ellenőrzőkód (nagyitható !!)
    Enter the code a kód beírása

ezeket írd be az űrlapon. kapsz egy verify emailt aztán login. az egész másfél perc kb. aztán próbálj meg minél több embert meghívni arra a linkre amit kiír neked az oldalon. utánuk pontokat kapsz, amik részvényeket érnek, és így több pénzed lesz a végén.
    Nem titkolt célom, hogy énis a saját reflinkemet tettem ki, ha regisztrálnátok alám, megköszönném.
    sztem tuti pénzkeresési lehetőség, sokkal értelmesebb mint a PTC, nekem azt mondták hogy bejöhet. csak ki kell várni a januárt.

ja és bocs hogy itt reklámozom.
  • BB7
    Köszönöm szépen!
    Azt hittem, én kis tudatlan! :D
  • Danus16
    nem kapsz érte több pontot, az már csak a saját amgad szórakoztatására van, kicsit megbolondítja a hangzást.
    viszont ha csillagos akkor őrült módra whammyzzetek hogy kék maradjon végig, és akkor egész sokat tudtok tölteni a whammy-n.
  • Lacee86
    Lehet, nem tudom. Én nem igazán a pontokat szoktam figyelni, a % fontosabb nekem. :)
  • BB7
    Igen! De ha nem csillagos, hanem sima, és whammy-zol, akkor nem kapsz több pontot?
    Nem biztos, csak mintha így tudnám, kérdezem!
  • vdani94
    Kössz a segítséget!
  • Lacee86
    Ha csillagos hosszú hang van, akkor whammy-vel töltődik a star power, úgy tudom az így van.
  • BB7
    Amikor hosszú hang van! [Amit nyomva kell tartani...]
  • vdani94
    A simán azt értem hogy nem battle. Azt tom hogy melyik a whammy gomb
    de arra vagyok kíváncsi hogy mikor kell használni.
  • Danus16
    miaz hogy sima dalokban? xD
    nézdmeg a billkiosztást
  • vdani94
    Már bocs hogy megkérdezem, de hogyan kell whammyzni a sima dalokban?
  • Danus16
    nemtom ha effekteket viszünk bele nem lesz attól rosszabb. :D

tény hogyha bekapcsolok mindent, jön egy 3-as akkord és lewhammyzem, akad mint a vadbarom :D

Én azért a GH-t szeretem, főleg a World Tourt. a háttéranimációk nem érdekelnek de a whammy effektet imádom, ahogy vastagít.

bár igaz, az elsődleges célom hogy 100%-ra kivégezzem, és nem az, hogy bámuljam az effekteket :D

FoF-ban mért nincs egy kibaszott Pink Floyd szám se rendesen megcsinálva? Legalább a Comfortably Numb szólóját lefrettelhetné valaki értelmesen.
  • V1kt0r
    PS2-sre gondoltam, de gondolom akkor az is. Köszike!
  • BB7
    Na igen! Kicsit már kezdik eltúlozni ezt is!
    A FoF-ba azt szeretem, hogy nem laggol, mert bírja bőven az összes gép! És tényleg csak a színes gombokra koncentrálsz és nem az animációkra...
  • BB7
    Igen!
    Bár... PC-s? Mert akkor az USB mindenhez jó! ^^
  • V1kt0r
    hello!
    a gitár bármelyik guitar hero részhez jó? (a III-hoz volt)
    korábbi és/vagy későbbi részekhez?
  • Danus16
    azaz, az a 32megás verzsön.
    egyébként meg:

Tessék, itt a FoFix 3.1-es ful ltelepítője:
    http://fofix.googlecode.com/files/FoFiX-3.100-Full-Win32.rar

Én feltettem hozzá ezt a patchet(érdemes):
    http://www.mediafire.com/?yohjzznn310

Az a jó a FoFix-ben, hogy nem kell hozzá az eredeti Frets on Fire. csak feltelepíted a 3.1-et, és indul magától.
    De ha kell az eredeti FoF is, akkor tessék:
    http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=fretsonfire&filename=FretsOnFire-1.3.110.tar.gz&use_mirror=dfn

Na, és akkor én ezt a 2 témát használom:
    http://rapidshare.com/files/225611395/Guitar_Hero_III_for_FoFiX_3.120_Rev.1352.rar
    http://www.mediafire.com/download.php?k3uhmmtyglu

Bár a GH-sat nemigazán szeretem, de az RB2-es sztem hihetetlenprofi. Én imádom. minden megvan, effektek, animációk, tökéletes.

bocs linkek hiánya miatt, de privátomból másoltam és nincs kedvem beállítgatni :D
    Egyébként a 3.12-vel még profibb kinézetet is tudsz neki csinálni, ha az effekteket animáltra teszed, a shadereket meg bekapcsolod. úgy már tényleg egész impresszív. csak bírjad géppel :D
  • Lacee86
    Jah, már rájöttem. :) De rákerestem, és csak egy kis 32 megás progit találtam. De a videóban ez sokkal komolyabbnak tűnik. Milyen verzió ez pontosan?
  • VRSDM
    ott a nevében : )
  • Zan
    Végre egy értelmes hsz. ami leírja,hogy pontosan mi is az a gitár:D!
  • Lacee86
    Hey, ez milyen játék?
  • Prince of Máté
    Szerintem ezt én is tudtam, tudod , az irányítón így hívják a gombokat ;)
  • Danus16
    úristen a bund = húr? :DDDD lol

a bund, angolul fret a fémpálcák amikből egy átlagos elektromos gitáron 23 van. közvetlen előtte kell lefogni.
    a húr, vagy string az, amit lefogsz a bundokra, így mivel rövidebb húrt pengetsz meg lényegében, az gyorsabban rezeg, vagyis magasabb frekvenciát bocsát ki, így az a hang magasabban szól.

ez a Logitech gitár meg tényleg egy szánalom... "fém húrfeszítők". most igazából igazi gitárt akarnak szimulálni? ez a játék nem erről szól. másrészről meg 50ezret a kurva anyádba, olyan jó kis Ibanezt veszek annyiból... nem normálisak ezek se, annyi szent..

Egy kis jó zene John Petruccitól, az én előadásomban xD
  • lammaer
    Gondolod nem tudom? :)
    Pont ez a lényege, hogy nincsenek is rajta hurok, de a marketing tolja az ember arcaba, hogy a kulonfele hurokhoz kotodo tartozekok strapabiro fembol vannak...
  • Prince of Máté
    Mivel ez egy játék gitár, Guitar Herohoz, ezért nem húrok vannak hanem gombok.
  • lammaer
    Nem er atverni :)

"Az érintők (vagy bundok) a fogólapba ékelt kis fém pálcikák. Amikor a gitáron lefogunk egy hangot, a rezgő húr a húrláb és a lefogott érintő közötti szakasza fogja a hangot produkálni. Mivel a frekvencia, azaz a hangmagasság fordítottan arányos a rezgő húr hosszával, a nyakon lefelé haladva egyre magasabb hangokat kapunk."

Tehat: vannak tartos anyagbol (fembol) keszult hurlefogo es hurfeszito elemek, eppen csak hurok nincsenek. Ellenben kiemelik hogy igen, itt fembol vannak ezek a fontos reszek.
  • lammaer
    Hol van ezen a gitaron hur?
  • Prince of Máté
    bund = húr
  • lammaer
    Speciel en is ugy vagyok vele mint Laceee... amikor ertelmetlensegekre akarjak kihuzni az ember zsebebol a penzt.

Konkret pelda itt:

"A nyaka valódi fa, a bundok és a hangolókulcsok pedig fémből vannak."

Hangolokulcs? Es a hurok hol vannak, kezitcsokolom? :)
  • Lacee86
    Az egy teljesen más dolog. Mind1, sztem ne vitázzunk ezen többet.
  • Prince of Máté
    Olyan mint az autó. Erre a célra van 100 ezerért de 100 millióért is. Idegesít?
  • Lacee86
    Nem az h nem szebb, de az értelmetlenség igen enyhe kifejezés rá. Egyszerűen idegesít h a mai világban 70 ezres ilyen vackot akarnak az emberekre sózni, mikor már 6-7 ezerért lehet kapni ugyanarre a célra való eszközt. Jó, ha vkinek nagyon van pénze, vegyen max. 20-ért egy különlegesebbet. Na de 70 ezer??
  • VRSDM
    ne mond hogy nem sokkal szebb a kivitelezés mint egy műanyag (legyen az akármilyen erős) gitár :)
    mert ha mégis akkor tutikamuzol.
  • Lacee86
    Kiváló minőségű és szilárdásgú műanyagot lehet ma már gyártani (lásd fürdőkádak, nyílászárók stb.), semmi probléma azzal. Ne mondd, h normális, h a termék árárnak kb. 5-10%-át teszi ki az, amire való, és a többi 90% csak körítés! Mér' nem csinálják mindjárt aranyból gyémántokkal kirakva... De aki ilyenekre akarja elb*szni a pénzét, hát csak csinálja. A gyártók meg jót röhögnek, h ilyen ostoba emberek vannak.
  • VRSDM
    giccs gategória?
    inkább minőségi :)
    nem pedig egy fröccsöntött műanyag :D
    ennyi erővel az is giccs aki G25-öt vesz (fém kormány H váltóval) nem pedig valami műanyag szart ami 1év alatt széttöri magát? :)
  • Lacee86
    Hát aki ezt megveszi, annak csak gratulálni tudok... Amúgy sztem ez már giccs kategória. Ha igazi gitár lenne, akkor mondanám azt rá, h jól néz ki, érdemes megvenni.
  • sanyi150
    Eredeti Guitar Hero 3 játék eladó PC-re gitár nélkül:

Eladó játék