Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
jó, de, h keressek pénzt, ha minden dalt kilõttem és Tom Morello pedig 15 ezer kábé... és 7ezrem van :S.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

0blueman
hát nekem meg Johnny Napalm Pea Soup-ban(a belsõ énemet látom benne<#hehe>)

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

BB7
A karakter az semmit nem számít! Mármint, hogy pénzt keresel vele! Azt vedd meg, melyik a legjobban tetszik! Nekem is Midori a kedvencem, a rózsaszín ruciban!<#rolleyes><#finom>
Legend Killer
kellenének a karakterek, a speciálisak. Tom Morello - remélem jól írtam -, Slash és a többiek, deh sokba kerülnek, 7ezrem van, mer költöttem rucira Midorinak. jól néz ki a csaj 😄. új karriert kezdtem vele easyn és kipörgettem 😄, sokkal jobb lett, mint elõször, csak az a raising blood brrr! még nem próbáltam 😄.

szal az a szám nincs meg, a többi igen és így nemtok Midorival pénzt keresni. mit tegyek? váltsak át más karakterre? :S

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

0blueman
én mediumon kezdtem a játékot, ami nekem könnyen ment, mert én elõtte már egy évig frets on fire-öztem 😄
a párbajokat pedig hardon sokkal könnyebben megcsinálta
ez azért van mert ahogy lépsz följebb a nehézségen mindig egyre jobban azt kell nyomni amit hallasz

vki
Szerintem a medium ellenek egyszerûbbek, mint az easy-k. Persze ha már hozzászoktál a mediumhoz 😛

ACER Aspire 5738ZG

Legend Killer
merr nálad mi az az f4? mivel én nem állítottam be arra.

Prince of Máté
Nyomsz egy kék húrt (F4) Quick playnél, és akkor átvált Bonus songra.

Legend Killer
de ott is ugyanez a sztori szál gondolom és mondom, majdnem síró görcsöt kaptam a raising bloodtól (még nem is vittem végig 😛) és a the number of the beatstól... ez végre sikerült, pffúúhhhh 😄.

és vettem csomó dalt a boltban és quick playben és karrier módban sincs! merre vannak? :S

BB7
Az EASY! gyerünk Médiumra! 😄
Legend Killer
nah, sikerült... hm, ennyi lenne? 😄

Legend Killer
jaja, de teccik a géjm 😄.

Legend Killer
... hihetetlen nagy mákom volt és sikerült... de el se hiszem és most jön csak az ellen, aki nem semmi 😛.

0blueman
figyelj, nem olyan nagy baj ha nem sikerül hiszen még csak tegnap kezdted ha jól értem

Legend Killer
lassan elbõgöm magam ettõl a két számtól... hogy csináltátok meg?

Legend Killer
de mennyit? ezer évig? 😄 elején má elcseszem, sok szar jön.

vki
Keep trying 😄.

ACER Aspire 5738ZG

Legend Killer
hm... hát nekem má ötödjérn túl van a próbálkzoás és reménytelennek tûnik 😄.
amúgy rájöttem mé nemtok mindenféle holmit ráaggatni a csaj karira. azé, mer csak olyat vesz fel, ami illik hozzá 😄.

0blueman
KING DIAMOND!!!!<#nevetes2>
benne lesz a metallicában

<#eljen><#eljen><#eljen>

0blueman
na ezt gyorsan végigtoltad

vki
A Raining Blood érdekes. Easy-n vagy csak 5-jére tudtam megcsinálni, mediumon elsõre, és jobb lett, mint easy-n 😄.

Apropó! Melyiket érdemesebb megvenni? GH2 vagy GH4? A GH3 nagyon megtetszett. A RockBand-et direkt nem mondtam, mert nem jött be. (Mondjuk a Survivor - Eye of the Tiger az kemény volt 😄)

World Tour-hoz érdemes megvenni a GH4-es gitárt? (Mert akkor nem venném meg a bundle-t)

Melles bocs, hogy ideírom a konzolos kérdéseket, de véletlenül itt ragadtam XD

ACER Aspire 5738ZG

Legend Killer
vagyis Beast 😄.

Legend Killer
Raining Blood és a The Number of the Best kurvanehéz....

Legend Killer
akkor módosítok, hogy megértsd 😄. persze nem gyökér 😊, csak itt a géjmben a karakter, hogy szivat.

így má érthetõ? 😄 szal nehéz legyõzni, erre gondoltam 😄 és nem az igazi alakjukat fikáztam 😄.

amúgy sikerült legyõznöm.

vettem karakteremnek pár holmit, gitárokat, meg ruhát, de csak az alap gitár pár változatát mutatja és a ruhájából is a fekete és silver in black-t mutatja, pedig vettem1iskolás ruhát neki és azt nem adja :S 😄.

0blueman
azok nem gyökerek, hanem a rock a legnagyobb gitárosai
Slash (Guns N Roses gitárosa) nem nyomorék

Legend Killer
hogy tudom legyõzni ezeket a gyökereket battleben? értem, h kell, de nem sikerül. most a börtönösöknek jáccok és az a nyomorék feljött a reménytelen helyzetbõl és lealázott. mindent próbáltam.

Legend Killer
és ilyen gitár cucc hozzá hol van, mennyibe kerül és miapontosneve? 😄

kezd érdekelni nagyon ez a géjm.

Legend Killer
ja, jó... kifogom próbálni 😄.

de ezen kívül van1sima guitar hero 3 géjm is, nem?

0blueman
azért mert ha úgy fogod mint egy gitárt akkor fordítva lesznek a gombok
használd azokat a beállításokat amiket Prince ajánlott<#eljen>

Legend Killer
kösz a válaszokat!<#worship><#worship>

a bal kezest miért kell kikapcsolni? amúgy nekem a beállítás úgy van, h x,c,v és a star power v miarák most a bé bill.

0blueman
és minden indításnál kapcsold ki a balkezes beállítást

BB7
A GH csak gyakorlás kérdése! És igen! Az normális és az a jó, ha leszakad a kezed! Az alant látható billentyû kiosztást alkalmazd! Nagyon nagy élmény lesz! 😊
Prince of Máté
Így állítsd be a gombkiosztást:
ZÖLD - F1
PIROS - F2
SÁRGA - F3
KÉK - F4
NARANCS - F5

PENGETÉS LE - NUMPAD 8
PENGETÉS FEL - NUMPAD 5
STAR POWER - NUMPAD *
WHAMMY BAR - NUMPAD -

és fogd úgy a billet mint egy gitárt, sokkal nagyobb így az élmény 😊

Legend Killer
nahh, Alice Cooper-Schools Out For Summer, v milyen c. dala eddig is teccett!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii> mosmeg meg volt vele végre az elsõ pro koncertem!<#eljen> kezdek ráérezni, de a kezem majdnem leszakadt a végére 😄.

Legend Killer
ja és azt tom, h nyomni kell a billentyû mellé asszem egér balt is, h hang is jöjjön... tehát rámegy a zöld izéra monnyuk akko a megfelelõ bill és az egér... de nehéz nekem :S.

Legend Killer
miafrancot cisnáljak, h az elején ne essen szét az egész koncert azé, mer nem megy? nyomogatom az x,c, v billentyût, mint állat, deh nem jön össze, mer gyors ez még nekem. bill + egér holmim van, mer látom itt, h vki vesz ilyen gitár izét hozzá 😄.

szal oktassaaatok kiiiii pllsssss! eléggé új vok a géjmben 😄.

BB7
Igen! 😄
TaRka0107
Mármint Fake?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

BB7
Fék
Köszönök mindent, már megy és nagyon jóóó! THX
TaRka0107
Szevasztok!! Most kezdtem a gamet!😄 Gondolom láttátok már ezt,(ha nem akk nézzétek meg) de ez naon durva😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Prince of Máté
....
GH3 felrak.
GH3 1.3 felrak. ( ha nem rakod fel nem lesz gitárod)
GH3 1.3 crack
Sixaxis driver
és mehet.

Azt hiszem nekem a ps3 gitár nem fog menni, se xp alatt se vista alatt nem megy. A gitárt az op rendszer felismeri mûködik is de a játék nem ismeri fel ki sem ír semmit csak billentyûzet+ egér van. De nem is reagál egyik gitár gombra sem. A GH3-al és az Aerosmith-el sem müxik. Ha valkinek lenne ötlete kérem ossza meg velem. Több gépen is próbáltam de semmi a játékban nem megy a gitár. Az 1,3 patch felrakását követõen még a játék sem indul el kidobja egybõl. Segítséget elõre is köszönöm.
Igen rájöttem idõközben. Azért köszi.
0blueman
a crack miatt van<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
telepítsd újra a játékot és olyan patchet szedj le, amihez van 1.3 crack

Nem megy fel a patch re-instal szöveg van. És elõre is köszönöm a segédletet.
Prince of Máté
Játékra tedd fel az 1.3 patchet, és ne felejtsd el feltelepíteni a Sixaxis drivert!

HI! Én is vettem egy ps3 -as Les Pault felismeri a pc gamepad-nél minden ok de a játékban mégsem megy fel sem ismeri mi lehet azoka? Ha valaki tud segíteni kérem Help! Köszönöm!
Prince of Máté üzenete:
Két féle gitár létezik:
X-plorer és Les Paul. Explorerbõl csak X360-ashoz van, van belõle vezetékes is, ami minden szar nélkül megy, bedugod->felismeri->lets rock 😊
Les Paulból csak vezeték nélküli van, az X360ashoz nem adnak vevõ egységet, úgyhogy azt külön kell megvenned hozzá, így már benne lennél 20-ban... PS3-as gitárhot jár jelvevõ, felraksz egy drivert és simán megy minden.

Na nekem pedig az lenne a kérdésem, hogy ez szóról szóra igaz, merthogy holnapra terveztem a gitár vásárlását a MediaMarkt-ban, Felhívtam õket, de csak Xbox360-as és PS3-as van. Kééérek valakit, válaszoljon! Nagyon fontos lenne!!
kissadamvikt
4 billentyûzet ment rá😄

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64