2495
  • Lareee
    ehhh micsoda viták vannak itt amióta elmentem... XD am ezt nem értem ha haverod és 100%ra csinálta + a dragonforce-t és 80 valahány gitárt tört szét akkor te amerikában laksz?? mert ha ha igen nem szóltam és am + tanulj + angolul ennyit mondok és hallgasd + jobban azt az interjút mert 14 éves srác a világrekorder 100%al és eddig csak 1 ember tudta +dönteni a rekordját amit persze vissza is szerzett... :) de jútúbon szinte az összes dragonforce 100% expert video FAKE ezt csak így zárójelben.... jah és ha mondta neked akkor h nem a barátod?? xD érdekes... még annyit ehez az egész témához h ez 1 fórum szal légyszives a hazugságokat mellőzük! + az is érdekes h 3 csillagra ment hardon a guns'n'roses és hirtelen 4 csillagra ment experten.... jah és azt a videót nyomd már fel jútúbra kíváncsi lennék mivel h én +küszködök a 80%ért is... jah és mostmár TÉMA LEZÁRVA!!!

jah és gh4 kicsomagolás videó kámíng áp!!! :DD:D:D (kíváncsi leszek mit adnak ennyi pénzért) xD
  • Danus16
    játszátok le a Chocolate Rain-t
    elég idegesítő, meg kicsit meghökkentő :D meg kicsit már unalmas.. hosszadalmas nagyon. De megéri xD
  • Danus16
    jó, szerintem ne durvuljunk :D

vita lezárzva.
    egy játék miatt ne vesszünk össze. inkább tanuljatok meg rendes gitáron játszani :D
  • Legend Killer
    Ha ilyenekre alapozol, elég primitív lehetsz. = LOL
  • Prince of Máté
    Nézegesd csak, kit érdekel, hogy egy elmebeteg mit csinált a gitárjával.
    Egy átlag ember nem fogja széttörni, hidd el:)
    #1050 Ő egy billt tört össze, és nem 100% Dragonforce alatt.
    Ha ilyenekre alapozol, elég primitív lehetsz.
  • VRSDM
    nem a barátom. akkor linkeljem az interjút?
  • Danus16
    én meg azért nem veszek gitárt, mert túlontúl drága :D

2 áráért már pöpec gyakorlógitárt lehet venni.
    de 1 kontroller áráért is már lehet egy belépőszintű klasszikus vagy akusztikus gitárt venni ;)

ez meg csak egy darab műanyag. kis elektronikával... nem ám tömör faház meg mágneses húrláb meg stb.
  • Danus16
    vegyél world touros gitárt, az halkabb. tompításon múlik minden. valami jó kis szivacsot odakell tenni azt mingyár nem csattog. vagy az ütközőkhöz gumiborítást.

akinek meg rohadtjó zeneérzéke van, annak meg gratulálok, hogy egy évet elcseszett arra, hogy megtanuljon egy GH számot 100%-ra.

egyébként through the fire and the flamest nem lehet 100%-ra xD talán 97% a rekord.
    az meg, hogy 83 gitárt tört el. annak megint csak gratulálok. egyrészt igen idegbeteg lehet, másrészt meg honnan van pénze 83 gitárra? már szánjon meg engem is, és dobjon meg egy tizessel hadd vegyek én is :D
    szal érzed. humbuk az egész. a barátod vagy csúnyán átvert, vagy te túloztál, de nagyon-nagyon.
  • Prince of Máté
    Hülye vagy akkor :)
  • Prince of Máté
    Lassan fél éve van gitárom, és aktívan használom is :)
    A pengetést lehet halkan is, akkor olyan mint egy egér klikkelés, de hangosan sokkal jobb mert könnyebben ráérzel a ritmusra.
    Hogy bírja? Hát te nem nagyon tudhatod :D Sokkal jobban bírja mint a bill, mivel erre van tervezve. Az hogy van pár hibás darab az mindennél előfordul.
  • VRSDM
    csak nézzétek meg related-be mennyi " how to fix ... " vidi van...
    na ezért nem veszek gitárt.

ave
  • VRSDM
    utána olvastam fórumon, és több srác írta hogy a gombok a szimpla nyomkodástól egyszerűen kiesnek a helyükről. továbbá fogtatok már a kezetekben ilyet? ... 1kiló az egész és piac szaga van.

vagy csak halgassatok meg egykét tube-os vidit, :D úgy kattog mintha valami... nemtudom :D egy bill. szép tompát kopog. az meg mintha tűzőgéppel csattogtatnék.

a másik hogy nem attól törik hogy üti vágja az ember, hanem a használódástól. szerinted a pengető része, ami egy fel-le kar... az hogy bírja a kemény metál számokat? ... pont úgy.

van egy zenész srác, aki sose járt zeneiskolába de olyan érzéke van hogy mittudomén hány hangszeren játszik, és ő mondta hogy mire batanulta a fire and flames-t experten 100%-ra addig 83gitárt tört el egy év alatt...

ennyit az egészről.
    "ennyi pénzért elvárnád" ... hát manapság ne várd el.
  • Prince of Máté
    Masszív anyagból, nekem elhiheted :)
    Egyébként mit vártok 8-10 ezerért, mikor az alap PS3 controller 16k?
  • Danus16
    ezen mondjuk énis meglepődtem :D

nem kell agresszívkodni, meg marokkal teljes erőből szorongatni a műanyagvázat amikor elveszted a számot. meg földhözcsapkodni se kell.

egyébként ennyi pénzért elvárható, hogy valami értelmes masszív műanyagból legyen, ami nem törik egykönnyen.
  • Prince of Máté
    Nagyon gyakran törik? :D
    Akkor autót se vegyél.
    Hogy lehetne eltörni lol... Tartod a gitárt a kezedbe ettől hogyan törne el? Nem kell földhöz vágni...
  • Danus16

na erre büszke vagyok
  • Legend Killer
    vicsorgós fejet? :D amúgy grat.
  • VRSDM
    siemens billentyűzet. eleinte gondolkodtam gitáron, de ahogy olvastam nagyon gyakran törik, egy új bill párezer, egy új gitár meg tizenpárezer.
    annyit nem ér meg nekem ezt is megszoktam annyira hogy simán jó.
  • Danus16
    billel tolod? :D
    hardon 74% az azé jó

én még nem is próbáltam hardon. easy 100%, medium 96 körül,expert 56 :D
    egyszer megcsináltam practiceba experten slowestben végig a dalt és 85% lett XDXD
  • VRSDM
    hardon 74%ot toltam ma, hugom meg kamerazatt. visszaneztem is fetrengtem a nevetestol :D olyan fejeket vagok a daralos reszeknek :D
  • Legend Killer
    nemvok nagy gitáros, easyn tolom, medium is meg volt párszor, de ez a Trough the Fire And Flames - Dragonforce = le a kalappal! oda basz még easyn is és leszakad néha a kezem :D.
  • VRSDM
    lejátszottam már párat. de az sem az igazi.
    a legjobb a take this life, a hörgős metál :D annál jobbat játszani nem lehet :P
    a sum41 túl kommersz :D
  • Danus16
    játsz akkor sum 41-t :D
    a fat lip nagyon jó, in too deep talán kicsit könnyű, no reason meg szörnyen gyors :D de azt már írtam.
  • VRSDM
    nemtudom nekem a pergősebb, mai hangzású rokkzenét tetszene, pl. a my chemical romance az nagyon ottvan, bonuszokból a take this life, vagy a generation rokk szintén. : )
  • Danus16
    de pl előző héten kivágtam 8 metallica szólót a számokból szoftverrel, aztán rátettem mobilra és végighallgattam. kb 6x futott végig a hideg a hátamon :D főleg az unforgiven 3 szólójánál.
  • Danus16
    hátnemtom. unalmas :D
    akkor nemtudom neked mi a jó.

sztem Sweet Child O Mine nem unalmas :D

akkor nyomj ilyen szolisztikus számokat. Aerosmith - Last Child, Steve Ray - Texas Flood, vagy a Van Halen számot.
    vagy alap GH-ból a Sanatana - Black Magic Woman-t

nekem is inkább a szolisztikusabb számok tetszenek, de azért jó néha egy kis ritmuszenét is nyomni. azok lazábbak :D
  • VRSDM
    van egykét szám ami tetszik zeneileg, azokat lejátszom egymás után 100x hogy ne hibázzak :D de ami nem tetszik azokat lejátszom egyszer és óver. nem izgatnak.
  • Danus16
    95%-ra experten :D
    annyira csináltam én is

nemtom én nemtudom odafigyelés nélkül csinálni. mániás lettem én már GH-ban :D ha valamit lejátszok akkor azt a lehető legpontosabban. sok-sok whammyvel.
  • VRSDM
    na lenyomtam, eleje a számnak unalmas, rájöttem ezért nem figyeltem a továbbiakra, de itt egy expertes . az első expertesem :D

• VRSDM
    van amire ráfeszülök van ami meg nem is érdekel azt nem csinálom odafigyeléssel. a gitározásra játszok nem a pontokra.

nyomok egy sweet child-ot perfektre ha kéred :)
  • Danus16
    hát ne sértődj meg, de neked még nem is kell expertre átmenni, ha a van halen hardon 3 csillagos, a sweet child o mine meg 4.

bár utolsó az szép :D
  • VRSDM
    ezeket csináltam most az új zenékről. mind hardon szinten van.

elso par

masodik par

negyedik par

otodik par
  • VRSDM
    eddig csak olvasgattam de büszkén kijelentem hogy mostantól itt is osztom az étert : )
    rekordozni szabad? :)
  • Legend Killer
    :D
  • BB7
  • szaki152
    Innen kell letölteni ahol írja?
  • szaki152
    Innen kell letölteni ahol írja?????torrentel?
  • BB7
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195486208&no=1058]...[/URL]
  • szaki152
    Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet a gh3-ba berakni zeneszámokat??????pls segítséget kérek
  • szaki152
    Sziasztok aztz szeretném kérdezni hogy hogyan lehet a gh3-ba berakni zeneszámokat??????pls segítséget kérek