2495
  • Legend Killer
    vki az én hsz-aimra válasz?

és gh3 battlekben Tom Morelloénál az teccik, h mikor néha napján legyőz :DD, akkor ott a végén csomó ideig tudja zúzni a számát és így death lesz nekem. de én mér nemtom ezt csinálni a végén vele? :@ tökjólenne.
  • VRSDM
    az ovodában meg mindig meghúztam Iwci haját mert tetszet...
  • Lareee
    nézz 1 kicsit visszább és majd +látod h van 1 rakat olyan szám ahol nekem jobb a százalék neki + a pont! mivel én nem használok star powert....
  • Legend Killer
    jahm és song editort akartam írni.
  • Legend Killer
    son editorral belehetne tenni a Panzerliedet is?

németek indulója volt.
  • Legend Killer
    kellene1gh3 bandát alapítanunk és csak azokat a számokat nyomni élőben és az összes többi gh rész számait is belevehetnénk.

azé tettem be az idiótás szmájlit, me csak viccből mondtam, nehéz lenne élőben és nemtom vannak-e olyan bandák, akik csak és kizárólag más híres bandák, vagy inkább más, híres, már visszavonult bandák számait nyomják.
  • VRSDM
    azért vannak jobb pontjai, mert több százalékot ért el. :D
  • Lareee
    nah majd ha +tanultam még 2 töri tételt újranyomom... de am ezek 2.jára sikerültek így... jah és tod h én starpower nélkül játszok... :) szal azért vannak jobb pontjaid... :)
  • Danus16
    nah tessék, itt a válaszom:

mindegyik szolisztikus műfajba van, szal mind2 bejött nagyon :D De a Billion Dollar Babes külön jó volt. csomó lassú hammer-on és pull-off, az ilyeneket nagyon szeretem. ezeken lehet a technikát tanulni.
  • Danus16
    az, de hát ha nincs téma :S

csekkolom majd ezt a 2-t is :D
  • Lareee
    nagy a csend... :S

• VRSDM
    nekem igen :D
  • Danus16
    hát nem, sajnos nem
  • VRSDM
    menj practice-t ott a régiek vannak ;)
  • Danus16
    az szemétség xD
    volt asszem 90%-om vagy tán még afölött is sikerült 1x-2x. deaz tényleg cudar. időzítése legalábbis, nehéz eltalálni a hangokat, pedig azt hinnéd a helyes ritmusba lököd.

demost nemtom lejátszani mert régi GH-s pack rajtvan
  • VRSDM
    mélyen tisztelt expert játékosok. megnézék valakitől egy
    cliffs of dovert ; )
  • Danus16

na, 3. menetre sikerült. kombó se semmi :D
  • Lareee
    jah én a telómmal veszem fel és 100-150 mb....
  • Legend Killer
    jaja, állat :D, de azé nekem teccik, fasza.
  • Danus16
    én meg frapsal veszem fel mindig azt 2gigásak szoktak lenni.
    Movie Makerrel egyszerűen betömörítem 50megás WMV-be, azt mehet fel jutábra.
    amúgy nekem is 256kbit-es felfele, úgyhogy én is max 30-al tök feltölteni :D Mégis elég sok videóm van már youtubeon.

Legend Killer: hülye barom xD de azért keményen nyomja

VRSDM: ekcsöli, csak 2x kell lepengetni de ez már részletkérdés :D
  • Legend Killer
    vélemény vki?
  • wednes
    Köszi szépen a segítséget.
  • VRSDM
    akkor options. cheats.
    lenyomom a zöldet és pengetsz hármat. akkor unlockol mindent.
  • wednes
    De a quickplaybe is csak addig vannak meg a számok. :(
  • VRSDM
    quickplaybe kell játszani ;)
  • wednes
    Hello.
    Letöltöttem és felülírtam az alap játékot a Custom Pack-el. Jó is lenne csak a második körbe jönnek a Dragonforce számok és easy-n is minimum expert fokozatú a nehézség. Így nem tudok tovább lépni a többi dalra. Ez direkt ilyen?
  • Legend Killer
    Guitar Hero 3 - Funny 'n' Crazy guy playing* Raining Blood * On Expert!!!
  • Lareee
    mostmár csak vasárnap lesznek vidik mert 130 mega lett a smoke on the water és még így is +telt a memória és a legvégénél leállt... eléggé lassú netem van (felfele 30al tölt) szal most nem fogok szenvedni vele... de vasárnap igérem felteszem... :) ebben issikerült káromkodni szal lehet h csinálok másikat... xD
  • Lareee
    nem tudom... xD de vmiért nekem a szólók jobban mennek... xD pölö a smoke on the water-ben is a szóló hibátlan csak van a végén amikor jön vmi gagyi összekötés az nem megy... xD majd csinálom a vidit csak msnezek 1 kicsit amég töltődik a telóm... :)
  • Danus16
    hogyafrancba xD
    nekem az összekötők hibátlanok de a szólóknál hibázok xD

hogy tudod olyan jól lejátszani a szólókat? nekem mindig meggyűlik velük a bajom.
  • Lareee
    fasza kis szám csak az a baj h az összekötők nem mennek a szóló mind 100% xD majd csinálok vidit csak a teló most töltőn... :)
  • Danus16
    te, nemtudtam hogy ez ilyen vadállat xD

eleje olyan kis nyugis, azt eléggé bevadul :D

141ezer pontom lett, de csak 92%, szal nem túl jó :(

chocolate rain meg... annál idegesítőbb számmal nem találkoztam életembe. nagyonrossz xD
  • Lareee
    hehe... én inkább nem mondok semmit... :)

am godzilla-t még senki sem nyomott fel szal kezdem... :D am a chocolate rain alatt majdnem elaludtam... xD

• Legend Killer
    én leszarom az egészet, easyn jáccok, me tudom, h nem menne hardon má, mediumon meg nem fogok szenvedni és azér van a géjm, hogy szórakoztasson és kikapcsolódjon vele vki, pl én és easyre tökéletesen megfelel ez a kettő.

ti meg itt vitáztok fel-alá.
  • Danus16
    már úgyérted, hogy a játékbeli gitárokkal?
    azok csak objektumok, semmi különbség nincs köztük, csak a kinézet.
    ami érdekes, hogy néhány gitáron van tremolo, néhányon nincs, de ha whammyzek sehol se használja a gitáron :D

hameg úgyértetted, hogy Xplorer, Les Paul vagy World Tour-os gitár a jobb, hát mindenképpen World Tour-os a legjobb.
  • bigapó
    Hali!

Nemrég óta próbálkozom a guitar hero-val és azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek van-e különbség a gitárok között a játékban, hangzásilag és vajon melyik a legjobb?
    Valamint itt is úgy van-e, hogy vannak olyan számok amiket csak bizonyos típusú gitárral lehet eljátszani, mert azon szól szépen, netalán még az is, hogy csak azon lehet 100%-ot kihozni:)
  • VRSDM
    akkor nem kéne beszólni, nem vitázni jöttem ide, csak megjött egykét arc. és számonkéri a tényeimet hogy habizok. ennyi.
  • Danus16
    nyugilegyen már mondtam.
    higgadjatok már le.

nem azért van kitalálva a fórum hogy vitatkozzatok.

am sikerült sweet child o mine-ba egy 621-es note streak :D
    amúgy a metallica számok borzalmasan időzítettek, egyszerűen lehetetlen őket nem elrontani.
    rock bandes packben az Enter Sandman jól meg van csinálva, itt viszont borzalmas. legalább fél másodperccel el van csúszva.
    A seek and destroy meg összevissza. hogy a For whom the bell tolls-ról ne is beszéljek. Az a legrosszabb.
  • VRSDM
    szerk.
    nemtudom mit pirít mindenki hogy expert. játszatok hardon de nehéz zenéket. ennyi.

tessék most csináltam. expert. első próbám ezzel a számmal experten.

és rád is válaszolva.
    " még énis megszenvedek a 80%-ért... és ezért hihetetlen az én 74%om? mert te valami gitárgecikirály vagy vagy mi? -_-

nagyképű banda.
  • VRSDM
    nem mondtam hogy haver, azt mondtam hogy egy srác :D
    belinkelem a vidit előkerítem.
    angolul tudok, legalábbis a középfokúm nem az ecserin vettem
    leírtam miért ment 3csillagra, mert nem érdekelt hogy jó legyen csak eljátszogattam, de mielőtt hazugnak gondolsz tanulj meg olvasni hogy miket írok. és szólj hogy melyik zenét rakjam fel, kamerázva. 3. személy által. énis és a monitor is benne és végigtolom neked ;)

tisztában vagyok azzal is hogy van a gitárhoz bot, tudod elektros iskolában járok így egyértelműen átlátom hogy miről van szó. kapcsolási szinten.

74%os vidit felrakom, holnap elékszítem mindet az megfelel?

gunsnroses . ugyan olyan nehéz experten mint hardon, csak a szóló rész gyorsabb...