Guitar Hero III: Legends of Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
sad but true elsõre experten 4*
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
És ha csak egy kicsit visszaolvasol, megkapod a második kérdésedre a választ! 😊
LOL! Lõjjetek fejbe!
Licence? Ha talán megvennéd... máshogy nem tudsz online játszani!
am hogy lehet saját számot berakni?
ha belegondolsz, egy igazi gitár sem úgy szólal meg, hogy csak lefogod a húrokat
fõleg az hogy senki nem tudja mia baj:'(
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
tudok-e úgy coop-ozni gh3-ban, hogy nincs gitárom, csak 2 db billentyûzetem. nincs valami patch, crack vagy valami kis trükk a játékhoz??
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
2. Nem hinném, hogy a gitár készítõi voltak olyan buták, hogy mindennel kompatibilis legyen, fõleg a 2 rivális konzollal 😊
http://www.olcso-alkatresz.hu/kereses/20/1/ar/asc
hogy ps3/xbox 360 gitár van és ha mindkettõt lehet csatlakoztatni a géphez akkor sz.tem mindkettõnek usb csatija van
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!