Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bladex
Ez a link nekem nem tünik jónak.😊

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

0blueman

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

BB7
Hellosztok..........Hogy kell berakni zenét??
Sajna nem.

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

vdani94
valaki meg tudná mondani h. lehet-e másolt gh3-mal neten játszani?

sajnos csak 2 szám van benne
sad but true elsõre experten 4*

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

BB7
<#ravasz1>
0blueman
ezaz, fájdítsd csak a szívem<#sir>

ha vannak itt konzolosok, a GH:Metallica demo fent van a live-on

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

BB7
<#hehe><#hehe>
0blueman
én a helyedben nem próbálkoznék vele 😄

BB7
Hogyan lehetne megszerezni? Egy játékot az online feature miatt MEG KELL VENNI!

És ha csak egy kicsit visszaolvasol, megkapod a második kérdésedre a választ! 😊
XDDDDDDDDDDDDdde nincs külön olyan hogy meg lehet szerezni?XDDDDmind 1 haggyuk akk nem játszok online!XD de hogy tudok saját számot berakni?
BB7
ILYEN FASZSÁGOT? XD
LOL! Lõjjetek fejbe!

Licence? Ha talán megvennéd... máshogy nem tudsz online játszani!
tessék?XD
am hogy lehet saját számot berakni?
0blueman
öe

deXD.de nem tud valaki licencet addni?
0blueman
attól még nem faszság, hogy pengetni is kell<#confused>
ha belegondolsz, egy igazi gitár sem úgy szólal meg, hogy csak lefogod a húrokat

am nem tudsz licencet addni?
azért kösz
megvan csak ugy kell hogy lenyomom a bill-t meg a shinftet egyzseere-.-"ilyen faszságotXD
BB7
Nyugi! Anno nekem sem volt eredeti és mûködött, de volt, mikor "elromlott".. ez bármitõl lehet! Ajánlom, hogy telepítsd újra! 😊
hát nem eredeti de ismerek olyat akinél mûködik:'(de ez mekora szar már.hogy nem jó
fõleg az hogy senki nem tudja mia baj:'(
BB7
Ha gitárod lett volna, lehet, hogy tudtam volna segíteni! De így nem nagyon értem, hogy mi lehet a baj! Esetleg nem eredeti? Az talán okozhatja!
és a bill.re nem reagál semmit gitárom nincs.tudsz segiteni?pls
nem,billentyûzettel
BB7
Gitárral akarod játszani?
ááááááááhhhhhhhh nekem sem reagáll semmire:'(:'(miért?
vdani94
pl. felmész 1 akármilyen torrent oldalra és onnan le tod szedni

.-.-.-.-""""azon belül linket tudsz addni?
DarkSector
netrõl

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lol.honan szetted a játékot?XD
DarkSector
Miért van az hogy leütöm a billentyûket, és nem reagál a játék rá?????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Sziasztok valaki pls megmondja hogy honnan töltsem le a guitar hero 3-at
Törölt felhasználó
Hali, egy kicsit figyelmetlen voltam és nem csináltam biztonsági mentést az eredeti "qb.pab.xen-"-rõl és "qb.pak.xen"-rõl számberakás elõtt. Valaki feltöltené nekem ezeket valahova? Légyszi, nagyon hálás lennék!
kissadamvikt
ok, köszi

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Prince of Máté
Sajnos nem megy :/

kissadamvikt
szasztok!

tudok-e úgy coop-ozni gh3-ban, hogy nincs gitárom, csak 2 db billentyûzetem. nincs valami patch, crack vagy valami kis trükk a játékhoz??

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

vdani94
OK, kössz. De nekem nem teccik annyira a X-pojler v. mi ezért inkább les paul után kerestem, de azt nem találtam sok helyen és akkor találtam ezt az oldalt: http://www.olcso-alkatresz.hu/kereses/20/1/ar/asc és azt gondoltam h. ez több helyen van ezért max ilyet veszk. Na mind1 kössz.

Prince of Máté
1. Nem értem miért akarsz PS3-as gitárt venni, mikor ugyanannyi az X-es gitár, és az tuti müxik.
2. Nem hinném, hogy a gitár készítõi voltak olyan buták, hogy mindennel kompatibilis legyen, fõleg a 2 rivális konzollal 😊

vdani94
Biztos mertén láttam itt:
http://www.olcso-alkatresz.hu/kereses/20/1/ar/asc
hogy ps3/xbox 360 gitár van és ha mindkettõt lehet csatlakoztatni a géphez akkor sz.tem mindkettõnek usb csatija van

Prince of Máté
no

vdani94
PS3 giár jó xbox 360-ra?

Legend Killer
jó az aerosmith is, de sztem a gh3legends of rock jobb a sok szám miatt, de a másik is ugyanúgy jó, az is teccik.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
amúgy ez a Midori létezõ személy? 😄D v csak kitalálták a géjmhez? mer rohadt jól néz ki a csaj, ha igazi személy lenne, én megkeresném 😄. de úgyse találnám meg 😄.

Legend Killer
pff... majd holnap 😄.

lac111
Kezdj el játszani egy másik nehézségen, vagy csinálj egy új bandát, és vedd meg velük Tom Morello-t.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"