2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#1214 jól kell választani.
általában alaposan megfontolom, mit veszek és mennyiért, rendesen körbejárom a dolgot és csak azután döntök, hogy néztem véleményeket stb...
megfontolt ember vagyok, az ilyen hosszabb távú beruházásokra mindig előkészülök :D
Csak az a baj, hogy sehol nem tudtam tájékozódni arról, hogy FoF-hoz GH-hoz melyik bill a jó.
aztán gondotlam ez USB-s logi, megpróbálom, mert olcsó jókat írnak róla meg stb.
és hatalmas szerencsémre totálisan bejött a számításom, halk, kényelmes, kompakt, és GH-hoz is tökéletes. -
#1213 nemtom :). de akkor ez van :D. nem biztos, h régi :S. -
#1212 Igen, de van olcsó és rossz is :)
Meg gondolom az övé is régi... -
#1211 az enyém 2500 Ft volt ;)
nehogy aszidd, hogy nem lehet jó billt kapni occsón
Logitech Classic 200
így híjják.
occsó és kibaszottjó -
#1210 Szar a billentyűzeted... Nekem is :D
Gondolom pár ezer ft volt, és nem USB-s. -
#1209 ezt nemtalálom. hanyadik tier? -
#1208 úgy értem, h eccerre lenyomok bárhol.. legyen az msn, v word, v internet 3 billentyűzetet, akko beszar a bill... illetve csak géjmben. v nemtom, mind1.
szal most nem a gh3ról beszélek, h ott nem tudok3t lenyomni, hanem géjmben... de nem tudom jól elmagyarázni, tehát nem akarom szét offolni ezzel a topikot. -
#1207 nem jó, hanem ha ügyesen használod, szép hangzást ad neki. amikor jónak érzed akkor kell nyomni, nagyon megdobja a hangzást.
meg ha star power rész van ott kell whammyzni és gyorsabban megy fel a star power.
egyébként másra nem jó.
az, meg hogy mennyit tudsz lenyomni, az alapvetően a billentyűzeten múlik, azon belül a billkombinációkon.
vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy eszméletlen jó helyre van belőve az a rész, ahol sokat egyszerre le tok nyomni... mivel a 0 1 2 3 4 5-öt le lehet pengetni, ezért kényelmesen felkaphatom ölbe és tarthatom úgy mint egy gitárt, hihetetlenkényelmes és rohadtnagy élmény.
a másik, hogy pont a shift(ami sztem pont az optimális pengetés) közelébe ott van a - és az é is, mind2 könnyen elérhető, mind2-t lehet alkalmazni akár mind az öt lepengetett hangra. szal whammyzhetem az összes hangot egyszerre akár, star powert meg akár akkor is benyomhatom, miközben épp egy hosszú, akár mind az 5 hangból álló részt tartok -
#1206 de nekem 3bill gomb lenyomásánál már nem tud mindet nyomni, mert nem észleli, szal szar, v nemtom és nemtom hol lehet beállítani, h 3nál többet is lenyomhassak. -
#1205 mi, a whammy nem csak battlekben jó, hanem zenék szóloiban is? LOOOOOOOOOOOOOOOL. nemistudtam. -
#1204 nekem meg: a, s, d, f, g.
és space a star power, whammy meg num7, felfelé váltás, v lefelé, má nemtom melyik meg a num1. -
#1203 ezzel teljesen igazad van, szerintem egyáltalán nem nehéz megnyomni azt a rohadt gombot.
nekem úgy van az egész, hogy
0 1 2 3 4 a fretek
right shift right ctrl pengetések, de csak shiftet használom. esetleg ha nagyongyors pengetés van akkor megpróbálom mind2-t nyomogatni hogy minél többet eltaláljak...
- star power. pont mellette van a pengetésnek, könnyű elérni.
é whammy. nagyon sokat whammyzek, uhogy nekem az is fontos. Így pont jó helyen van, és akár mind az 5 fretet tudom egyszerre whammyzni.
szal szóló közben whammyzek csomót, ha van rá lehetőségem és még star power is ott van..
Én azt nem szeretem, ha van egy hosszabb ritmus rész, azt nem tom star powerezni. ha lenyomom elvesztem az ütemet és elrontom... előtte meg általában nem látom milyen hosszú lesz, uhogy azért nem nyomom meg a star powert. szal tudni kell okosan használni. de ritmusrész közben képtelen vagyok star powerezni. szóló közbe könnyebb, vannak kis szünetek. -
#1202 francot írtok ennyit, tudjátok mennyit kell olvasnom? XD -
#1201 Egy gomb kell hozzá mindössze... aktiválod és kész, ez nem megy? :D
Egyébként a gitárosok panaszkodnak, hogy túl érzékeny a star power cucc, ők is selecttel aktiválják. -
#1200 igen, 360 :D.
oké -
Lareee #1199 akarod mondani 360 :)
de am ez a mostani januári kiadás már fasza... :) + az a hely ahol flash-elik vállalnak érte 2 év garit... vis ahol én fogom... :) de 1enlőre még nem fleshelem majd olyan 4-7 hónapig mert addig live-on fogom tolni... :) -
#1198 :)... ja, hát próbálkoztam ott régen, nem jött össze... de, ha mondtad a linket, ill írtad, akkor egye fene megpróbálom ismét.
amúgy az xbox 380 asszem 2008ban volt, h így két hónap alatt tönkre vágódott... v 2007 vége és 2008 eleje, nemtom. -
Lareee #1197 de a mostaniak már nem kapnak 3 ledet.... mivel +változtatták az elhelyezését a procinak a videokártyának és a tápnak... :)
és am + nem kötelező az ősöket húzni:
http://www.melodiak.hu/ -
#1196 ja, de arra nekem nincs pénzem, őseim meg nem adnak, mer eccer volt és két hónap alatt szar lett, nem az én hibám volt. -
Lareee #1195 sztem ez 1 jó ugródeszka... szal +éri gyakorolni
én is wt-t veszek cakum pak érdemes xboxal venni mivel ha +veszed xboxra akkor lesz:
-guitar hero 2
-guitar hero 80as évek
-guitar hero 3
-guitar hero aerosmith
-guitar hero 4*
-guitar hero metalica*
-guitar hero válogatás (vmikor mostanában jelenik +)*
-guitar hero 5 (év végén jelenik +)
-rockband*
-rockband 2*
-band hero (erről nem tok semmit csak tom h +fog jelenni)
-dj hero (erről se tok non semmit csak ki van rakva az oldalukra)
http://hub.guitarhero.com/roadblock/index.php
szal szal 119970 huf-ért ezt kapod (tartalmazza az xboxot 60 gbs csomagban burnout paradise-al, 2 vezeték nélküli kar, guitar hero 4 teljes pack, flash-elés 3 hűtéssel 3 led mentes!) szal sztem non +éri :)
*2 gitár, dob, mikrofon használható -
#1194 sztem nem az én világon. World Tourra gyúrok, megszeretném venni mindenestül és akkor majd ott gitárral. -
Lareee #1193 tényleg benne vannak gyakorlásban a számok de csak az utolsó rész számai... most pihenek 1et mert leszáradt a kezem... xD
-
Lareee #1192 teláltam 1 rohadt jó számot... vis a szólók jók benne... :) (1.re)
-
Lareee #1191 ha gyakorolsz rá akkor 1 bizonyos idő után 1xűbb lesz... és ha már megy mediumon akkor érdemes gyakorolni hardon... az még nem olyan nehéz... ott + lehet szokni az 5. billentyű használatát... -
Lareee #1190 én nem használom és kész.... mert pölö nem fogok szóló közben más gombot nyomogatni... elég a szólóra koncentrálni... ezért jobb gitáron játszani mert ott csak fel kell rántani... :) -
#1189 ja -
#1188 TUDOM :DDDDD.... csak ő utána, ha elgyepál, akkor zúzza, mint állat és nekem a végén ilyet nem enged, pedig ász lenne :D.
a szóló pedig oké, de azért nehézre nem váltok, mer nekem a raining blood mediumon is kurva nehéz, meg a battle Lou ellen. -
#1187 Dede, nagyon is számít a star power!
Ha 4x-es szorzód és aktiválod, 8-as lesz :)
Szal dupla annyi pontod lehet! Hülyeség nem használni... -
#1186 ha eljutsz a szólóig úgy hogy már nincs szivatós bigyód akkor ő nyert.
ki is írja hogy az előtt kell elgyepálnod. -
Lareee #1185 játsz olyan számmal akkor amiben sok a szóló... v válts nehézséggi szintet és hidd el 1re érdekesebb lesz... :) -
#1184 ja, tom ezeket, de neki van a végén ilyen bónusz rész, v nemtom, szóval, ha nem sikerül legvégén legyőzni őt, akkor addig csinálja, amíg akarja és nekem nincs ilyen, pedig jó lenne :D.
amúgy tudom a star powert meg mindent és le is győztem má persze régen. -
Lareee #1183 nah tom morellot lek kell győzni úgy h el kell találni az összes fets-et és akkor kapsz ilyen plusz cuccokat (star pover gombjával aktiválod) és ha lemegy neki pirosba akkor nyertél... és am + az pont azért van a végén h ne legyen döntetlen... :) odáig nem szabad hagyni eljutni...
jah és látod nekem jobb a % neked + a pont... :) szal számít a star power... :) am + nem versengek :) -
#1182 ok, kösz a választ.
arra értem, hogy battleben van egy ilyen csont és rajta a koponya középen és, ha elmész a legvégéig azon a mércén, akkor vége. Tom Morello ellen easyben úgy van, hogy a végén mikor legutoljára ő jön, akkor elgitározhatja sokáig és úgy gitározik le engem... na mind1, nehéz elmagyarázni :D és olyat én nem tudok úgy, legitározni ellenfelem, csak hibába hajszolni és így nyerni. -
#1181 érettségi közbe meg ne ilyenekkel törődj xD GH-ban versenyzés.. -
#1180 majd esetleg xD
egyébként nem verseny ez édes fiam, ne ugrálj itt nekem
jó pillanatomba voltam, nem voltam fáradt, azért sikerültek valszeg ilyen jól.
egyébként legtöbbször elsőre sikerül minden a legjobban XD nemtommér. utána már csak rontok... FoF-ban nem így van, de GH-ban igen. vannak jó és rossz pillanataim.
szóval majd holnap-holnapután megcsinálom részletezve is lefotózom. -
Lareee #1179 jah és ez 3adjára... :) kár h 48as szab harcot kell tanulni... xD:D -
Lareee #1178 hát ha van idegrendszered +csinálni akkor persze h be lehet rakni... :) am + tom morrelos kérdésedet nem értem h mire gondolsz... :S -
Lareee #1177 nekem volt ps2-m de amikor volt még gondolatban se volt guitar hero most + már csak psp-m van és jövő hónapban majd az xbox...:) am + nyomj 1 részletezést és +látjuk ki nyomott le többet... :)
-
#1176 nekem senki nem válaszol? -
#1175 starpower nehidd hogy annyit dob :D csak többször volt 4-es szorzóm sztem :D de tök mind1, naggyábú egy szinten vagyunk, és ez jó.
egyébként meg hidd el, én legelsőre nyomtam és legeslegelsőre hallottam a számot is magát...
Eddig nem tudtam milyenek ezek. de mind2 tetszik megkell hogy mondjam :D
de neked van PS2-őd is nem? szal te játszottál már GH1-el meg 2-vel
GH3 banda? 3-an gitároznánk vagy hogy XD
kiállunk színpadra angykomolyan billentyűzettel a kézzel, és LETS ROCK xD hatalmas kivetítőn menne a játék, hangfalból meg üvöltene a zene xD
The Keyboard Rockers
ez lehetne a banda neve xD
am én talán alátudnék egy kis rendes gitárt is nyomni mert valamennyire tudok rajt játszani :D