Guitar Hero III: Legends of Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Egy PS3 kontroller kerül 12-be akkor ez a 8 ezer mi? 😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nekem ez van:
Sztem azért az enyémnek vaskosabb a kialakítása de lehet h csak kicsi a kezem! Tulajdonképpen éppen hogy csak de elérem de egyenes kis újjal nem tom benyomni ráadásul balkezes is vagyok! 😊
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Levágtam egy filléres bill. tetejét az F1/F2/F3/F4/F5 fölött, kicsit gombokat cserélgettem, csak bedugás után nem reagál! 😄 Valami elvágtam belül, sebaj azóta van gitárom, már megy az expert!
Én egyébként ezen a billen toltam, és el lehetett érni az F5öt 😊

De segítek kicsit: 😊
World touros gitár jobb és asszem szinte az összeset össze lehet hozni pcvel! Nekem ps2es WT gitár van és usb-s fordítóval simán toltam! Ja és persze vezetéknélküli plusz ott a tapipad 😊 (penge cucc) vagy mi a szar ami nem elhanyagolható!
Egyébként a dob is érdekes! Mint mondtam ps2re van, az is vezetéknélküli, usb-s és a vevõjére meg az van írva h ps3! Ráadásul ezt is felismeri a pc! Úgyhogy a pc-sek nem panaszkodhatnak hardver terén! 😊
Ja valóban lehet billel tolni hardon, experten csak nem olyan billel mint az enyém!
Szaros multimédiás bill és rohadt nagy a széle! Úgyhogy kifogás!
Ehez a játékhoz az óccsó billentyûzet a jó!
És igen, mûködik PC-vel 😊
Az meg nem kifogás, hogy csak gitárral lehet mediumon játszani, mert én experten toltam billel.
Fogd úgy a bill-t mint a gitárt!
Kiosztás:
Szinek F1-F5-ig
Pengetés fel: num 0
Pengetés le: num 2
Whammy: num enter
star power: num +
Nekem így van mert így a legkényelmesebb és legfílingesebb és mondom az egeret felejtsd el!
Egyébként én szinte ha billel játszok csak a lefelé pengetést használom mert vannak olyan szín kombók amik a felfele pengetéssel nem mûködnek!
Én mediumon tolom billel de a dragonforce kivételével már mindegyik meg 95-6 % körül/felett! Feljebb lépni meg nem tudok mert az F5 túl messze van!
Gitárvásárláshoz még egy oldal.
Itt beírod ami kell aztán kiválasztod a legolcsóbbat.
WT super bundle
hja, most zúztam le megint Slasht battleben easyn, rohadt jó volt ez a battle, talán eddigi legjobb az összes közül! mer easyn eddig3szor pörgettem ki és azér is kell gitár, mer akkor felmegyek a köv fokozatra és úgy. ugyanis próbáltam médiumon, de eccerûen nem megy nekem billel... ehhez gitár kell és kész 😄.
mégeccer kösz!
WT super bundle az mi a szösz? remélem most lesz gitárjuk bõven és nem kell sokat várni.
Keresõbe Guitar hero aztán kidob egy csomó cuccot!
Például ezt!
Rendelés elõtt érdemes õket megkérdezni e-mail-en h vane nekik raktáron a választott cuccból!
Én is akartam venni náluk gitárt és nagyon kedvesek voltak de aztán lemondtam mert sokat kellett várni (hiány volt a gitár de nem csak náluk) meg közbe jött a WT super bundle! 😊
ACER Aspire 5738ZG
13-ért van vaterán a PS3as Les paul gitár + játék( sokkal szebb mint az explorer és vezeték nélküli is)Én a játékot eladtam 5k-ért, így 8 ezerért volt gitárom.
Júniusban jön új rész, a World Tour. ( dob+mikrofon támogatás)
majd lehetne1rész az ACDC-vel is nem gondoljátok? Most úgy is rollin van náluk 😄. Zúznak nagyon.
1ébként nekem a géjmben a szõke szexi csaj és az édi Midorika a legjobb párosítás, nyami<#finom>#finom><#szeret>#szeret>.
csak sajnos kevés nõi szám van<#rinya>#rinya>.
szal milyen gitárt ajánlotok nekem, meg mennyibe kerül? vennék a géjmhez és a World Tour mikorra várható? Nem vagyok képben, nem figyeltem.
szerintem pedig nem kell lemondanunk a metallicáról sem
lesz újabb guitar hero rész, mi lesz a címe, ha lesz?
ez van meg nekem és az Aerosmith, mindketrtõt kipörgettem easyn 😄.
ACER Aspire 5738ZG
PS3 ID: marcogi zsírkutya
ja és csak quick playben lehet játszani és nem tudsz menteni
egy tákolmány az egész<#levele>#levele>
elégedj meg az alap játékkal, jóaz
azt szeretném kérdezni h honnan lehet letölteni új számokat vagy 100%-os mentést? most töltöttem le ezt a GH I-II-II costum legends of rock-ot de nem találom sehol a keresett dolgokat.
ACER Aspire 5738ZG
“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”