2495
  • Prince of Máté
    Cserélgetni az elemeket, aha :D Lassan fél éve benne van, pedig aktívan használom :)
  • Legend Killer
    NOS, SKACOK, SZÉP ÉS JÓ ÉS MÉGECCER KÖSZÖNÖM A HELPET, DE JÖN A DE :D

sry a capslockért, benyomva hagytam véletlen. szal van két szekció eddig quick playben, ott nincsen bónusz, csak üres részek. van a karrier mód és ott meg egy dragonforce van... LOL. benyomtam a zöldet kétszer cheatnél és kiléptem backspace-el.

ennyi lenne? :D mer ez kevés sztem. v karriert vigyem végig és ott is lesz még? de menteni nem lehet...
  • BB7
    Én van, mikor xBox on GHzok, és a vezetékessel tökéletesen elvagyok! Nincs bajlódás, nincs lag!
    Media Markt-ban volt szerencsém Wireless-es gitárhoz! Hát.. ennyire szarul még sosem játszottam! Ha van valakiben egy kis gémer vér, akkor még nem nyúl Wireless-hez!
    Akkor is ezt írtam volna, ha most nem lenne egy eladó vezetékes gitárom!
  • BB7
    Túl jól ismerem ahhoz, h. kérdezés nélkül tudjam: Nincs backupja original .exe-ről! :D
  • Legend Killer
    ja, kösz a privit, úgy már jó.
  • Danus16
    ja tényleg. hupsz bocs :D ps3-as gitár nemmegy xboxon :(

hát kérlek, arra jó, hogy vezetékes nemnagyon van. csak az xplorer vezetékes... Uhogy meg kéne barátkoznod a wirelessel.
    plusz gondolj bele, azért nagy élmény ám. van egy nagy szobád, akkor ugrálhatsz, pöröghetsz, messze mehetsz a géptől, kiélheted magad :D
    sőt, ha van vetítőd, akkor falra nagyban, és messzire is mehetsz simán ésazúgy töknagy élmény lehet :D
    jó ám az.. nem elemet kell beletenni, hanem aksit.

legend killer: nincsrajt DVD-n, átküldjem origi exe-t? privátba tudom csatolni, sajnos interneten már nincs fenn mert törölték.
  • sakal6
    a ps3-s gitár megy xbox-on is? amúgy mi a jó a wireless-ben? hogy álandóan cserélni kell az elemet?
  • Legend Killer
    és hol van nekem meg original? :D elvesztem :D.
  • Danus16
    nem kell azt uninstallálni. kalóz a GH-d, mi? :D

original exe-t vissza kel lrakni, a crack miatt nem találja...
  • Legend Killer
    ja és kösz a helpet
  • Legend Killer
    mekkora LOL.... na nemár... ehh. ennél értelmesebbet nem tudtak volna kitalálni? ilyen nincs, agyam eldobom... mind1, lehet megcsinálom.
  • BB7
    Ismert hiba!
    GH le...
    Gépresi...
    GH fel...
    Patchelés... [Érdemes az összeset felrakni!]
  • Legend Killer
    az 1.1 patch, amit letöltöttem, azt írja, nem találja a gh3t és tegyem újra. LOL. tipp? ott van a gépen.
  • Prince of Máté
    Az előző részekbe vannak lazább számok, a GH3-at nagyon nehézre akarták csinálni (sikerült is :P)
  • BB7
    Sajnos tisztában vagyok vele!
    Este feldobom Vaterá-ra vagy TeszVesz-re!
    Mindenképp 1Ft-ról indítanám, méghozzá Minimálár nélkül! :)
  • VRSDM
    bónusz számok közt igazán elférhetett volna egykettő ennyi rész után, hörgős metál belefért ez nem? :D mindegy...
  • Danus16
    nemmondod. 10-ért Saturnban PS3-as game + gitár?

mértnem szóltatok? azt megvenném xD

vrsdm: hát a GH nem erről szól. hanem a zúzós rock n roll-ról!
  • VRSDM
    amit igazán hiányolok a gitárhiróból. azok az érzelmes, lassú és megható zenék...
    egyedül a santana ilyen...
    de ilyen számot pl. mint ennek az első felébe nem találtam benne :(

ennek
  • Prince of Máté
    Ami igazából 12ezer házhoz szállítással. Nem rég ez a csomag a Saturnban volt 9900FT-ért, nem tudom tart-e még az akció.
  • Danus16
    dehogy jár jobban..
    13-ért vegyen 576-ból egy PS3-as bundle-t, bennevan PS3-as GH3 is meg Les Paul wireless gitár... szoftot eladod 5k-ért kb, abból veszel egy PAL-os xbox verziót.

hát BB7, bocs hogy ezt mondom, de reménytelen. nem tudnád értelmes áron eladni, xplorer gitár már a kutyának se kell, mióta van ez a 13k-s akció 576-ban les paulra.
    de azért próbáld meg vaterán 8k-s kezdőárral, minimálárnak meg lőjj be egy 10-est.
    hátha elviszik, ha nem, akkor meg vedd alacsonyabbra az árat.
  • sakal6
    jobban jársz hogyha ilyet veszel.
    a gitár ugyan az, de játékot meg amúgy se tudnád használni, mert az usa-s játékok nem mennek a hazai xbox-okon
  • Lareee
    használható xboxhoz is? mert ha igen akkor mondj 1 árat... :)
  • BB7
    Jött az USA-ból egy bontatlan [Vámnál nézték csak meg] Guitar Hero III PC Bundle

Mivel már van... ezért ezt eladnám! Kit érdekel, írjon PM-et! :)
  • Legend Killer
    basszamegmá.... és ennek így mi értelme van?
  • VRSDM
    dehogyisnem. carrier onnantól nem játszható.
  • Legend Killer
    jaaaaaaaaaa.... rákerestem torrenten a listában a smokera és nem láttam. ok. de a profil nem veszik el?
  • Lareee
    az benne van ebben amit küldtem! úgy lehet kinyitni mindet h belemész az options-be ott cheat +nyomod a zöld frets-et és pengetsz 2-t kilépsz utána quick playben benne van az összes de ott még a bónuszban is vannak számok (kék frets-el váltasz) nem hinném h ez annyira kevés lenne... ez 3 guitar heronak a zenéi + 1-2 costum.... :)
  • Legend Killer
    hol találok még 1.1 patch-es számokat? ez a torrent, amit linkeltetek, tűrhető, de én olyan oldalra lennék kíváncsi, ahol az összes szám fent van ehhez a patchhez és szeretnék csemegézni belőlük. Smoke on the water pl kurvára kellene.
  • Lareee
    a hey you az érdekes...

• bigapó
    köszönöm.
  • Legend Killer
    kösz a helpet Danus16.
  • Legend Killer
    és az1.1t hol találom? mert látom, ehhez kell és az 1.1hez crack is kéne akkor.
  • Lareee
    Sziasztok ujra... :)

http://thepiratebay.org/torrent/4130986/Guitar_Hero_III_PC_Custom_Pack_(GHI-II-80s-Snakkii)_GENERAL

innen töltsd le

#1217: szép rekordok én most le vok fáradva mert itt volt bnőm.. xD még fele ennyi pontot sem értem el... :D
  • bigapó
    igen, a játékon belüli gitárokra gondoltam. azt hittem több jelentősége van a kinézetnél. na mindegy.

amit kérdeznék még, hogy nektek honnan van meg a smoke on the water?
    én raktam fel egy custom pack-et de abban nincs benne, sőt őszintén szólva elég gyenge dalokkal rakták teli.
  • Legend Killer
    :D lol :D.
  • Danus16
    igen, ha visszaolvasol jó sokáig, akkor meglátod
    menny vissza az előző oldalra és keress rá hogy snakkii xD
  • sakal6
    hello. ezek a számok valami modban vannak?
  • Danus16
    megint nagy a csönd :D

nem akarom már telespammelni képekkel a fórumot uhogy inkább csak linkeket teszek:

The Exies - Hey You
    Jimi Hendriy - Spanish Castle Magic
    Spinal Tap - Tonight I'm Gonna Rock You
    Rick Derringer - Rock and Roll, Hoochi Koo
  • Danus16
    2. nekifutás:

ez még egy jó szám:

• Danus16
    na megtaláltam. hát nem sikerült túl jól, egész jó volt az eleje, végén viszont cudar szólórészek voltak benn és folyton elvesztettem.

van még itt Rolling Stones is, könnyű a szám nagyon: