Guitar Hero III: Legends of Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ezen játékok összes zenéjét le lehet tölteni hozzá:
Rock Band
Rock Band 2
Guitar Hero
Guitar Hero 2
Guitar Hero Encore Rocks The 80s
Guitar Hero 3: Legends Of Rock
Guitar Hero Aerosmith
Guitar Hero 4 World Tour<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
2.: A Frets of Fire-t innen szedd le! Adja magát majd, de ha valami nem megy, akkor írj ide! 😊
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Arra ott van a Frets on Fire, szinte minden szám van hozzá. ( ahhoz viszont nem értek)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
sokat géjmeltem és azé? 😄 pedig csak egy számot zúztam le elõbb, a Before I Forgetet, oszt jóvan... 😄... hm, menjek ki levegõre? 😄
a Before I Forgetben van két olyan hangjegy, tehát zöld és piros, ami kurva közel van1máshoz és mindig elbaszom vhol... a dal elején, v közepén, v végén... tipp? tom, béna vok itt 😄. igykeszem javulni. ha meg beállítom azt a sokat emlegetett f1, f2 és társai kiosztást a géjmben billre és nem egérrel tolom, hanem billel csak, akkor billen melyik gomb nálatok az egér szerepét betöltõ funkció? tehát a klikkelés... v mi 😄.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
igen, adatlapodat meglestem.
Abban igazad van, hogy gitárral könnyebb, de azt is kell tanulni!
A bill-t is tanulni kell, nem is kevés ideig, nehogy azt hidd, hogy gitárnál ez könnyebben megy majd! :S
de akko te is mond meg má, h mennyi v 😛.
Am. lehet egy kérdésem? Hány éves vagy?<#vigyor3>#vigyor3>
Nagyon megteccett a Before I Forget és most végre végig zúztam Slashel. Sry a capslockokért, de nagyon örültem 😄.
amúgy mit szólnátok, ha Prince of Máté HG lenne? 😊 Sztem lehetne, sokat segít mindenkinek, respect!<#eljen>#eljen>
de mindenkinek respect 😄.
nem? 😄
és ezek MIND ilyen állatok kinézetre is, meg minden és a csajok mégis buknak rájuk, LOL 😄D.
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
Ilyen a szitu srácok. Mit lehet ez ellen tenni ? :S "Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
Amúgy ha 2karaktert kell választanom, akkor: 1.Midori, 2.Slash
ERGO: Megegyezik az ízlésünk, szerintem az egyetlen baj az 5*i egymásutáni post volt! :/ Ez mindenhol irritálja az embereket sajnos, elõször olvas, aztán elemez és azután ír! Ez az elfogadott sorrend! 😄
akko visszavonom elõbbi hsz-m és mégeccer sry.
és azér írtam így ennyit, mer olvasgattam az életrajzot, aztán kielemezgettem magamban 😄D.
arról nem tehetek baszki, h eddig semmit nem tudtam róla és a rockról se nagyon... ezér nem kell cseszegetni.
"Jeff Beck, Joe Satriani, Steve Vai, Brian May, Steve Lukather, Jeff "Skunk" Baxter, John Rzeznik, Martin Ditchum and Simon McCarty" = õket meg nem ismerem 😞.
akkor mi is hagyjunk abba mindent és alakítsunk meg az SG bandát 😄. sry, h itt hülyülök, csak poénkodom 😊. Slash respect.
jó tanuló lehetett<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>... náhanapján 😄. laza, lógós csávó volt akko valszeg 😄. Slash rulz! 😄 énse szeretem a sulit és én is lógta, de ki nem? 😄
Élete
Igazi neve: Saul Hudson. 1965. július 23 -án született Hampsteadben (London, Anglia), angol apától és fekete anyától. Tizenegy éves koráig Stoke-on-Trentben (Staffordshire) élt, egészen addig, amíg szülei elváltak. Ezután nagymamájánál élt, majd édesapjával, Tonyval Kaliforniába költöztek. Az Egyesült Államokban néhanapján betért a Beverly Hills Középiskolába (Beverly Hills High School), ahová olyan késõbbi hírességek jártak, mint Lenny Kravitz és Nicolas Cage.
A '70-es évek közepén szülei a nagymamájához költöztették. Ekkor kezdett el BMX-ezni, sõt még egy díjat is nyert lovaglásért. Körülbelül tizenöt évesen barkácsolt egy egyhúros akusztikus gitárt, amin elkezdett gitározni tanulni. Slasht már fiatal korában olyan együttesek befolyásolták, mint: Led Zeppelin, Rory Gallagher, Eric Clapton, the Rolling Stones, Queen, Aerosmith, Jimi Hendrix, Jeff Beck és Neil Young. Hudson elkezdett napi legalább tizenkét órát gitározni, mely nyilvánvalóan kihatással volt iskolai teljesítményére is. Végül is otthagyta az iskolát, kiesett a 11-dikbõl. Mialatt Los Angeles egyik részén bandát keresett, megismerkedett a dobos Steven Adlerrel és ketten megalapították a Road Crew bandát.
A Guns 'N Roses
Hudson és Adler megismerkedett a Guns N' Roses ritmusgitárosával Izzy Stradlin-nel, aki Axl Rose énekére gitározott egy kazettára. Ezután Hudson gyorsan megsimerkedett Axl-lel. Késõbb, miután a korábbi gitáros (Tracii Guns) és a dobos (Rob Gardner), Axl új bandájában a Hollywood Rose-ban nem tudtak zenélni, Slash és Adler önként jelentkeztek állandó tagnak. A zenekar késõbb a Guns N' Roses nevet vette fel. A Use Your Illusion Turné után Slash amerikai állampolgár lett.
Mialatt Slash a Guns 'N Roses-ban szólógitározott, számos elõadó, számos projektbe hívta. Például Lenny Kravitz, BLACKstreet, Michael Jackson és a Queen.
A Guns 'N Roses után
Slash 1996-ban távozott a GN'R-ból s késõbb nyíltan megvallotta, hogy nem bírt együtt dolgozni Axl-lel. Abban az idõben egy másik – saját – bandára fókuszált, mely 1994-ben Slash's Snakepit néven vált ismertté. 2001-ben feloszlatta zenekarát. Slash jelenleg a GN'R ex tagjaival, Duff McKagan-nel, Matt Sorum-mal és a Wasted Youth gitárosával Dave Kushner-rel játszik egy bandában, a Velvet Revolver-ben.
2003-ban részt vett a Yardbirds visszatérésében s felvette a Birdland nevû albumot, (mely leginkább régebbi slágerek újrafelvételébõl áll, s olyan vendégfellépõk voltak, mint Jeff Beck, Joe Satriani, Steve Vai, Brian May, Steve Lukather, Jeff "Skunk" Baxter, John Rzeznik, Martin Ditchum and Simon McCarty), mely a Favored Nations címkén van (?). Az "Over, Under, Sideways, Down" címû számban õ gitározik.
összeszedem rá a zsét és megveszem és zúúúzzzzzzzhaztom, jeeee!<#eljen>#eljen>
#902: fasza, ok<#eljen>#eljen>
Gitárt akarsz venni.
PC-hez van 10-15 ezerért explorer, vezetékes gitár.
De ehelyett inkább Les pault szeretnél, mert az vezeték nélküli és szebb.
Csakhogy az PC-hez nincs, de a PS3as verzió minden hiba nélkül mûködik.
Ezért megveszed a PS3as változatot, de nem tudsz mit kezdeni a játékkal, mert nem PS3hoz veszed. Így eladod, de van egy olcsó és jó gitárod 😊
PC-hez veszi meg a PS3as gitárt, PS3as szoftverrel.
Szerinted mit kezd a játékkal? Kenheti a falra.
eladod a játékot akkor ahoz veszel gitárt, ami nincs