2495
  • Lareee
    Sziasztok! ma gh3aztam ps3-on.... 1000x egyszerűbb mint billen.... :D olyan számokat játszottam el amikhez közöm nem volt billen.... xD (one, clifs of dover raining blood jah és experten) haverom levideózta... éppen töltöm fel jútúbra! majd küldöm a linket... :)
  • Danus16

omg 1-et basztam el. feldühített :D
  • Danus16
    nekem azzal sincs az égvilágon semmi bajom :D

mindenkinek más az igénye, én ennek is nagyon örülök.
  • Prince of Máté
    A számok jók, de a hangzás übergagyi... csuklóból del az egész costum szarra.
  • Legend Killer
    nekem a gh3 tetszik, amiket kipróbáltam azok nem voltak jók.
  • Danus16
    szíved joga.
    nekem a GH1, 2, '80 számai sokkal jobbant etszenek, mint a GH3-é.
    főleg a GH1 és 2
  • Legend Killer
    visszatettem tegnap a biztonsági mentéseimet és a savet, mer nekem eccerűen az alap teccik. azok az új számok nem.
  • Lareee
    am + most gondolkodok h ezen milyen könnyű lehet a hammer on... :)
  • Lareee
    nem tom mire gondolsz.... meikkel van problémád??

• Danus16
    ésmég ronda is xD bakker

WT-s sima stratocaster forma meg a les paul a legjbobak.
    csak les paul kicsit túl van kontrasztolva az alja, kicsit rondácska.
    olyan mintha egy nagy körtét tartanál :D
  • Lareee
    az i love rock & roll-al 99%ommal 4713. lennék... xD:D:D:D:D sok kocka.... [o.O]
  • Lareee
    nah a killer queen-el amit én 100%ra csináltam 869. lennék ha eredetivel játszanék... :D
  • Lareee
    lehet... de lehet h olyan akar lenni mint a wt gitáron h a gyors szólórészekhez... nem tudom... de ez nem gh3-as...
  • sakal6

ezen a gitáron mi akar lenni a kiss gombok? gyerekeknek?
  • Lareee
    slow ride-ban csinálok simán többet... ;) íííízin... nah jó nem még sztem az experten is +közelíteném... :)
  • Danus16
    haggyámáááá XD
    rohadt kockák

minden 100%-os. Through the fire and the flames-t 98-ra uristen XD
  • Lareee
    azta kicsit durva oldal... aki +dönt 1et is annak marha nagy grat... :)

http://www.scorehero.com/top_scores.php
  • Legend Killer
    :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

:D
  • Danus16
    valahogy éreztem XD
  • Legend Killer
    na, sikerült, kösz all!

nem pengettem, me azt hittem, h elég, ha simán lenyomom a zöldet, de hát kellett hozzá a pengető is, szal én basztam el, sry all.
  • Legend Killer
    akkor átnézem mégegyszer, de passz.
  • Danus16
    lenyomtad a zöldet 2x, le is pengetted? :D
    kiírta hogy unlock all?
    vagymiafranc.
    2x lekell pegnetni zöldet, és kiírja hogy unlock all.
    hakiírta akkor nemtom hogylehet ez. hanem akkor ott a hiba
  • Lareee
    ez még kevés... :S kitömörítetted rendesen? és felülírtad?? mert ez még non kevés... :S mert ha mindent +csináltál akkor ajánlom figyelmedbe h telepítsd ujra a játékot... és utána csináld + azt amit előzőleg...
  • Legend Killer

ennyi, nem több.

v többnek kéne lenni? v ez pont így jó? benyomtam a két zöldet cheatnél, backspace és így ezek vannak quick playben. se márió, se más, csak ezek :D.
  • Legend Killer
    nekem ugyanúgy csak annyi szám van
  • Lareee
    ritka fos... :S amióta beletettem ezeket a zenéket azóta gyakorolom... xD minden nap 1x 2x és ma végre sikerült... :D
  • Danus16
    ugye mekkora szar a vége? istenem az nem kéne bele xD akkor meglenne 96% körül akár.
    így meg 87% a legjobbam.
  • Lareee
    végre végig tudtam nyomni a mariot... :D:D:D

• Legend Killer
    mindenkinek válaszoltál :DD. ok, kösz, csak azér vok mérges, mer hát gúgli ezt dobja ki és akkor gondoltam így csinálom ez alapján, mer érdekel. de nézem a privit.
  • Lareee
    #1264:ment a privát!

#1260 igazad van ez nem cod2 szal itt nem számít szal tökéletes a wireless gitár...

#1259 adnak hozzá de xboxos gitár olcsóbb és ha wired gitárt veszel nem kell általakító és ha wireless-t akkor pedig egy 2000 ft-s kütyü +oldja a problémádat

#1256 ez nem igaz el ne higyétek

#1255 ez gyakran előfordul... nálunk itt van a városban 1 ilyen konzolkölcsönző és ott játszottam gitárral ps3-on gh-t de szar volt mivel ha a vevő egység és a gitár közé álltak nem fogta a jelet... állítólag az xbox-os gitár vmivel erősseb jelet bocsát ki és az +oldja ezt a problémát... am a mai fiatalságról (nem mintha olyan marha öreg lennék xD) annyit h nem tisztelnek semmit se a kort se a szüleiket se az értékeket...

#1252 milyen lag???????

#1249 nem csak az xplorer van! am igen elég nagy szabadságot nyújt de sztem ha már az embernek projektorra van pénze az b*ssza + ne csóróskodjon már 2000ft-n + az elemeken... xD

#1241 nem olyan nehéz az... sok gyakorlással már lassan unalmas... :)
  • Legend Killer
    akkor baszki mondjál jobbat, lényeg beakarok tenni saját zenéket.
  • Danus16
    468, hol van már az XDDDDDDDD
  • Legend Killer
    #468ról van szó :D.
  • Legend Killer
    3) Lame.exe, amit innen tölthettek le: http://www.rarewares.org/dancer/dancer.php?f=218

ebből ez a link halott... adnátok olyat, ahol él is a link?
  • Prince of Máté
    Ja igen, üzletekben általában el van állítva a video lag, az eladók nem nagyon foglalkoznak vele... Abban igazad van, hogy a HC Gamere a wirelesst megvetik, (egérben én is) de ez nem Cod2, hogy 250 fps-nél számít hány hertzen megy az egér meg stb...
  • Danus16
    meg a vezetéknélküli is.
    vagyis a PS3-as. ahhoz adnak vevőegységet.
  • sakal6
    vagyis a vezetékesé
  • sakal6
    vezetéknélküli gitár előnye hogy pc-n is megy.
  • sakal6
    az xbox 360 gamepadjáról gondoltam hogy gyakran kell cserélni, mert az elég hamar lemerül.
  • Danus16
    hát egérben billentyűzetben nem is...
    deazér érdekes módon wireless gitár rohadt népszerű, nemsokaknak van vele baja, ha jó az elem és a vevőegység is jó helyen van, illetve jó állapotban, akkor a 2,4ghz elintézi :D

mégis xboxosok tartják a rekordokat GH-ban, és wireless kontrollerrel!!
    ugyhogy annyira nem lehet rossz...

ilyen media marktban meg nemszabad bedőlni ilyeneknek. jövő házában votlam egyszer, kipróbáltam az xbox360-at, hát a kontrollernek nemvolt jó az érintkezése és volt 1 gomb amit nem vett be, szóval :D

tönkreteszik ezeket hamar a hülyegyerekek, akik túl irigyek ahhoz, hogy megkíméljék a terméket azoknak, akik valóban ki szeretnék próbálni.
    az ilyeneket is csak sajnálni tudom hogy ekkora seggfejek.