Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0blueman
mûködik, a frets on fire oldalán minden fajta kontrollerhez van leírva útmutató hogy hogyan tudod használni

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Hello!
Ez a kontroller a Frets On Fire-rel mûködne?(A FoFix nevû módosításával.)

Üdv: kisdudeEe

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

0blueman
#947 😄

BB7
#983?
Nem hiszem... talán már a kép kezdte! Sõt! 😄
De nem tök mind1? xD Annyira bírom, h. mindenhol megy az egymásra mutogatás! De:
Flém OFF
Prince of Máté
Ps3-as Wireless Les paul minden szar nélkül megy PC-n, még vevõ sem kell hozzá.
World Tour PC-re júniusban jön.

0blueman
há te kezdted😄

BB7
Szerintem kár elõre ezeken rágódni! 😄 Úgyis fogunk még kapni híreket!
0blueman
az kifizetõdõ lenne de nagyon, mert a régi gitárhõsök nem készültek pc-re

0blueman

BB7
S mi van, ha 1*re több GH is jön? Bár, az nem lenne kifizetõdõ nekik! :/
0blueman
a world tourt fogják addigra

BB7
Karácsonyra fogják idõzíteni talán?
Nekem ennyi elég 😊. És ha engem kérdeztek idén november körül jelenhet meg.

Bocs a sok egybeírásért, de új vagyok a "fórumozás" világában.<#smile>

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

Hello!
Nem tudom, hogy errõla megoldásról hallottatok-e már. Én is azon gondolkozom, hogy megveszem a vevõtés vagy ezt a kontrollert, vagy a world touros wireless kontrollertveszem meg hozzá. Illetve lenne egy kérdésem is. A kontrollerek közül valamelyik mûködne a Frets On Fire FoFix nevû módosításával? A válaszokat elõre is köszönöm.

Üdv: kisdudeEe

BB7
Kiadtak hozzá kontrollert, de sajnos játszani nem lehet vele!
SZERINTED? XD
Lehet pc controllerrel nyomni a gh3-at??????????????????
Hogyan lehet a játékba beletenni saját számokat?pls válaszoljatok!(egyépként mediumon még mgy de hardon uhh)
Prince of Máté
A Metallicáról van valami infód, hogy tényleg lesz-e?

Meg lesz az csinálva.<#awink> Ahogy a World Tour és a Metallica is meg lesz.<#hamm>

Legend Killer
Rock U Like a Hurricane

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
igen, sok olyan együttes van, aki megérdemelné és nem csak Aerosmith, meg Metallica. talán idõvel sok terítékre is kerül ezek közül, reméljük.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

0blueman
lehetne Guitar Hero: Foo Fighters is vagy Guitar Hero: Mercyful Fate vagy Guitar Hero: Led Zeppelin vagy Guitar Hero: KISS vagy Guitar Hero: Motörhead vagy Guitar Hero: Me First And The Gimme Gimmes vagy Guitar Hero: No Use For A Name vagy Guitar Hero: Ramones vagy Guitar Hero: The Clash vagy Guitar Hero Anti-Flag is

Legend Killer
lehetne Guitar Hero: Slipknot is 😛. tudom, hagyjalak a gondolataimmal 😄. de leszarom.

0blueman

Nagyon álat lenne ha az Aspyr ezt is megcsinálná PC-re

Gubberx
Sziasztok, egy kérdés az xbox-hoz való gitárt felismeri a pc is?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Legend Killer
és azér van a topik, h ilyeneket nyugodtan lehessen írni. ha nem teccik, menj el a fenébe.

Legend Killer
én nem vok láma te.

0blueman
"lehet hogy igazad van és tényleg ledobta az agyam egy kicsit az ékszíjat"

BB7
Legyél alkoholista te is! Minél több alkoholt, annál több lámát is el tud viselni a szervezeted! <#eljen>
0blueman
nekem csak az a bajom hogy minden egyes gondolatodat beírod ide
kicsit idegesít...

Legend Killer
😄. jáccok én mással is 😛. ne aggódjá értem. csak elgondolkodtam ezen 😄. de te neked meg minden bajod van velem.

0blueman
istenem....
szerintem mosmár ideje lenne valami más játék után nézned

Legend Killer
azt tom én is 😄. aszittem má vmi híres arcot beraktak oda 😄D.

0blueman
"1csávó"

Legend Killer
gondolom feltûnt má nektek, h a géjmben1szám végén megjelenik az énekes mellett1csávó, aki éljenzik, a színpadon. vagy néha fejest ugrik a tömeg közé. ki õ?

Legend Killer
és én ki a tökömmel csináljam majd? szomszédokat nem hiszem, h érdekli, õsök passz, de erre ráérek akkor visszatérni, mikor meg lesz a géjm és mégis... ének, hogy mûködik? 😄 ott is mennek majd a zöld, sárga, piros és átrsai színek és azokra kell énekelni, vagy mi? 😄D

Prince of Máté
Mert azt nem egyedül kell játszani, hanem együtt a haverokkal, és úgy alakítani egy rock bandát 😊

Legend Killer
één átállítottam azt F-re, optionsben áttod te is állítani és akkor nyomogasd a Whammy gombot, aztán megjavítja magát.

Hali! Tudna nekem vki segíteni? Amikor "párbaj van" és kapok egy "Whemmy"-t akkor mit kell csinálni h eltûnjön és folytathassam tovább? mert mindig itt bukom el a dolgot 😞 pls help me!

Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...

Legend Killer
minek dob és mikrofon? te fogsz dobolni és énekelni? :S

BB7
Sajnos még csak X360-ra, PS3-ra, Wii-re és PS2-re van GH:WT! <#rinya>
Az elsõ háromra 60ezer, PS2-re azt hiszem 55ezerért láttam! :/
Az 576-ban 10ezerrel olcsóbban van, mert akciós!!!
Soknak tûnik, de össze kell dobni rá a pénzt többen, és úgy elfogadható!
Tartalmaz: Vezeték nélküli Gitár 5sima és másik 5érintõs gombbal, vezeték nélküli profi dobszett, ütõkkel, lábdobbal, vezeték nélküli mikrofon és persze maga a játék! 😊
Viszont nem kell aggódni! Biztos forrásból: FOG JÖNNI PC-RE!
Legend Killer
<#eljen>. mint Stan és Kylet a South Parkban 😄.

TDC Geronimo
Tudom, hogy pc topik, de GH:WT x360ra van a westendi mediaba? A gitáros verzióra gondolok nem a band packre.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BB7
Vannak számok, amik nincsenek lefretelve easy-n, csak experten!
Tudod, elõször GH, aztán FoF! De a GHban tudni kell az Xpertet is!

Ha a Westend-ben jártok, a Media Markt-ban GH:WT-t ki lehet próbálni! 1dobszerkó és egy faja gitár! Haverral másfél órát ott toltuk! 😄 A vásárlók körbeálltak és néztek minket!<#vigyor3>
Legend Killer
nekem is lehet véleményem és nekem ez a véleményem. minden ember más.

Legend Killer
😄, gyere. sztem szar és kész, de mint mondtam azé, mer GH3mal jácottam elõször. ha nem teccik vmi, ez van 😄.

0blueman
fogjatok le

Legend Killer
letöltöttem, kurvaszar, má bocs. de lehet csak GH3 miatt, mer GH3 után nem teccik annyira és kurva gyors easyn is, v nemtom :S.

de azé mégeccer kösz.

Legend Killer
de ehhez mit szóltok? sztetek is jól ellett találva a hangulat meg minden? meg ezek mit csinálnak? headbangelnek? 😄 v csak a kezüket rázzák? 😄