Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez azért már egész jó nem?? 😊 videót is csinálhatok ha nem hiszitek el h én követtem el... 😛

Guitar hero fan :)

túljutottam de fast solon nem tok mert a végére belegabajodok... xD de a my name is jonas experten 5 csillagra ment +próbálom még 1x és csinálok róla screen shot-ot... 😄

Prince of Máté
Csináld úgy mint a videón, hogy várd meg míg feltöltöd maxra, és mikor már pirosban van elhasználod 😊 Úgy tuti sikerül.

nem szoktam star powert használni...xD mind eddig 1. max 2.ra ment... 😊 mindjárt ki is próbálom... 😄

Prince of Máté
Mondom, mikor már pirosba vagy, aktiváld a star powert, rögtön felvisz zöldbe 😊
Egyébként én sem tudom végig vinni a karriert hardon, nekem is 1 szám kell, de az a slayer... A mosh rész nem megy, star powert meg nem tudom elõtte felvenni :/

hát igen még 1 hónap mire +jön a world tour + az xbox (amerikából küldik rokonok) gitárral már sokkal másabb lesz.... 😊 de addig nem tom végigvinni hardon... pedig már csak a one kel... :@ am köbö 3 óráig gyakoroltam csak azt a részt és nem megy még szép h veszekszek vele... 😄 (a guitar hero + a frets on fire eddig 1 nyelvpiercingbe került mert szétrágtam + 2 billentyûzetbe asszem logikus h mi történt vele)

Prince of Máté: a szólók azok mennek... mondjuk van 1 ami nem megy de az a multi player adja be csak... 😊 de az non durva nem látok semmit... xD 😄 majd azt is felnyomom mondjuk az expert... 😊

Prince of Máté
Jah, én nem erre a részre gondoltam, hanem ami ez után jön, a Fast solo.
Ahol elbasztad az télleg nehéz billentyûvel, ott fel-le kell pengetni, nem elég csak 1 gomb. Egyébként mért nem nyomtad be a star powert? Akkor tovább tudtad volna vinni.

BB7
"A qrva anyádat te g3ci"
Azért riszpekt! Én is bill.-el kezdtem, de a hard nehezen ment! A gitár egy álom bill. után! 😊 Most már megy a hard és némely Xpert is!
http://www.youtube.com/watch?v=QOC8SOLRTGE

ezt csináld + hammer on-al... xD

Prince of Máté
bolhapiac, esetleg olyan konzolboltok ahol árusítanak használt játékokat.

nem a hammer on-al van a baj az megy... 😊

sziasztok. erõsen fontolgatom, hogy veszek egy gitárt az 576ban (PS3), de nem vagyok benne biztos, hogy el tudnám adni a szoftvert önállóan jó áron. tudnátok segíteni, hogy hol lehetne eladni? vaterát néztem, de semelyik guitar hero-s cucc mellett nicsenek licitek...
Prince of Máté
Azt enyébként hammer-onnal is meg lehet csinálni😛
Ha nagy ügyes vagy, 1et pengetsz és utána már csak a húrokat kell váltogatni.

csinálok róla 1 vidit és belinkelem... telóval veszem fel és majd hallod h mennyire ütöm a sz*ros billentyûzetet és kidob mert a felét sem találom el....

Legend Killer
értem, hát én pécére várom, nem konzolra 😄.
lehet van vhol a világon olyan ember, aki billen letudja zúzni olyan gyorsan 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

a dragonforce-t akkor játszhatod amikor +csináltad az összes számot és legyõzted az ördögöt és 1 hegy tetején gitározod el de ott már nem dob ki a játék ha nem bírod elgizározni (szal nincs rockmeter)a world tour pedig már +jelent ps3ra xbox360ra wiire dsre...pcre vmikor a nyáron fog elméletileg.... am + a dragonforce mellet elég durva még a metalica one.... vis csak a vége... xD annyira gyorsan jönnek 1más után a "frets"-ek h nem lehet õket lenyomni olyan tempóban vis aki pcn billentyûzettel olyan gyorsan penget annak gratulálok... 😊

Legend Killer
de az nem alap szám, vagy igen? mer én a bónusz számoknál találtam. és én most alapra gondoltam. amúgy jó tudni 😄.

de mind1, én má a world tourt várom.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince of Máté
Dragonforce.

Legend Killer
Raining Blood sztem durva lehet experten, sõt talán a legdurvább az összes közül 😄. vagy van annál durvább? 😄

6 hónap frets on fire után.... XD csak az a baj h experten nem tok játszani mert túl sok a 3as hang amit nem tok lenyomni... :S

Legend Killer
grat. én nekem elég a medium bõven, de inkább easy 😄.

ezért se kell szégyenkezni.. 😊

ez a rohadt one nem megy... pedig jó szám... :S

én hammer on nélkül csináltam köbö 2 napi gyakorlás után... (FoF-ban itt elsõre ment) 😄

Prince of Máté
Lenne egy kérdésem a profikhoz!
Valaki tudna tanácsot adni, hogy a Slipnkot (hard) elejét hammer on-nal csinálja-e?

1.re egész jó nem?? 😊

Vki találkozott olyan felállással, hogy 2 Les Paul gitár meg a gamma van együtt? Explorerbõl láttam ilyent, de az nem tetszik.

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

BB7
Bárcsak puzzle-znék már...
Csa all valaki nem tudja hogy hogy lehet ZENÉT beraknia játékba?😄

Legend Killer
máváromvazze

BB7
Hú a WT-os "gombák" nekem nem jönnek be! -.-
Danus16
8k-nál semmiképpen se adnék ki többet egy darab mûanyagra, úgyhogy 12k-ért kösz nem 😄
mondjuk vicc, hogy vaterán se jutsz ennél olcsóbban hozzá, teszveszrõl ne is beszéljünk... ebayen meg a szállítási költség sok. Amúgy egy world touros gitárnak örülnék igazán, sokkal jobb, mint a Les Paul

kösz, ez jóó! júniusban. ah. dejólenne 😄
am nem nagyon tetszik kinézete úgy az egésznek, sztem a GH3 az etalon, annyi változtatás kéne rajt, hogy mutatja, hány csillagon állsz(ez benne van a Metallicában, de sztem ott is rondítottak a küllemen) GH3-as "gombákat" kifejezetten imádom. Az egész kinézete úgy nagyjából perfect 😄

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Prince of Máté
Link
Guitar meg most 12 ezer az 576ban.

Danus16
honnan tudod hogy június? azt írták idén nyáron.

ha tudod bizonyítani, hogy június, nagyon megköszönném 😄 Minél elõbb jön annál jobban örülök. Nagyon várom már.

Kéne egy gitárkontroller basszus!

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Bocsi, visszaolvastam, már tudom 😊
Hali, mivel gondolom magyaro.-n nem lehet pc-s gitárt szerezni, a PS3-as gitárt tudom használni pc-n?
Legend Killer
AFL - Miss Murder 97% 5 csillag mediumon! haladok!

sztem géjmpaddal ne próbáld, me én is próbáltam és nem érzékelte.

Sziasztok!
Logitech dual action gamepaddal szeretnék játszani, de sajnos nem ismeri fel a játék. Van vmi megoldás, hogy felismerje vagy akkor marad a billentyûzet?<#shakehead>
Senkkik
néztem ebayen gitár kontrollert csak azt írja hogy NTSC...
Kontrollernél van ilyen egyáltalán?

Prince of Máté
baszki 576-ban 11 ezer házhoz szállítással, akkor mit szerencsétlenkedsz a 20 ezres gitárral? 😄
Legalább 5 ezerért el tudod passzolni a gamet.

Ezt megérné megvenni?

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

A játékot mennyiért lehetne eladni ha így venném meg?

xido😛est 1 kicsit messze van tõlem :/

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

Haverom épp ma volt a Mammus Saturnban,ha pesti vagy,azt mondta külön is látott ott gitárokat minden platformhoz...
Mondjuk lehet,hogy nem minden tipust gyártanak le mindenhez...
BB7
Ekkora téket! <#wow1>

Amúgy, SOKKAL OLCSÓBB, ha játékkal veszed, és a játékot el is bírod adni! És van a PS3as verzióhoz vevõ is!
Csak egy bajom van a PC-s verzióval. Szerintam a gitár amit adnak hozzá, az csúnya.:/ Szóval az lenne a legjobb, hogy a játékot megszerzem eredetiben PC-re, és PS3-as kontrollerrel játszom. Vagy a játék nem is kell, ott a FoFix, ahhoz egy GH III téma/mód és lets rock.😄

PC-re nem találtam új játékot hazai boltokban. Ha találtam volna, akkor azt már szerintem meg is vettem volna.😄

Prince of Máté
Miért vennél csak gitárt, mikor játékkal olcsóbb? :/
Egyébként pont ez az elõnye a PS3-asnak, hogy van hozzá vevõ.

Igen,ez jó vétel lenne, de vevõt is adnak hozzá?

Prince of Máté
Itt most nagyon jó árban van, tuti vétel!
Be kéne tenni bannerba, és akkor nem lenne annyi kérdés, hogy melyik gitárt.

Nagyon szépen köszönöm.😄