Guitar Hero III: Legends of Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez azért már egész jó nem?? 😊 videót is csinálhatok ha nem hiszitek el h én követtem el... 😛
Guitar hero fan :)
Egyébként én sem tudom végig vinni a karriert hardon, nekem is 1 szám kell, de az a slayer... A mosh rész nem megy, star powert meg nem tudom elõtte felvenni :/
Prince of Máté: a szólók azok mennek... mondjuk van 1 ami nem megy de az a multi player adja be csak... 😊 de az non durva nem látok semmit... xD 😄 majd azt is felnyomom mondjuk az expert... 😊
Ahol elbasztad az télleg nehéz billentyûvel, ott fel-le kell pengetni, nem elég csak 1 gomb. Egyébként mért nem nyomtad be a star powert? Akkor tovább tudtad volna vinni.
Azért riszpekt! Én is bill.-el kezdtem, de a hard nehezen ment! A gitár egy álom bill. után! 😊 Most már megy a hard és némely Xpert is!
ezt csináld + hammer on-al... xD
nem a hammer on-al van a baj az megy... 😊
Ha nagy ügyes vagy, 1et pengetsz és utána már csak a húrokat kell váltogatni.
lehet van vhol a világon olyan ember, aki billen letudja zúzni olyan gyorsan 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de mind1, én má a world tourt várom.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Valaki tudna tanácsot adni, hogy a Slipnkot (hard) elejét hammer on-nal csinálja-e?

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”
mondjuk vicc, hogy vaterán se jutsz ennél olcsóbban hozzá, teszveszrõl ne is beszéljünk... ebayen meg a szállítási költség sok. Amúgy egy world touros gitárnak örülnék igazán, sokkal jobb, mint a Les Paul
kösz, ez jóó! júniusban. ah. dejólenne 😄
am nem nagyon tetszik kinézete úgy az egésznek, sztem a GH3 az etalon, annyi változtatás kéne rajt, hogy mutatja, hány csillagon állsz(ez benne van a Metallicában, de sztem ott is rondítottak a küllemen) GH3-as "gombákat" kifejezetten imádom. Az egész kinézete úgy nagyjából perfect 😄
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Guitar meg most 12 ezer az 576ban.
ha tudod bizonyítani, hogy június, nagyon megköszönném 😄 Minél elõbb jön annál jobban örülök. Nagyon várom már.
Kéne egy gitárkontroller basszus!
http://www.youtube.com/user/kilipeti
sztem géjmpaddal ne próbáld, me én is próbáltam és nem érzékelte.
Logitech dual action gamepaddal szeretnék játszani, de sajnos nem ismeri fel a játék. Van vmi megoldás, hogy felismerje vagy akkor marad a billentyûzet?<#shakehead>#shakehead>
Legalább 5 ezerért el tudod passzolni a gamet.
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
xido😛est 1 kicsit messze van tõlem :/
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
Mondjuk lehet,hogy nem minden tipust gyártanak le mindenhez...
Amúgy, SOKKAL OLCSÓBB, ha játékkal veszed, és a játékot el is bírod adni! És van a PS3as verzióhoz vevõ is!

Egyébként pont ez az elõnye a PS3-asnak, hogy van hozzá vevõ.
Be kéne tenni bannerba, és akkor nem lenne annyi kérdés, hogy melyik gitárt.