2495
  • bigapó
    és akkor mi ment rajta? a world tour? az ilyen régi már? akkor miért nem jött már ki PC-re? tök jó zenék vannak benne. pl Beat It, azt imádom, játszani még jobb:)
  • BB7
    Nem új, de figyeltem, és volt időszak, mikor ki volt kapcsolva! :(
  • bigapó
    sziasztok!

Nem tudom mennyire új hír, de a Westend-es Media Markt-ban ki lehet próbálni a World Tour-t, xbox-os verzió. Nekem tetszik, jó kis rock-ot nyomtam ma ott :D
  • Legend Killer
    rendben.
  • BB7
    Már jelentettem egyből a komment után!
  • Legend Killer
    ezért ki is baszhatnánk innen esgéről.
  • Legend Killer
    mikor jön pontosan júniusban a wt pcre? meglesz végre eredetiben majd.
    és akkor majd azzal a gitárral elgitározom a gh3n lévő cuccokat. má várom.
    de a wt-t is majd végig nyomom, csak ezt is elakarom gitározni.
    sajna kicsi a szobám... nem vmi nagy, így hát valszeg rohadt szűkösen leszek dobbal, meg gitárral.
    ti, h oldottátok meg? vagy, h oldjátok meg?
  • Danus16
    gratulálunk, hogy ezt a guitar hero topicba kellett megosztani.

már regeltem rá egyébként.
  • Danus16
    ezzel mire célzol?

van Metallica - One is :D uh az kemény volt billen:

part 1
    part 2
    part 3
    part 4
  • sakal6
    próbáltál már gitárt? azon sokkal nagyobbak a gombok mint billen, ezáltal távolabb van egymástól a zöld és a narancssárga
  • Danus16
    tessék, áttettem balkezes kiosztásra, ez valahogy néhol jobban áll nekem.
    és 2.-ra csináltam egy szép 93%-osat, bár ha a végét nem baszarintom el megin, simán meglett volna a 94-95.
    a pontszám viszont a hosszú streak-ek miatt elég impresszív.

http://kepfeltolto.hu/i/?242826&t=img
    http://kepfeltolto.hu/i/?242827&t=img
    http://kepfeltolto.hu/i/?242828&t=img
  • Danus16
    ja bocs,a buszút az 2 óra, a vonat 1,5.
  • Danus16
    hát énis szívesen mennék, a gitárt jól zúzom(bár nem gitárt hanem billt. de 3óra alatt lazán be lehet gyakorolni)
    meg énekben se vagyok olyan rossz, ha már arra kerül a sor. meg tudom Metallica számokat kívülről

csakhát kedd, 3-kor végzek suliban a dögmelegbe, semmi kedvem nincs utána buszozgatni pestre. ami megin 1 óra.
    szal gyakorlásra alig maradna idő. stb.
    szal :(

pedig ejjj de angyon szívesen mennék!
  • Legend Killer
    rám ne számíts, pedig bpn lakom. csak akkor, ha addig betanítasz gitározni, énekelni, v dobolni. billen is csak mediumig tom.
  • Lareee
    wááá kár h ez 1 keddi nap.... :S szivesen elmennék... vis én még el is tudnék menni csak kéne még hozzá 2 ember..
  • Legend Killer
    gitároztok
  • Legend Killer
    ti gitározok én a hosztesz csajokat boldogítom:D
  • VRSDM
    IGAZAT MONDTAM!
    nekem kvikpléjbe vannak az új zenék, és prektiszbe meg a régiek (meg egykét új oda is becsúszott)

az hogy mikor kamerázom le nemmindegy? jobb később koppanod mint előbb :)
  • BB7
    Infó továbbadva! :D
    Remélem ott találkozunk! :D
  • HBK
    Figyelem pestiek a Dunaplázában május 26.-án Guitar Hero Metallica verseny lessz! 2től a hosztesz lányoknál lehet regisztrálni és 6ig lehet gyakorolni és akkor kezdődik a verseny 9ig! 3 fős csapatok kellenek (gitár,ének(kötelező!),dob) jöjjetek el és hozzatok minél több embert! ha megakarjátok találni a Duna plázán belül csak füleljetek a zúzásra!
  • Lareee
    én nem hergelem...
  • Danus16
    nekezdelmegin mer megin kezdődik a bunkóskodás a részéről. és jogosan, mert hergeled. nem kell ez ide.
  • Lareee
    jó csak ő nem non mondott igazat mivel ez a szám nincs benne a patrice-ban... de mind1 nem kezdek el ujjal mutogatni... a vidóját is sűrűn látjuk de mind1... :)
  • Danus16
    na kész, kicsit bonyolultabb 2 zöldnél :D

Unlock Everything (no sound will play while you enter the code):
    At the cheat menu, enter G+R+B+O, G+R+Y+B, G+R+Y+O, G+B+Y+O, G+R+Y+B, R+Y+B+O, G+R+Y+B, G+Y+B+O, G+R+Y+B, G+R+Y+O, G+R+Y+O, G+R+Y+B, G+R+Y+O.

VRSDM-hez hasonlóan 91%-om lett:

bocs a sok képért
  • Danus16
    nemjó.
    lepengetem cheat-ben 2x a zöldet, nem reagál.
    nincs "unlock all" vagy ilyesmi.
    mitévő legyek :(
  • Lareee
    #1304 jah ez nem nálunk van ez nem a mi tv-nk... xD a miénk nagyobb... és ez még az 1080p-t se tudja... szal ez gagyi és am + ez a kölcsönzőben van amiről már beszéltem és innen ki lehet kölcsönözni a guitar hero 3at 2 gitárral... :D

am + hagyd rá vrsdm-re mivel hülyékkel nem szabad vitatkozni mert lesűlyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

#1308: nem szeretem ezt a számot... :D de attól szép pontszám

#1306: én is elkezdtem letölteni ujra mert nekem nem volt + hétvégén tanulok szal majd csak vasárnap leszek

#1307: ugyan úgy ah a gh 1-2-s számokat játszottad cheat 2 zöld fret pengetés... :D
  • Danus16
    találtam egy jó kis dalt, csináltam is 400ezret elsőre

• Danus16
    hogy a francba tudom ezt a blue oyster cultot lejátszani?
    coop-ok közt van
  • Danus16
    nekem csak egy gitárkontroller kell :D

szerintem megszokás kérdése, eleinte nehéz átszokni gitárra, aztán sokkal könnyebb...
    pl metallica one végén a darálós részt billen átmész sárgába.
    gitáron meg csak baszkodod fel-le és eltalálsz mindent ha ügyes vagy.

kontrolleren sokkal gyorsabb vagy.
    plusz ha még world tour-t is beleszámítjuk, ott slideolni mennyire egyszerű már... Dragonforce-nál vannak hosszú slide-ok, azt azon a tapipadon milyen könnyű lehet már kivitelezni.

újratettem GH3-at hogy most énis lejátszhassam azt ami miatt vrsdm felkapta itt a vizet :D
  • sakal6
    ott van pénz, nemlátod mennyi játék doboza van a falon.

amúgy gitáron télleg nehezebb játszani mint billen.
  • Danus16
    hozzám hozhatod :D de itt is hagyhatod nyugodtan :D

meg kabbe a bitangnagy tévédet ámmm xD

vrsdm tényleg állj már le, Lareee semmit nem csinál, próbál kedvesen szólalni, te meg mit bunkóskodsz már?... ne süllyedj már le alacsony szintre...
    szóval viselkedjél... nem kell másokat oltogatni.
  • Lareee
    te miről beszélsz????
  • VRSDM
    szerk.3.
    a gyerek gombot használod a sokpengetős részekről hogy nem hallani a pengetés csak a gombokat? :$
  • Lareee
    a one-ra gondoltam és légyszives moderáld magad.... nem vagyok kíváncsi a minősítő obszcén beszédedre.... de akkor mindjárt leelenőrízlek és küldök screent... :)
  • VRSDM
    nem kötekedni meg veszekedni akarok. csak ha egyszer valamit leírsz, akkor ahoz tartsd magad. mert az utolsó két hsz-edben totálisan ellent mondasz magadnak.
  • VRSDM
    azt írtad hogy gitáron mennyivel jobb vagy, és hogy olyan számokat is le tudsz játszani amikhez billel közöd sem volt.
    ergó bill-el még bénáabban megy.

csak gyakorlásba tudom lenyomni a számot, mert a mod miatt quikplay-be az új zenék vannak, trainingbe vannak a régiek.

hazajön hugom és lekameráz : )
    buzi egy gyerek vagy hogy megint csalással vádaskodsz.
  • Lareee
    helló! hát figyelj jó lenne ha olvasnál... :) mivel én 2.jára játszottam köbö gitáron (youtube-on le van írva) ezért nem ment annyira de ha írsz 1 privátot azzal h hol laksz és ha nem laksz olyan messze akkor tudok neked 1 olyat ajánlani h elviszek 1 ps3-at 2 gitárral és +nézzük h ki a jobb vagy eljösz te (utazási költséget állom)! De hidd el nekem h hard és expert között óriási külömbség van... :) am billen sokkal jobbra ment nekem csak most a gh 1-2 és 80-as évek van berakva szal ha letöltöttem majd csinálok én is 1 screen-t :D jah és örülnék ha a következő screen-ed nem gyakorlásba menne mert szuperlassún én is tok betenni dragonforce-t experten 90%ra... ;)
  • VRSDM
    ugyan ez, szintén expert, bill-el. elsőre experten

nem akarok kötekvést, csak oltogattál hogy kamuzok stb. és furcsálltad hogy nem is lehetek olyan jó amilyen.

lekamerázzam énis vagy elhiszed hogy fasznyival se vagy jobb. azért mert experten tolsz könnyű számokat még nem vagy jobb, mint hogy én hardon a nehezeket... ennyi.

• Lareee
    nah feltöltöttem a videót... :) persze van benne 1 csomó hiba mert még kicsit szokatlan volt de a végére belelendültem.... :)

http://www.youtube.com/watch?v=_k_cJ5PoJgg
  • sakal6
    az a gond hogy billen sokkal közelebb vannak a gombok, gitáron túl nagyok.